Malta besluttet på at blive ‘Blockchain Island’: Regulations, Adoption, Binance Headquarters

Malta har gjort det indlysende, at det ønsker at blive “Blockchain-øen”, og det ser ud til at være fast besluttet på at nå sit mål.

En bemærkelsesværdig bekræftelse på, at Malta bevæger sig i den rigtige retning med hensyn til regulering af Distribueret Ledger-teknologi (DLT), var den nylige meddelelse fra Binance. Den største udveksling af kryptovalutaer i verden efter volumen valgte Malta til deres nye hovedkvarter efter advarsler modtaget fra Japan, Kina og Hong Kong.

Binance CEO Changpeng Zhao, kendt som “CZ”, hilste andre projekter velkommen til Malta som Tron:

Justin ved, hvor festen er. Velkommen til Malta $ tron. https://t.co/CX7qtsgOWU

– CZ (@cz_binance) 26. marts, 2018

Silvio Schembri, juniorminister for finansielle tjenester, digital økonomi & Innovation inden for Maltas premierministers kontor, kommenterede til Cointelegraph om nyhederne:

”Binances beslutning er en tillidserklæring i, hvad vi tilbyder som land og som regering i denne sektor, det er retssikkerhed i dette rum. Under mødet med CZ forklarede jeg vores langsigtede vision afspejlet i det politiske dokument, der blev lanceret i februar, ‘Malta – En førende inden for DLT-regulering.”Vi skyr ikke væk, men ønsker i stedet at frigøre de muligheder, der ligger ved at regulere sektoren uden at kvæle innovation. I sidste ende er vores vision at gøre Malta til ‘The Blockchain Island’. “

Hvorfor er Binance flyttet til Malta?

Binance ønsker at tilbyde fiat-til-kryptokurrencyindskud og -udtag, som vil forbedre dets likviditet og åbne deres platform for nye investorer, der kommer ind i rummet med fiat-køb. I øjeblikket tilbyder meget få børser denne mulighed, hvilket tvinger investorer til at se efter andre sikringsalternativer såsom det stabile token Tether for at beskytte sig mod den høje volatilitet og korrelation på kryptokurrencymarkederne..

Malta har hilst Binance varmt velkommen, som håber snart at starte partnerskaber med lokale maltesiske banker for at muliggøre fiat-til-kryptokurrencyindskud og udbetalinger inden for få måneder.

Det andet mål i Binances køreplan på Malta er at mindske risikoen ved deres centraliserede system og give deres kunder en decentral og tillidsløs løsning ikke kun på grund af et stadigt stigende krav om ultimativ sikkerhed og gennemsigtighed, men også på grund af den konkurrence, som centraliserede platforme vil møde fra projekter som f.eks. Polka prik eller Cosmos-netværk.

Disse nye interoperabilitetsdeltagere ved at implementere løsninger som f.eks "Peggy" (Ethereum Peg Zone), kunne udløse rejsen af ​​en ny form for decentraliserede børser, som f.eks. Kan være baseret på 0x-protokol, muliggør ikke kun token, men også krydsning af Blockchain-værdi.

Desuden kunne disse udvekslinger i den nærmeste fremtid ske på en helt anonym måde takket være andre sammenkoblede privatlivsfokuserede kæder som ZCash og dets Zk-STARKs eller Sentinel Security og dens indbyggede møntblander.

Det er derfor ikke overraskende, at et af målene for Binance på Malta ville være at udvikle sin egen decentrale udveksling i betragtning af deres bevidsthed om alle de kommende innovationer og potentielle konkurrenter..

Ian Gauci, juridisk ekspert for National Blockchain Strategic Task Force inden for premierministerens kontor, gav Cointelegraph sin mening om Binances beslutning om at flytte til Malta:

”Normalt ser operatører, der åbner i Malta, på hele økosystemet og vurderer landets potentiale ud fra den vinkel. På DLT-fronten bygger Malta på det fremragende omdømme og track record inden for spil, maritime og finansielle tjenester. Derfor er værdien efter min mening allerede der. Denne værdi forstærkes yderligere af landets disposition til DLT og innovation og de nylige meddelelser om den tilsigtede lovgivningsmæssige ramme i denne sektor. Jeg tror, ​​dette var et afgørende aspekt for at tiltrække Binance og med stor sandsynlighed andre outfits på DLT og i kryptosfæren kan dele Binances opfattelse og ligeledes komme til Malta. ”

Også et stiftende medlem af Blockchain Malta Association, Leon Siegmund, delte med Cointelegraph sine tanker om den aktuelle udvikling inden for DLT-regulering på Malta:

”Iværksættere inden for Blockchain-feltet har brug for et forretningsmiljø og klare, enkle regler, der er garanteret på lang sigt. Binance leverer en tjeneste, der er betroet af millioner af brugere over hele verden og giver beskæftigelse i høj kvalitet, som den maltesiske økonomi vil drage fordel af. I sidste ende er det utvivlsomt klart, at blockchain og Bitcoin ligger uden for scenen for kun at være en hype eller underjordisk eksperiment med millioner af mennesker, der investerer – det vil give årtier med velstand. ”

Maltesiske Blockchain-regler

Malta har været proaktiv og effektiv i sine bestræbelser på at skabe en juridisk ramme for DLT. Et høringsdokument relateret til vedtagelsen af ​​tre lovgivningsforslag var åben for feedback indtil begyndelsen af ​​marts. Disse tre lovgivninger er opsummeret som følger:

– Bill til MDIA (Malta Digital Innovation Authority)

For det første vil MDIA-lovforslaget bestå i oprettelse af en myndighed, “MDIA”. Ministeren med ansvar for digital økonomi vælger MDIA’s formand og styrelsesråd. MDIA-lovforslaget vil også oprette det fælles koordineringsudvalg (JCB), og dets anvendelsesområde vil være at sikre effektivt samarbejde mellem MDIA og andre nationale kompetente myndigheder inden for teknologianvendelse.

Derudover vil MDIA-loven etablere den nationale teknologietiske komité (NTEC), som vil sikre, at de korrekte etiske standarder afspejles i brugen af ​​relevante teknologiordninger og til at vejlede andre kompetente nationale myndigheder i Malta..

– Bill til teknologiordninger og tjenesteudbydere (TAS)

Det andet stykke lovgivning vil være TAS-lovforslaget, der fastlægger regimet for registrering af teknologitjenesteudbydere (revisorer og administratorer af teknologi

Arrangementer) og certificering af Technology Arrangements (DLT-platforme og relaterede smarte kontrakter).

MDIA vil være den nationale kompetente myndighed, der er ansvarlig for disse registreringer og certificeringer. Forslaget er, at enhver person vil være i stand til på frivillig basis at anmode MDIA om at certificere en teknologiordning eller til at registrere en teknologileverandør.

– Virtuel valuta (VC) -regning

Endelig vil VC-lovgivningen tilvejebringe den lovgivningsmæssige ordning og ramme for Initial Coin Offerings (ICO’er) og for levering af visse tjenester relateret til VC’er. Dette regime vil dække mæglere, børser, tegnebogudbydere, rådgivere, formueforvaltere og market makers, der handler i VC’er.

Nogle eksempler på praktiske anvendelser af ovennævnte lovgivning vil være certificering af en DLT-platform eller godkendelse af en ICO. Den foreslåede ramme er beregnet til at være pragmatisk og anvendes til at regulere udøvelsen af ​​forretning relateret til VC’er, når de falder uden for anvendelsesområdet for den nuværende EU-lovgivning eller EU-lovgivning om finansielle tjenester.

En “test af finansielt instrument” vil blive anvendt på udstedere og / eller personer, der tilbyder ICO’er, der udføres i eller fra Malta, for at afgøre, om en ICO / VC er klassificeret som et finansielt instrument i henhold til eksisterende lovgivning om investeringstjenester såsom Markets In Financial Instruments Directive (MiFID).

Denne “finansielle instrumenttest” vil have to faser. Den første vil være at afgøre, om en bestemt VC falder ind under gældende EU- eller maltesisk lovgivning. Den anden fase ville derefter afgøre, om VC kvalificerer sig som et aktiv i henhold til VC Bill. En bekræftende bestemmelse i første fase vil ikke kræve, at den person, der foretager testen, fortsætter til anden fase.

Maltas premierminister, Joseph Muscat, og Silvio Schembri, juniorminister for finansielle tjenester, digital økonomi & Innovation inden for premierministerens kontor tweetede om deres entusiasme, lederskab og konstante møder med operatører inden for DLT-sfæren, der ønsker at flytte til Malta:

I dag udsendte vi et dokument, der giver vejledning om brugen af #DLT og #Crypto #Betalingsmiddel i #Gaming i #Malta. #blockchain #DeltaSummit https://t.co/ero5NBaruE

– Silvio Schembri (@SilvioSchembri) 29. marts 2018

Mod mere adoption

Ledger-projekter med base i Malta har oprettet LP 01, den første DLT-applikation på Malta, der består af et ejendomsoverførselsstyringssystem, der letter notarialt arbejde. Denne platform kan være et nyttigt værktøj for myndighederne til at få adgang til realtidsdata om salg af ejendom på Malta.

Også E&S, som er et førende advokatfirma i Malta, vil tilbyde tjenester relateret til ICO’er såsom ICO-opsætning, juridiske tjenester eller tokenomics. Flere virksomheder accepterer allerede Bitcoin-betalinger på Malta, og der er også Bitcoin-pengeautomater til stede. Dette illustrerer en voksende anvendelse af DLT i det maltesiske samfund.

Den lokale presse diskuterer også DLT-spørgsmål ofte som det kan ses i nogle nylige artikler fra Times of Malta, Lovin Malta eller Malta uafhængig.

Friktionerne mellem regler, beskyttelse af privatlivets fred og innovation fortsætter. Mens nogle lande vælger ikke at gå i dialog eller omfavne disse banebrydende DLT-innovationer ved at opdatere og forbedre deres eksisterende lovgivning, har andre lande som Malta modet og initiativet til at være pionerledere. Malta, med den foreslåede lovgivning og Binances meddelelse om at flytte sit hovedkvarter der, positionerer sig hurtigt fast for virkelig at blive “Blockchain-øen”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map