Sådan køber du Ripple

Du har sandsynligvis hørt det Krusning (XRP) havde en stigning i slutningen af ​​2017 og begyndelsen af ​​2018, hurtigt ved at blive en summende by. Ripple har indgået et samarbejde med store finansielle udbydere som Western Union, SAMA, UBS og Santander med løftet om at give en længe ventet grænseoverskridende betalingsoplevelse, der er billig, pålidelig og øjeblikkelig. Indtil videre ser det ud til, at de har leveret.

Selvom de første 3 måneder af 2018 har været en lidt ru for XRP (i skrivende stund havde det centraliserede altcoin en markedsværdi på omkring $ 31 mia og handlede for $ 0,79), fortsætter det med at skabe interesse, have vokset 4300 procent i værdi i løbet af 2017.

Hvis du ønsker at få din egen XRP, er du måske allerede opmærksom på, at disse mønter ikke udvindes, men ejes og regelmæssigt frigives af Ripple Labs. Undrer du dig over, hvad der er den bedste måde at købe Ripple på? Her er en hurtig guide til, hvordan du køber Ripple med amerikanske dollars, andre kryptovalutaer og via peer-to-peer-netværk.

Ripple Labs og penge

Bemærk: Selvfølgelig har du brug for en tegnebog, der kan rumme XRP først! Du kan se en gennemgang af forskellige tegnebøger her.

Sådan køber du Ripple med USD

Ripple kan udveksles til amerikanske dollars på Bitstempel, Kraken, Bitsane, Gatehub, Cex.io, Bitfinex og Exmo. Bare rolig, vi viser dig hvordan.

Sådan køber du Ripple med USD på Bitstamp

1. Opret en konto: gå til tilmeldingsblanket og angiv dit navn, din e-mail-adresse og dit land. Du modtager en e-mail, der indeholder et bruger-id og en adgangskode. Gå tilbage til siden og log ind. Husk at ændre din adgangskode, så snart du gør det.

Bitstamps registreringsformular

2. Bekræft nu kontoen her. Afhængigt af din situation skal du vælge "verificering af personlig konto" eller "verifikation af virksomhedskonto". Du bliver bedt om at indsende yderligere personlige oplysninger, et højkvalitetsbillede af et ID-dokument og noget bevis for ophold, såsom et bankkontoudtog, en regning eller et statsudstedt dokument. Brug ikke det samme ID-dokument som bevis for ophold.

Bitstamps formular til bekræftelse af konto

3. Når din konto er bekræftet, kan du indbetale penge. Gå til https://www.bitstamp.net/account/deposit/ og vælg SEPA eller international bankoverførsel, afhængigt af hvor du bor.

Udfyld dine bankoplysninger, og klik "Depositum". Du skal nu se Bitstamps bankoplysninger. For at deponere penge skal du bare sende dem en overførsel fra en bankkonto, der ligger i dit navn. Du modtager en underretnings-e-mail, når midlerne krediteres din Bitstamp-saldo (du kan kontrollere din saldo her). Du er klar!

4. For at købe XRP på Bitstamp skal du blot vælge det rigtige marked (XRP / USD) og udfylde en ordre på hovedkontoen. Gå til https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ og vælg "Køb XRP" øverst på skærmen. Indtast hvor meget du vil bruge i "Jeg vil bruge" vindue og klik på "Køb XRP" knappen nederst på skærmen. Når transaktionen er gennemført, skal du kontrollere, at XRP er blevet føjet til din saldo.

Bitstamp's

Bitstamps betalingsmetoder:

På Bitstamp kan du købe Ripple med kreditkort, betalingskort og international bankoverførsel.

Bitstamps gebyrer:

 • Сryptovaluta indskud og udbetalinger er gratis. Dette inkluderer Ripple, Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Bitcoin kontanter.

 • Internationale bankoverførselsindskud i USD medfører et depositum på 0,05 procent med et minimumsgebyr på 7,5 USD / EUR og et maksimalt gebyr på 300 USD / EUR. Enhver anden valuta end USD konverteres til den valgte balancevaluta. Det mindste internationale depositum er 50 USD / EUR.

 • Debetkortindbetalinger medfører et fast gebyr på $ 10 for beløb op til $ 1000 og et gebyr på 2 procent over dette beløb.

 • Internationale trådudtag trækker et gebyr på 0,09 procent med et minimumsgebyr på 15,00 USD / EUR.

 • Udbetaling af betalingskort, samme som indskud, medfører et fast gebyr på $ 10 for beløb op til $ 1000 og et gebyr på 2 procent over dette beløb.

 • Kreditkortkøb af ethvert beløb medfører et gebyr på 5 procent.

Sådan køber du Ripple med USD på Kraken

1. Gå til tilmeldingsblanket for at oprette en konto. Du får et valg at tilføje en masternøgle og / eller din offentlige nøgle også. Når du er logget ind, modtager du en e-mail med et link til en kontoaktiveringsside (alternativt skal du bare aktivere kontoen manuelt her). Udfyld info og klik "aktivere konto".

Krakens form for aktivering af konto

2. Nu skal du bekræfte kontoen. Log ind og gå til "Konto" og så "Bliv verificeret". Du bliver nødt til at blive verificeret for Tier 3 eller højere for at foretage bankindskud i USD for at købe XRP. Husk, at du ikke må gå over den indskudsgrænse, der er fastsat for det niveau, du vælger. Når du er færdig, skal du klikke på det grønne "Bliv verificeret" knappen nederst. Du bliver bedt om at give nogle ID-bekræftende dokumenter.

3. Når du er bekræftet, er du klar til at foretage et depositum. Husk ikke at overskride grænsen. Gå til "Konto", derefter "Finansiering" og endelig "Depositum". Vælg den type indbetaling.

Hvis du indbetaler USD som bosiddende i USA, skal du aktivere indenlandske bankoverførsler på din konto, før du foretager et indskud. For mere information om indenlandske overførsler, se denne side.

Hvis du deponerer USD som ikke-amerikansk bosiddende, skal du gå til konto > Finansiering > Depositum > USD SMBC (SWIFT). Hvis du er bosiddende i Tyskland eller Japan, skal du have et id-bekræftelsesfoto for at indbetale USD på din Kraken-konto. For mere info tjek denne side.

4. Du er endelig klar til at købe XRP.

Vælg XRP / USD fra rullemenuen med valutapar i øverste venstre hjørne i den sorte bjælke. Gå til "Ny ordre", Vælg "Enkel grænseflade" og placer en købsordre på XRP. Indtast mængden af ​​XRP, du vil købe, og indsend.

Kraken udveksling

Krakens betalingsmetoder:

Kun udvekslingen accepterer bankoverførsler og afviser kategorisk ACH-overførsler, regningsbetalinger, checks, kontantindskud, kredit- og betalingskort, PayPal og lignende betalingsformer.

En bankoverførsel skal koste et gebyr på omkring $ 25 – $ 30, der opkræves af kundens bank.

Kraken kan ikke acceptere indskud fra tredjeparts betalingsbehandlere, undtagen i nogle tilfælde, hvor de giver deres kunder personlige IBAN’er, der er i klientens eget navn.

Kraken-gebyrer:

 • Indenlandske USD-indskud opkræves et gebyr på $ 5.

 • USD SWIFT-indskud opkræves et gebyr på $ 10.

 • Kryptovalutaindskud: Bitcoin, Litecoin og Ripple er alle gratis. Ether bærer bare et mindre gebyr for at flytte mønter ind i Kraken-tegnebogen.

 • Indenlandsk USD-tilbagetrækning (tilgængelig i 48 amerikanske stater + DC) opkræves et gebyr på $ 5.

 • USD SWIFT-udbetalinger (fås i de fleste lande) opkræves et gebyr på $ 60.

 • Udbetalinger fra kryptovaluta har forskellige gebyrer: Bitcoin-udbetalinger er feed ฿ 0,0005, Ether – Ξ0,005, Ripple Ʀ0,02 og Litecoin – Ł0,001.

Sådan køber du Ripple med USD på Cex.io

1. Gå over til denne form for at oprette en konto. Når du indtaster e-mail-adresse og en adgangskode, bliver du bedt om at konfigurere 2-faktor-godkendelse (2FA) – Cex anbefaler det stærkt. Du modtager også en velkomst-e-mail og en bekræftelses-e-mail med et bruger-id, som du har 24 timer til at bekræfte.

Cex.ios sikkerhedsmeddelelse

2. Når du har konfigureret 2FA, vil du se en side, der viser din kontoinformation. Hold markøren over dit bruger-ID i øverste højre hjørne (tæt på det grønne "Depositum" knap). Fra rullemenuen skal du vælge "Verifikation". Klik på "Start verifikation" på næste side. Indsend dine ID-bekræftelsesoplysninger efter behov.

3. Når du er blevet bekræftet, skal du klikke på det grønne "Depositum" knap. Du kan vælge at indbetale via kredit- / betalingskort (øjeblikkelig men opkræver et gebyr) eller bankoverførsel (tager et par dage, men har ingen gebyrer).

4. Kontroller din saldo. Når dine midler er blevet deponeret, kan du klikke på “KØB / SÆLG” i topmenuen og vælge at købe XRP ved hjælp af USD. Klik på "Købe".

Cex.io betalingsmetoder:

Denne udveksling accepterer VISA, MasterCard, bankoverførsler og Crypto Capital som betalingsmetoder.

Cex.io-gebyrer:

Cex.io har forskellige taker-maker transaktionsgebyrer, afhængigt af handelsvolumen. Du kan kontrollere dem alle her.

 • VISA-betaling medfører et depositum på 3,5% + 0,25 $ $ 3,80 tilbagetrækningsgebyr.

 • MasterCard bærer et depositum på 3,5 procent + 0,25 dollar og et udbetalingsgebyr på 1,2 procent + 3,80 dollar.

 • Crypto Capital har kun et udbetalingsgebyr på 3 procent.

 • Bankoverførsler er gratis.

Kryptovalutaer i en kop te

Sådan køber du Ripple med Bitcoin, Ethereum og andre altcoins

Der er også mulighed for at købe XRP med andre kryptovalutaer. Der er nogle hovedretningslinjer, der gælder under alle omstændigheder:

1. Vi siger måske det åbenlyse her, men først skal du have en tegnebog, der kan indeholde den kryptokurrency, som du vil købe XRP med. Hvis du ikke har nok af den valuta, skal du købe mere. Du kan gøre dette let på Coinbase eller enhver anden børs, der sælger Bitcoin, Ethereum eller andre kryptovalutaer. Du kan sende kryptokurrency fra Coinbase (eller en anden) over til tegnebogadressen, hvor du gemmer valutaen.

2. Udover de børser, der er nævnt i de foregående afsnit, giver Bittrex, Poloniex, Binance Shapeshift og Changelly dig mulighed for at veksle XRP (dog ikke for USD).

Efter de samme trin til registrering og verifikation som beskrevet ovenfor, skal du oprette en konto til en af ​​disse børser og indbetale din valgte kryptokurrency, efter først at have kontrolleret, at den valgte børs handler med den valgte kryptokurrency – se listen nedenfor.

3. Når du har en konto i en børs, der har nogle kryptokurrency, skal du købe XRP med den.

4. Du kan senere trække XRP tilbage i en sikker tegnebog. Husk, at kolde tegnebøger altid foretrækkes med hensyn til sikkerhed.

Bemærk: husk at Coinbase ikke handler XRP.

Cryptocurrency lab

Gebyrer og betalingsmetoder

Bittrex opkræver simpelthen en 0,25 procent provision for alle handler. Der er ingen chance for at deponere eller hæve fiat-valutaer; disse er kun mulige gennem kryptokurver kanaliseret gennem Bittrexs online tegnebøger.

Poloniex bruger en volumenniveaueregistreringsafgift, som du kan kontrollere her.

Binance har ingen gebyrer for indskud, men tillader dem ikke i fiat-valutaer (kun kryptovalutaer). Deres udbetalingsgebyrer afhænger af mønten (Bitcoin opkræver 0,01, mens Ethereum og Litecoin opkræver 0,1).

Nogle børser, der handler med XRP / BTC

 • Binance

 • Poloniex

 • OKEx

 • Huobi

 • Bittrex

 • Bitfinex

 • Upbit

 • Kraken

 • CoinEgg

 • HitBTC

 • Bitstempel

 • Exmo

 • Cex.io

Nogle børser, der handler XRP / ETH

 • Binance

 • OKEx

 • Bittrex

 • Upbit

 • Gatehub

 • HitBTC

 • Hr. Udveksling

Nogle børser, der handler med XRP / LTC

 • Bitsane

 • Mr. Exchange

H2: Sammenligning af gebyrer og betalingsmetoder

Udvekslinger

Betalingsmetoder

Bitstempel

Kraken

Cex.io

Cointal

Bittrex

Binance

Kreditkort

5 procent gebyr

Accepterer ikke

Visa og Mastercard 3,5 procent + $ 0,25 gebyr.

Gratis.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Debitkortindbetaling

Fast gebyr $ 10 for beløb op til $ 1000; 2 procent gebyr over dette beløb.

Accepterer ikke

Visa og Mastercard 3,5 procent + $ 0,25 gebyr

Gratis.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Udbetaling af betalingskort

Fast gebyr $ 10 for beløb op til $ 1000; 2 procent gebyr over dette beløb.

Accepterer ikke

Visa $ 3,80 gebyr.

Mastercard 1,2 procent + $ 3,80 gebyr.

1 procent gebyr.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Bankoverførsel (USD)

0,05 procent gebyr

(min. gebyr 7,5 USD / EUR, maks. gebyr 300 USD / EUR)

Indenlandske indskud $ 5 gebyr. SWIFT indbetaler $ 10 gebyr. Accepterer ikke ACH.

Gratis

Gratis.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Wire transfer tilbagetrækning (USD)

0,09 procent gebyr (min. Gebyr 15,00 USD / EUR)

Indenlandske $ 5 gebyr. SWIFT hæver $ 60 gebyr. Accepterer ikke ACH.

Ingen info

1 procent gebyr.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Ingen deponering eller hævning af fiat-valutaer.

Bitcoin indbetaling og udbetaling

Gratis.

Depositum gratis. Tilbagekøb ฿ 0,0005 gebyr.

Accepterer ikke

Indskud og køb gratis. Tilbagetrækning og salg af 1 procent gebyr.

Gratis

Depositum gratis. Tilbagekøb ฿ 0,01 gebyr.

Ripple depositum og tilbagetrækning

Gratis.

Depositum gratis. Tilbagekaldelse fee0,02 gebyr.

Accepterer ikke

Indskud og køb gratis. Tilbagetrækning og salg af 1 procent gebyr.

.

Gratis

Indskud gratis. Tilbagetrækning ingen info.

Etherindbetaling og -udtagning

Gratis

Depositum bærer “Et mindre gebyr”. Tilbagetrækning Ξ0,005 gebyr.

Accepterer ikke

Indskud og køb gratis. Tilbagetrækning og salg af 1 procent gebyr.

Gratis

Depositum gratis. Tilbagetrækninger Ξ0,1 gebyr.

Litecoin depositum og udbetaling

Gratis

Depositum gratis. Tilbagekaldelse fee0,001 gebyr.

Accepterer ikke

Indskud og køb gratis. Tilbagetrækning og salg af 1 procent gebyr.

Gratis

Depositum gratis. Tilbagekøb fee0.1 gebyr.

Sådan køber du Ripple peer-to-peer

Hvis du ikke er overbevist om, at de ovennævnte centraliserede børser er den bedste måde at købe Ripple på (måske vil du altid reservere anonymitet eller være fuldstændig i kontrol over dine egne penge til enhver tid), kan du overveje at købe peer-to-peer (P2P).

P2P-udvekslinger drives udelukkende af software, der automatisk forbinder købere og sælgere uden menneskelig indblanding (for mere information – se vores artikel). Der er bestemt færre muligheder for at købe Ripple i direkte handel, end der er for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Ikke bekymre dig, der er mindst én pålidelig mulighed: Cointal, en P2P-kryptokurrencymarked.

Gå til dette tilmeld formular for at oprette en konto eller bare gennemse tilbud (disse to muligheder tilbydes nederst på siden; sidstnævnte er mindre fremtrædende, så hold øjnene skrællet).

Du får vist en side, hvor du kan vælge at sælge eller købe, og den valuta du ønsker. Vælg "Købe", og markér afkrydsningsfeltet for Ripple-ikonet.

Du kan også finjustere søgningen ved at indtaste og beløbe, en valuta, du betaler med, og en betalingsmetode. En liste over åbne tilbud vises nedenfor.

Cointals tilbudsformular

Cointal gebyrer:

Cointal trækker automatisk et lille transaktionsgebyr fra din tegnebog. Indskud og køb er gratis. Tilbagetrækning og salg kræver begge et gebyr på 1 procent.

Sikkerhedsanbefalinger til handel med P2P

P2P-børser gemmer ikke penge til dig; de forbinder dig bare med en peer for at købe eller sælge. I denne henseende er de sikrere end regelmæssige udvekslinger, så meget som de ikke “mister” dine penge eller opkræver uforholdsmæssigt store gebyrer.

Imidlertid er en ulempe ved denne mangel på tredjepartsregulering, at hvis du bliver snydt af en jævnaldrende, vil ingen være der for at gribe ind for dig.

For at undgå bedrageri har nogle P2P-børser et obligatorisk indskudssystem, hvor begge parter skal deponere et beløb af valuta inden handlen, som returneres, hvis handlen går glat, og bruges til at skadesløse offeret og betale en voldgiftsmand i tilfælde af tvist. Andre udvekslinger har deres brugere mødes personligt for at lukke aftaler.

Mennesker med Ripple-tegnebøger

Cointal tilbyder to hovedfronter mod svig; de tilbyder en tilbagebetaling til fidusofre, og de har et samfundsbaseret tillidsvurderingssystem. Hver gang en bruger med succes beskæftiger sig med en anden bruger, kan de bedømme dem som en “betroet sælger”. Når du handler i Cointal, skal du altid tjekke ud for hver sælgers brugernavn yderst til venstre for et “betroet sælger” -tag. Husk at gøre din del og bedøm folk også!

Cointal anbefaler også brugere til ikke at give andre brugere nogen personlige oplysninger. Webstedet kræver ikke verifikation eller information såsom e-mail-adresse eller telefonnummer. Hvis en erhvervsdrivende beder dig om at give denne info, skal du afvise og straks informere Cointal supportteamet.

Hvorfor er der så få direkte måder at købe Ripple (XRP) på?

Der er kun en håndfuld børser, der sælger XRP direkte i øjeblikket. Selvom 2017 var et godt år for Ripple – husk 4300 procent gevinst i værdi – er det stadig meget lille i forhold til Bitcoin, Ether og andre altcoins. Vigtigst er det ikke at målrette mod det samme marked.

Ripple er først og fremmest en platform, der tilbyder et hurtigt og billigt afviklingssystem til større finansielle servicevirksomheder. I denne forstand er det en protokol, der tjener og forbedrer det eksisterende globale finansielle system, det søger ikke at hjælpe mennesker blive uafhængig af det.

Selvom deres system delvist er baseret på deres oprindelige valuta (XRP), har de ikke til hensigt at være en open source, decentraliseret, blockchain-kryptokurrency, og på grund af dette er det usikkert, om valutaen når det popularitetsniveau, som Bitcoin og andre har. Indtil det gør det, kan de børser, der er villige til at tilbyde det direkte, være færre.

Så er det det værd at investere i Ripple?

Som nævnt ovenfor er Ripple primært fokuseret på at yde sin service til det traditionelle globale finansielle system. Det er måske klogt at minde dig endnu en gang om, at valutaen XRP ikke var designet til at være et værdilager, men et regnskabsværktøj for RippleNet, så ingen kan være sikre på, at XRP nogensinde vil få fart på sig selv. Det faktum, at de allerede har underskrevet med mange større spillere (Santander, MoneyGram, American Express, SAMA, Western Union, Deloitte, UBS, SBI Holdings osv.) Er imidlertid et opmuntrende tegn.

Et interview med Ripple

Selvom det blev rygter at Coinbase ville tilføje Ripple til listen over kryptokurver, den handler, afviste børsen rygten tidligere på måneden.

Som med enhver kryptovaluta er det et spil at beslutte at investere i Ripple. Det kan være et godt valg at investere forsigtigt i Ripple; hold øje med det, hvis en eller flere af virksomhedens kunder skulle gøre valutaen til en af ​​deres officielle betalingsmetoder. Hvis det skulle ske, ville XRP være tilbage på den svimlende stigning, den nød i 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map