Sådan handler du Bitcoin i 2018

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfattere / bidragydere og afspejler ikke nødvendigvis synspunkter fra Cointelegraph.com. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko; du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Sidste år var en fremragende stjerne for Bitcoin, da den åbnede handel til $ 966, inden den startede på et rally, der tog det til så højt som $ 20.000. Selv efter de sidste par volatilitet har Bitcoin slået alle de andre aktivklasser med en enorm margin.

Det store spørgsmål i alles sind nu er: hvad der sker i 2018, og hvordan skal man handle Bitcoin?

Eksperterne er delte i deres mening. De aggressive tyre har givet mål for ovenstående $ 60.000 for 2018. Det er en stigning på 300% fra de nuværende niveauer. På den anden side fortsætter skeptikerne med at stille spørgsmålstegn ved kryptovalutaerne vurdering, kalder det en boble.

Nogle forventer vilde svingninger i 2018. Saxo Banks uhyrlig forudsigelse viser en mulig højde på $ 60.000, efterfulgt af et fald til $ 1.000. Tilsvarende cryptocurrency-iværksætter Julian Hosp mener, at Bitcoin vil falde til $ 5.000, men han har tendens til at tro, at det også vil røre $ 60.000. Han er ikke sikker på, hvilket niveau der nås først.

Mens forudsigelserne giver os forskellige meninger, er det vanskeligt at afveje dem. Så vi har forsøgt at identificere et par unikke mønstre på kortene, der blev gentaget i 2017. Disse kan bruges som retningslinjer for de erhvervsdrivende til at udvikle en passende strategi for 2018.

50-dages simpelt glidende gennemsnit

I 2017 fungerede 50-dages Simple Moving Average (SMA) som kritisk support. Som det ses i diagrammet, blev dette niveau kun brudt fire gange.

BTC

I alle andre tilfælde rørte prisen ved det glidende gennemsnit eller dyppede under den i løbet af dagen, men kom sig hurtigt tilbage. Så et køb tæt på 50-dages SMA tilbyder en købsmulighed med lav risiko. Køb tæt på 50-dages SMA, og hold et stoptab under det.

200-dages EMA-afvisning som langvarig adgangsmulighed

Bitcoin tilbød mulighed for adgang til lavrisiko til de langsigtede erhvervsdrivende på vej til sin 20-faldige stigning i 2017. Det har ikke handlet under det 200-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) siden oktober 2015, hvilket er kritisk støtte.

I 2017, når kryptovalutaen brød under 50-dages SMA, kom den inden for en slående afstand af 200-dages EMA. Dette viste sig at være en fremragende købsmulighed for langsigtede investorer. Selv i det næste efterår skal et træk tæt på 200-dages EMA ses som en købsmulighed.

BTC

Prisen vil ikke nødvendigvis falde så lavt som 200-dages EMA, selv under en stor korrektion. Den 12. januar bundede den for eksempel ca. 6,5 procent over 200-dages EMA. Tilsvarende var den 25. marts omkring 2,5 procent over 200-dages EMA. Den 16. juli dannede bunden 10,7 procent over 200-dages EMA.

Selvom det ikke er perfekt, kan forhandlere starte deres køb ca. 15 procent over 200-dages EMA med forskudte købsordrer under det.

Hvordan beregner vi, hvor langt ovenover er prisen fra 200-dages EMA?

Selvom der ikke findes nogen specifik indikator for det, kan vi bruge “Prisoscillator”(PPO) ved at ændre værdierne smart. PPO tilbyder den procentvise forskel mellem to eksponentielle glidende gennemsnit. Derfor, hvis vi har brug for at plotte, hvor langt væk prisen er fra 200 EMA, kan vi føde værdierne på 1.200, hvilket vil give os det ønskede resultat.

Hvad hvis Bitcoin bryder ned under 200-dages EMA?

Hvis prisen opdeles på det langsigtede glidende gennemsnit, er det et advarselssignal om, at tingene har ændret sig. Det indikerer, at Bitcoin enten indgår i en langsigtet nedadgående tendens eller i en rækkevidde-handling, som kræver en anden handelsstrategi.

I handel opnås overskud ved køb og salg på det rette tidspunkt. Mens vi har identificeret en købsstrategi med lav risiko, har vi endnu ikke fundet det bedste tidspunkt at sælge. Lad os se på det næste.

Bedste sted at sælge

Der var ingen indikator, der ville have givet et konsekvent salgssignal øverst. Men det blev bemærket, at en simpel trendlinje gjorde jobbet perfekt.

BTC

Som det ses ovenfor, selvom en pause og tæt under trendlinjen ikke fik dig ud af positionen lige øverst, hjalp det bestemt med at låse de fleste gevinster fast.

En anden indikator, der kan hjælpe er ADX.

BTC

Selv så langt tilbage som i 2014 har en læsning over 60 på ADX været et godt salgsargument for Bitcoin.

Sådan nærmer du dig Bitcoin-handel i 2018?

Det er let at identificere og tilpasse indikatorer og trendlinjer, når diagrammet er dannet. At gøre det samme med live markeder er ikke en let opgave. Alt i alt er det næsten umuligt at forudsige kryptokursprisbevægelser for det næste næste år, fordi markøren stadig er ung for at have udviklet gentagne mønstre for prisadfærd. Prøv at undgå langsigtet prognose. Glad handel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map