Blockchain: Siirtyminen tiedon Internetistä arvokkaaseen Internetiin

Blockchainin käyttöönotto sosiaalisen median alalla on kasvussa. Tämä kehitys on muuttamassa sitä, miten yleisö suhtautuu ekosysteemiin, joka on aiemmin ollut muutaman ihmisen armoilla turvallisuuden, kaupan, toimivuuden ja yleisen hallinnan suhteen..

Sosiaalisen median merkitys jokapäiväisessä elämässä kasvaa joka päivä. Kyberavaruuteen rakennettu sosiaalinen ympäristö osoittaa koulutuksen, politiikan, sähköisen kaupankäynnin ja jopa ihmissuhteiden aloilla jatkuvasti olevan merkitykseltään työkaluna tehokkaaseen viestintään yksilöiden ja ryhmien välillä eri puolilla maailmaa..

Blockchain voi muuttaa sosiaalista mediaa

Blockchain-tekniikan ilmaantuminen tuo teollisuudelle vallankumouksen, joka näkyy jo luotettavuuden parantamisen ja ansaintamahdollisuuksien alueilla. Derin Cag, Richtopian perustaja, sanoo:

“Blockchain-tekniikan nousun myötä sosioekonomiset tapahtumat paranevat ja muuttuvat demokraattisemmiksi siirtyessä tiedon Internetistä arvokkaaseen Internetiin.”

Cagin mukaan Blockchain-teknologiakehyksistä on lukuisia etuja sosiaalisen median alustoilla.

  • Ensinnäkin se voisi auttaa puuttumaan väärennettyihin uutisiin perustamalla palkitsemispohjaisen “luottoluokitusjärjestelmän” toimittajille ja bloggaajille, mikä voisi sitten upota kaikkiin verkkosivustoihin.
  • Toiseksi se voisi parantaa käyttäjätietojen yksityisyyttä tarjoamalla ihmisille mahdollisuuden valita jakamisohjelmat, joissa heille maksetaan automaattisesti salausvaluutoissa, kun heidän tietojaan myydään kolmansille osapuolille.
  • Kolmanneksi se voisi parantaa automaatiota käyttämällä älykkäitä sopimuksia, joissa Blockchains voisi olla vuorovaikutuksessa useiden alustojen kanssa samanaikaisesti käyttäjän puolesta. Esimerkiksi Facebook osasi puhua Twitterin kanssa, voisi puhua Instagramin kanssa, voisi puhua Redditin kanssa ja niin edelleen paljon syvemmällä tasolla kuin mitä kirjoituksen aikaan oli käytettävissä..
  • Neljänneksi, jos sosiaalisen median alusta itsessään perustuu hajautettuihin kirjanpitoihin, se voi auttaa parantamaan turvallisuutta, koska esimerkiksi Bitcoin on yksi ainoista arvokkaista asioista verkossa, jota ei ole koskaan hakkeroitu.

Yksi merkittävä sosiaalisen median ekosysteemissä ja kyberavaruudessa esiintyvä ongelma on yksityisyyden merkittävä puute ja henkilötietojen vapaaehtoinen jakaminen suurimmilla sosiaalisen median alustoilla.

Ole varovainen, mitä allekirjoitat

Ei voi olla erityisen tarkkaa olettaa, että nämä alustat käyttävät henkilöiden tietoja ilman heidän lupaansa, koska melkein jokaisella näistä alustoista on käyttöehdot-asiakirjat, joihin useimmat käyttäjät suostuvat lukematta edes yhtä riviä. yleensä erittäin pitkä asiakirja.

Suurimmaksi osaksi näiden asiakirjojen epäselvät lausunnot valtuuttavat alustan omistajat ja järjestelmänvalvojat käyttämään nykyistä valvontatasoa. Keskitettyjen alustojen omistajien suorittama laaja valvonta ei kuitenkaan ainoastaan ​​mahdollista käyttäjien valintaa, vaan myös sulkee pois kaikki mahdolliset edut, jotka he voivat saavuttaa käyttämällä henkilökohtaisia ​​tietojaan ja henkilöllisyyttään. Nämä ovat joitain ongelmia, joita Blockchain-toteutus jo käsittelee sosiaalisessa mediassa.

Viiden vuoden ennuste

Bloomatchin perustaja ja varapuheenjohtaja Abhishek Bhandari kertoo Cointelegraphille, että Blockchain mullistaa jokaista alaa tällä hetkellä. Hän huomauttaa, että useiden sektoreiden vetovoima kohti Blockchainia on Blockchainin perusteet useiden ja hajautettujen solmujen tietojen ylläpitämiseksi.

“Oletan seuraavien viiden vuoden aikana, että suurin osa digitaalisen avaruuden alustoista käyttää Blockchainia.”

Bhandari vahvistaa, että sosiaalisesta mediasta on tullut erittäin tärkeä ja välttämätön osa ihmisen olemassaoloa ja että Blockchain-tekniikka antaisi suojan ja tyydytyksen kaikille käyttäjille. Hän selittää, että nykyisillä sosiaalisen median alustoilla on monia haittoja tietoturvassa ja tietoverkkorikoksissa, jotka hän on varma, että Blockchain-tekniikka lopulta puuttuu tehokkaasti

Kaikki huomiosta

Synereon toimitusjohtaja Dor Konforty kertoo, että Facebookin, YouTuben ja useimpien muiden nykyaikaisten media-alustojen markkinoinnin, sisällön ja ominaisuuksien ensisijaisena tarkoituksena on lisätä tuntimäärää, jonka jokainen käyttäjä on yhteydessä alustaan, siihen pisteeseen, jossa se voi häiritä heidän elämäänsä, jotta he voivat vangita ja myydä enemmän huomionsa sekä tietoja käyttäytymisestään.

Konforty selittää kuitenkin, että ilman keskitetyn yksikön hyötyä tästä ja tuotetun arvon siirtyessä suoraan käyttäjille välittäjättömien vuorovaikutusten kautta, uudet alustat mukauttavat liiketoimintamallinsa tukeakseen lisäpalveluita eikä jo todistettuihin käytäntöihin olla haitallisia käyttäjiensä terveydelle.

Konforty toteaa myös kaupallistamisen monimutkaisuuden sosiaalisessa mediassa:

“Kaupallistaminen on toinen syvä ongelma; alkuperäisen sisällön luojat ovat tilanteessa, jossa menetelmä, jonka he valitsivat luomustensa julkaisemiseksi, määrittelee mahdollisen kaupallistamistavansa, jos sellainen on olemassa. Vaikka YouTube jakaa osan tuotostaan ​​sisällöntuottajien kanssa, Facebook, Twitter ja vastaavat eivät tee sitä edes. “

Viime kädessä, ilman välittäjiä, jotka muokkaavat keskustelua ja hallitsevat täysin käytettävissä olevaa sisältöä ja jotka kaikki on suunnattu lopputulokseensa, mahdollisten sosiaalisten ja taloudellisten vuorovaikutusten tila laajenee huomattavasti kaikkien osapuolten eduksi. Vastaavasti ilman suuria tietokantoja, jotka ovat heti keskitetyn yksiköiden käytettävissä, voidaan välttää dystooppiset skenaariot, kuten pisteiden jakaminen kansalaisille heidän online-aktiivisuutensa ja valtuutetun elämäntavan noudattamisen perusteella. Tämä on Blockchainin lupaus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map