Q1 rikkoo kaikkia vääriä Bitcoin-hintatietueita, mutta miksi kryptomarkkinoiden pitäisi olla optimistisia Q2: lle?

Kryptovaluuttamarkkinoilla ei ole ollut monia kertoja, joissa pitkään jatkuneen ajanjakson kasvu olisi ollut negatiivista; vuoden 2018 kolme ensimmäistä kuukautta ovat kuitenkin olleet poikkeus. Itse asiassa tämä vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä on ennätykset ja rekisteröityy Bitcoinin historian pahimpaan ensimmäiseen neljännekseen ja kaikkien aikojen toiseksi pahimpaan vuosineljännekseen.

Viikko toisen vuosineljänneksen salausanalyytikoille ja asiantuntijoille lähestyy seuraavia kuukausia optimistisesti huolimatta aikaisemmasta. Tähän on pari syytä, ja jos historiaa on seurattava ja huomioitava, Q2: lla on paljon enemmän lupauksia ja optimismia.

Q1: n likaantuneet paineet ovat alkaneet lieventyä, sääntelyviranomaiset löytävät tasapainonsa, ja vielä epätavallisemmat asiat, kuten kiinalaisen uudenvuoden loppu ja verokausikausi, voivat vaikuttaa toiseen vuosineljännekseen positiivisesti.

Mikä on vahinko?

Kun tarkastellaan Bitcoinia kryptovaluuttamarkkinoiden kärjessä, hinnan lasku on varsin surkea. Ja itse asiassa Bitcoin oli yksi parhaista esiintyjistä, kun otettiin huomioon useimpien kolikoiden pudotus kaikkien aikojen korkeimmilta joulukuusta ja tammikuusta.

Bitcoin on pudonnut 65 prosenttia kaikkien aikojen korkeimmalta julkaisuhetkellä – silti parempi kuin jotkut muut kymmenen suurinta altcoinia, kuten Cardano, Esimerkiksi se on laskenut 88 prosenttia kaikkien aikojen korkeimmasta.

Ensimmäisellä vuosineljänneksellä Bitcoin laski 50 prosenttia vuoden 2018 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kryptovaluutan hinta on pudonnut 13.412,44 dollarista 1. tammikuuta 7266.07 dollariin 30. maaliskuuta. Vuosineljänneksen loppuun mennessä 114,9 miljardin dollarin markkina-arvo oli pyyhitty pois.

Sanottuna asiayhteyteen

Bitcoin on menestynyt historiallisesti huonosti vuoden ensimmäisellä neljänneksellä seitsemän vuotta aikaisemmin. Tämä on asetettu useista syistä, mukaan lukien kiinalainen uusivuosi, joka tapahtuu helmikuun alussa.

Nyt kahdeksalla ensimmäisellä vuosineljänneksellä Bitcoinilla on ollut neljä negatiivista alkuvuotta vuoden 2018 50 tappion ollessa pahin, ja toiseksi seurasi vuoden 2014 tappio 39,47 prosenttia. Nämä tappiot ovat kuitenkin vaaleat verrattuna joidenkin vuosien kasvuun, kuten vuoteen 2013, jolloin Bitcoin kasvoi 588 prosenttia kolmen kuukauden aikana.

BITCOININ ENSIMMÄISEN NELJÄNNEKSEN SUORITUSKYKY

Mikä aiheuttaa laskun?

2018 oli aina mielenkiintoinen vuosi Bitcoinille ja muille kryptovaluutoille, seuraten vuotta 2017, joka oli niin historiallinen hinnan ja valtavirran käyttöönoton kannalta. Bitcoin saavutti kaikkien aikojen huippunsa, 20 000 dollaria joulukuun lopulla, kun kryptovaluuttamarkkinat työntyivät valtavirtaan.

Yhtäkkiä Bitcoin oli kaikkien huulilla; talk-show-isännät yrittivät selittää sen laajalle yleisölle, ja kuka tahansa yritti vihittyään sijoittaa siihen, usein typerillä tavoilla, kuten velalla.


Tämä herättää myös sääntelyviranomaisten ja hallitusten mielenkiinnon, jotka huomasivat, että tämä oli enemmän kuin villitys ja että heidän oli astuttava sisään yrittääkseen luoda jonkinlainen valvonta tämän hajautetun rahoitusmuodon suhteen.

Tasapainon löytäminen

Sääntelyviranomaiset ja hallitukset astuivat sisään, mutta ne kaikki kulkivat eri polkuja. Eri maista on ollut joukko erilaisia ​​sääntöjä, lakeja ja suosituksia siitä, kuinka Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja tulisi hallita.

Jotkut ovat olleet tiukempia kuin toiset, ja tällä on ollut omatkin vaikutus kasvuun ja kiinnostukseen sijoittajille. Sääntelyviranomaiset ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi pyrkineet löytämään tasapainon tämäntyyppiselle hallitsemattomalle valuutalle, jotta se sopisi nykyiseen varainhoitoasetukseen.

Argentiinan keskuspankin pääjohtaja kuvasi viime kuussa G20-kokouksessa jäsenten heinäkuun määräaikaa "erityisiä suosituksia siitä, mitä tehdä" ja mainitut työryhmät pyrkivät tekemään ehdotuksia.

Osakekorrelaatiot

Tietysti, kryptovaluutat ovat säänneltyinä tai muuten omaisuuserinä edelleen mielenkiintoinen ja jännittävä hyödyke, johon sijoittaa, ja ennen sääntelyn nousua vallitsi Wall Streetin korko.

Perinteisten sijoittajien käyttöönotto on osoittanut korrelaation kryptovaluuttojen ja osakkeiden välillä Bitcoin-futuurien kaltaisten työkalujen avulla, mikä myös johtaa laajempaan vetovoimaan. Osakemarkkinoiden ja Bitcoinin välinen korrelaatio on tullut ilmeisemmäksi, mikä osoittaa, että digitaalinen valuutta nähdään edelleen riskivarana verrattuna turvasatamiin, kuten kulta.

90 päivän korrelaatio S & amp; P ja Bitcoin Daily Returns

Kuvalähde: DataTrek Research

Mitä tulevaisuus tuo mukanaan?

Toisella vuosineljänneksellä on edelleen valtavaa optimismia markkinoiden analyytikoilta ja kryptovaluutta-asiantuntijoilta. Ensinnäkin huonot uutiset, jotka ajoivat Bitcoinin hinnan alas, erityisesti sääntelypaine, näyttää olevan hiipumassa.

Toiseksi jäljellä olevat huonot uutiset tai jopa FUD; kuten Etelä-Korean “kielto”, Intian kiellon väärin tulkinnalla ja Kiinan suuremmalla painostuksella on ollut vaikutuksia, joten enää huonot uutiset eivät voi aiheuttaa niin paljon vahinkoa.

Naeem Aslam, cryptocurrency-kommentaattori ja ThinkCoinin markkina-analyytikko laajensi tämän huonojen uutisten jakson Cointelegraphiin:

"Jos tarkastelet Bitcoinin hintatoimintaa, monet huonot uutiset on jo hinnoiteltu. Kaikki uudet kehitysmahdollisuudet, jotka ovat negatiivisia salausvaluutalle, katsotaan vain nykyisen tapahtuman jatkeeksi.

"Tämä tarkoittaa, että se ei pysty tuottamaan mitään merkityksellistä haittapäätä Bitcoin-hinnalle. Tämän sanottuani olen hieman huolissani siitä, että jos edellinen matala ei pidä paikkaansa, on erittäin todennäköistä, että voimme siirtyä kohti 5000 rajaa. “

Tätä tarkoitusta varten Aslam on sitä mieltä, että toisella vuosineljänneksellä kasvaa huomattavasti:

“Q2: n loppupuolella odotan kryptomarkkinoiden alkavan liikkua korkeammalle tai ainakin sen pitäisi olla riittävän lähellä muodostaakseen pohjan."

Brian Kelly, Brian Kelly Capitalin perustaja ja a "Nopea raha" avustaja, kertoi CNBC että Q2 on aina positiivinen Bitcoinille ja kryptovaluuttamarkkinoille.

"Q2 on aina hyvä Bitcoinille. Täällä järjestetään merkittävä ralli, jos kausiluonteisuus tuo mukanaan tuulen."

Kausiluonteiset tuulituulet sisältävät historialliset tiedot, jotka osoittavat paremman suorituskyvyn toisella vuosineljänneksellä, sekä useita suuria konferensseja, jotka yleensä herättävät positiivista mielipiteitä.

Kelly uskoo myös, että Q1: tä vaivanneesta negatiivisuudesta, mukaan lukien sääntelyyn kohdistuvat toimet, tapahtuu:

"Olemme menneet asetuksen ääripäähän, jonka mukaan Etelä-Korea ajattelee, että he aikovat kieltää sen, Yhdysvallat puhuu kaikesta turvallisuudesta, ja palata siihen. Näet jälleen muutoksen tällaisissa asioissa. Luulen, että suurin osa siitä on takanamme."

Kaikki näkökulmasta

On helppo tarkastella pientä osaa Bitcoinin historiasta erillään ja alkaa paniikkiin; se on niin uusi ja epävakaa hyödyke, että kun se on ylöspäin, se kiihtyy ylöspäin, ja kun se on alas, sama pätee.

Bitcoinin Q1 voi olla huono suorittaja, mutta hieman loitontaminen näyttää asioiden perspektiivin. 5. elokuuta 2017 oli tärkeä päivä, kun heidän kryptovaluuttayhteisö juhli Bitcoinia rikkomalla 3000 dollarin rajan. Se on alle puolet nykyisestä; se oli myös vasta kahdeksan kuukautta sitten tänään.

En unelmoi. Muista … muutama vuosi sitten #amazon menetti rahaa jokaisesta myydystä tuotteesta. Tänään $ AMZN on arvoltaan 700 miljardia dollaria … yli viisi kertaa missä #bitcoin On. On hyvät mahdollisuudet $ BTC on arvoltaan 5X-10X mitä se käy kauppaa tänään muutaman vuoden kuluttua.

– Ronnie Moas (@RonnieMoas) 31. maaliskuuta 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map