Roger Ver: Der har været en masse undertrykkelse af ideer på Bitcoin-fora

Roger Ver har et stort problem med “undertrykkelse af ideer” på offentlige fora som / r / Bitcoin. Nu er den berømte Bitcoin-investor og ejer af Bitcoin.com lanceret forum.bitcoin.com, lovende en ny form for platform, hvor alle kan udtrykke og diskutere meninger om kryptokurrency uden censur.

Cointelegraph talte med Ver om det nye forum, hans planer for Bitcoin.com, hans tvist med OKcoin og hvad han synes om store banker, der hopper på blockchain-vognen.

“Det virkede som det perfekte tidspunkt at starte forum.bitcoin.com for at give folk et sted, hvor uenige ideer ikke undertrykkes.”

– Roger Ver

Cointelegraph: Hvorfor startede du forum.bitcoin.com som ejer af Bitcoin.com?

Roger Ver: Der har været en masse undertrykkelse af ideer, der skete på andre Bitcoin-fora, og det er klart, at mange mennesker er forstyrrede af dette. Det virkede som det perfekte tidspunkt at starte forum.bitcoin.com for at give folk et sted, hvor uenige ideer ikke undertrykkes.

Det er klart, at ideen har været populær med antallet af nye registreringer og stillinger, der er steget hurtigt dag efter dag. Der er også en 4BTC-præmie tilgængelig for den, der stiller det mest værdsatte indlæg som bestemt af samfundet.

”At afslutte kontroverser med censur er aldrig svaret, men det er desværre præcis, hvad der har foregået.”

CT: Kan du give nogle eksempler på den type censur, som du har været vidne til?

RV: For eksempel var tidligere mange mennesker bekymrede over, at en stigning i blokstørrelsen ville reducere antallet af fulde noder og ville føre til mere centralisering i Bitcoin. Jeg brugte noget af min tid på at skrive en artikel udslette denne myte. Denne artikel blev undertrykt fra at blive diskuteret på / r / Bitcoin, og jeg formoder, at den også blev undertrykt på andre fora. At afslutte kontroverser med censur er aldrig svaret, men desværre er det præcis, hvad der har foregået.

CT: Hvordan vil du sikre, at ingen stemme censureres?

RV: Etos af Bitcoin.com forum vil være at tillade enhver mening, så længe der er et forsøg på at have en grund til det. Ad hominem-angreb er for eksempel ikke grunde og vil sandsynligvis ikke blive tolereret.

CT: Hvordan vælges moderatorer?

RV: Vi har allerede flere aktive moderatorer, inklusive tråden starter nr. 1 nogensinde fra Bitcointalk.org. Han er nu en aktiv deltager på Forum.bitcoin.com og fyldt med interessante ideer.

CT: Vil bitcoin blive brugt?

RV: Vi har allerede implementeret det, jeg tror, ​​er verdens første, i form af vores innovative reklameplatform. Denne type system ville ikke have været mulig før Bitcoin, og vi er glade for allerede at have fremadrettet annoncører som Hold nøglen bruger os til at reklamere for deres produkt. Når folk først forstår, hvordan det fungerer, og den tilgængelige gennemsigtighed, tror jeg, at folk virkelig vil kunne lide det.

CT: Du er for nylig blevet udnævnt til moderator for / r / BTC. Hvordan spiller dette ind i dit nyligt lancerede forum, og hvad er dine planer for dette bræt?

RV: På det frie marked fører konkurrence til bedre resultater. Nu hvor andre Bitcoin-diskussionsforum har yderligere konkurrence i form af forum.bitcoin.com og / r / BTC, vil alle være tvunget til at levere en service af højere kvalitet.

Alle brugere af disse tjenester har det bedre på grund af det.

“[Mainstream] rapportering om Bitcoin har været grusomt unøjagtig.”

CT: Hvad synes du om de almindelige mediers dækning af kryptokurrency? Er det forbedret siden Mt Gox-dage?

RV: Jeg har det meget dårligt for traditionelle journalister. De har det meget hårde job at bruge kort tid på at lære om et emne og forventes derefter at skrive om dette emne, som om de har været involveret i årevis. Dette ville være meget vanskeligt for nogen.

Det er klart, at rapporteringen om Bitcoin har været grusomt unøjagtig, men jeg tror ikke, det er bevidst fra deres side. Heldigvis har vi nyhedskilder som Cointelegraph og Bitcoin.com til at hjælpe med at sprede korrekte oplysninger.

CT: Hvordan sammenlignes det med dækning fra kryptorelaterede nyhedswebsteder? Hvad ville du ændre eller forbedre for at øge bitcoins image og uddanne offentligheden?

RV: Det er klart, at kryptofokuserede nyhedssider gør et meget bedre jobrapportering om disse emner, fordi det er deres specialitet. Jeg tror, ​​at hvis vi kan se bredere anvendelse af nyttige tjenester som Purse.io og Coffee.foldapp.com, folk vil se i deres eget liv, hvor nyttigt Bitcoin er. Jeg kender ingen, der ikke kan lide at spare 20% på Amazon eller Starbucks.

Hvis folk bruger Bitcoin i deres eget liv til ting som dette, tror jeg, de vil være mindre tilbøjelige til at tro på de almindelige medier, når de rapporterer noget negativt om Bitcoin. Efter at have set al fejlrapportering om Bitcoin fra mainstream-medierne, har jeg også lært, at jeg ikke også skal tro på alt, hvad de siger om andre emner, da de sandsynligvis vil blive lige så forkert informeret om dem, som de er på Bitcoin.

”OKcoin er en flok afprøvede løgnere, som man ikke burde have tillid til. Enhver, der bruger deres udveksling, leger med ild. ”

CT: Er konflikten med OKcoin løst?

RV: OKcoin er en flok af dokumenterede løgnere, der ikke skal have tillid til. Enhver, der bruger deres udveksling, leger med ild. Ud over mit matematiske bevis for deres falske dokumenter har vi flere vidnesbyrd om deres tidligere medarbejdere, der hævder uærlighed af ledelsen.

Med tiden vil deres ærlige konkurrenter tage deres markedsandel, og alt der er tilbage af OKcoin vil være Wikipedia-artiklen, der dokumenterer deres uredelighed.

CT: Hvad er den aktuelle status for Bitcoin.com? I hvilken retning vil du styre denne ressource fremad?

RV: Bitcoin.com er godt på vej til at blive en førende portal for Bitcoin-økosystemet, hvor folk fra hele verden kan lære om Bitcoin og frie markeder. Jeg postede et par flere af mine tanker om dette på Bitcoin.com forumet.

Jeg er glad for at interagere med andre om dette emne der.

“Til sidst vil bankerne indse, at Bitcoin-blockchain er den mest sikre og nyttige blockchain.”

CT: Tilbage i februar forudsagde du, at dette vil være året traditionel bankvirksomhed bliver seriøs med blockchain, som vi nu faktisk ser. Hvad er dine tanker om større banker, der omfavner blockchain, men undgår bitcoin?

RV:

Det vil tage lidt mere tid, men til sidst vil bankerne indse, at Bitcoin blockchain er den mest sikre og nyttige blockchain, og at bitcoins er de eneste tokens, der kan bruges på den blockchain.

CT: Du understøttede en stigning i blokstørrelsen. Hvad lærte du af hele debatten som en lektion for fremtidige ændringer i Bitcoin-protokollen?

RV: For at citere den sene, store, Murray Rothbard:

”Det er ingen forbrydelse at være uvidende om økonomi, som trods alt er en specialiseret disciplin, og som de fleste mennesker anser for at være en” dyster videnskab. ”Men det er fuldstændig uansvarligt at have en høj og højlydt mening om økonomiske emner, mens forbliver i denne tilstand af uvidenhed. ”

Dette gælder også for debatten om blokstørrelse.

Min ekspertise er inden for økonomi, og set fra dette perspektiv ser jeg slet ikke nogen grund til at have en blokstørrelsesgrænse. Fra et teknisk synspunkt er jeg ikke kvalificeret til at have en stærk mening, men det synes tydeligt, at mange kvalificerede mennesker synes, at hæve blokstørrelsen betydeligt vil være helt fint.

“Jeg holder på mine bitcoins og kan ikke se nogen grund til ikke at fortsætte med at være utrolig bullish.”

CT: Hvad er din forudsigelse for 2016? Vil den "blockchain" buzzword dominerer Bitcoin? Nu hvor traditionel finansiering og Wall St. er blevet mere vidende om Bitcoin, hvordan ser du dette påvirke bitcoin-prisen og fremtiden for Bitcoin som helhed?

RV: I 2016 tror jeg, at vi vil se endnu mere brummer om blockchain, men under det vil Bitcoin blockchain være, der driver langt størstedelen af ​​tingene. Som alt andet i verden er prisen på bitcoin bestemt af udbud og efterspørgsel. Hvis flere mennesker begynder at bruge bitcoin og forårsager yderligere efterspørgsel, skal prisen stige for at imødekomme denne efterspørgsel. Jeg holder på mine bitcoins og kan ikke se nogen grund til ikke at fortsætte med at være utrolig bullish.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map