Hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin dukkede først op for næsten nøjagtigt ni år siden, og det er nu lige så stærkt som nogensinde. I disse dage er det ikke kun verdens første, men også den dyreste, stabile og populære kryptokurrency.

Når det er sagt, er det ikke perfekt. Et af de mest presserende spørgsmål for kryptovalutaen har altid været dets skalerbarhed. Mere specifikt har det været størrelsen på en blok af transaktioner, som ved oprettelsen af ​​Bitcoin var begrænset til en MB. Denne grænse medfører betydelige forsinkelser i transaktionstider og begrænser antallet af transaktioner, netværket kan behandle.

Bitcoin Cash var en anden historie. Det adskiller sig fra de andre versioner, idet det aktiverede forøgelsen af ​​blokstørrelsen fra en MB til otte MB. Det overordnede mål er at øge antallet af transaktioner, der kan behandles af netværket, i håb om, at Bitcoin Cash vil være i stand til at konkurrere med mængden af ​​transaktioner, som branchegiganter som PayPal og Visa i øjeblikket kan behandle.

Transaktioner pr. Sekund. Visa, Bitcoin, Bitcoin Cash

Bitcoin Cash blev lanceret i august 2017 og er siden blevet Bitcoins mest succesrige offshoot.

Historien om den hårde gaffel

Den ene MB-grænse for størrelsen af ​​hver blok blev oprindeligt implementeret for at mindske muligheden for potentiel spam og DDoS-angreb. Selvom der ikke var så mange transaktioner i netværket, påvirkede grænsen slet ikke noget.

Da Bitcoin voksede mere og mere populært, begyndte grænsen at få blokke til at hober sig op, hvilket unødigt forlængede overgangstiderne. Situationen gik ud af hånden omkring maj 2017, da nogle brugere rapporterede at skulle vente på bekræftelse i op til fire dage.

Brugere havde en chance for at betale højere transaktionsgebyrer for at fremskynde bekræftelsen, men denne tilgang gjorde Bitcoin dybest set ubrugelig som en betalingsmetode, især når det gjaldt mindre transaktioner. For eksempel var det simpelthen ikke rentabelt at betale for en sandwich eller en kop kaffe med BTC, da en $ 3 kop kaffe vil medføre et transaktionsgebyr på mere end $ 15. Ellers modtager sælgeren en uudnyttet støvmængde.

Hænder, der strækker sig mod Bitcoin

Bitcoin-samfundet kom med to mulige løsninger på denne situation: Bitcoin Unlimited og Segregated Witness (SegWit).

Bitcoin Unlimited ville helt skrotte blokstørrelsesgrænsen. Mange minearbejdere var for denne løsning, da manglen på blokstørrelsesgrænse ikke kun forhindrede blokke i at hober sig op, men også hæve det samlede minerydningsgebyr for hver blok.

Mange udviklere var imidlertid imod dette forslag og troede, at dets implementering vil føre til, at små minearbejdere går ud af drift, hvilket igen kan føre til en centralisering af hele netværket af massive mineselskaber.

En løsning med adskilt vidne antydede, at nogle af oplysningerne blev gemt i separate filer uden for Blockchain. Udviklere hævdede, at det ville frigøre en masse lagerplads, blokkene passer ind i flere transaktioner, og bekræftelsestiden falder betydeligt. Men mange mennesker troede, det var bare et mere kompliceret midlertidigt stopgap sammenlignet med Bitcoin Unlimited-tilgangen.

Bitcoin vælger mellem SegWit og Bitcoin Unlimited på jernbanen

Som et resultat blev der udviklet en kompromisprotokol kaldet SegWit2x. At starte denne protokol betød at gemme nogle af oplysningerne uden for Blockchain samt øge blokstørrelsesgrænsen til to MB. Protokollen blev implementeret den 1. august 2017, efter at 95 procent af minearbejdere stemte for forslaget. Netværket så dog ikke den øjeblikkelige stigning i blokstørrelsesgrænsen. For mange mennesker betød dette at udsætte et problem i stedet for at løse det.

Desuden syntes denne beslutning at tage højde for dem, der behandler Bitcoin som en investeringsmulighed og ikke et betalingssystem, det blev oprettet til at være.

Derefter under Future of Bitcoin-konferencen i Arnhem, Holland, blev den første implementering af Bitcoin Cash-protokollen kaldet Bitcoin ABC annonceret af Amaury Séchet, en tidligere ingeniør hos Facebook.

Séchet og hans team af udviklere besluttede at opgive SegWit2x-protokollen og øge blokstørrelsesgrænsen til otte MB. Da sådanne drastiske ændringer krævede, at deres oprettelse splittede sig fra det oprindelige Bitcoin-netværk, blev det meddelt, at en hård gaffel vil finde sted den 1. august 2017.

For dem der ikke ved, er en hård gaffel den eneste kendte metode for udviklere til at opdatere Bitcoin-software. Udviklere opdeler netværket og opretter i det væsentlige en ny Blockchain med ændrede regler. Den originale og forked version af kryptokurrency har identiske Blockchains helt op til blokken, da splittelsen opstod. Derefter eksisterer de to netværk uafhængigt.

Hard Fork-ordning

Efter splittelsen skete, modtog alle, der havde Bitcoins før den hårde gaffel, den samme mængde Bitcoin Cash-tokens.

Den nye kryptokurrency blev hurtigt vedtaget af investorer, da ved udgangen af ​​den første dag af dens eksistens blev Bitcoin Cash den tredje kryptokurrency bag Bitcoin og Ethereum med hensyn til markedsværdi.

To mænd, der tegner Bitcoin Cash-logo på et banner

Bitcoin Cash billigere at bruge end Bitcoin Core?

Kort sagt: ja. De stadigt stigende gebyrer forbundet med Bitcoin-transaktioner var en af ​​hovedårsagerne til starten af ​​Bitcoin Cash. En meget praktisk prøve, udført i december 2017 viste, at en Bitcoin Cash-transaktion var 99,56 procent billigere end den tilsvarende transaktion på det originale Bitcoin-netværk.

I slutningen af ​​2017 mennesker betalte $ 28 i gennemsnit i transaktionsgebyrer for at flytte deres Bitcoin-tokens. Nogen har endda hævdede at de skulle betale et gebyr på $ 16 for at sende Bitcoin til en værdi af $ 25, hvilket er en kommission på 40 procent.

To sværdkæmpere med Bitcoin-logo

Kritikere fra hård gaffel

I en kryptovalutaverden er en hård gaffel altid en ret bekymrende begivenhed. Mange mennesker tror, ​​at det er i modstrid med selve princippet om uforanderlighed af Blockchain og modsiger princippet om ‘kode er lov’.

Når det kommer til netop denne hårde gaffel, er mange kritikere bekymrede over, at den krævede computerkraft til at behandle større blokke vil prissætte mindre minearbejdere, hvilket kan føre til, at magt til beslutningstagning koncentreres i store virksomheder, der har råd til mere og mere bedre udstyr.

Endelig, da alle, der havde Bitcoins inden splittelsen, modtog en lige stor mængde Bitcoin Cash-tokens, gav nogle mennesker udtryk for deres bekymring for, at splittelsen ikke var andet end en pengeproduktionsordning. Faktisk skabte den hårde gaffel en situation svarende til et dobbeltforbrugsproblem, da det gjorde det muligt at gennemføre to transaktioner fra en enkelt tegnebog ved hjælp af det samme sæt nøgler..

Dartboard med Bitcoin logo og gafler

Hvem er Roger Ver?

Roger Ver er en fremtrædende investor og en tidlig Bitcoin-adopter. Han investerede over en million dollars i forskellige nye Bitcoin-startups, herunder Ripple, Z.Cash, Blockchain.com, Bitpay, Purse.io og Kraken. Han er også administrerende direktør for Bitcoin.com og en af ​​de fem skabere af Bitcoin Foundation, som han også har doneret Bitcoin til mere end $ 1 mio. Ver ser Bitcoin som et middel til at opnå økonomisk frihed. I kryptokurrency-samfundet er han også kendt som Bitcoin Jesus.

I disse dage går Roger Ver imidlertid ind for Bitcoin Cash. I et nylig interview med Cointelegraph beskrev Ver Bitcoin Bitcoin Cash som ‘den virkelige Bitcoin’ og hævdede, at den vil have større markedsværdi, handelsvolumen og brugerbase i den nærmeste fremtid. Det har han også været citeret siger, at han har størstedelen af ​​sine kryptokurrencyfonde i Bitcoin Cash, hvilket måske er den største indikator for hans tro på aktivet.

Roger Ver

Skal jeg investere i Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash har ikke eksisteret længe, ​​men det har allerede etableret sig som en ekstremt stærk kryptokurrency. I skrivende stund er det verdens fjerde kryptokurrency med hensyn til markedsværdi bag industriens robuste Bitcoin, Ethereum og Ripple. Det er også verdens næstmest værdsatte kryptokurrency til $ 1.623 for en BCH pr. 22. januar 2018.

For mange mennesker blev Bitcoin Cash et svar på alt, hvad der var galt med den oprindelige Bitcoin, og det bliver ved med at få nye følgere dag for dag.

Generelt involverer enhver investerings- og handelsbevægelse risiko, skal du foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Afhænger Bitcoin Cash-prisen af ​​Bitcoin-prisen?

Bitcoin Cash er en helt uafhængig kryptovaluta, så prisen er ikke afhængig af den originale Bitcoin. Det er dog vigtigt at bemærke, at Bitcoin stadig er verdens dominerende kryptokurrency, så hvis den går op eller ned, er det absolut sandsynligt, at det absolutte flertal af andre kryptokurver følger dens tendens.

Hvor kan jeg købe Bitcoin Cash?

Da Bitcoin Cash er en relativt ny kryptokurrency, understøtter ikke alle større børser den endnu. Nedenfor er en tabel over børser, der opererer over hele verden, hvor du kan handle BCH for en fiat-valuta eller en anden kryptovaluta. En komplet liste over hver børs, der understøtter Bitcoin Cash, kan findes her.

Udveksling

BCH-fiat-handelspar

BCH-Crypto-handelspar

Coinbase

BCH / USD

BCH / BTC

Bittrex (BCH er kendt som BCC på Bittrex)

/

BCC / BTC, BCC / USDT, BCC / ETH

Kraken

BCH / USD, BCH / EUR

BCH / BTC

Cex.io

BCH / USD, BCH / EUR, BCH / GBP

BCH / BTC

Poloniex

/

BCH / BTC, BCH / USDT, BCH / ETH

Bitcoin Cash understøttes også af Changelly og ShapeShift, som er tjenester, der giver brugere mulighed for hurtigt at handle mellem forskellige kryptokurver.

LocalBitcoinCash er en peer-to-peer-udveksling, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge BTH direkte, både via deres spærretjeneste eller via et møde.

Læs mere: Sådan køber du Bitcoin Cash

Hvor kan jeg gemme Bitcoin Cash?

Tegnebogens navn

Tegnebog slags

Platform (til desktop og / eller mobil)

Pris

Ledger Nano S

Hardware

/

Fra € 79

Trezor

Hardware

/

Fra € 89

Hold nøglen

Hardware

/

Fra $ 129 (forudbestilling)

Elektron kontanter

Desktop / mobil

MacOS, Windows, Linux, Android

Gratis

Bitcoin.com

Desktop / mobil

MacOS, Windows, Linux, iOS, Android

Gratis

Enhed

Mobil

iOS, Android

Gratis

Coinbase

Udveksling

/

Gratis

Exodus

Desktop

MacOS, Windows, Linux

Gratis

BTC.com

Online / mobil

iOS, Android

Gratis

Coinomi

Mobil

Android (iOS kommer snart)

Gratis

Jaxx

Desktop / mobil

MacOS, Windows, Linux, Chrome Extension, iOS, Android

Gratis

En komplet liste over Bitcoin Cash-kompatible tegnebøger kan findes her.

Hvordan kan jeg bruge Bitcoin Cash?

Mange kryptokursudvekslinger har nu taget skridt til at integrere Bitcoin Cash, så du nu kan sende, modtage, købe og sælge kryptokurrency.

Det er meget muligt, at handlende begynder at følge trop, da Bitcoin Cash fortsætter med at vokse. Fra nu af accepteres imidlertid Bitcoin Cash ikke af det absolutte flertal af leverandører, selv dem der accepterer den originale Bitcoin.

I øjeblikket er den primære anvendelse af Bitcoin Cash således investering.

Hvor skal man diskutere Bitcoin Cash?

  • r / Bitcoincash – En subreddit dedikeret til Bitcoin Cash nyheder, information og udvikling.
  • CryptoCompare – En BCH-relateret side på CryptoCompare.
  • Bitcoin.com – Et Bitcoin Cash-relateret underforum.
  • Bitcoin Cash Forum – Et forum dedikeret til Bitcoin Cash. Ikke særlig aktiv.
  • DeepOnion – Bitcoin kontra Bitcoin Cash tråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map