Industries og Blockchain 2017

Det første Blockchain-system – Bitcoin – så astronomiske afkast på over 1.300 procent i 2017. Efterhånden som vi skred frem gennem 2017, blev Blockchain-teknologierne svære at ignorere, og flere af erhvervslivet interesserede sig for Blockchain-teknologier. I 2017 indgav NYSE to Bitcoin ETF’er til SEC, CBOE blev den første institutionelle investor, der lancerede et Bitcoin-futuresmarked, og CME-gruppen fulgte trop en uge senere og gjorde det samme. Men det er ikke kun store børser, der er interesseret i at få noget hud i Blockchain-spillet, en lang række industrier har været interesseret i at inkorporere Blockchain-teknologier for at gøre deres virksomheder mere økonomiske effektive.

Den stigende interesse omkring Blockchain-teknologier i 2017 førte CTFC frigiver en primer på virtuelle valutaer som erkendte, at Blockchain-teknologier kan bruges af regeringer, finansielle institutioner og tværsektorer til at optimere den daglige drift via et Blockchain-system.

Brug sager

Blockchain-teknologier kan bruges som et værdibud i handels- og betalingstransaktioner og til at overføre og flytte penge enten nationalt eller internationalt i en hurtigere hastighed og til en lavere pris end den traditionelle finansielle institution eller formidler er i stand til – bare for at nævne et par brugssager.

Blockchain-teknologier er blevet æret for deres omkostningsbesparende, sikkerhedsforbedrende og hastighedsforbedrende kapaciteter. Et Blockchain-system er en distribueret hovedbog, der er sikret med et kryptografisk bevis for arbejde / indsats. Viz, kraftige computere knækker algoritmer, der krypterer transaktionsdataene i hver blok. Når en computer er i stand til at knække algoritmen, tilføjes en blok fuld af relativt nylige transaktioner til kæden, en kopi af den opdaterede hovedbog, der har den nye blok, udsendes til de andre noder – enhver computer, der er forbundet til netværket – og noderne opdaterer sig selv i netværkets transaktionshistorik. Hvis en opdateret hovedbog sendes, som et flertal af knudepunkterne på netværket ikke er i konsensus med, opdateres en node ikke for at beholde den kopi af hovedbogen, fordi det ikke er en sandfærdig og ærlig repræsentation af transaktionsdataene.

Journalføring

Den kryptografisk sikrede Blockchain og systemet med node-konsensus menes at producere en mere nøjagtig kopi af hovedbogen, end det nuværende system for centraliseret journalføring er i stand til.

I Blockchain: En ny løsning til forebyggelse af svig Jun Dai, en computerforsker ved California State University Sacramento hævder, at ”at ændre eller slette oplysninger i virksomhedernes regnskabssystemer, ændre elektroniske dokumenter og skabe falske elektroniske filer var de vigtigste metoder til at skjule svindel.”

I brancher som regnskab, hvor menneskelige arbejdere håndterer og administrerer opgaver såsom at kontrollere optegnelser og bekræfte sandheden af ​​transaktioner, er det muligt, at menneskelige fejl eller personer med dårlige incitamenter manipulerer optegnelser eller opretter falske optegnelser, der ikke er en nøjagtig gengivelse af transaktionshistorikken.

Det er grunden til journalføringsbrancher som regnskabsbranchen er tiltrukket af Blockchain-teknologier; Blockchain-netværket er sikret ved kryptografi og verificeret af et netværk af computere – ikke menneskelige arbejdere. På grund af dette tillader Blockchain-teknologier, at der oprettes en næsten manipulationssikker optegnelse og giver enkeltpersoner mulighed for at foretage peer to peer uden at skulle sætte deres lid til en tredjepart for ærligt at lette deres transaktioner.

Blockchain-teknologier tillader forretningsdrift at foregå uden brug af en mellemmand – noget der ikke var muligt før opfindelsen af ​​Blockchain-teknologier, medmindre enkeltpersoner handlede kontant; men selv kontanter bliver ineffektive at styre og handle med. Det er unødvendigt dyrt at drive en virksomhed, finansiel institution eller finansiel formidler, hvor menneskelige arbejdere udfører job, som computere er i stand til at håndtere hurtigere, mere effektivt og med mindre fejl end menneskelige arbejdere.

Når menneskelige arbejdere udfører operationelle opgaver for erhvervslivet, skal virksomheden betale omkostninger forbundet med at eje eller leje infrastruktur, el, gas og vandomkostningerne sammen med driftsinfrastruktur, medarbejderlønninger, papir til printere osv. Hvis mellemmænd var i stand til at investere eller spare de penge, de skal bruge på at betjene eller betale for en tjeneste, der kan automatiseres af computere, er det muligt for en virksomhed at blive mere økonomisk effektiv.

Et system sikret ved kryptografi, der kun har brug for at oprette forbindelse til Blockchain-netværket for at fungere, kan effektivt mindske nogle af omkostningerne forbundet med at drive en virksomhed. Blockchain-teknologier er i stand til at reducere antallet af menneskelige arbejdere, der er nødvendige, reducere lønomkostningerne, eliminere behovet for en virksomhed at eje / leje og drive infrastruktur og gøre registreringen af ​​data, der holdes af virksomheden, mindre modtagelige for svindel og manipulation.

Men Blockchain tillader ikke kun virksomheder at operere over et mere effektivt, økonomisk og sikkert system; i 2017 begyndte vi at se Blockchain-teknologier ændre den måde, hvorpå virksomheder skaffer kapital.


Kapitalindsamling

En ICO – Initial Coin Offering – er en metode til crowdfunding, som en virksomhed kan bruge til at rejse kapital ved at sælge ejendomsretten eller royalties til et projekt til investorer. ICO’er sammenlignes ofte med børsintroduktioner – Initial Public Offerings – hvor virksomheder skaffer kapital ved at sælge ejerandele i virksomheden til investorer. Det er dog meget lettere for en virksomhed at starte en ICO end en børsintroduktion. Dette gør ICO til en attraktiv mulighed for nystartede virksomheder, der ønsker at komme afsted, og giver Blockchain-teknologien mulighed for at ændre processen med at rejse kapital.

For at starte en ICO er alt, hvad en virksomhed skal gøre, at bringe projektet til et respektabelt teknologisk kontrolpunkt, offentliggøre en hvidbog og annoncere den dato, de planlægger at afholde deres token-salg. Ingen garanti eller statsgodkendelse er nødvendig i forhold til en børsintroduktion, hvor en investeringsbank garanterer en virksomhed, derefter arkiverer til SEC og derefter må vente på, at SEC vurderer deres forretning, før SEC endelig annoncerer en børsnoteringsdato for virksomheden.

Digital revolution, internetalder

I lighed med ideen om, at kontorer måtte gå papirløse for at blive mere effektive, reducere omkostningerne og gå ind i fremtiden ved at tilpasse sig den digitale revolution, har virksomheder og regeringer øje med Blockchain-teknologier, fordi de ser ud til at føre erhvervslivet ind i den digitaliserede fremtid.

Den økonomiske effektivitet, øgede transaktionshastighed og kryptografisk sikre funktioner i Blockchain-teknologi gør Blockchain-teknologi til en attraktiv opgradering for virksomheder, der har store driftsomkostninger fra processer, som en automatiseret maskine kan håndtere mere effektivt.

Blockchain muligheder for industrier

2017 var virkelig det første år, vi så Blockchain-teknologier oversvømme mainstream’ens offentlighed. Før det var kun kryptosamfundet beskæftiget med Blockchain-teknologier. Og i modsætning til det almindelige publikum værdsatte kryptosamfundet disse teknologier mere for deres anvendelighed end deres spekulative aspekt. Men ikke desto mindre gjorde Blockchain-teknologier et positivt første indtryk på de almindelige medier i 2017. Med bred vedtagelse af virksomheder, der er interesserede og i stand til at bruge Blockchain-teknologier til at optimere deres drift, og både detail- og institutionel investor lokket af investeringsafkastet af Blockchain-teknologier , det er sikkert at sige, at Blockchain-teknologier vil være her for at blive i 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map