Sådan håndteres Cryptos 4 store problemer og endelig opnås masseadoptagelse: Udtalelse

Da Blockchain-baserede kryptokurver som Bitcoin og Ether fortsætter med at udvikle sig med hensyn til udvikling og popularitet, begynder masseadoptionsdrømmen at se mere opnåelig ud.

Der er dog stadig meget at gøre, og endda Bitcoin, den mest populære, værdifulde og sikre kryptokurrency er langt fra at være forbrugsklar.

Selvom Bitcoin ikke kunne håndtere mainstream-vedtagelse, hvis det skete i dag, er der andre nøglefaktorer, der først skal behandles, hvis vi nogensinde skal bryde ud af “Blockchain-sandkassen”.

Mens Blockchain-teknologien er kommet langt, er der stadig meget at gøre. De fire analyserede problemer er stadig store hindringer, og nogle er fortsat problemer i selve den traditionelle økonomi.

Blockchain-udviklingssektoren er en, hvor kreativitet og engagement aldrig ophører med at forbløffe, og som sådan tror vi, at fremtiden fortsat vil skinne lys for kryptoer.

Skalerbarhed

Dette er den første ting, der kommer til at tænke på og den mest uarbejdsdygtige vejspærring. Bitcoins transaktionsgennemstrømningskapacitet blev sat på prøve de seneste måneder, og resultaterne er velkendte: forsinkede transaktioner, høje gebyrer og mange navneopkald på Twitter.

Ja, skalerbarhed er et problem i sig selv, men spændingen skabt af diskussionerne omkring det kan være lige så dårlig, hvilket fører til paniksalg på markedet, konkurrerende protokolændringer og generel forvirring for deltagende brugere.

Heldigvis har dette været et hovedfokus i udviklerfællesskabet uden mangel på ideer, og BIP (Bitcoin Improvement Proposals) blev sendt til den effekt.

Mange udviklere har også vendt sig mod alternative Blockchains, der er designet med den nyeste teknologi og masseadoption i tankerne.

Kundebeskyttelse

Tidligere på denne måned glædede kryptosamfundet sig, da Bitcoins markedsværdi overhalede PayPal. Dette kan dog også ses som et problem.

Selvom Bitcoin har overskygget PayPal-aktien, er dens brugerbase ikke i nærheden af ​​de 210 mio. Brugere, der ejer en PayPal-konto.

Med dette i tankerne er det nemt at konkludere, at krypto stadig er et meget spekulativt marked.

Så hvad forhindrer folk i at bruge Bitcoin og andre kryptokurver, der tilbyder langt mere avanceret teknologi end den, der er ansat af PayPal?

To ord: forbrugerbeskyttelse. Der er simpelthen ikke sådan noget i krypto.

Hvis du vil købe noget med Bitcoin, skal du enten have tillid til købmanden fuldstændigt, eller du skal få en ekstra escrow-agent, der kan formidle transaktionen, hvilket gør hele processen kompliceret og dyr.

Nuno Correia, administrerende direktør for Utrust, siger, at hans team bygger en enkel, men alligevel effektiv løsning på en platform, der har sit eget forbrugerbeskyttelsessystem, der giver brugerne mulighed for at shoppe online med den samme lethed, som de gør, når de bruger eBay eller PayPal.

Cointelegraph spørger Correia, hvordan platformen kan hjælpe kryptokurver med at opnå masseadoption.

Han siger:

“UTRUST vil give tillid til krypto-adoptere. De føler ikke længere, at de tager en risiko, når de køber online! ”

Volatilitet

Bitcoin er ikke fremmed for volatilitet, inflations bipolære fætter. Selvom volatilitet er det sted, hvor handlende lever, er det ikke en ønsket ejendom i nogen valuta.

Dette problem hænger pænt sammen med det forbrugerbeskyttelsesspørgsmål, vi lige har gennemgået.

Sælgere og kunder er de to grundlæggende komponenter i enhver transaktion, og selvom der er mange Bitcoinere derude, der er klar til at bruge deres BTC, hvor de kan, kan handlende være tilbageholdende med at håndtere den ekstra risiko.

Mens systemet, der anvendes i Utrust-platformen, kun giver købmænd mulighed for at håndtere fiat, er dette ikke en komplet løsning på volatilitetsproblemet.

Projekter som Bitshares, Waves og Tether udnytter dog Blockchain-teknologien til at give os Blockchain-baserede fiat-tokens som henholdsvis BitUSD, wUSD og USDT.

Sikkerhed

Dette er ikke et kryptokurrency-specifikt problem i sig selv, men det er stadig noget, der skal behandles hurtigst muligt, hvis kryptokurver skal fortsætte med deres stigning mod mainstream-scenen.

Vi taler ikke engang om det latterlige antal svindel, ordninger og tricks designet til at tage dine mønter online. Vi taler om udvekslinger.

Børser er blevet en gateway til kryptovalutaverdenen, hvilket giver en bekvem og overkommelig service.

Disse samme børser er imidlertid blevet centraliserede fejlpunkter til en ellers decentraliseret økonomi.

Fra den berygtede Mt. Gox hack, til de nyeste problemer, der findes i Bitfinex og BTC-e, synes dette problem ikke at være blevet bedre med tiden.

Løsningen ligger i decentraliserede børser (DEX). Open source-projekter som Bitsquare, Waves DEX og den kommende BarterDEX fra SuperNet sætter alle kontrollen tilbage i brugerens hånd og giver dem mulighed for at købe og sælge kryptokurver uden behov for at stole på en tredjepartsenhed, hvilket fremmer sikkerhed, privatliv og effektivitet.

Audo, Community Leader of SuperNet, fortæller Cointelegraph:

”Med en decentral børs som BarterDEX kan handel ske gennem en tegnebog i et decentraliseret miljø. Så en bruger skal bare downloade en app, der fungerer både som en multi-mønt tegnebog og møntudveksling. Det er alt, hvad han har brug for, og i slutningen vil det gøre det meget nemt at gemme, købe og sælge flere kryptokurver, samtidig med at yderligere funktioner kan indbygges i appen. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map