“Pohjimmiltaan epäpoliittinen” Bitcoin saapuu Kuubaan Yhdysvaltain suhteiden sulamisen keskellä

Kuten ensimmäinen tallennettu BTC-tapahtuma Kuuban ja Yhdysvaltojen välinen historia on nyt historiaa, Cointelegraph puhui Block26: n toimitusjohtajan ja perustajan Ni’Coel Starkin kanssa, joka sijoitti äskettäin 450 000 dollaria bitcoin-lompakkokäynnistykseen Airbitziin, jota käytettiin virstanpylvään toteuttamiseen.

Bitcoin Kuubassa

Maaliskuussa klubin Anarcocapitalista de Cuba (Kuuban anarkokapitalistiklubi; CAC) jäsenet menivät ennätykseen ja selittivät tehtäväänsä Cointelegraphille sosiaalisen ja taloudellisen vapauden tuomisesta Bitcoinin avulla paikallisyhteisölle..

“Uskomme, että Bitcoinilla on tärkeä rooli Kuuban ja Yhdysvaltojen uudistettujen suhteiden yhteydessä”, CAC: n perustaja Joisy Garcia sanoi. “Tätä valuuttaa ei rangaista kuten dollari on tänään; diktatuuri tekee dollarien pitämisestä taakan, mutta Bitcoinin käyttöönotto antaisi meille mahdollisuuden välttää tätä ongelmaa. “

Viime kuukausina Washington DC: n ja Havanan väliset suhteet ovat kuitenkin parantuneet dramaattisesti, ja kansakunnat ovat tahdissa palauttamaan pysyvät taloudelliset siteet yli 50 vuoden sodan ja konfliktien jälkeen.

Yhdysvaltain kongressin odotetaan poistavan kaupanvientikielto Kuuban kanssa ja lopettavan kahden maan väliset matkarajoitukset. Tämän odotetaan paitsi auttavan saarta saavuttamaan tekniikan ja viestinnän kannalta myös edistämään parempaa ympäristöä vaihtoehtoisten valuuttojen, kuten bitcoinin, juurtumiselle.

“Kyse on kuubalaisille ja Bitcoin-yhteisölle osoittamisesta, että nyt on mahdollista vastaanottaa Bitcoin Kuuban valtion ylläpitämän julkisen Wi-Fi-verkon kautta Nauta”, BitcoinCuban perustaja Fernando Villar kertoi tiedotusvälineille. “Tämä toivottavasti avaa kaikkien silmät mahdollisuudet ja vie Kuuba lopulta Bitcoin-kartalle. Idea syntyi spontaanisti. “

“Bitcoin on pohjimmiltaan epäpoliittinen: se on yleinen etu pankkitilille ja pankkitilille Kuubassa, Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa.”

– Ni’Coel Stark

Ni’Coel Stark, Block26: n toimitusjohtaja ja perustaja

Cointelegraph: Miksi Block26 päätti sijoittaa Airbitziin?

Ni’Coel Stark: Block26 näyttää investoivan loistaviin blockchain-yrityksiin, joilla on hyödyntämätöntä potentiaalia. Airbitz on loistava esimerkki. Airbitzin hajautettu tekniikka ja niiden innovaatiot huipputurvallisuudessa mahdollistavat ylimääräisiä mahdollisuuksia, jotka ovat paljon perinteisten maksujen lisäksi, mukaan lukien mahdollinen sovellus esineiden internetissä.

CT: Kuinka merkittävä on tämä ensimmäinen laillinen bitcoin-siirto Kuuban ja Yhdysvaltojen välillä?

NS: Yhdysvaltain ja Kuuban välinen kuljetus (molempien osapuolten Airbitzin kautta) oli poikkeuksellinen tapahtuma. Kaikkien teollisuudenalojen tekniikka voi olla perusta yhdelle varhaisimmista ja pakottavimmista silloista poliittisesti erillään olevien kansojen välillä. Ja Bitcoin on pohjimmiltaan epäpoliittinen: se on yleinen etu pankkitilille ja pankkitilille Kuubassa, Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa.

“[A]: lle lisää käyttäjiä Kuubassa lähetetään tai ostetaan bitcoinia, bitcoinien hyväksyntä ja kysyntä lisääntyvät […].”

CT: Luuletko, että kahden maan välinen suhde jatkuu?

NS: Kaikki Yhdysvaltojen ja Kuuban hallitusten julkiset ilmoitukset viittaavat kansojemme vauraampaan, yhteiseen tulevaisuuteen. Yhdysvallat on avannut suurlähetystön Havannaan. Kuuban hallitus on tehnyt saman Washington DC: ssä. Naapurimaiden välillä on yhä helpompaa matkustaa ja käydä kauppaa. Tämän seurauksena meillä on kaikki syyt uskoa, että kasvava suhde vain paranee.

CT: Näetkö tämän positiivisena askeleena bitcoinille Kuubassa?

NS: Ehdottomasti: halpa ja nopea kansainvälinen rahalähetys on perustavanlaatuinen käyttö Bitcoinille, ja kuten kuka tahansa, joka on käyttänyt Bitcoinia, voi todistaa, sitä enemmän ihmisiä käyttää sitä, sitä parempi se on kaikille. Luonnollisesti, kun yhä useammat käyttäjät Kuubassa lähetetään tai ostetaan bitcoinia, Bitcoinin hyväksyntä ja kysyntä lisääntyy kuluttajien ja yritysten kanssa, aivan kuten tapahtuu kaikkialla maailmassa..

CT: Odotatko liitännäisen infrastruktuurin, kuten tietoliikenteen ja Internetin, parantuvan Kuubassa?

NS: Suhteiden avaaminen Yhdysvaltoihin kiihdyttää epäilemättä tekniikan ja tiedon siirtämistä Kuuban kansalle. On jännittävää nähdä, mitä tapahtuu, kun kuubalaisilla on pääsy samantasoiseen tekniseen infrastruktuuriin kuin muutkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map