Kuinka käsitellä salauksen 4 suurta ongelmaa ja saavuttaa lopulta joukkojen käyttöönotto: mielipide

Kun Blockchain-pohjaiset kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ether, edistyvät edelleen kehityksen ja suosion kannalta, joukkojen käyttöönotto-unelma alkaa näyttää saavutettavammalta.

Tehtävää on kuitenkin vielä paljon, ja jopa Bitcoin, suosituin, arvokkain ja turvallisin kryptovaluutta, ei ole kaukana kuluttajavalmis.

Vaikka Bitcoin ei kykene käsittelemään valtavirran käyttöönottoa, jos se tapahtuisi tänään, on muitakin keskeisiä tekijöitä, jotka on ensin käsiteltävä, jos haluamme koskaan irtautua “Blockchain-hiekkalaatikosta”.

Vaikka Blockchain-tekniikka on edennyt pitkälle, tehtävää on vielä paljon. Analysoidut neljä ongelmaa ovat edelleen suuria esteitä, ja jotkut ongelmat ovat edelleen itse perinteisessä taloudessa.

Blockchain -kehityssektori on sellainen, jossa luovuus ja sitoutuminen eivät koskaan lakkaa hämmästyttämästä, ja niin ajattelemme, että tulevaisuus säilyy edelleen kirkkaana.

Skaalautuvuus

Tämä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen ja kaikkein työkyvyttömin tiesulku. Bitcoinin transaktiokapasiteetti testattiin viime kuukausina, ja tulokset ovat tunnettuja: viivästyneet transaktiot, korkeat palkkiot ja paljon nimipuheluja Twitterissä.

Kyllä, skaalautuvuus on sinänsä ongelma, mutta sitä ympäröivien keskustelujen aiheuttama jännitys voi olla yhtä huono, mikä johtaa paniikkimyyntiin markkinoilla, kilpaileviin protokollamuutoksiin ja yleiseen hämmennykseen tulokkaiden käyttäjille.

Onneksi tämä on ollut pääpaino kehittäjäyhteisössä, eikä siihen ole lähetetty pulaa ideoista ja BIP: stä (Bitcoin Improvement Ehdotukset)..

Monet kehittäjät ovat myös kääntäneet katseensa vaihtoehtoisiin Blockchains-ketjuihin, jotka on suunniteltu uusimman tekniikan ja massan käyttöönoton kannalta.

Asiakassuoja

Aiemmin tässä kuussa salausyhteisö iloitsi, kun Bitcoinin markkina-arvo ylitti PayPalin. Tätä voidaan kuitenkin pitää myös ongelmana.

Vaikka Bitcoin on varjostanut PayPal-osakekannan, sen käyttäjäkunta ei ole läheskään 210 miljoonaa käyttäjää, joilla on PayPal-tili.

Tämän vuoksi on helppo päätellä, että salaus on edelleen erittäin spekulatiivisia markkinoita.

Joten mikä estää ihmisiä käyttämästä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja, jotka tarjoavat paljon kehittyneempää tekniikkaa kuin PayPal?

Kaksi sanaa: kuluttajansuoja. Salauksessa ei yksinkertaisesti ole sellaista.

Jos haluat ostaa jotain Bitcoinilla, joudut joko luottamaan kauppiaaseen kokonaan tai joudut hankkimaan uuden escrow-agentin, joka voi välittää tapahtumaa, mikä tekee koko prosessista monimutkaisen ja kalliin.

Utrustin toimitusjohtaja Nuno Correia kertoo, että hänen tiiminsä rakentaa yksinkertaisen mutta tehokkaan ratkaisun alustalle, jolla on oma kuluttajansuojajärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia verkossa samalla vaivalla kuin eBayssa tai PayPalissa.

Cointelegraph kysyy Correialta, kuinka foorumi voi auttaa kryptovaluuttoja saavuttamaan massan käyttöönoton.

Hän toteaa:

”UTRUST tuo luottamusta salauksen käyttöönottajiin. He eivät enää tunne olevansa riskialttiita ostaessaan verkosta! “

Volatiliteetti

Bitcoinilla ei ole vieras vaihtelu, kaksisuuntainen inflaation serkku. Vaikka kauppiaat ansaitsevat elantonsa volatiliteetista, se ei ole haluttu kiinteistö missään valuutassa.

Tämä ongelma liittyy hienosti juuri tarkastelemme kuluttajansuojaan.

Kauppiaat ja asiakkaat ovat kahden tapahtuman peruskomponentteja, ja vaikka siellä on monia Bitcoinereita, jotka ovat valmiita käyttämään BTC: nsä missä vain voivat, kauppiaat saattavat olla haluttomia käsittelemään lisättyä riskiä.

Vaikka Utrust-alustalla käytetty järjestelmä sallii kauppiaiden käsitellä vain fiatia, tämä ei ole täydellinen ratkaisu volatiliteettiongelmaan.

Bitsharesin, Wavesin ja Tetherin kaltaiset projektit hyödyntävät kuitenkin Blockchain-tekniikkaa tarjotakseen meille Blockchain-pohjaisia ​​fiat-tunnuksia, kuten BitUSD, wUSD ja USDT, vastaavasti.

Turvallisuus

Tämä ei ole sinänsä kryptovaluuttakohtainen ongelma, mutta se on silti jotain, johon on puututtava kiireellisesti, jos kryptovaluutat haluavat jatkaa nousua kohti valtavirtaa.

Emme puhu edes naurettavasta määrästä huijauksia, ohjelmia ja temppuja, jotka on suunniteltu viemään kolikot verkkoon. Puhumme vaihdoista.

Pörsseistä on tullut portti kryptovaluutta-maailmaan, mikä tarjoaa kätevän ja edullisen palvelun.

Samoista vaihdoista on kuitenkin tullut keskitettyjä epäonnistumispisteitä muuten hajautetulle taloudelle.

Surullisen Mt. Gox hakata, Bitfinexin ja BTC-e: n uusimpien ongelmien mukaan tämä ongelma ei näytä parantuneen ajan myötä.

Ratkaisu on hajautettu vaihto (DEX). Avoimen lähdekoodin projektit, kuten Bitsquare, Waves DEX ja tuleva SuperNetin BarterDEX, asettavat kaikki hallinnan takaisin käyttäjän käsiin, jolloin he voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja ilman tarvetta luottaa kolmannen osapuolen yksikköön, mikä edistää tietoturvaa, yksityisyyttä ja tehokkuutta.

SuperNetin yhteisöjohtaja Audo kertoo Cointelegraphille:

”BarterDEXin kaltaisella hajautetulla pörssillä kaupankäynti voidaan suorittaa lompakon kautta hajautetussa ympäristössä. Joten käyttäjän on vain ladattava yksi sovellus, joka toimii sekä monikolikoiden lompakkona että kolikonvaihtona. Se on kaikki mitä hän tarvitsee, ja lopulta tekee useiden kryptovaluuttojen varastoinnista, ostamisesta ja myymisestä erittäin helppoa, samalla kun sovellukseen voidaan rakentaa lisää toimintoja. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map