Sådan køber du Bitcoin Cash. Begyndervejledning

Så du besluttede at investere i Bitcoin Cash (BCH). Der er et par muligheder til rådighed for dig, men først skal du skaffe dig en tegnebog, der understøtter Bitcoin Cash. Der er mange forskellige muligheder, som alle er dækket af vores BCH-tegnebogsvejledning.

Sådan gør du krav på Bitcoin Cash

Hvis du havde Bitcoins i din besiddelse før den 1. august 2017, da den hårde gaffel Bitcoin Cash skete, er du i stand til at kræve den samme mængde tokens i Bitcoin Cash. Selvom du ikke har gjort krav på dine Bitcoin Cash-tokens nu, vil de være sikre og sunde og vente på, at du hævder dem.

Metoderne til at kræve dine tokens varierer afhængigt af den særlige tegnebog, du bruger.

Hvis du har en fuld node-tegnebog (som er en tegnebog, der kræver, at du downloader hele Blockchain) som Bitcoin Core eller Bitcoin knuder, du skal blot sikkerhedskopiere din tegnebog ved at navigere i menuen og vælge ‘Backup Wallet’. Dette genererer en wallet.dat-fil, som du kan importere til en fuld node Bitcoin Cash-tegnebog, f.eks Bitcoin ABC, hvor dine BCH-tokens vil være tilgængelige for dig.

En mand, der sover med bitcoins under madrassen

Det er meget vigtigt at bemærke, at nogle fulde node-tegnebøger kan komme i konflikt med hinanden. For eksempel er standarddatamappen for Bitcoin ABC den samme som Bitcoin Core. Derfor kan installation af Bitcoin ABC resultere i, at Bitcoin Core’s data overskrives.

Hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine private nøgler, kan dette resultere i, at du mister både dine BTC- og BCH-tokens for evigt. For at undgå dette skal du installere Bitcoin ABC eller en lignende Bitcoin Bitcoin-pung med fuld node på en anden computer.

Hvis du bruger en SPV (Simplified Payment Verification) tegnebog (som ikke har brug for hele Blockchain downloadet til din computer for at fungere), skal du stadig være i stand til at kræve dine Bitcoin Cash tokens.

De fleste af disse tegnebøger bruger et gendannelsesfrø, som er en sætning, der indeholder dine private Bitcoin-nøgler, og i forlængelse heraf dine Bitcoin Cash-private nøgler. Derfor skal du være i stand til at få adgang til din BCH ved blot at indsætte dette frø i en dedikeret tegnebog.

Proceduren for at gøre dette kan dog variere afhængigt af hvilken type tegnebog der bruges. For at være på den sikre side skal du søge efter en meddelelse fra din tegnebogudbyder, der indeholder instruktioner om, hvordan du kan kræve dine midler. Se på dette stolpe på Reddit for en række meddelelseslink. Alternativt kan du altid kontakte din tegnebogs supportteam.

Hvis du ikke havde nogen Bitcoins på tidspunktet for splittelsen, kan du stadig købe Bitcoin Cash på nogle kryptovalutabørser eller vælge en peer-to-peer-transaktion.

Børser for at købe Bitcoin Cash

På trods af at Bitcoin Cash i øjeblikket er den fjerde største kryptokurrency bag Bitcoin, Ethereum og Ripple med hensyn til markedsværdi, understøttes den ikke af enhver større kryptokursudveksling. En komplet liste over børser, der understøtter BCH, kan findes her.

Selvom børsoptagelsen stiger, ud af alle de globalt fungerende børser på listen, kun i øjeblikket GDAX, Kraken og Cex.io giver dig mulighed for at købe Bitcoin Cash til fiat-valuta.

Hvis du bruger andre børser, som Bittrex, kan du kun få Bitcoin Cash til gengæld for Bitcoin, Ether eller Tether. For at finde ud af, hvilke nøjagtige handelspar en børs understøtter, kan du enten se i afsnittet ‘om’ eller ‘F.A.Q.’ på børsens websted eller bruge CryptoCoinCharts.

Bitcoin Cash-prisdiagram

Husk, at det absolutte flertal af kryptovalutaudvekslinger vil kræve, at du gennemgår en ret lang og undertiden skræmmende proces med at bekræfte din identitet, før du kan begynde at handle.

Derudover skal du tilslutte din bankkonto til børsens udbetalingssystem for at indbetale til eller hæve penge fra en børs. Afslutning af identitetsbekræftelse og tilknytning til bankkonto vil sandsynligvis tage flere hverdage.

Af sikkerhedsmæssige grunde accepterer de fleste børser kun indskud og udbetalinger via bankoverførsler, som det kan tage op til tre hverdage at gennemføre. Nogle platforme giver mulighed for kredit- / betalingskortbetalinger og i nogle tilfælde endda PayPal, men det meste af tiden er denne mulighed kun tilgængelig for Bitcoin-transaktioner.

Forskellige børser vil også bede om forskellige gebyrer for forskellige operationer. Nogle platforme opkræver et fast beløb, mens andre automatisk beregner dine gebyrer for hver operation. Hver børs giver en nedgang i deres gebyrer i afsnittet ‘om’ eller ‘F.A.Q.’ på deres websted.

En mand, der maler over ordet 'Bitcoin'

Transaktionstider varierer også afhængigt af en udveksling. Som det blev nævnt før, kan det meste af tiden at deponere til og trække fiat-midler fra en børs tage op til tre hverdage. Imidlertid er de fleste cryptocurrency-operationer, især når det kommer til Bitcoin Cash, næsten øjeblikkelige.

Alternativt, hvis du allerede ejer Bitcoins eller en hvilken som helst anden større kryptokurrency for den sags skyld, kan du bruge tjenester som Shapeshift og Changelly til øjeblikkelig handel mellem kryptokurver, inklusive Bitcoin Cash. Desuden giver Changelly dig mulighed for at købe de fleste af sine understøttede kryptokurver med USD ved hjælp af Visa eller MasterCard.

Endelig skal du altid sørge for at holde dine midler og transaktioner sikre. Handel kun på velrenommerede børser, sørg for at læse brugernes anmeldelser og feedback og dobbelttjek altid adresserne, hvor du sender dine penge.

Udveksling BCH-fiat-handelspar BCH-Crypto-handelspar
Coinbase BCH / USD BCH / BTC
Bittrex (BCH er kendt som BCC på Bittrex) / BCC / BTC, BCC / USDT, BCC / ETH
Kraken BCH / USD, BCH / EUR BCH / BTC
Cex.io BCH / USD, BCH / EUR, BCH / GBP BCH / BTC
Poloniex / BCH / BTC, BCH / USDT, BCH / ETH

Peer-to-peer-handel

Alternativt kan du vælge et peer-to-peer-køb. LocalBitcoinCash er et eksempel på en tjeneste, der understøtter dette for Bitcoin Cash, som LocalBitcoins gør for den oprindelige Bitcoin. LocalBitcoinCash giver en platform, hvor brugere kan handle BCH for fiat-valutaer direkte med hinanden. Brugere kan enten afgive ordrer og vente på, at nogen svarer eller udfører andre menneskers ordrer, hvor selve platformen leverer en spærretjeneste. Det er imidlertid stadig uvist, om denne platform kan stole på.

Hvis du beslutter dig for at bruge platformen, skal du huske at du vil have at gøre med enkeltpersoner i stedet for velrenommerede virksomheder. Dette betyder, at chancen for svigagtig adfærd er betydeligt højere.

Når du handler peer-to-peer, skal du altid kontrollere dobbeltbeløb, den aktuelle valutakurs og adresserne på både din og modtagerens tegnebog. Endelig, og dette skal være indlysende – aldrig under nogen omstændigheder opgive dine private nøgler til nogen.

Der er også mulighed for at oprette et person-til-person-møde. Dette kan gøres gennem dedikerede Bitcoin Cash-fora, LocalBitcoinCash, og du kan altid tjekke Meetup.com for at finde en BCH-relateret begivenhed i nærheden af ​​dig.

Krypto-anarkist

Når du køber Bitcoin Cash offline, skal du altid sørge for at mødes på et offentligt sted. At bringe en ven med dig kan også være en god ide (bare sørg for at underrette sælgeren på forhånd). Du skal også have en fungerende internetforbindelse for at kontrollere den seneste valutakurs og afmelde transaktionen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map