Roger Ver erklærer, at Bitcoin Cash er sandt Bitcoin, markedsstyrker giver større opmærksomhed

Tidligere på året kunne forskellige grupper inden for det oprindelige Bitcoin-samfund ikke blive enige om, at en bestemt protokol skulle implementeres i skalering af platformen. De, der søgte større blokke, gaffede sig derfor hårdt væk fra Bitcoin og skabte Bitcoin Cash (BCH).

Kæmp for overherredømme

Siden oprettelsen af ​​Bitcoin Cash i august 2017 har der været et træk på begge sider af kløften, og mange nøgleaktører og interessenter har offentligt taget partier baseret på årsager, der er særegne for dem.

Efter den hårde gaffel fulgte Bitcoin Cash en generel nedadgående tendens efter sin oprindelige bølge efter oprettelsen, mens Bitcoin fortsatte med at knuse taget og sætte nye rekordhøjder gentagne gange. For nylig trak Bitcoin sig markant tilbage over en kort periode – omkring $ 2.300 på få dage. Forskellen mellem denne nedgang og tidligere korrektioner var den tilsvarende stigning i værdien af ​​Bitcoin Cash, som mange mennesker ser som en direkte rival til Bitcoin.

Denne stigning i Bitcoin Cash har fået tidligere neutrale handelsplatforme som eToro til at tilføje Bitcoin Cash til deres platform, hvor medlemmerne lægger større vægt på udviklingen omkring kryptovalutaen.

Hvilket er den rigtige Bitcoin?

Roger Ver er kendt som ‘Bitcoin Jesus’ på grund af den glød, hvormed han prædikede Bitcoin-evangeliet i sine tidlige dage, men fremstår nu som hovedansigtet bag Bitcoin Cash. Han insisterer på, at hans version af kryptokurrency, Bitcoin Cash, er fremtidens Bitcoin.

Ver fortæller Cointelegraph:

“Bitcoin Cash er den rigtige Bitcoin og vil have større markedsværdi, handelsvolumen og brugerbase i fremtiden.”

I øjeblikket har Bitcoin Cash en markedsværdi, der er næsten en femtedel af Bitcoin, en daglig handelsvolumen på over halvdelen og en cirkulerende forsyning, der er lidt højere sammenlignet med Bitcoin. Efter de nylige prisudsving begynder kryptosamfundet at være nærmere opmærksom på Bitcoin Cash.

Udfordringer er afgørende for vækst

Administrerende direktør for Netcoins, Michael Vogel, ser Bitcoin og kryptokurrency som verdens største og mest ambitiøse open source-projekt. Den nærmeste parallel, ifølge Vogel, er open source-karakteren af ​​Linux, som er berygtet for den sparring, der sker mellem baghængere i forskellige versioner af softwaren. Vogel mener, at rivaliseringen mellem forskellige lejre i Bitcoin-samfundet kun er en midlertidig vejspærring, der vil føre til en mere robust og modstandsdygtig teknologi.

Vogel siger:

”Jeg synes ikke, at udfordringerne og kampene mellem forskellige kryptolager er en dårlig ting. På en anden måde er vi effektivt vidne til demokrati i aktion. Disse er til dels simpelthen voksende smerter ved en ny teknologi, men ved at sprænge gennem disse vejspærringer bliver Bitcoin også mere robust og modstandsdygtig. Dette er grunden til, at Bitcoin efter min mening fortsatte med at rally til all-time højder efter Bitcoin Cash gaffel i løbet af sommeren; Bitcoin-brugere har indset det "Bitcoin er stadig Bitcoin" når som helst en ny gaffel opstår. ”

Bevidst markedsindflydelse

Dana L. Coe, direktør hos BitLox, ser den aktuelle situation som en bevidst handling fra markedsproducenter, der udnytter udbudsstadiet i kryptoøkosystemet. Coe fortæller Cointelegraph, at aktiviteten mellem Bitcoin og Bitcoin Cash er ren markedsvolatilitet drevet af rygter og spekulation, som i det væsentlige driver alle markeder. Han bemærker imidlertid, at man i dette tilfælde let kan observere markedsproducenterne, da de er ret oplagte. Dette er især tilfældet, da vi har set Bitcoin komme sig fuldstændigt tilbage efter faldet i pris og efterfølgende bryde 8.000 dollars.

Coe siger:

”Kryptosfæren er kommet langt, men lad os ikke glemme, at den i forhold til økonomien som helhed stadig er lille. Derfor, når aktører fra de større nationale økonomier interesserer sig, er kryptopriser bestemt at være udsat for overdreven indflydelse. I sidste ende vil Bitcoin stå eller falde på deres brugeres tro, og det er brugerne alene. ”

Stadig mere at komme

Der er tilsyneladende ægte opmærksomhed på de to dyreste kryptokurver i øjeblikket. De fleste fortalere har taget sociale medier for at vise støtte eller kritisere enten Bitcoin eller Bitcoin Cash, afhængigt af hvilken de støtter.

Umiddelbart efter den hårde gaffel noterede børser som Bittrex, Kraken, ViaBitcoin og Bter alle Bitcoin Cash på deres platforme, hvorefter dens vedtagelse syntes at have nået et plateau. Men med flere handelsplatforme, der noterer Bitcoin Cash i kølvandet på det største skub siden oprettelsen, er det kun normalt at forvente flere udviklinger rundt om i samfundet, efterhånden som tiden går.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map