Bitcoin tegnebøger til begyndere: Alt hvad du behøver at vide

Hvorfor har du brug for en Bitcoin-tegnebog

Bitcoin (BTC) er en digital valuta. Da Bitcoins ikke findes i nogen fysisk form eller form, kan de ikke teknisk opbevares hvor som helst. I stedet er det de private nøgler – som bruges til at få adgang til din offentlige Bitcoin-adresse og transaktionssignaturer – der skal gemmes sikkert. En kombination af modtagerens offentlige nøgle og din private nøgle er det, der muliggør en Bitcoin-transaktion.

Der er flere forskellige former for Bitcoin tegnebøger der imødekommer forskellige krav og varierer med hensyn til sikkerhed, bekvemmelighed, tilgængelighed og så videre..

Typer af tegnebøger

Papir

Papir tegnebog er helt immun over for hackerangreb

En papir tegnebog er i det væsentlige et dokument, der indeholder en offentlig adresse til modtagelse af Bitcoin og en privat nøgle, som giver dig mulighed for at bruge eller overføre Bitcoin gemt i den adresse. Papirpunge udskrives ofte i form af QR-koder, så du hurtigt kan scanne dem og tilføje nøglerne til en softwarepung for at foretage en transaktion. En papir tegnebog kan genereres ved hjælp af tjenester som f.eks BitAddress eller Bitcoinpaperwallet, som giver brugerne mulighed for at oprette en tilfældig Bitcoin-adresse med sin egen private nøgle. De genererede nøgler kan derefter udskrives, hvor nogle tjenester tilbyder et manipulationsresistent design eller endda en mulighed for at bestille holografiske etiketter.

Den største fordel ved en papir tegnebog er, at nøglerne er gemt offline, hvilket gør det helt immunt for hackerangreb, inklusive malware, der kan logge brugerens tastetryk. Der skal dog stadig tages nogle forholdsregler, når du opretter en tegnebog. Før du opretter en papirpung, skal du sørge for, at ingen ser dig gøre det. For at udelukke risikoen for spyware, der overvåger dine aktiviteter, anbefales det at bruge et rent operativsystem, såsom Ubuntu, der kører fra et USB-flashdrev eller DVD. Når papirpungen er konfigureret, skal webstedskoden desuden kunne køre offline, hvilket giver dig mulighed for at afbryde forbindelsen fra internettet, før du faktisk genererer nøglerne. Brug endelig en printer, der ikke er tilsluttet et netværk.

Desuden er det vigtigt at forstå, at du udskriver værdifulde, private oplysninger på et stykke papir. Så du skal tage visse foranstaltninger for at beskytte det stykke papir. For eksempel anbefales det at opbevare den i en forseglet plastpose og opbevare den på et tørt, sikkert sted for at undgå vandskader og generel slitage. Nogle mennesker foretrækker laminering og opbevaring i en værdiboks.

Fysisk Bitcoin

Fysiske Bitcoins er for nylig blevet en værdsat samlerobjekt

Fysisk Bitcoin er normalt forudindlæst med en fast mængde BTC, og hensigten er, at dens værdi ikke kan bruges, så længe den private nøgle forbliver skjult. Dette opnås normalt ved at anvende en forsegling, der er åbenbar ved manipulation.

Den første af sin art, Bitbill, var formet som et kreditkort, men de fleste alternativer, der fulgte, var formet som en rund medalje. Mike Cadwell, en kryptokurrencyentusiast med tilnavnet “Casascius”, skabte den første af de populære Casascius fysiske Bitcoins i 2011. Private nøgler blev skjult under et skræleligt hologram, når de blev fjernet, efterlod det et manipuleringsmærke. Ved indløsning mistede mønten sin digitale værdi. Siden da har der været flere nye møntproducenter.

Fysiske Bitcoins er en bekvem måde at opbevare dine midler mere sikkert på og kan være ekstremt nyttigt, når du handler offline. Derudover er de for nylig blevet et værdsat samlerobjekt. Den største ulempe er imidlertid en alvorlig. I november 2013 blev Mike Cadwell bedt om at ophøre med operationen af ​​Financial Crimes Enforcement Network, da hans arbejde blev anset for at være en pengesender. Reglerne for denne aktivitet var uudholdelige, så han blev tvunget til at stoppe salget af varer indeholdende digitale Bitcoins. Da BTC stadig er et lovligt gråt område i mange lande, kan sådanne varer endda betragtes som falske penge af myndighederne.

Mobil

Mobil tegnebog er meget tilbøjelig til hackerangreb

For dem der aktivt bruger Bitcoin dagligt, betaler for varer i butikker eller handler dem ansigt til ansigt, er en mobil BTC-tegnebog et vigtigt redskab. Den kører som en app på din smartphone, hvor du gemmer dine private nøgler og giver dig mulighed for at betale for ting direkte fra din telefon. Desuden giver nogle apps brugerne mulighed for at bruge deres smartphones kommunikationsfunktion i nærheden af ​​feltet, hvilket betyder, at de simpelthen kan trykke deres telefon mod terminalen uden at skulle give nogen oplysninger overhovedet.

Enhver fuld Bitcoin-klient kræver adgang til hele blockchain-hovedbogen, som konstant vokser og kræver flere gigabyte lagerplads. Af disse grunde udnytter mobile tegnebøger den forenklede teknologi til betalingskontrol. De arbejder kun med små undergrupper af blockchain og stoler på pålidelige noder i Bitcoin-netværket for at sikre, at de har de rigtige oplysninger.

På trods af at det er en praktisk on-the-go-løsning til Bitcoin-opbevaring, er mobile tegnebøger tilbøjelige til hackerangreb. Desuden kan du miste kontrol over din tegnebog, hvis nogen blot får adgang til din mobile enhed. Der er et stort udvalg af Bitcoin-tegnebog-apps til enheder, der kører på Android. Apple forbød Bitcoin-tegnebøger fra App Store i februar 2014, men omvendte sin beslutning flere måneder senere.

Navn

Operativ system

Funktioner

FreeWallet

iOS, Android

Køleopbevaring, trække sig tilbage fra og til enhver kryptovaluta

Edge

iOS, Android

Nulviden, single sign-on, one-touch 2-faktor-godkendelse

Atomic Wallet

iOS, Android

Meget brugervenlig, 500+ aktiver, øjeblikkelig udveksling, køb kryptomulighed, forvaringsfri app.

Lumi tegnebog

iOS, Android

Sikker og nem krypteret tegnebog & bytte til mobil

Blockchain tegnebog

iOS, Android

Hierarkisk deterministisk, gør det muligt at gennemse Bitcoin-handlende i dit område, open source-software

Copay

iOS, Android, Windows Mobile

Kan have flere brugere, så gruppen godkender hver transaktion til at sende penge, open source-software

Jaxx

iOS, Android

Køleopbevaring, ingen verifikation påkrævet

Mycelium

iOS, Android

Сold opbevaring, hierarkisk deterministisk, open source software

Web

Web-tegnebog giver dig adgang til midlerne fra enhver enhed, der er tilsluttet internettet

Web-tegnebøger gemmer dine private nøgler på en server, som konstant er online og kontrolleres af en tredjepart. Forskellige tjenester tilbyder forskellige funktioner, hvoraf nogle kan linke til mobil- og desktop-tegnebøger og replikere dine adresser på tværs af de enheder, du ejer.

Ligesom mobile tegnebøger giver e-tegnebøger deres brugere adgang til deres midler på farten fra enhver enhed, der er forbundet til internettet. Hvis de ikke er ordentligt beskyttet, kan de organisationer, der driver webstedet, muligvis få adgang til dine private nøgler og dermed få total kontrol over dine midler. Desuden fungerer nogle e-tegnebøger på børser, og der har været tilfælde af udveksling, der lukker ned og går af med deres brugeres midler.

Service

Funktioner

Coinbase

One-stop-løsning, en udveksling integreret med en tegnebog

Lumi tegnebog

Gratis, let interface på klientsiden til at generere en tegnebog, der understøtter BTC, ETH og masser af ERC20-tokens

Cirkel

Brugere kan gemme, sende, modtage og købe Bitcoins

Blockchain

En af de mest populære webbaserede tegnebøger

Strongcoin

Tilbyder en hybrid tegnebog, som lader dig kryptere dine private adressenøgler, inden du sender dem til sine servere

Xapo

En simpel Bitcoin-tegnebog med den ekstra sikkerhed af en kælderhvelv

Desktop

Desktop tegnebog er mere sikker end online og mobil tegnebog

Desktop-tegnebøger downloades og installeres på din computer og gemmer dine private nøgler på din harddisk. Per definition er de mere sikre end online og mobile tegnebøger, da de ikke stoler på tredjeparter for deres data og er sværere at stjæle. De er stadig forbundet til internettet, hvilket gør dem iboende mindre sikre. Desktop-tegnebøger er dog en god løsning for dem, der handler små mængder Bitcoin fra deres computere.

Der er en række forskellige muligheder for desktop-tegnebøger, der imødekommer forskellige behov. Nogle fokuserer på sikkerhed, andre på anonymitet og så videre.

Navn

Operativ system

Funktioner

Electrum

Mac OS, Windows, Linux

En af de mest populære, robuste, effektive og sikre desktop tegnebøger; open source; giver dig mulighed for at erstatte et transaktionsgebyr på en allerede udsendt transaktion, hvilket fremskynder bekræftelsesprocessen; adressemærkning; kryptering

Exodus

Mac OS, Windows, Linux

Meget brugervenlig og let forståelig, pålidelig tegnebog

Atomic Wallet

Mac OS, Windows, Linux

Atomic er tilgængelig til Mac OS, Windows og Linux, 500+ aktiver, nøgler krypteres på din enhed, øjeblikkelig udveksling, køb kryptomulighed, app uden forældremyndighed, 24/7 hjælpecenter.

Bitcoin Core

Mac OS, Windows, Linux

Fuld node-tegnebog, du skal downloade hele blockchain for at bruge den. Det giver dig mulighed for uafhængigt at verificere transaktioner og ikke stole på nogen anden i systemet

Copay

Mac OS, Windows, Linux

Multisignatur tegnebog; mobil og desktop; åben kilde

Armory

Mac OS, Windows, Linux, Ubuntu, RaspberriPi

Prioriterer sikkerhed og sikkerhed; har en række muligheder for kryptering og kold opbevaring

Hardware

Hardware-tegnebog er den mest sikre måde at gemme enhver mængde Bitcoins på

En hardware-tegnebog er en ret unik type Bitcoin-tegnebog, der gemmer brugerens private nøgler i en sikker hardwareenhed. Det er den mest sikre måde at gemme enhver mængde Bitcoin på. Der har ikke været nogen kontrollerbare hændelser for, at penge blev stjålet fra en hardware-tegnebog. I modsætning til papirbøger, som på et eller andet tidspunkt skal importeres til software, kan hardware-tegnebøger bruges sikkert og interaktivt. Desuden er de immune over for computervira, de gemte midler kan ikke overføres fra enheden i almindelig tekst, og i de fleste tilfælde er deres software open source.

Nogle hardware-tegnebøger har endda skærme, som tilføjer endnu et lag af sikkerhed, da de kan bruges til at kontrollere og vise vigtige tegnebogsdetaljer. For eksempel kan et skærmbillede bruges til at generere en gendannelsesfrase og til at bekræfte beløbet og adressen på den betaling, du ønsker at foretage. Så længe du investerer i en autentisk enhed lavet af en pålidelig og kompetent producent, vil dine midler være sikre og sikre.

Navn

Pris

Funktioner

Ledger Nano S

58 €

Skærm; to knapper, som du skal trykke på samtidigt for at bekræfte en transaktion, som forhindrer hackere i at hacke sig ind i den og bekræfte betalinger; Pinkode; bokseskibe med en anti-manipulationsforsegling

TREZOR

$ 99

Skærm; to knapper; tegnebogen kan sikkerhedskopieres med op til 24 ord + adgangskode; Pinkode

Hold nøglen

$ 99

Skærm; digital skærm og metalhus; Pinkode; antal randomisering; kan bakkes op med 24 ord; gendannelse kan ske med Chrome-udvidelse

Bank

Rainer Michael Preiss, administrerende direktør hos Taurus Wealth Advisors, har for nylig udtalt, at alle store amerikanske banker sandsynligvis er bange for blockchain, Bitcoin og andre kryptokurver. Han har også nævnte at kryptovalutaer i betragtning af usikkerheden fra bankens manglende gennemsigtighed kan give investorerne et levedygtigt alternativ. Faktisk accepterer mange banker ikke Bitcoin som en valuta; nogle af dem nægter endda at administrere midler opnået gennem operationer med kryptovalutaer.

I lyset af bankernes modvilje mod at acceptere Bitcoin som en levedygtig valuta er der oprettet en Bitcoin Crypto Bank. Den første af sin art er det et privatejet selskab, der opererer på Bitcoin-handelsmarkedet. Det accepterer og administrerer Bitcoin-indskud og hævder at have en dyb forståelse af markedet. På sit websted hævder det at være en risikofri, sikker og certificeret platform for investeringer med store chancer for at skabe enorme overskud.

Bitcoin tegnebøger og sikkerhed

Mulige problemer

  • Fanger malware. Ondsindet software kan scanne din harddisk og finde dine private nøgler. Sekunder senere kan alle dine Bitcoins forsvinde.

  • En trojan kan kryptere alle filerne på din harddisk. Bagefter finder det muligvis alle links til dine tegnebøger, og indser derefter, hvor mange penge du ejer, og kræver det nøjagtige antal Bitcoins for at dekryptere din harddisk.

  • En digital børs kan tjene penge med dine penge.

  • Du kan miste din bærbare computer eller din telefon med dine tegnebøger installeret på dem.

Rådgivning

  • Undgå at bruge nogen form for tegnebog, der kræver en internetforbindelse; Brug i stedet køleopbevaringsmuligheder.

  • Vær altid forsigtig og dobbelttjek alt. For eksempel kan du modtage en e-mail, der ser ud til at være fra BlockWallet, men den er faktisk fra BlockWalet. Hvis du godkender det, kan dine Bitcoins forsvinde med det samme.

Ansvarsfraskrivelse: Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map