Industries and Blockchain 2017

Ensimmäinen Blockchain-järjestelmä-Bitcoin näki yli 1 300 prosentin tähtitieteellisen tuoton vuonna 2017. Kun edistyimme läpi vuoden 2017, Blockchain-tekniikoita tuli vaikea sivuuttaa ja suurempi osa yritysmaailmasta kiinnosti Blockchain-tekniikoita. Vuonna 2017 NYSE jätti kaksi Bitcoin ETF: ää SEC: lle, CBOE: sta tuli ensimmäinen institutionaalinen sijoittaja, joka aloitti Bitcoin-futuurimarkkinat, ja CME-ryhmä seurasi viikkoa myöhemmin tekemällä saman. Mutta ei vain suuret pörssit ole kiinnostuneita saamaan ihoa Blockchain-pelistä, monet teollisuudenalat ovat olleet kiinnostuneita sisällyttämään Blockchain-tekniikoita liiketoimintansa tehostamiseksi taloudellisesti.

Kasvava kiinnostus Blockchain-tekniikoihin vuonna 2017 johti CTFC vapauttaa alustuksen virtuaalivaluutoista joka tunnusti, että hallitukset, rahoituslaitokset ja eri toimialat voivat käyttää Blockchain-tekniikoita päivittäisen toiminnan optimointiin Blockchain-järjestelmän kautta.

Käytä koteloita

Blockchain-tekniikoita voidaan käyttää arvon säilytyksenä kaupankäynnissä ja maksutapahtumissa sekä rahan siirtämiseen ja siirtämiseen joko kotimaassa tai ulkomailla nopeammin ja halvemmalla kuin perinteinen rahoituslaitos tai välittäjä pystyy – vain mainitsemaan muutama käyttötapaus.

Blockchain-tekniikoita on kunnioitettu kustannusten leikkaamiseen, turvallisuuden parantamiseen ja nopeuden parantamiseen. Blockchain-järjestelmä on hajautettu pääkirja, joka on suojattu kryptografisella todisteella työstä / panoksesta. Viz, tehokkaat tietokoneet murtavat algoritmeja, jotka salaavat tapahtumadatan jokaiseen lohkoon. Kun tietokone pystyy murtamaan algoritmin, ketjuun lisätään lohko, joka on täynnä suhteellisen viimeaikaisia ​​tapahtumia, kopio päivitetystä kirjanpidosta, jolla on uusi lohko, lähetetään muille solmuille – mikä tahansa verkkoon kytketty tietokone – ja solmut päivittävät itsensä verkkotapahtumahistoriaan. Jos päivitetty pääkirja lähetetään siten, että suurin osa verkon solmuista ei ole yksimielisiä, solmu ei päivity säilyttämään kirjanpitokopiota, koska se ei ole tapahtumadatan totuudenmukainen ja rehellinen esitys.

Kirjanpito

Salauslukitun suojatun lohkoketjun ja solmukonsensusjärjestelmän uskotaan tuottavan tarkemman kopion kirjanpidosta kuin nykyinen keskitetyn kirjanpidon järjestelmä pystyy.

Sisään Blockchain: kehittyvä ratkaisu petosten ehkäisemiseen Jun Dai, Kalifornian osavaltion yliopiston Sacramenton tietojenkäsittelytieteen tutkija, väittää, että “tietojen muuttaminen tai poistaminen yritysten kirjanpitojärjestelmissä, sähköisten asiakirjojen muuttaminen ja petollisten sähköisten tiedostojen luominen olivat tärkeimmät menetelmät petosten salaamiseksi”.

Kirjanpidon kaltaisilla toimialoilla, joissa ihmiskunnan työntekijät käsittelevät ja hoitavat tehtäviä, kuten tietueiden todentaminen ja tapahtumien totuudenmukaisuuden varmistaminen, on mahdollista, että inhimilliset virheet tai henkilöt, joilla on huonoja kannustimia, manipuloivat tietoja tai luovat vilpillisiä tietoja, jotka eivät ole tarkka esitys tapahtumahistoriasta.

Siksi kirjanpitoteollisuus, kuten kirjanpitoala, on houkutellut Blockchain-tekniikoita; Blockchain-verkko on suojattu salauksella ja vahvistettu tietokoneiden verkolla – ei ihmisillä. Tämän vuoksi Blockchain-tekniikat mahdollistavat melkein peukaloittamattoman tietueen luomisen ja antavat henkilöille mahdollisuuden käydä kauppaa vertaisverkkoihin ilman, että heidän tarvitsee luottaa kolmanteen osapuoleen helpottaakseen liiketoimiaan rehellisesti.

Blockchain-tekniikat sallivat liiketoiminnan tapahtua ilman välittäjää – mikä ei ollut mahdollista ennen Blockchain-tekniikoiden keksimistä, elleivät henkilöt käy kauppaa käteisellä; mutta edes käteistä on tehotonta hallita ja käydä kauppaa. Yritystoiminta, rahoituslaitos tai rahoituksen välittäjä on tarpeettoman kallista, kun ihmiskunnan työntekijät tekevät töitä, joita tietokoneet pystyvät käsittelemään nopeammin, tehokkaammin ja vähemmän virheillä kuin ihmishenkilöt.

Kun ihmistyöntekijät suorittavat liiketoiminnallisia operatiivisia tehtäviä, yrityksen on maksettava infrastruktuurin, sähkö-, kaasu- ja vesikulujen omistamiseen tai vuokraamiseen liittyvät kustannukset, jotka liittyvät käyttöinfrastruktuuriin, työntekijöiden palkoihin, paperiin tulostimille jne. Jos välittäjät pystyivät investoimaan tai säästää rahaa, joka heidän on annettava tietokoneiden automatisoiman palvelun käyttämiseen tai maksamiseen, yrityksestä voi tulla taloudellisesti tehokkaampi.

Salausjärjestelmällä suojattu järjestelmä, joka tarvitsee vain muodostaa yhteyden Blockchain-verkkoon toimiakseen, voi tehokkaasti vähentää joitain yrityksen hoitamiseen liittyviä kustannuksia. Blockchain-tekniikat pystyvät vähentämään tarvittavien ihmiskehitystyöntekijöiden määrää, vähentämään palkkakustannuksia, poistamaan yrityksen tarpeen omistaa / vuokrata ja ylläpitää infrastruktuuria ja tekemään yrityksen pitämistä tiedoista vähemmän alttiita petoksille ja manipuloinnille.

Mutta Blockchain ei vain anna yritysten toimia tehokkaammalla, taloudellisemmalla ja turvallisemmalla järjestelmällä; vuonna 2017 aloimme nähdä Blockchain-tekniikoiden muuttavan tapaa, jolla yritykset keräävät pääomaa.

Pääoman hankinta

ICO – Initial Coin Offering – on menetelmä joukkorahoituksesta, jonka avulla yritys voi kerätä pääomaa myymällä omistusoikeuden tai rojaltit hankkeelle sijoittajille. ICO: ita verrataan usein listautumisantiin – julkisiin listautumistarjouksiin -, joissa yritykset hankkivat pääomaa myymällä yhtiön omistusosuuksia sijoittajille. Yrityksen on kuitenkin huomattavasti helpompi käynnistää ICO kuin listautumisanti. Tämä tekee ICO: sta houkuttelevan vaihtoehdon aloittelijoille, jotka haluavat päästä pois kentältä, ja antaa Blockchain-tekniikalle mahdollisuuden muuttaa pääoman hankintaprosessia.

ICO: n käynnistämiseksi yrityksen on vain tuotava projekti kunnioitettavaan teknologiseen tarkastuspisteeseen, julkaistava julkaisu ja ilmoitettava päivämäärä, jonka he aikovat pitää merkkikaupassaan. Vakuutustodistusta tai valtion hyväksyntää ei tarvita verrattuna listautumisantiin, jossa sijoituspankki vakuuttaa yrityksen, toimittaa sen jälkeen SEC: lle ja joutuu sitten odottamaan SEC: n arvioimaan liiketoimintaansa, ennen kuin SEC ilmoittaa lopullisesti yritykselle listautumispäivän.

Digitaalinen vallankumous, Internetin ikä

Samoin kuin ajatus, jonka toimistoilla oli paperittomuudesta tullakseen tehokkaammiksi, leikkaamaan kustannuksia ja tulemaan tulevaisuuteen liittymällä digitaaliseen vallankumoukseen, yritykset ja hallitukset pitävät silmänsä Blockchain-tekniikoissa, koska ne näyttävät johtavan yritysmaailmaa digitalisoituun tulevaisuudessa.

Blockchain-tekniikan taloudellinen tehokkuus, lisääntynyt siirtonopeus ja salauksellisesti turvalliset ominaisuudet tekevät Blockchain-tekniikasta houkuttelevan päivityksen yrityksille, joille aiheutuu huomattavia käyttökustannuksia prosesseista, joita automaattinen kone pystyy käsittelemään tehokkaammin.

Blockchain-mahdollisuudet teollisuudelle

2017 oli todella ensimmäinen vuosi, jolloin Blockchain-tekniikat tulivat valtavirran yleisöön. Ennen sitä vain salausyhteisö oli kiinnostunut Blockchain-tekniikoista. Ja toisin kuin yleisö, salausyhteisö arvosti näitä tekniikoita enemmän hyödyllisyydestään kuin spekulatiivisesta näkökulmastaan. Mutta siitä huolimatta, Blockchain-tekniikat antoivat positiivisen ensivaikutelman valtavirran mediaan vuonna 2017. Kiinnostuneet yritykset, jotka pystyvät käyttämään Blockchain-tekniikoita toiminnan optimointiin, sekä sekä vähittäis- että institutionaaliset sijoittajat ovat houkutelleet Blockchain-tekniikoiden sijoitetun pääoman tuottoprosentin laajasti käyttöön. , on turvallista sanoa, että Blockchain-tekniikat ovat täällä jäädäkseen vuodeksi 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map