Kaikkien laskeminen: Kuinka selvittää Bitcoin-käyttäjien todellinen määrä

Aloittaminen tuntemaan Bitcoin-käyttäjien määrä tai saamaan karkea arvio Bitcoin-käyttäjistä tällä hetkellä kaikkialla maailmassa voi olla pelottavaa. Tämä johtuu osittain salanimestä ja kaksois- tai kolminkertaisesta mahdollisuudesta, että yksi käyttäjä kopioi osoitteita tai ei ole aktiivinen yhden kanssa jne..

Yritysten laskeminen

Verrattuna vuoteen 2014, jolloin yli 64000 yrityksen ilmoitettiin hyväksyvän maksuja Bitcoinsissa ympäri maailmaa, luku on muuttunut ainakin – yli 100000 kauppiaalle vuonna 2015.

Viitaten keskuspankkiin 2014 Tekninen tausta ja tietojen analysointi, Banco Santander toteaa, että jotkut karkeat laskelmat viittaavat siihen, että Bitcoin-käyttäjäkunta on kaksinkertaistunut kahdeksan kuukauden välein viimeisten kolmen vuoden ajan, mikä on johtanut tapahtumien määrän kasvuun.

kuitenkin, Kehittäjä Peter Todd sanoi, että niin paljon on muuttunut vuodesta 2014, että indeksejä ei voitu soveltaa nyt:

Hän totesi Twitterin kautta:

”Vuonna 2014 arvio oli todennäköisesti järkevämpi, koska Bitcoinin käyttö oli yksinkertaisempaa. Esimerkiksi vaihtopuhelimen käyttäjä tuskin tekee lainkaan TX: itä (tapahtumia). Vastaavasti monet sijoittajat ovat "Bitcoin-käyttäjät" silti kaikki heidän teleksensä pysyvät pörsseissä. “

Hänen mukaansa ei ole helppoa antaa karkea arvio Bitcoin-käyttäjistä, koska “… on n: m -käyttöjen vastaavuus tapahtumiin, emmekä edes tiedä onko nn.”

Bitcoin-käyttäjät Etelä-Amerikassa

Brasilian Banco Santander vastasi äskettäin sanalla “kyllä” Bitcoinille raportissaan olevaan kysymykseen, mitkä otsikot BITCOINIIN TAI EI BITCOINIIN? Sen johto on tavannut paikallisia sijoittajia, mm Mercado Bitcoin, Latinalaisen Amerikan vanhin ja suurin Bitcoin-välitysyritys Rodrigo Batista.

Santanderin mukaan brasilialaisella Mercado Bitcoinilla on 150000 asiakasta. On viitteitä siitä, että tämä luku on noussut, mikä on lisääntynyt äkillisesti kiinnostuneina Bitcoinista Etelä-Amerikan alueella.

Venezuelan kriisi työnsi digitaalisen valuutan kaupan kaikkien aikojen korkein Localbitcoins-prosenttiosuus ylittää Bs2,4 mln viikossa. Sekä sisään Brasilia, on parantunut myöhään noin 250 000 R $ viikoittain. Argentiina on edelleen kaikkein todennäköisimmin omaksumassa Bitcoinin kansakuntana, kun taas Kolumbiassa on syntynyt uusia vaihtoa vaihdot Bitcoinissa saavutti yli 200 miljoonaa viikkoa.

Ennustetut luvut

Viime vuonna Xapon toimitusjohtaja Wences Casares, joka loi Argentiinan ensimmäisen Internet-palveluntarjoajan ja myi myöhemmin välitysyrityksensä Banco Santanderille 750 miljoonalla dollarilla vuonna 2000, ehdotti Bitcoinin käyttäjiä on 10 miljoonaa ja niiden odotettiin kasvavan viisinkertaiseksi vuoden 2015 loppuun mennessä.

Viime vuonna raportti Katajan tutkimus havaitsi, että aktiivisten Bitcoin-käyttäjien määrä maailmanlaajuisesti nousee 4,7 miljoonaan vuoden 2019 loppuun mennessä, kun raportin mukaan se oli hieman yli 1,3 miljoonaa vuonna 2014,Salausvaluutan tulevaisuus: Bitcoin & Altcoin-vaikutus & Mahdollisuudet 2015–2019’Väittää, että käyttöä hallitsee edelleen pörssi kauppa, vähittäiskaupan käyttöönotto rajoittuu suurelta osin suhteellisen kapealle väestötieteelle.

Raportin tekijä, Windsor Holden, huomautti, että vaikka keskimääräinen päivittäinen tapahtumamäärä on kasvanut noin 50% maaliskuusta 2014, on viitteitä siitä, että suuri osa tästä kasvusta johtuu vakiintuneiden käyttäjien korkeammista transaktiotasoista pikemminkin kuluttajien omaksumisen huomattavan nousun jälkeen.

Bitcoin-liiketoimet kasvavat

Blockchain.info-käyttäjien mukaan Blockchain-lompakkoon perustuvien käyttäjälaskelmien mukaan sen alustalla on noin 8,8 miljoonaa rekisteröitynyttä Bitcoin-käyttäjää. Tarkempi tarkastelu osoittaa, että hyppy alkoi vuoden 2014 alussa 500 000: sta yli 1,5 miljoonaan käyttäjään kuuden kuukauden aikana.

Pelkästään tämä vuosi on tuottanut suurin määrä päivittäin vahvistetuista Bitcoin-tapahtumista. Se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 276, 448 maaliskuussa 2016, ja melkein toistui sama 274, 486: ssa lokakuussa 2016..

Miksi käyttäjien laskeminen on tärkeää

Käyttäjän määritteleminen voi olla myös hankalaa. Se voi olla joku, joka käyttää Bitcoinia päivittäin normaaleissa tapahtumissa tai ostosten tekemiseen darknetissä riippumatta ajanjaksosta, jonka ajan valuuttaa pidettiin. Tai se voi olla joku, joka käyttää Bitcoinia satunnaisesti tai jolla on vain murto-osa siitä. Toiset pitävät käyttäjää sellaisena, joka on valmis hyväksymään sen maksutapana tai käymään kauppaa sen kanssa.

Kumpi käyttäjän ymmärrys on sovellettu, yrittää asettaa korkki käyttäjien määrälle on mahdollisesti sinetöidä arvelu, jonka monilla nykyisillä käyttäjillä tai harrastajilla saattaa olla näkemys siitä, että Bitcoinin käyttö todella kasvaa. Tämä on tärkeää luottamuksen pitämiseksi kurissa.

Kaikki nämä yhdistettynä median huomioon Bitcoin on saamassa sekä sen taustalla olevan Blockchain-tekniikan kehittyvät käyttötapaukset, ei vain kuluttajamaksujärjestelmänä, vaan sijoitusvälineenä, ovat osoitus käytön kasvusta ja voimme perustellusti sanoa, että Bitcoin menee valtavirtaan. Sen käyttäjien tarkkaa määrää voitiin silti pitää määrittelemättömänä.

Muita keskustelun aiheita ovat usko siihen, että tärkeämpää on, jos infrastruktuuri vahvistuu ja verkkoaktiivisuus kasvaa. Toisten mielestä infrastruktuurin on jatkettava rakentamista käännekohtaan, jossa Bitcoin on ilmeinen vaihtoehto, ei jotain, mitä ihmiset yrittävät selvittää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map