5 vinkkiä uusille Bitcoin-sijoittajille

Uppoutuminen ja salaustilaan siirtyminen voi olla pelottavaa. Ei ole keskitettyä viranomaista pitämään kättäsi, ja digitaalisten valuuttojen ympärillä liikkuvat huhut ja tarinat voivat aiheuttaa pelkoa.

Onneksi kryptovaluuttayhteisö on yleensä erittäin hyödyllinen eikä siitä ole pulaa hyvistä neuvoista. Tässä artikkelissa julkaistiin äskettäin Forbes, Kirjoittaja tiivistää tärkeimmät mielessä pidettävät asiat vain viidessä lyhyesti.

Näiden muutaman suoraviivaisen vinkin avulla neuvottelut siitä, että ensimmäinen Bitcoin-kauppa tai kauppa voi olla paljon vähemmän stressaavaa.

1. Tee kotitehtäväsi

Bitcoinilla ja muilla digitaalisilla valuutoilla on paljon hypeä, huhuja, menestystarinoita ja kauhutarinoita. Varmista, että ymmärrät tarkalleen, mihin olet menossa, ja älä vaaranna enemmän rahaa kuin sinulla olisi varaa menettää.

Bitcoin on jännittävä maailma olla, mutta se on monimutkainen ja hämmentävä, jos syötät sen vain hypeillä. Monet ihmiset ostavat kalliita autoja tietämättä moottorin toimintaa, ja se on hieno, koska jos se rikkoutuu, on mekaanikkoja ja korjaamoja. Kryptovaluuttamaailmassa olet sinä maailmaa vastaan, se on hajautettu eikä kukaan pidä kättäsi.

Pawel Kuskowski, toimitusjohtaja & Coinfirmin perustaja, antoi tämän neuvon:

"Mitä enemmän ymmärrät, sitä parempi on."

Älä vain spekuloi ansaittavasta suuresta rahasta, vaan mene sinne ja opi, kuinka Bitcoin ja Blockchain toimivat. Lucas Geiger, Wireline-yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja, sanoo:

"Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta mielestäni ensimmäinen asia on viedä aikaa Blockchainin ymmärtämiseen. Sanon tämän voimakkaasti, koska harvat ihmiset tekevät tämän. Jos sinulla ei ole korkean tason ymmärrystä siitä, kuinka Blockchain tallentaa turvallisia tietoja (kuten kolikoita), investoit tulppisipulien vastaavuuteen. “

Hyvä paikka aloittaa on alku – Satoshi Nakamoton valkoisella paperilla. Salausrahaston johtaja Jacob Eliosoff kirjoitti:

"Jos sinulla on teknisiä taivutuksia, vie 10 minuuttia alkuperäisen Satoshi-valkoisen kirjan selaamiseen. Se on vain kahdeksan sivua, luettavissa ja innostava nero!"

Suuri asia kryptovaluuttaekosysteemissä on kuitenkin se, että siellä on paljon materiaalia ja tietoa. Runsailla verkkosivustoilla ja resursseilla pyritään tekemään tekniikasta helpompaa ymmärtää.

Vielä enemmänkin, sijoitusmaailma yrittää myös yksinkertaistaa asioita tekemällä Bitcoinin helpommin perinteisten sijoittajien saataville. Futuurien kaltaisten asioiden käyttöönotto auttaa ihmisiä ymmärtämään, miten Bitcoin toimii.


2. Ole varovainen

Kaikissa sijoituksissa on riski, mutta Bitcoinin uuduus ja äärimmäinen volatiliteetti lisäävät riskiä. Eliosoff korosti:

"Tämä on edelleen erittäin korkean riskin tila. Älä sijoita rahaa, jolla ei ole varaa menettää!"

On houkuttelevaa olla rohkea ja röyhkeä, heittää rahaa Bitcoinille menestystarinoiden kuultuaan, mutta varsinkin ensikertalaisena varovaisuus on parempi osa rohkeutta. Ei ole mitään syytä etsiä miljonääriksi yön yli Bitcoinin kanssa, ja upottamalla siihen valtavat määrät pääomaa alusta alkaen, sinua kohtaavat enemmän ongelmia kuin ratkaisuja.

Sarjayrittäjä Marshall Swatt ehdotti:

"Aloita pienestä ja sijoita pieni osa pääomastasi."

Lisäksi, kirjoittanut Tim Enneking, Crypto Asset Managementin toimitusjohtaja neuvoo:

"Älä jahtaa Bitcoin-hintoja. Päätä lähtökohta ja pidä siitä kiinni. Bitcoinilla olet melkein aina oikeassa ennakoitavissa olevan hintatoiminnan suhteen – ajoituksesi saattaa olla poissa käytöstä. Joten ole kärsivällinen ja anna Bitcoin-hinnan tulla sinulle."

On olemassa useita sijoitusstrategioita, jotka toimivat todella hyvin Bitcoinin kanssa, ja ne, jotka tarjoavat eniten menestystä, ovat usein varovaisimpia..

Asioita kuten ‘Dollarin kustannusten keskiarvo’- saman rahamäärän sijoittaminen investointiin samaan aikaan joka viikko tai kuukausi – on hieno Bitcoinille, koska se auttaa ajamaan matalia ja korkeimpia.

3. Monipuolistaa tehokkaasti

Suurin osa uusista digitaalisen valuutan harrastajista kuulee ensin Bitcoinista, mutta siellä on tuhansia muita kryptovaluuttoja, ja jotkut ovat kasvaneet paljon nopeammin kuin edes Bitcoin. Monipuolistaminen on viisasta, varsinkin kun monet näistä “altcoineista” toimivat hyvin, kun Bitcoin putoaa. Tekninen yrittäjä Oliver Isaacs kirjoittaa:

"Suojaudu volatiliteettia vastaan ​​ja älä laita kaikkia munasi yhteen koriin. Aivan kuten osakemarkkinoihin tai valuuttakursseihin sijoittaminen, sinun tulisi hajauttaa rahastosi riskienhallintatekniikaksi."

Kuuluisa osakevalitsija Ronnie Moas uskoo vahvasti monipuolistamiseen. Yhdellä kryptovaluutalla, etenkin Bitcoinilla, on helppo tulla ihastuneeksi, mutta on tärkeää suojata panoksesi.

“Älä laita kaikkia salausrahojasi Bitcoiniin”, Moas varoittaa. “Sinun on hajautettava vähintään tusina yli 1000 nimestä. Keskity 50 parhaan joukkoon. “

4. Pidä kolikot poissa pörssin ulkopuolelta

Salausalueessa on edelleen paljon hakkerointia ja varkauksia, ja on tärkeää noudattaa varotoimia. Hakkerien elämää ei ole liian vaikeaa tehdä. Käytä vaihtoa juuri tähän: vaihtoon. Kun olet ostanut valuutan, siirrä rahat pörssistä ja lompakkoon, jota vain sinä hallitset, kuten laitteistolompakko.

Monet ihmiset on palanut vaihto-hakkeroinneissa – ei enempää kuin suuri Mt. Gox one – mutta jopa viime aikoina, kuten BTC-e ja heidän toimitusjohtajansa syytteet, olisivat saaneet monet ihmiset menettämään valtavia summia.

IComply Investor Services Inc. -yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Matthew Unger ehdotti:

"Aivan kuten pidät käteistä lompakossa, joitain pankkitililläsi ja ehkä todella arvokkaita tavaroita kassakaapissa, sinun on hallittava digitaalisia valuuttoja samalla tavalla."

5. Valmistaudu villiin ratsastukseen

Bitcoin on tunnettu volatiliteetistaan ​​niin paljon, että monet perinteiset sijoittajat pelkäävät sitä. Bitcoinin hinnan valtava lasku ei tarkoita pysyvää katastrofia, mutta on vaikea pysyä sitoutuneena, kun aloitat punaiselle.

Monipuolistaminen on loistava strategia auttamaan siinä, mutta se vaatii jonkin verran ajatusta ja vaivaa. Kaikkien tunnetuin (ja toistaiseksi menestynein) Bitcoin-strategia on tietysti “hodlata” – tai pitää kiinni – sijoituksestasi markkinoiden volatiliteetista riippumatta..

Voit myös ostaa ja unohtaa, koska markkinoiden katseettomuus voi auttaa sinua pitämään huolestumatta pudotuksista ja menettämään volatiliteettia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map