Yhteensattuma? Yrityksen osakkeet nousevat, kun he ostavat Bitcoinin varantona

Näyttää siltä, ​​että se on antamiskausi, ja Bitcoin tekee juuri sen, ainakin sen institutionaalisten tukijoiden, kuten MicroStrategy, Galaxy Digital, Square ja Marathon Patent Group, jotka pääsivät jonkin verran BTC-kastelujunaan..

Tältä osin PayPal paljasti 4. helmikuuta, että sen vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen voitto vuodelta 2020 oli kasvanut 200% edelliseen finanssijaksoon verrattuna, vedoten sen kahteen uuteen tarjoukseen – eli kryptovaluuttatyökaluun ja “osta nyt palkkaan” myöhemmin ”-ominaisuus – sen monumentaalisen kasvun ensisijaisena veturina.

Vaikka PayPal ei paljastanut tarkkoja lukuja yrityksen kasvun vauhdittamasta Bitcoinista (BTC), tosiasia, että maksujätti on näköinen tarjota uusi salauslähetystyökalu 29 miljoonalle tytäryhtiölleen maailmanlaajuisesti lähitulevaisuudessa osoittaa vain yrityksen uskon salausvisioonsa.

Jos se ei riitä, yrityksen toimitusjohtaja Dan Schulman huomioitu äskettäisessä haastattelussa, että edellä mainittu kehitys oli vain “pieni merkki” tulevista asioista ja että tämä on vasta alku PayPalin laajalle etenemissuunnitelmalle salauksen, lohkoketjun ja digitaalisten valuuttojen ympärillä “.

Tämä näyttää viittaavan siihen, että perinteiseen rahoitusalaan kuuluvat yritykset, jotka aktiivisesti investoivat salaukseen, ovat osoittaneet rahapoliittisia suuntauksia, jotka poikkeavat merkittävästi heidän aikalaisistaan. Tässä mielessä jopa Teslan osakemarkkinoiden käsitys voi nyt muuttua dramaattisesti sen jälkeen, kun yritys on äskettäin tiennyt salamarkkinoille ostamalla 1,5 miljardin dollarin arvosta BTC: tä.

Yhteys yrityksen oman pääoman ja BTC-omistusten välillä

Ei voida kiistää, että yhä useampi perinteisen rahoituksen yrityksistä on matkalla salaussektorille. Esimerkiksi NYDIG: n toimitusjohtajan Ross Stevensin mukaan hänen salausvarainhoitoyrityksellään on jo riittävästi institutionaalisia ostotilauksia työntää sen Bitcoin-omistukset yli 25 miljardia dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä.

Tällaisten tietojen valossa Sam Bankman-Fried, kvantitatiivisen krypta-kauppayrityksen Alameda Researchin perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on tällä hetkellä 2,5 miljardin dollarin arvoinen omaisuudenhoito, kertoi Cointelegraphille, että yrityksen osakkeiden välinen yhteys yhtiön BTC-hankinnan mukaisesti liikkuu on hyvin todellinen, lisäämällä:

”Osittain sijoittajat ovat innoissaan siitä, että heillä on mahdollisuus ostaa salaustoimintaa harjoittavien yritysten osakkeita julkisilta markkinoilta. Toinen osa on, että BTC: n hinta on noussut, ja niin pitkälle kuin yritys omistaa BTC: n, myös sen pitäisi nousta. “

Vastaavasti Justin Barlow, The Tie -tutkimusanalyytikko – digitaalisen omaisuuden sosiaalisen median datan toimittaja – uskoo myös, että tämä tiettyjen yritysten osakkeiden jatkuva nousu liittyy vahvasti niiden BTC-hankintastrategioihin:

“Todisteita varten sinun tarvitsee vain tarkastella yritysten markkina-arvoa ennen BTC-ilmoitusta ja sen jälkeen”, hän lisäsi viitaten esimerkkeihin MicroStrategy, Square (NYSE: SQ) ja Marathon Patent Group (NASDAQ: MARA) ), jotka kaikki ovat selvästi yli 50 prosenttia niiden ilmoitusten jälkeen.

Hän katsoi edelleen, että on turvallista olettaa, että yhä useammat yritykset haluavat hyödyntää tätä jatkuvaa trendiä, varsinkin kun “BTC-varantojen” hallitseminen on yleistymässä yritysten keskuudessa ja kysyntä salauksen lisääntymiselle sekä vähittäiskaupan että institutionaalisten tahojen keskuudessa. Sijoittajien kasvu on myös nopeaa.

Teslan osakekurssi nousee

Kuten kaikki olisivat todennäköisesti kuulleet tähän mennessä, äskettäin paljastettiin, että autonvalmistaja Tesla oli investoinut paljon salaukseen ostamalla 1,5 miljardin dollarin arvosta BTC: tä eri rahatalouden keinoin ja lähettämällä siten valuutan arvon 3000 dollarilla muutamassa minuutissa.


Paitsi, Tesla – yksi maailman kymmenestä suurimmasta yrityksestä markkina-arvon mukaan ja S: n jäsen&P 500 – hyväksyy nyt myös maksuja tuotteistaan ​​BTC: ssä, mikä voi aiheuttaa ennennäkemättömän yritys- ja yhteisöomistuksen aallon Bitcoinissa. Aiheesta Sheraz Ahmed, Crypto Valley Associationin – Sveitsin hallituksen tukeman lohkoketjuekosysteemin – liiketoiminnan kehitysjohtaja, kertoi Cointelegraphille:

“Tesla ilmoitti ostavansa 1,5 miljardia dollaria Bitcoinissa, ja niiden osakekurssi nousi lähes 3%. BTC: llä on suora vaikutus sekä kryptovaluuttamarkkinoihin että perinteisiin. Sijoittajat pitävät näitä suuryrityksiä johtavina tätä uutta digitalisaation aaltoa ja siten hyvänä pitkän aikavälin sijoitusmahdollisuutena. “

MicroStrategy-osakkeen arvo on 8. helmikuuta lähtien taivaalle + 670%, koska yritys teki ensimmäisen sijoituksensa Bitcoiniin. Lisäksi osakkeen korrelaatio BTC: n kanssa on kasvanut + 300% saman ajanjakson aikana.

Tämän ennennäkemättömän markkinaliikkeen myötä yritys on jatkanut uuden Bitcoinin ostamista, ja viimeisin hankinta tuli 21. joulukuuta, jolloin liiketoiminta-analytiikan ja liikkuvuuden tarjoaja lisäsi 29 646 BTC: n (arviolta arviolta noin 650 miljoonaa dollaria). sen varauksiin.

Samanlainen suuntaus oli havaittavissa myös Squaren osakekannan suhteen, joka 8. lokakuuta 2020, päivänä, jolloin yritys osti 4 709 BTC: tä, oli 183,50 dollaria, jotta se vain nousi 30% seuraavien kolmen kuukauden aikana ja olisi tällä hetkellä 258 dollaria. Jotta asiat todella asetettaisiin perspektiiviin, saman ajanjakson aikana, S&P 500 nousi niukasti 4%.

Lisää monipuolistamista?

Teslan suuren salausilmoituksen kannoilla a raportti Reuters väittää, että Apple saattaa myös pyrkiä pääsemään salauskaistalle lähitulevaisuudessa, varsinkin kun monikansallisella jättiläisellä on “selkeä mahdollisuus” tarjota salausvaluuttojen osto- ja myyntimekanismeja massiiviselle asiakaskunnalleen – siirto, joka voisi työnnä yritys nykyisen salauksen kultakehityksen ytimeen.

Tässä suhteessa Applella on jo lompakkosovellus ja tiukat Know Your Client -protokollat, jotka, jos niitä käytetään salausvaluutan yhteydessä, voivat tehdä Yhdysvalloista maailmanlaajuisen johtajan salaustuotteissa, mikä jopa haittaa hallituksen sulkemisen mahdollisuutta teollisuuden. Aiheesta Ahmed sanoi:

“Näiden ryhmittymien valtiovarainministeriöiden hajauttaminen luo positiivisen kannustinpiirin, jolloin heidän ilmoituksensa toimivat katalysaattorina ja nostavat Bitcoinin hintaa ylöspäin. Tämän nousun myötä niiden kokonaispääoma kasvaa ja siten myös ostojen luontainen arvo.”

Myös vuonna 2017 useat aloittelijat yrittivät huijata sijoittajia lisäämällä nimiinsä salauksen ja salaketjun termit, mikä viittaa siihen, että he käyttävät näitä tekniikoita aktiivisesti. Tällä kertaa on kuitenkin olemassa useita eläviä esimerkkejä yrityksistä, jotka ostavat voimakkaasti BTC: hen ja Eteriin (ETH).

Lopuksi on järkevää, että kun kryptovaluuttateollisuuden kasvu jatkuu, monet yritykset pystyvät nyt osoittamaan, että niiden monipuolinen valtiovarainministeriön taktiikka on kannattavaa, mikä puolestaan ​​pakottaa muut yritykset seuraamaan heidän jalanjälkejään. “Äskettäin Bitcoinin varhainen käyttöönottaja MicroStrategy toivotti 6 917 yritystä tervetulleeksi osakeyhtiönsä ohjelmaan – osoittaen merkittävää kiinnostusta tähän tilaan”, Ahmed huomautti.

Mitä seuraavaksi tapahtuu salaussektorille?

Helmikuun alusta lähtien Bitcoin on saavuttanut valtavan määrän vetovoimaa, aaltoileva valtavasti 20%. Tämä on jälleen herättänyt toiveet siitä, että palkkio-omaisuus nousee yli 100 000 dollarin esteen, kuten monet asiantuntijat olivat aiemmin ehdottaneet. Tästä huolimatta yksi asia, jonka historia opettaa meille, on se, että tällaista nopeaa BTC-arvon nousua voi todennäköisesti seurata yksi tai useampi raskas korjaus.

Siten siitä, voiko tämä nykyinen nouseva vauhti kiihdyttää BTC: n arvon kaksinkertaiseksi nykyiseen arvoonsa, Cointelegraph otti yhteyttä riippumattomaan kryptovaluuttaanalyytikkoon CryptoYodaan, joka katsoi, että markkinat eivät ole vielä valmiita nousemaan, koska “tarjonta on suurempi kuin kysyntä “lisäämällä:

“Mielestäni on oikeudenmukaista sanoa, että Wallstreetbetsin nykyinen tilanne ja rahoituslaitosten ilmeinen manipulointi johtavat salauksen markkinoiden hintojen nousuun yleensä – sen täytyy vain kehittyä ajoissa.”

Lisäksi, koska salaus on erittäin epävakaata markkinaa, ei ole yllättävää nähdä raskaita korjauksia lähipäivinä, varsinkin kun markkinat ovat olleet kyynelissä, ja voitot kaikkialla.

Tämä voi johtaa siihen, että suuria salaukseen sijoittaneiden yritysten osakekursseihin vaikuttaa haitallisesti, koska volatiliteettipelot saattavat jälleen tarttua sijoittajiin aiheuttaen suuria myyntihintoja. Tästä huolimatta suuret yritykset, jotka ostavat salausta, on edelleen uusi tapahtuma, joten on vaikea ennustaa, miten osakkeet käyttäytyvät, kun BTC-korjaus tapahtuu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map