Ennätyksellinen 2017 tuotu Bitcoin, Altcoins lisäsi huomattavasti valtavirran hyväksyntää

Voittoa tavoittelemattomana kryptovaluuttatutkimuslaitoksena CoinCenterin Neeraj K. Agrawal kirjoitti, 2017 oli vuosi, jolloin Bitcoin ja kryptovaluutat menivät valtavirtaan.

Wall Street

Lukuisat suuret rahoituslaitokset ovat integroineet tuen Bitcoinille, eliitti-sijoituspankit, kuten Goldman Sachs, harkitsevat Bitcoin-kauppapisteiden perustamista vuonna 2018. The Chicago Board Options Exchange (Cboe) ja CME Group, maailman kaksi suurinta futuuripörssiä, käynnistivät menestyksekkäästi Bitcoin-futuurikauppa viime kuussa.

Asiat, joihin kannattaa varoa vuonna 2018 #Bitcoin:

1. Nasdaq Bitcoin Futures

2. NYSE Bitcoin ETF: t

3. Cboe Bitcoin ETF: t

4. Skaalaus / alemmat maksut

5. Lisää hyväksymistä johtuu ↑

6. Monet miljardit institutionaalista rahaa tulossa Bitcoiniin / kryptoon

Ei ihme, että analyytikot ovat niin optimistisia!

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 26. joulukuuta 2017

New Yorkin pörssi (NYSE), joka on päivittäisen kaupankäynnin määrältään suurin osakemarkkinat maailmassa, on soveltanut kahta käynnistämistä, jotka koskevat kahta Bitcoiniin liittyvää pörssikauppaa. Cboe on hakenut itse käynnistämään kuusi tällaista ETF: ää. Bitcoin-futuurit ovat tiukasti säänneltyjä sijoitusvälineitä, jotka voivat tarjota institutionaalisille sijoittajille ja korkean profiilin yksittäisille sijoittajille välittömän pääsyn Bitcoin-markkinoille. Toisaalta Bitcoin ETF: t tarjoavat helpon pääsyn Bitcoiniin yksityissijoittajille ja joillekin laitosryhmille, jotka eivät käy kauppaa futuurimarkkinoilla.

Sääntely-ympäristö

Maaliskuussa 2017, kuten Cointelegraph kertoi, Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) hylkäsi Winklevossin kaksoset, ensimmäiset vahvistetut miljardööri Bitcoin-sijoittajat, toimittaman Bitcoin ETF -hakemuksen Bitcoin-markkinoiden sääntelyn puutteen vuoksi. Globaalit Bitcoin-markkinat ja niiden sääntelyympäristö ovat kuitenkin muuttuneet dramaattisesti siitä lähtien. Japanin hallitus tunnusti Bitcoinin laillisena valuuttana, kun taas muut suuret markkinat, kuten Etelä-Korea, ovat ottaneet käyttöön käytännön sääntöjä paikallisille kryptovaluuttayrityksille ja sijoittajille.

Mikä tärkeintä, SEC jätti oven auki tulevan Bitcoin ETF: n hyväksymistä varten siinä tapauksessa, että säänneltyjä Bitcoin-futuurimarkkinoita olisi kehitettävä. Sellaisena on erittäin todennäköistä, että Bitcoin ETF hyväksytään vuonna 2018, koska Cboe ja CME ovat todistaneet, että Bitcoinilla voidaan käydä kauppaa tiukasti säännellyillä alustoilla, joilla on asianmukainen sijoitussuoja.

Valtamedia

Yleisimmät uutisjulkaisut ympäri maailmaa ovat lisänneet dramaattisesti Bitcoinin ja muiden tärkeimpien kryptovaluuttojen kattavuutta viime vuonna. Useat uutisjulkaisut, mukaan lukien CNBC ja Forbes, ovat luoneet kryptovaluuttakohtaisia ​​mediakanavia vastaamaan Bitcoinin ja muiden digitaalisten valuuttojen nopeasti kasvavaan kysyntään.

Vimma

Joissakin maissa kryptovaluutta-mania on muodostunut, kun kaiken ikäiset sijoittajat ovat alkaneet harjoittaa Bitcoin- ja kryptovaluuttakauppaa. Etelä-Koreassa kryptovaluuttamarkkinoiden spekulaatio on saavuttanut pisteen, jossa Etelä-Korean pääministeri Lee Nak-yeon julkaisi julkisen lausunnon digitaalisten valuuttojen äkillisen kysynnän kasvusta.

Useita kuukausia sitten Etelä-Korean hallitus muodosti työryhmän laatimaan säännöksiä digitaalisen valuutan markkinoiden kattamiseksi.

Etelä-Korean govt #Bitcoin tämän viikon säännöt:

1. Gov’t asettaa määräyksiä globaalin trendin perusteella.

2. Laadittu erityinen kryptovaluutta-laki, * pörssit, jotka eivät ole käytäntöjen mukaisia ​​*, eivät voi toimia.

3. Avaa kohti Bitcoin / blockchain -teknologiakehitystä.

Optimistinen.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 28. joulukuuta 2017

Ylimääräinen altcoinien nousu

Viime kuukausien aikana koko kryptovaluuttamarkkinat ovat kokeneet dramaattisen suuntauksen muutoksen, kun altcoinien arvo on noussut. “Bitcoin Dominance” -mittari on saavuttanut kaikkien aikojen alimman tason, 37,3%, mikä osoittaa, että numero yksi salausvaluutta on nyt hieman yli kolmasosa koko digitaalisen valuutan sektorin markkina-arvosta. Vaikka markkinaosuuslukujen käytöstä markkinoiden koon arvioimiseksi on kiistelty, on selvää, että Bitcoin ei ole enää ainoa merkittävä toimija. Vaihtoehtoisten digitaalisten valuuttojen, kuten Ethereum ja Dash, arvo on kasvanut yli 100x viimeisen vuoden aikana.

Varsinkin Ripplella oli näyttävä ralli koko vuoden 2017, kun sen arvo nousi 0,006 dollarista 2,38 dollariin, mikä on 360-kertainen nousu. Vaikka sen nykyinen 88 miljardin dollarin markkina-arvo kyseenalaistetaan analyytikot, kuten Ryan Selkis ConsenSysistä, se pysyy edelleen toiseksi suurimpana digitaalisena valuuttana markkina-arvon mukaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map