Blockchain: Skift fra internet af information til internet af værdi

Der er en voksende tendens til implementering af Blockchain i den sociale medieindustri. Denne udvikling ændrer, hvordan offentligheden nærmer sig et økosystem, der før har været prisgivet nogle få individer med hensyn til sikkerhed, handel, funktionalitet og generel kontrol.

Betydningen af ​​sociale medier for hverdagen vokser med hver dag der går. Inden for uddannelse, politik, e-handel og endda relationer viser det sociale miljø bygget på cyberspace konstant sin relevans som et redskab til effektiv kommunikation mellem enkeltpersoner og grupper på tværs af forskellige dele af verden.

Blockchain kan gennemgå sociale medier

Fremkomsten af ​​Blockchain-teknologi bringer en revolution til denne industri, som allerede er synlig inden for områder med forbedret pålidelighed og indtjeningsmuligheder. Derin Cag, grundlægger af Richtopia siger:

“Med stigningen i Blockchain-teknologi forbedres socioøkonomiske transaktioner og bliver mere demokratiske, når vi skifter fra internet af information til værdifuldt internet.”

Ifølge Cag er der mange fordele ved at have Blockchain-teknologirammer inden for sociale medieplatforme.

  • For det første kan det hjælpe med at tackle falske nyheder ved at etablere et belønningsbaseret ‘kreditvurderingssystem’ for journalister og bloggere, som derefter kan blive integreret på alle websteder.
  • For det andet kan det forbedre privatlivets fred ved at give folk en mulighed for at tilmelde sig delingsprogrammer, hvor de automatisk betales i kryptokurver, når deres data sælges til tredjeparter..
  • For det tredje kunne det forbedre automatiseringen ved brug af smarte kontrakter, hvor Blockchains kunne interagere med flere platforme samtidigt på en brugers vegne. For eksempel kunne Facebook tale med Twitter, kunne tale med Instagram, kunne tale med Reddit og så videre på et meget dybere niveau end tilgængeligt i skrivende stund.
  • For det fjerde, hvis selve den sociale medieplatform er baseret på distribuerede hovedbøger, kan dette hjælpe med at forbedre sikkerheden, for eksempel er Bitcoin en af ​​de eneste værdifulde ting online, der aldrig er blevet hacket selv.

Et stort problem, der findes i det sociale medies økosystem og cyberspace, er generelt den betydelige mangel på privatlivets fred og vilkårlig deling af personlige data på tværs af store sociale medieplatforme.

Vær forsigtig med hvad du underskriver

Det er muligvis ikke særlig nøjagtigt at antage, at disse platforme bruger data fra enkeltpersoner uden deres tilladelse, fordi næsten hver eneste af disse platforme har et ‘Vilkår og betingelser’ -dokumenter, som de fleste brugere accepterer uden engang at læse en enkelt linje i normalt ekstremt langt dokument.

De fleste af tiden giver de tvetydige udsagn i disse dokumenter platformsejere og administratorer mulighed for at udøve det niveau af kontrol, som vi ser i dag. Denne omfattende kontrol fra de centraliserede platformejere muliggør imidlertid ikke kun vilkårlig eksponering af brugerne, men den udelukker dem også fra mulige fordele, som de kunne opnå ved brug af deres personlige data og identitet. Dette er nogle af de problemer, der allerede er løst ved implementering af Blockchain i sociale medier.

Den femårige prognose

Abhishek Bhandari, medstifter og VP for Bloomatch fortæller Cointelegraph, at Blockchain revolutionerer hver eneste industri i øjeblikket. Han bemærker, at den største attraktion i forskellige sektorer mod Blockchain er det grundlæggende i Blockchain for at opretholde data om flere og decentrale noder.

“Jeg antager, at i de næste fem år vil de fleste platforme i det digitale rum bruge Blockchain.”

Bhandari bekræfter, at sociale medier er blevet en meget vigtig og uundværlig del af menneskelig eksistens, og Blockchain-teknologi vil give en følelse af beskyttelse og tilfredshed for alle brugere. Han forklarer, at de nuværende sociale medieplatforme har mange ulemper med hensyn til datasikkerhed og cyberforbrydelser, problemer som han er sikker på, at Blockchain-teknologi i sidste ende vil tackle effektivt.

Alt om opmærksomhed

Dor Konforty, administrerende direktør for Synereo, uddyber, at det primære formål med markedsføring, indhold og funktioner på Facebook, YouTube og de fleste andre moderne medieplatforme er at øge antallet af timer, hver bruger deltager i platformen, til det punkt, hvor det kan forstyrre deres liv, så de kan fange og sælge mere af deres opmærksomhed samt information om deres adfærd.

Konforty forklarer dog, at uden en central enhed, der drager fordel af dette, og med genereret værdi, der flyder direkte til brugerne gennem mellemliggende mindre interaktioner, vil nye platforme tilpasse deres forretningsmodeller til at stole på ekstra tjenester i stedet for på praksis, der allerede er bevist. at være skadeligt for deres brugerbasers sundhed.

Konforty bemærker også kompleksiteten af ​​indtægtsgenerering på sociale medier:

”Indtægtsgenerering er endnu et dybt problem; skabere af originalt indhold er i en position, hvor den metode, de valgte til at offentliggøre deres kreationer, definerer deres metode til indtægtsgenerering, hvis den findes. Mens YouTube deler nogle af deres indtægter med skabere, gør Facebook, Twitter og lignende ikke engang det. ”

I sidste ende, uden at formidlere former diskursen og har fuld kontrol over det tilgængelige indhold, alt sammen rettet mod deres bundlinjer, vil rummet for mulige sociale og økonomiske interaktioner udvide sig meget til gavn for alle involverede. Uden enorme datalagre, der umiddelbart er tilgængelige for centraliserede enheder, kan dystopiske scenarier som at tildele score til borgerne baseret på deres online aktivitet og overholdelse af den mandaterede levevis også afværges. Dette er Blockchain-løftet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map