Jobmuligheder i Blockchain i 2018

Det er ingen hemmelighed, at Blockchain-teknologier er stigende. Virksomheder på tværs af forskellige brancher er opmærksomme på, at Blockchain-teknologier har mulighed for at mindske overførsels- og driftsomkostninger, øge transaktionshastigheden og eliminere behovet for, at parter sætter deres tillid til en mellemmand. Blockchain-teknologier har også en række brugssager i brancher, hvor Blockchain kan give virksomhederne en mere sikker metode til registrering.

Hver dag har flere og flere virksomheder spurgt fagfolk om, hvordan man integrerer Blockchain-teknologier i deres forretningsmodel. Samtidig har efterspørgslen efter medarbejdere i Blockchain-branchen været stigende og forventes at trives i det nye år.

I 2018 vil der være mange muligheder for enkeltpersoner til at arbejde i Blockchain-branchen. Her er et par karrierer i Blockchain-branchen, der vil være i høj efterspørgsel i 2018.

Projektleder

Virksomheder er interesserede i at integrere Blockchain-løsninger for at optimere deres forretning. Når det er sagt, skal virksomheder kommunikere deres ideer til et Blockchain-firma, der er i stand til at imødekomme deres krav. For at gøre dette skal der være en person for at lette de projekter, der opstår, efterhånden som Blockchain-virksomheden tager imod flere kunder. En projektleder i blockchain-branchen skal være i stand til at konvertere forretningsmandens engelsk til en udviklers tekniske sprog og fra udviklerens tekniske sprog tilbage til forretningsmandens engelsk, så fintech-firmaet og den forretning, der er interesseret i at inkorporere Blockchain-teknologi, med succes kan så.

En projektleder er ofte den første person i et firma, der kontaktes, når en virksomhed, der ønsker at indarbejde Blockchain-teknologier i deres platform, når ud til et Blockchain-firma, der kan gøre det muligt. Det er projektlederens ansvar at planlægge og overvåge gennemførelsen af ​​et projekt.

Fællesskabsstøtte

Blockchain-teknologier har været overalt i medierne for nylig. For nylig har der været en stor tilstrømning af mennesker, der investerer i kryptokurver, der er interesseret i at integrere Blockchain-modeller i deres virksomheder og brugere af decentrale applikationer.

Det sker bare så, at et flertal af disse mennesker aldrig har behandlet Blockchain eller kryptokurver nogensinde før i deres liv – hvilket ikke er nogen overraskelse, Blockchain-teknologien er ikke engang 10 år gammel endnu!

Derfor skal der være personer, der kan foretage fejlfinding af de problemer, som brugerne sandsynligvis vil have på et eller andet tidspunkt i deres erfaring med de nye Blockchain-relaterede applikationer og platforme.

På dette tidspunkt er viden om Blockchain-teknologi ret esoterisk, så der vil være en stor efterspørgsel efter enkeltpersoner, der forstår Blockchain-teknologier og kryptokurver og kan foretage fejlfinding og løse de problemer, som i det mindste nogle personer i Blockchain-samfundet er bundet til. at have.

Udvikler

Udviklere har muligvis de fleste karrieremuligheder i Blockchain-branchen på dette tidspunkt. Banker, finansielle institutioner, offentlige agenturer, forsikringsselskaber og teknologivirksomheder er interesseret i at køre Blockchain-platforme for bedre at kunne servicere deres kunder og brugere og optimere effektiviteten i deres egne virksomheder. Men før virksomheder er i stand til at nå deres mål om Blockchain-implementering og øget effektivitet. De programmer og platforme, som disse virksomheder er interesserede i at levere, skal oprettes.

Da telefonerne hos Blockchain-teknologivirksomheder fortsætter med at ringe fra krogen på grund af virksomheder, der er interesseret i at inkorporere Blockchain-teknologier, der ringer til alle tider på hverdagen, er der et stort behov for enkeltpersoner, der udvikler og skriver koden, der driver programmet og platforme virksomheder er interesseret i at levere.

Lov

Efterhånden som antallet af virksomheder, der er interesseret i at integrere blockchain-teknologier, stiger, vil efterspørgslen efter lovtjenester i Blockchain og det digitale aktivrum fortsætte med at vokse. Ved “Arbejde i Blockchain økosystemer i 2018”Begivenhed sagde advokater, at de har modtaget et stigende antal telefonopkald fra klienter og potentielle kunder, der spørger om strukturering og styring af ICO’er og leder efter rådgivning om emner, som de kan støde på i deres Blockchain / fintech-bestræbelser.

En række nye virksomheder er opstået med oprettelsen af ​​Blockchain-teknologier, og næsten alle disse virksomheder har brug for juridisk vejledning gennem hele deres lanceringsproces.

Design

Alle de nye Blockchain-relaterede nystartede virksomheder og virksomheder, der er interesseret i at være vært for tokensalg, skal have en webside for at informere klienter, kunder, platformbrugere og potentielle investorer om, hvad deres firma tilbyder, hvad virksomhedens mission er, hvem teammedlemmer er, og hvad deres baggrund er osv.

Disse virksomheder skal have en webdesigner, der kan oprette de websider, som nye Blockchain-relaterede virksomheder finder, er nødvendige for at have.

I 2018 vil der være flere karrieremuligheder i Blockchain-branchen. Med den stigende efterspørgsel efter Blockchain-tjenester, rekrutteringstjenester som Jonathan Perkins og John Crain’s, BlockchainJobs.Co gør ansættelsesprocessen lettere ved at forbinde virksomheder, der søger medarbejdere, med enkeltpersoner, der søger arbejde.

På dette tidspunkt kan mange mennesker føle, at de ikke har kendskab til Blockchain-teknologier og ikke er i stand til at ansøge om en stilling i dette rum. Enkeltpersoner skal dog huske på, at arbejdsgivere bliver nødt til at være rimelige, når de ansætter, Blockchain-teknologier er ikke engang ti år gamle – derfor kan virksomheder ikke søge efter en Blockchain-guru med 20 års Blockchain-erfaring … at personen ikke eksisterer.

Viden om Blockchain-teknologier er ret esoterisk på dette tidspunkt. Så længe en person er dygtig og har erfaring eller erfaringer, der gør dem i stand til eller i stand til at udføre opgaverne for en stilling, vil denne person være i stand til at udnytte jobmulighederne i Blockchain-branchen i 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map