Unitize Roundup: Top 10 lainausta virtuaalisesta blockchain-konferenssista

BlockShow’n ja San Franciscon Blockchain Weekin järjestämä viiden päivän Unitize-virtuaalinen blockchain-konferenssi päättyi perjantaina viimeiseen istuntoon. Tapahtumassa esiintyi Heath Tarbert, Commodity Futures Trading Commissionin puheenjohtaja; Vitalik Buterin, Ethereumin perustaja; Tim Draper, sarjakokonaissijoittaja, sekä muut puhujat monipuolisesta markkinasegmentistä sekä salausalueella että sen ulkopuolella.

Blockchain-käyttöönotto, hajautettu rahoitus, keskuspankin digitaaliset valuutat ja Bitcoinin (BTC) tulevaisuus hallitsivat keskustelua monissa paneeleissa. Tapahtumassa myös kaiuttimet kartoittivat mahdollisia polkuja eteenpäin teollisuuden edistyessä.

Jos sinulla ei ollut mahdollisuutta tarttua konferenssin kaikkiin jatkotoimiin, se on saatavana Cointelegraphin YouTube-kanavalla kokonaisuudessaan. Tai, jotta se pysyisi lyhyenä ja suloisena, alla on 10 parhaan tarjouksen tapahtumasta, jota sponsoroi salausjohdannaisten vaihtoalusta Bybit.

Kansattomien asiakkaiden päivitys Ethereum 2.0: een on edelleen kesken

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin paljasti, että kansalaisuudettomien asiakkaiden käyttöönotto Ethereum-verkossa ei ole vieläkään saavutettavissa perustavanlaatuisten rajoitusten vuoksi, ja totesi, että kaikenlainen yhteisön apu on tervetullut:

“On olemassa joukko hienoja aritmeettisia tekniikoita, joiden avulla voimme leikata nämä todistajien koot siihen pisteeseen, että ylimääräiset tiedot, jotka kansalaisuudettomien asiakkaiden on ladattava, eivät todellakaan ole niin paljon. Mutta silti tarvitaan tutkimusta ja vielä paljon tarkennusta, ja tämä on asia, johon olemme aktiivisesti tyytyväisiä akateemisen tutkimusyhteisön lisäapuun. “

Kiinan DCEP kansainvälistää juanin

CBDC: t olivat suosittu aihe konferenssin kahden ensimmäisen päivän aikana. Sino Global Capitalin toimitusjohtaja Matthew Graham perusteli, että Kiinan digitaalisen valuutan elektroninen maksu on suunnattu juanin kansainvälistymiseen.

Hongkongin yliopiston Aasian kansainvälisen finanssioikeuden instituutin johtaja Douglas Arner toisti Grahamin mielipiteiden mukaan DCEP: llä olevan paremmat mahdollisuudet yhteentoimivuuteen kuin monilla muilla kansallisilla CBDC-suunnitelmilla, ja lisäsi:

“Jos ajattelemme Kiinan [CBDC] -ehdotusta tällä hetkellä, se rajoittuu suurelta osin toimintaan fyysisten ja sähköisten rajojen yhteydessä. Mutta voidaan kuvitella, kuinka näiden sähköisten rajojen yhteydessä, jos integroidaan järjestelmä esimerkiksi RMB-vaihtolinjoihin, jotka ovat mukana useissa eri maissa, tällaista RMB: n sähköistä aluetta voidaan laajentaa ulkopuolelle. “

Vaaka ei näe päivänvaloa

Kalifornian yliopiston Berkeleyn professori Barry Eichengreen kutsui Vaaka “mielenkiintoiseksi ajatukseksi, joka ei koskaan näe päivänvaloa”, mutta väittäen pysyvien valkuaisaineiden tulevaisuuden potentiaalia, julistaen:

“Stablecoins ovat joko hauraita – ne ovat alttiita hyökkäämään ja romahtamaan, jos ne on vain osittain tuettu tai vakuudellisina todellisilla dollareilla tai dollarin pankkitaseilla, tai niiden suurentaminen on kohtuuttoman kallista, jos ne ovat tosiasiassa kokonaan tai liian vakuudellisia . ”

Taloudellisesti laiminlyöty ajaa globaalia estoketjun käyttöönottoa

Sheila Warren Maailman talousfoorumista sanoi, että pankkitonta ja alivakaata ihmistä tulee parvekkeelle blockchain-ratkaisuihin, jos yrittäjät pystyvät poistamaan tekniset aukot:

”Meidän on tarkasteltava sitä, mikä on oikeastaan ​​matalin roikkuva hedelmä siellä. Kummallista kyllä, ihmiset ovat suljettu perinteisistä järjestelmistä mistä tahansa syystä. Niitä on vaikea rakentaa monin tavoin, mutta he ovat ihmisiä, jotka haluavat parhaiten sopia tai kokeilla jotain uutta. “

Blockchain-hankkeissa on asetettava etusijalle arvonluonti

ConsenSys Healthin tietosuojavastaava Ali Loveys neuvoi blockchain-yrittäjiä keskittymään arvon luomiseen ja lausumaan:

”Haasteet ovat aina vähemmän tekniikassa kuin liiketoiminnan arvossa ja ihmisissä, jotka ovat kiinnostuneita sen käytöstä tai vastustavat sen käyttöä. […] En tule myymään blockchainia, vaan puhun liike-elämän asioista ja siitä, mistä löydämme sopivan, ja etenemme eteenpäin. “

Bitcoin kovana rahana

Balaji Srinivasan, pääomasijoitusjätti Andreessen Horowitzin pääkumppani, ja CeltSharesin strategiajohtaja Meltem Demirors puhuivat Bitcoinista vaihtoehtona fiat-valuutan alentamiselle. Srinivasanin mukaan:

“Loppujen lopuksi on kaksi tapaa, jotka ihmiset voivat hyväksyä: A, meillä on kokonaisvalta; B, kenelläkään ei ole valtaa meihin. Toisaalta sinulla on Bitcoin, joka on avoimen tilan, avoimen lähdekoodin, avoimen suorituksen, täysin tarkastettavissa, täysin läpinäkyvä, matematiikkaan perustuva eikä kenelläkään ole valtaa siihen. “

Yhdysvaltain altcoin-futuurikauppa on väistämätöntä

Yhdysvaltojen Commodity Futures Trading Commissionin puheenjohtaja Heath Tarbert ennusti tulipalon keskustelussa, että altcoin-futuurikauppa maassa tapahtuu, kun kryptot saavat enemmän sääntelyn selkeyttä, jossa todetaan:

“Toisin kuin ennustan Etheristä, tässä vaiheessa en näe mitään horisontissa, mutta mielestäni on väistämätöntä, että tulevaisuudessa, kun suuret digitaaliset omaisuuslajit saavat selväksi, ovatko ne arvopapereita vai hyödykkeitä alat nähdä, että myös heidät on listattu, varsinkin kun ne ovat suosittuja ja ihmiset pitävät niitä arvon säilyttäjinä. “

Salausvaihdot voivat taistella hakkereita vastaan ​​vuokratulla hajautusvoimalla

Kolikkomittareiden tutkija Lucas Nuzzi sanoi, että salauksenvaihto voi kumota hakkeroinnin pakottamalla lohkoketjuryhmät käyttämällä vuokrattua kaivoshissivoimaa, mutta on saalis:

“Pörssien tai minkään muun tahon olisi itse asiassa mahdotonta korjata BTC: tä NiceHashin kautta. Tämä voi kuitenkin olla tehokas vastahyökkäys pienemmille ketjuille, joissa on enemmän kapealla hajautusalgoja, kuten Lyra tai Equihash. “

Blockchain-äänestys hyödyttää demokraatteja

Richard Holdenille, New South Walesin yliopiston kauppakorkeakoulun taloustieteen professorille, blockchain-äänestys estää postitse äänestäjien petokset, mutta siitä on hyötyä demokraattiselle puolueelle, väittäen:

”Hajautettu kirjanpitotekniikka voi olla mielenkiintoinen puolustus sitä ajatusta vastaan, että petos tapahtuu äänestämällä postitse. Mutta DLT voi periaatteessa olla immuunimielisempi näille näkökohdille. Joten sillä on jatkossa erittäin tärkeä rooli, koska sillä on potentiaalinen poliittinen vinous – ei tarkoituksella, vaan vain implisiittisesti. “

Brock Pierce selitti, miksi hän pyrkii presidentiksi

Hyväksyessään voiton epätodennäköisyyden marraskuun vaaleissa, krypto-pääomasijoittaja Brock Pierce sanoi, että hänen päätöksensä ehdolla presidentiksi on tarkoitus asettaa lohkoketju poliittiselle asialistalle. Pierce suri Amerikan havaitsemaa teknologista heikkenemistä toteamalla:

“Yhdysvallat on historiallisesti ollut innovaation pääkaupunki teknologian, kuten lohkoketjun, etulinjassa. Mielestäni tämä ei ole hyvä ympäristö innovaattoreiden rakentaa. Katson, kuinka monet kansamme parhaista innovaattoreista muuttavat Aasiaan, muuttavat Eurooppaan, muuttavat muualle, koska he eivät tunne turvallisuutta innovoida ja kokeilla. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map