Volatiliteetti: Salausvaluutan välttämätön paha ja miten sitä käsitellä

Osa siitä, mikä on vahvistanut kryptovaluuttoja kartalla sen jälkeen, kun ne räjähtivät valtavirran sijoittajamarkkinoille, on ollut niiden volatiliteetti. Sijoittajat tulvivat Bitcoinin kaltaisiin, kun marras- ja joulukuun 2018 aikana kryptovaluutan arvo nousi eksponentiaalisesti.

Tällainen volatiliteetti on kuitenkin kaksiteräinen miekka, ja kryptovaluuttamarkkinat ovat osoittaneet, että vuonna 2018 Bitcoinin hinta laski yli 50 prosenttia toisinaan vuoden lopun hinnasta 13 000 dollaria..

Salausvaluuttamarkkinat ovat myös kokeneet Bitcoinin volatiliteetin huonot vaikutukset, koska hintojen laskun seurauksena myös Bitcoinin kaupankäyntivolyymi ja jopa kiinnostus digitaalista valuuttaa kohtaan vähenee. Vaarana on, että volatiliteetti voi aiheuttaa suuren sijoittajien irtautumisen, mikä vakavasti vaivaa toisten krypto-valuuttojen toiveita saamaan joukkomainonta-aseman.

Volatiliteetin tulisi olla huomion keskipisteessä, jos on tulevaisuus, jossa salausta käytetään laajasti päivittäisissä tapauksissa.

Se vaatii kuitenkin paljon rohkeutta ja jonkin verran taktista osaamista, jotta alamäki onnistuu onnistuneesti, jotta voidaan pitää itsesi turvassa ja järkevänä sekä myötävaikuttaa kasvavaan salaustalouteen..

Miksi epävakaus on tärkeää, mutta tappavaa

Paljon on sanottavaa roolista, jonka volatiliteetilla oli kriittisten valuuttojen pääsemisessä päämarkkinoille.

Kryptovaluutat ja erityisesti Bitcoin pääsivät valtavirran mediavirtaan vain pimeän verkon työkaluna, kun surullisen Silk Road suljettiin. Tuolloin sitä ei kaukana pidetty hyvänä investointina Wall Street -tyypeille, mutta he liittyivät pian puolueeseen.

Yhtäkkiä pankeilla, pankki- ja rahoituslaitosten ajatusjohtajilla oli kaikilla mielipide Bitcoinista – monet heistä ajattelivat sen olevan villitys tai jopa rotamyrkytys ja aivan liian epävakaa ottaakseen vakavasti, mutta keskusteluja Bitcoinista alettiin pitää sijoituspiireissä.

Chicago Board Options Exchange (CBOE) ja Chicago Mercantile Exchange (CME) esittivät Bitcoin-futuurikaupan 18. ja 10. joulukuuta 2018. Goldman Sachsin ja Barclaysin huhutaan tutkivan salakirjoitustiskiä, ​​ja ihmiset eivät voineet saada tarpeeksi tätä hullua omaisuutta, joka voisi kaksinkertaistaa hinnan muutamassa viikossa.

Tarinat Bitcoin-miljardööreistä ja yön yli miljonääristä kasvoivat, ja yksittäiset sijoittajat tulivat osaksi massiivista Bitcoin-manian aaltoa.

Siksi volatiliteetti oli niin tärkeää perustettaessa kryptovaluuttoja potentiaalisena voimavarana, joka voitaisiin ottaa käyttöön myös valuuttana yleisessä yhteiskunnassa. Kuitenkin tämä sama epävakaus voi myös tappaa tuon tavoitteen.

Asuntolainojen joukkorahoitusalustan, Homelendin toimitusjohtaja Itai Cohen on huomauttanut Cointelegraphille, että omaisuuden ja asuntolainan rajoissa he näkevät volatiliteetin sellaisena, joka ajaa sijoittajat pois kryptovaluuttamarkkinoilta ja vakaampiin sijoituksiin, kuten asuntomarkkinoihin. Heidän tavoitteenaan on yrittää ylittää varovaiset asuntosijoittajat samalla kun palvelevat uutta, rohkeampaa sijoittajaa, joka ottaa huomioon tämän epävakauden.

“Salausvarojen suuri volatiliteetti on seurausta sijoittajien riippuvuudesta ns.” Omaksumisoireyhtymästä “- jossa käsitys omaisuuserän arvosta perustuu lähinnä odotuksiin sen hyväksymisestä yhteisössä.”

“Uskon, että tämä on avaintekijä etenkin siksi, että käsitys on paljon epävakaampi digitaalisen omaisuuden suhteen kuin” reaalimaailman “omaisuus, kuten kulta, kiinteistö, yritysten voitot tai valtion takaamat valuutat. Toisin sanoen fyysisen maailman ja digitaalisen maailman välillä on suuri kuilu.

“Asuntolainateollisuus on täydellinen esimerkki toimialasta, joka näyttää auttavan kaventamaan aukkoja, kuten kiinteistöala tai mikä tahansa muu ala, jolla on jalansija todellisessa maailmassa.”

Ongelmana on, että jos ihmiset astuvat salaukseen markkinoiden ollessa korkeimmillaan nousevasta volatiliteetista hyötyessään, heidän on oltava riittävän vahvoja vatsaamaan sitä enimmäkseen karhussa, ja volatiliteetti vie suuren alaspäin.

Kuinka käsitellä volatiliteettia

Volatiliteetin hallinta ei ole mitään uutta institutionaalisille sijoittajille. Varat, osakkeet, joukkovelkakirjat ja jopa forex ovat alttiita vaihteluille, mutta ongelmana on, että kryptovaluutan volatiliteetti on poissa kaavioista.

Lisäksi kryptovaluuttaan sijoittajat ovat usein uusia pelissä, eivätkä he ole aikaisemmin kokeneet vaihteluita – katsomalla, kuinka heidän rahansa kasvavat ja kutistuvat huomattavasti tunti.

Koska osakemarkkinat ovat olleet paljon kauemmin kuin kryptovaluutta, se on hyvä paikka aloittaa. Heidän vinkkinsä näiden sairastavien matalien ja korkeimpien kohtelussa ovat merkityksellisiä ja ne voidaan siirtää salaustoimintaan.

Aivan kuten kryptovaluuttatilassa, osakemarkkinoilla on pitkäaikaisia ​​ja lyhyitä sijoituksia. Roger Ma, perustaja Lifelaidoutissa, joka on sertifioitu rahoitussuunnitteluyritys New Yorkissa, selitti kuinka varastossa on tärkeää unohtaa aikahorisontisi:

"Osakkeisiin sijoittaminen palkitsee sinut pitkällä aikavälillä. Näiden päivittäisten markkinoiden muutosten ei pitäisi vaikuttaa sinuun."

Tämä heijastuu suurelta osin samaan suuntaan kuin ns. Hodl-strategia kryptovaluutoille. Pohjimmiltaan strategia sanoo, että ei tarvitse antaa “päivittäisten muutosten vaikuttaa sinuun”, vaan pitää vain kiinni kryptovaluutastasi, jotta vältetään volatiliteetti kokonaan.

Ma mainitsee myös toisen strategian, jolla on yhtäläisyyksiä kryptovaluutan kanssa – dollarin keskimääräiset kustannukset. Tämän strategian mukaan ostat sijoituksen kiinteällä aikataululla. Tämä sijoitusstrategia estää olennaisesti sinua tekemästä kiireellisiä siirtymiä markkinoille ja sieltä pois.

“Niin kauan kuin sinulla on hyvä suunnitelma ja olet ajatellut ajankohtia, joissa tarvitset rahaa, markkinoiden hieman pienillä liikkeillä ei pitäisi olla merkitystä sinulle.”

Dow Jones on tunnettu suuresta putoaa jopa yhden päivän aikana. Scott Hanson, Hanson McClain Advisorsin perustaja ja vanhempi kumppani, teki tärkeän muistiinpanon tällaisten tippojen kohdalla.

“Dowin 250 pisteen pudotus tänään on vain noin prosentin lasku. Mutta sama pudotus, kun Dow oli 10000, olisi ollut 2,5 prosentin lasku. “

Tämä puhuu pohjimmiltaan suuremmasta kuvasta ja siitä, kuinka tärkeää on loitontaa kaavioita. Bitcoinille vain kuusi kuukautta sitten, lokakuussa 2017, ihmiset juhlivat villisti, että Bitcoin oli rikkonut 6000 dollarin rajan. Muutama kerta jo tänä vuonna ihmiset olivat paniikissa, että Bitcoin osui 6000 dollariin.

Turvapaikat

On kuitenkin aikoja, jolloin jopa kokeneet salakirjoittajat tuntevat puristuksen ja haluavat joko ottaa voiton tai korkean ja paeta markkinoilta. Mutta paeta markkinoilta sijoittajalle on vaikeaa, jos kyseinen raha on varattu varoille.

Monet ovat nähneet arvoa salkkujensa hajauttamisessa paitsi kryptovaluuttojen välillä, mutta myös suojatessaan vedonsa vakaammilla varoilla, pääasiassa kullalla.

Kulta

Kulta on omaisuus, joka on melkein synonyymi vakaudelle, ja sillä on pitkä historia krypto-valuutan antiteesina. On ollut aikoja, joissa on ilmeistä, että kullalla ja kryptovaluutoilla on käänteiset suhteet jalometalliin, joka puhuu salauksen matalina aikoina..

Eurooppalaisen kullanmyyjän, Coin Investin, johtaja Daniel Marburger sanoi, että kultakolikoiden myynti kasvoi viisinkertaiseksi tammikuun 16. päivänä, samalla kun kryptovaluutat kaatuivat..

“[Tiistai] oli helvetin hullu päivä”, Marburger sanoi ja lisäsi, että “sähköpostit ja puhelimet eivät seisoneet paikallaan asiakkaiden kysyessä, kuinka he voisivat muuttaa salauksensa kullaksi.”

Jo ennen kryptovaluuttoja kulta tiedettiin nousevan osakemarkkinoiden volatiliteetin aikoina koska sen arvo ei yleensä liiku muiden varojen, kuten osakkeiden tai omaisuuden, kanssa.

Käteinen raha

Käteinen on toinen turva-alue, johon krypto-sijoittajat pääsevät helposti, kun kryptovaluuttamarkkinat sukeltaa, koska se on yhtä yksinkertaista kuin myydä digitaalista valuuttaa sellaiselle, joka on vähintään päivittäisessä elämässä.

Digitaalisen valuutan muuttaminen käteiseksi on se, että käteisen arvo muuttuu jatkuvasti, mutta hitaasti, menettää arvoa, ja sijoitettavana omaisuutena se ei todellakaan ole hyvä veto.

Vastaavasti kriittisen valuutan turvapaikkana ongelmana on, että pelkkä alhaisen ja korkean hinnan myyntisykli voi kehittyä, kun sijoittajat myyvät omaisuutensa alhaisina aikoina ja ostavat ne takaisin, kun markkinat jälleen kukoistavat ja luultavasti yli arvostetaan.

Dollarin arvo

Kuvalähde: Yhdysvaltain työtilastovirasto

Joukkovelkakirjat

Hallitusten liikkeeseen laskemia joukkolainoja pidetään yleensä turvasataman sijoituksina, koska yleinen näkemys on, että maat ovat usein taloudellisesti turvattomampia kuin yritykset ja vakaammat kuin kryptovaluutta. Jos joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija ei kuitenkaan pysty suorittamaan korkomaksuja tai maksamaan pääomaa takaisin eräpäivänä, voit menettää koko sijoituksesi, ja sitä on tapahtunut aiemmin, jopa yhtä suuret taloudet kuin Kiina.

Kaikilla näillä turvapaikoilla on ensisijaisesti tapoja, joilla salaussijoittaja voi paeta markkinoiden epävakaudesta ja suojata omaisuuttaan putoamasta kauas. Ensisijainen kysymys on kuitenkin se, että he ottavat sijoituksensa kokonaan pois salaustaloudesta, ja volatiliteetin myötä on usein vaikea päästä takaisin ja hyötyä, kun markkinat ovat vihreät.

Guy Melamed, Zeexin toimitusjohtaja, yritys, joka yrittää lieventää salauksen volatiliteettia muuttamalla ne esimerkiksi lahjakorteiksi, toistaa, että jättämällä salamarkkinat kokonaan turvasataman etsimiseen tarkoittaa, että takaisin pelaamiseen liittyy uhkapeli. kun aika on oikea.

"Vaikka huipputason kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat edistyneet valtavasti muutaman viime vuoden aikana, markkinoiden viimeisimmissä laskusuhdanteissa monet sijoittajat ovat saaneet ymmärrettävästi etsimään turvapaikkoja, joihin he voivat pysäköidä omaisuutensa pudottamatta krypto-markkinoilta. “

”Monet kääntyvät tavanomaisiin turvapaikkoihin, kuten kulta, tallirahat ja pörssissä käyvät rahastot. Mutta on vaikea ostaa matalaa, kun koko lauma painaa samaan suuntaan. Työmme on havainnut, että salauksen lahjakorttien inflaation seuranta voi olla vakaa, koska ne liittyvät inflaatioon eikä spekulaatioihin. “

Velvollisuus selviytyä myrskystä

On näyttöä siitä, että Bitcoinin volatiliteetti vähenee, että villit keinut eivät ole yhtä villiä ja että ne ovat itse asiassa helpommin hallittavissa ajan myötä. Tällä on paljon tekemistä Bitcoinin käyttöönoton lisääntymisen ja jakelun kanssa laajalla ja vaihtelevalla markkinalla.

Asioiden toisella puolella myös volatiliteetti on joskus arvostettu. Arthur Hayes, toimitusjohtaja BitMEX, Bitcoin-kauppatavaran vaihto, käy kauppaa volatiliteetilla ja pitää sitä tärkeänä avaruudelle.

“Olen volatiliteettikauppias päivän lopussa” Hayes sanoi. ”Ansaitsemme rahamme, jos se on epävakaa. Jos se nousee tai laskee, jos Bill Gates kutsuu sitä petokseksi, niin lyhennä se – en välitä. Tai jos luulet sen olevan miljoona dollaria muutamassa kuukaudessa, hieno! Osta se, silti välitä, me vain sovitamme kauppoja. “

Volatiliteettirahaston Volactive-neuvonantajan ja PHI Tokenin toimitusjohtajan Daniele Bernardin mukaan volatiliteetti kuitenkin vähenee, ja siksi, että kaikki eivät ole tämän “kolminumeroisen tuoton” jälkeen. Bernardi kertoi Cointelegraphille:

”Kriittimaailmaa tänään luonnehtiva äärimmäinen volatiliteetti liittyy selvästi niiden viime vuosina tuottamiin erittäin korkeisiin saantoihin. Jos haluamme salauksen tarjoavan edelleen kolminumeroisia tuottoja omaisuusluokkana, on väistämätöntä, että volatiliteetin on pysyttävä korkeana. Vaikka sama liittyy myös likviditeettiin, jonka salausyhteisö väistämättä kasvaa, sitä enemmän me lievennämme epävakauden tuottoa. “

“Tämä tapahtuu jo, koska Bitcoinin volatiliteetti ensimmäisinä elinvuosina oli yli 300 prosenttia vuodessa, kun taas nyt se vaihtelee 50 ja 100 prosentin välillä vuodessa. Tällä hetkellä ei ole omaisuusluokkia, joilla olisi samanlainen volatiliteetti paitsi VIX-indeksin volatiliteetti, joka puolestaan ​​on volatiliteetti-indikaattori. “

Volatiliteetti

Se vaatii Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin sijoittaneita pitämään kiinni siitä ja toimimaan volatiliteetin läpi, jotta digitaaliset valuutat säilyisivät ja menestyisivät..

Yleinen adoptio on alkanut tosissaan, mutta se vaatii paljon kovaa työtä niiltä, ​​jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla, pysyä siellä ja ajaa myrsky. Kun volatiliteetti on hallinnassa, uusi adoptointiaalto voi varmasti alkaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map