David Seaman: ‘Stop med at konkurrere og gør alt sammen interoperabelt’

Cointelegraph fangede uafhængig journalist og podcast-vært David sømand at tale om Bitcoin blockize-debatten, BitLicense-udvandring, altcoins og spil samt hvad bitcoin har brug for for at bryde ud af sin nuværende prisnedgang.

“[Når] årtusinder … begynder at acceptere Bitcoin som betaling for løn og freelance arbejdskraft, som det allerede sker i nogle kredse … det er den dag, banker virkelig skrues.”

-David sømand

Cointelegraph: Henter fra vores sidste interview. Er de almindelige medier blevet mere informerede og afbalancerede i deres dækning af bitcoin?

David Seaman: Jeg tror det generelt. Medierne bliver begejstrede for Bitcoin igen, når prisen kræver opmærksomhed. Det er ikke spændende eller sexet i øjeblikket. De vil enten have et togvrag at rapportere om eller en klud til rigdom-historie for Bitcoin-brugere.

CT: HvadEr din opfattelse af udvandringen af ​​kryptovirksomheder, der forlader New York, efter at BitLicense blev introduceret? HvadSiger din mening om Ben Lawsky‘S påstået kronyisme?

DS: Det er godt, de forlader. Jeg kan ikke tro, hvad New York gjorde. Havde en bureaukrat, der virkelig skulle være der for at regulere STORE BANKER i stedet for at forkynde alle disse opstarts Bitcoin-iværksættere i hans stat og få alle til at frygte, hvordan denne lovgivning ville se ud, så kommer den endelige lovgivning ud, og den suger helt.

“At få forskellige dyre licenser fra alle 50 stater til at tilføje en ‘Bitcoin accepteret’h ere jpg til dit forretningssted bør være fuldstændig anathema for enhver spiller i krypto [.]”

Hvis vi tillader en statsregering den sindssyge Alice i Eventyrland-luksus at være i stand til at opkræve licenser for hvad der svarer til international open source-softwareudvikling og p2p-græsrodspenge, er det virkelig skræmmende præcedens. At få forskellige dyre licenser fra alle 50 stater til at tilføje en "Bitcoin accepteret" her jpg til dit forretningssted skal være fuldstændig anathema for enhver spiller i krypto, fra ligegyldig dagshandler til opstart til Coinbase.

CT: Debatten om Bitcoin-blokstørrelse har delt samfundet. Hvilken side er du på? HvadEr din mening om Bitcoin XT og vil Bitcoin overvinde denne udfordring?

DS: Jeg har ikke rigtig en side. Hvis matematikken dikterer, skal vi snart have større blokstørrelse, bør samfundet acceptere det og planlægge for fremtiden. Hvad der virkelig er bekymrende er, hvordan dette blev håndteret. Det var et PR-debakel. Alt, hvad Bitcoin gør i disse dage, bliver en PR-debacle. Det viser et niveau af inkompetence. Nogle hævder, at der er en dårlig kode i XT, der mindsker brugernes fortrolighedspotentiale i Bitcoin-protokollen. Også en mod / r / bitcoin, der også kører bitcointalk.org, tog det på sig selv at censurere alle diskussioner om XT fra Bitcoin subreddit. Det passer ikke godt sammen med folk, der kom til krypto i første omgang, fordi de var syge af fremmede, der fortalte dem, hvad de skulle gøre, og hvad de kunne skrive om på Internettet.

CT: Vil den næste globale finansielle krise drive bitcoin og kryptovaluta ind i mainstream?

DS: Ja.

CT: Hvorfor tror du, at bitcoin-prisen i øjeblikket er stagnerende og sidder godt under 300?

DS: Ønsker jeg vidste det. Jeg tror, ​​der er et betydeligt fald nedad på prisen dagligt på grund af Bitcoins algoritme og selve møntudvindingsplanen. Investorer skal samle en million dollars mønt om dagen for at prisen bare skal forblive stabil, så Bitcoin sidder fast i det kylling- og ægdilemma, det har været i varierende grad fra dag ét..

”Hvis du satser på dig selv, og du er en god spiller, har du nu en indtægtskilde. Fra din videospilvaner. ”

CT: Bitcoin og anden krypto som Hyper bruges i stigende grad til spil. Hvordan vil gaming være som om 5, 10 år?

DS: Det bliver fantastisk. Virkelig noget. Microbetting på resultaterne af online multiplayer-spil, Hyper og Bitcoin har allerede det faktisk; hvis du satser på dig selv, og du er en god spiller, har du nu en indtægtskilde. Fra din vanespil til videospil. Om 5 år vil et blackjack-bord vinde i Macau øjeblikkeligt transmitteres og interoperabelt med millioner af krypto-accepterende virksomheder i hele Kina og resten af ​​verden. I løbet af få minutter kunne gevinsterne fra bordet i Macau være på en cocktail-servitrises smartphone i Vegas som et tip, hun modtog, det kunne være i en parkeringsmåler, eller det kunne finde sig tilbage i de massive onlinespilfællesskaber, der vil eksistere ved derefter.

Spring 10 år frem, disse valutaer, der stadig er i brug dengang, har skiftet hænder så mange millioner gange i så mange lande, at forestillingen om, at nogen ejer en "fuld" Bitcoin eller Litecoin eller Hyper kan virke lidt uvirkeligt for din gennemsnitlige person. Fordi folk vil tænke i mindre trossamfund inden da. Valutahastigheden bliver sindssyg. Hypers skaber har fortalt mig, at han ser spilvaluta som en "rhizom." Der vil ikke være nogen begyndelse eller ende, det vil bare være efterspørgsel overalt, disse valutaer vil være rødderne og snart begynder de at suge op meget vand.

”Spilnetværket Hyper kører er nu tilgængeligt for alle, der har Litecoin, Dogecoin, Ethereum eller 40 andre mønter. Sådan vil kryptoøkonomier vokse: stop med at konkurrere og gør alting interoperabelt. ”

CT: DigVi tror meget på vigtigheden af ​​altcoins. Hvordan har altcoin-markedet ændret sig siden vi sidst talte, og er der nogen mønter digEr særlig begejstret for?

DS: Erik Voorhees ‘Shapeshift.io ophidser mig, baseret i Schweiz uden for de rovdyr, som provinsregeringer forsøger at kæmpe med, hvordan de skal "beskæftige sig med Bitcoin-tingen" — sjovt, det er standardreaktionen på enhver potentielt frigørende innovation i dag: Hvordan bremser vi dette? Hvordan licenserer vi det? Hvordan holder vi gennemsnittet langt væk fra det?

Under alle omstændigheder er Shapeshift fantastisk, for når en mønt som Hyper føjes til deres system, som det skete for nylig, er det nu i et andet økosystem, et større netværk. Spilnetværket Hyper kører er nu tilgængeligt for alle, der har Litecoin, Dogecoin, Ethereum eller 40 andre mønter. Sådan vokser kryptoøkonomier: stop med at konkurrere og gør alting interoperabelt.

Markeder er 24/7/365 og for det meste stadig uregulerede, så prisopdagelse sker. Lad brugerne beslutte, hvad disse ting er værd. Og noget som Shapeshift giver en måde, hvorpå alt dette kan ske, fordi jeg ikke tror, ​​at din gennemsnitlige bruger ønsker at tilbringe hele dagen på Bittrex-overvågningskort. De hørte om Litecoin i nyhederne, og de vil have noget hurtigt. Det er også, hvad Shapeshift løser.

Så vidt individuelle mønter går, ændrer min smag så ofte på grund af, hvordan markedet udvikler sig. Privatliv er ude, spil er inde. Gammelt er sexet, og udvikleren betyder noget. Generelt tror jeg, at Hyper og Litecoin er de to, der mest imponerer alle, der kommer ind på altmarkedet for første gang i dag. Jeg ser begge være rundt på markedet i lang tid.

CT: Finanskrise til side, hvadEr den bedste måde at introducere folk til kryptokurver?

DS: Tipning af nogen på Twitter eller Reddit ved hjælp af ChangeTip er en fantastisk måde at være et dejligt menneske over for nogen, og i øvrigt kan det starte vedkommendes kryptovaluta "Start" hahaha. Dit tip kan sende dem ind i en aften med googling om Bitcoin og til sidst få dem til at købe en mønt eller to på Coinbase. Når vi taler om, så er Coinbases omprogrammerede henvisningsprogram fantastisk. Hvis du har en slags tilhængere, kan du hurtigt tjene ekstra mønter ved at sprede budskabet om Coinbase – dette hjælper naturligvis også kryptobevidsthed. Men det er rart at blive betalt for din indsats, når en af ​​dine henvisere køber en mønt!

“Netflix behøvede ikke at udrulle en ‘adoptionsvejledning’ til Blockbuster-ledere, og crypto behøver ikke længere bekymre sig om bankadoption.”

CT: Hvad synes du om store banker som Citi, der undersøger og udvikler deres egne kryptomønter? Hvor står du med hensyn til tilladte / tilladelsesløse hovedbøger?

DS: Bankerne er idioter. Netflix behøvede ikke at udrulle en "adoptionsvejledning" for Blockbuster-ledere, og crypto behøver ikke længere bekymre sig om bankadoption. De havde deres chance og lo, da krypto kunne have brugt troværdighedsforøgelsen. At være et blockchain-mindre finanshus vil snart ikke give meget mening for verden. Og når årtusinder og hvem der ellers begynder at acceptere Bitcoin som betaling for løn og freelance arbejdskraft, som det allerede sker i nogle kredse … det er den dag, banker virkelig er skruet.

For når du betales i bitcoin, og din kaffebar og udlejer med glæde tager de øverste kryptoer – så er DAGEN banker virkelig skruede. Derefter vil de også have en smule kryptotørst! Vi glemmer, at disse valutaer ER deflationære. Satoshi var en ædel fyr, tror jeg, men han havde ikke til hensigt for sig selv eller sine brugere at være låst i evig fattigdom. Før eller senere sker bum-rushen, og bankerne, der stadig er i live, vil helt sikkert "få" krypto på det tidspunkt. Men deres mening betyder bare ikke så meget. Jeg spørger ikke posthuset, hvordan man formaterer en e-mail.

CT: Hvordan har ChangeTip behandlet dig? Er du stadig fan, eller har du en ny favorit-app?

DS: ChangeTip er fantastisk. Victoria har virkelig gjort meget for at holde deres firma i kontakt med, hvad samfundet ønsker, og som et resultat bliver ChangeTip en meget nyttig schweizisk hærkniv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map