Q1 bryder alle de forkerte Bitcoin-prisoptegnelser, men hvorfor skal kryptomarkedet være optimistisk for 2. kvartal?

Der har ikke været mange gange på kryptovalutamarkedet, hvor en længere periode har oplevet negativ vækst; dog har de første tre måneder af 2018 været undtagelsen. Faktisk dette første kvartal af 2018 har slået rekorder og registrerer sig som det værste første kvartal i Bitcoins historie og det næst værste kvartal nogensinde.

En uge til Q2-kryptoanalytikere og eksperter nærmer sig de næste par måneder med optimisme på trods af hvad der er gået før. Der er et par grunde til dette, og hvis historien skal følges og bemærkes, har Q2 meget mere løfte og optimisme.

Pres, der kørte Q1 i snavs, begynder at blive lette, regulatorer finder deres balance, og endnu mere usædvanlige ting som afslutningen på det kinesiske nytår og skatteudgiftssæsonen kan påvirke andet kvartal positivt.

Hvad er skaden??

Når man ser på Bitcoin som figurhovedet på kryptokurrencymarkedet, er prisfaldet ret fordømmende. Og faktisk var Bitcoin en af ​​de bedre performere, når man tog hensyn til faldet af de fleste mønter fra deres heltid fra december og januar..

Bitcoin er faldet 65 procent fra sin heltidshøjde på udgivelsestidspunktet – stadig bedre end nogle af de andre top ti altcoins, såsom Cardano, for eksempel, hvilket er nede på 88 procent fra dets høje tid.

I Q1, Bitcoin faldt 50 procent i de første tre måneder af 2018. The prisen på kryptovalutaen er faldet fra $ 13.412,44 den 1. januar til $ 7.266,07 den 30. marts. Ved udgangen af ​​kvartalet var $ 114,9 mia. af markedsværdi blevet udslettet.

For at sætte det i sammenhæng

Historisk set har Bitcoin klaret sig dårligt i løbet af årets første kvartal i sine syv år tidligere. Dette er blevet sat ned af en række årsager, herunder det kinesiske nytår, der finder sted i begyndelsen af ​​februar.

I det er nu otte første kvartaler har Bitcoin haft fire negative starter på året, hvor 2018’s 50 tab er det værste, efterfulgt i andet af 2014s tab på 39,47 procent. Disse tab blegner dog i sammenligning med væksten i nogle år, såsom 2013, hvor Bitcoin voksede med 588 procent på tre måneder.

BITCOIN FØRSTE KVARTALS YDELSE

Hvad forårsager faldet?

2018 ville altid være et interessant år for Bitcoin og andre kryptovalutaer, der fulgte op fra 2017, hvilket var så historisk med hensyn til pris og almindelig vedtagelse. Bitcoin nåede sit højeste niveau på $ 20.000 i slutningen af ​​december, da kryptovalutamarkedet kastede sig ind i mainstream.

Pludselig var Bitcoin på alles læber; talkshow-værter forsøgte at forklare det for et bredt publikum, og nogen forsøgte deres forbandede at investere i det, ofte på tåbelige måder, som f.eks. med gæld.


Dette vækker også interessen hos regulatorer og regeringer, der indså, at dette var mere end en mode, og at de var nødt til at træde ind for at forsøge at indføre en slags kontrol over denne decentraliserede form for finansiering..

At finde balancen

Tilsynsmyndigheder og regeringer trådte ind, men de tog alle forskellige veje. Der har været en række forskellige regler, love og anbefalinger fra forskellige lande om, hvordan Bitcoin og andre kryptokurver skal styres.

Nogle har været strengere end andre, og dette har haft sin effekt på vækst og interesse for investorer. Tilsynsmyndighederne har dog for det meste forsøgt at finde en balance for denne form for ikke-styret valuta, der passer til den finansielle regulering, der i øjeblikket findes.

På et G20-møde i sidste måned skitserede Argentinas centralbankchef en frist for medlemmer, der skulle have juli "specifikke anbefalinger om, hvad man skal gøre" og nævnte task teams arbejder på at indsende forslag.

Aktiekorrelationer

Selvfølgelig er kryptokurver som et aktiv, reguleret eller på anden måde, stadig en interessant og spændende vare at investere i, og før den regulatoriske uptick var der en interesse i Wall Street.

Vedtagelsen af ​​traditionelle investorer har set en sammenhæng mellem kryptokurver og aktier ved hjælp af værktøjer som Bitcoin futures, der også driver en bredere appel. Korrelationen mellem aktiemarkederne og Bitcoin er blevet mere tydelig, hvilket indikerer, at den digitale valuta stadig opfattes som et risikoaktivt i modsætning til et sikkert havneaktiv som guld.

90-dages korrelation S & amp; P og Bitcoin daglige afkast

Billedkilde: DataTrek Research

Hvad har fremtiden?

Der er stadig massiv optimisme på vej ind i 2. kvartal fra både markedsanalytikere og kryptovalutaeksperter. For det første de dårlige nyheder, der kørte prisen på Bitcoin ned, især det regulatoriske pres, ser ud til at falme.

For det andet de resterende dårlige nyheder eller endda FUD; ligesom det sydkoreanske ‘forbud’ har fejlfortolkningen af ​​det indiske forbud og mere pres fra Kina haft sin virkning, så flere dårlige nyheder kan ikke skade så meget skade.

Naeem Aslam, en kryptokurrencykommentator og Chief Market Analyst hos ThinkCoin, udvidet til denne dårlige nyhedscyklus til Cointelegraph:

"Hvis du ser på Bitcoin-prishandling, er en masse af de dårlige nyheder allerede prissat i. Enhver ny udvikling, der er negativ for kryptovalutaen, betragtes kun som en forlængelse af den aktuelle begivenhed..

"Dette betyder, at det ikke producerer nogen meningsfuld nedadgående bevægelse til Bitcoin-prisen. Når det er sagt, er jeg lidt bekymret for, at hvis det tidligere lavpunkt ikke holder, er det meget sandsynligt, at vi kan bevæge os mod 5.000-mærket. ”

Til dette formål er Aslam af den opfattelse, at Q2 vil se en vis betydelig vækst:

”Mod slutningen af ​​Q2 forventer jeg, at kryptomarkedet begynder at bevæge sig højere, eller i det mindste skal det være tæt nok til at danne en bund."

Brian Kelly, grundlægger af Brian Kelly Capital og en "Hurtige penge" bidragyder, fortalte CNBC at Q2 altid er positivt for Bitcoin og kryptokurrencymarkedet.

"Q2 er altid godt for Bitcoin. Der vil være en betydelig rally her, hvis sæsonbetinget bringer medvind."

Sæsonbestemte medvind inkluderer historiske data, der viser en bedre præstation i andet kvartal, samt et antal store konferencer, der normalt kommer til at inspirere positivt.

Kelly mener også, at der vil være en afvisning af den negativitet, der har plaget Q1, inklusive den lovgivningsmæssige nedbrydning:

"Vi er gået til det ekstreme af den regulering, hvor Sydkorea tænker, at de vil forbyde det, USA taler om, at alt er en sikkerhed, for at gå tilbage. Du ser et skift igen i den slags ting. Jeg tror, ​​det meste af det er bag os."

Alt om perspektiv

Det er let at se på en lille del af Bitcoins historie isoleret og begynde at gå i panik; det er sådan en ny og flygtig vare, at når den er op, raketter den op, og når den er nede, gælder det samme.

Bitcoins Q1 kan være en dårlig performer, men at zoome ud lidt viser perspektivet på tingene. 5. august 2017 var en vigtig dag, da kryptokurrency-samfundet fejrede Bitcoin med at bryde $ 3.000-mærket. Det er mindre end halvdelen af, hvor det er i dag; det var også kun otte måneder siden i dag.

Jeg drømmer ikke. Husk … indtil for et par år siden #amazon tabte penge på hver vare, de solgte. I dag $ AMZN er $ 700 mia. værd … mere end fem gange hvor #bitcoin er. Der er en god chance $ BTC vil være værd 5X-10X, hvad det handler i dag for et par år fra nu.

– Ronnie Moas (@RonnieMoas) 31. marts 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map