CT-blooper-kela: Videotiimimme odottamattomat hetket vuonna 2020

Cointelegraph YouTube -kanava oli joitakin sen hurjimpia hetkiä vuonna 2020: YouTube-kiellon vasaran osumisesta salauksen kaikkein eksentrisimpien persoonien kiusaamiseen. Tässä on joitain tämän vuoden suosituimpia blooper-hetkiä – toivomme, että nautit niistä enemmän kuin me!

Bitcoin Halving Party -livestreamin YouTube-lakko

2020 on ollut monien ensimmäisten vuosi: uuden vuosikymmenen ensimmäinen vuosi, ennennäkemätön maailmanlaajuinen pandemia ja Cointelegraphin kaikkien aikojen ensimmäinen YouTube-lakko. Ja rehellisesti, olemme siitä edelleen melko hämmentyneitä. Lakko tuli viimeisinä minuutteina seitsemän tunnin virtuaalinen livestream-tapahtuma Cointelegraph isännöi 11. toukokuuta Bitcoinin kolmannen puolittamisen kunniaksi. Suoratoistossa esiintyi alan asiantuntijoita, korkean profiilin sijoittajia ja tunnettuja henkilöitä salauspallon kaikista kulmista. Joitakin merkittäviä hetkiä:

Kaikki eteni niin sujuvasti kuin voitiin odottaa päivän viimeiseen paneeliin: Crypto Influencers. Tässä paneelissa oli useita merkittäviä salaushenkilöitä, kuten Altcoin Daily, Bad Crypto Podcast, Altcoin Buzz, Naomi Brockwell, Bitboy Crypto, Layah Heilpurn ja erityisesti Chico Crypto.

Lähetyksen jälkeen paneeli laskeutui välittömästi kaaokseen. Isännän esittelyn puolivälissä Crypto Chico alkoi huutaa muita vieraita kutsumalla heitä shilleiksi ja pudottamalla useita f-pommeja. Tiradan päätyttyä hän katosi paneelista, eikä hänestä koskaan kuultu enää – ainakaan missään kanavissamme.

Paneeli jatkoi parhaansa mukaan, mutta 20 minuuttia myöhemmin YouTube poisti yhtäkkiä ja pysyvästi suoratoiston ja Cointelegraph YouTube -kanavan kaikkien aikojen ensimmäisen lakonsa. Varoituksen mukaan suoratoisto poistettiin YouTuben yhteisön sääntöjen rikkomisen vuoksi. Erityinen rikkomus kohdistui haitallisen tai vaarallisen sisällön tuottamiseen. Cointelegraphin vetoomus lakkoon hylättiin, eikä lakon tarkasta syystä saatu lisätietoja. Crypto Chico -hahmojen ja niiden läheisyyden vuoksi lakon julkaisemiseen on mahdollista, että hänen käyttäytymisellään voi olla merkittävä rooli YouTuben päätöksessä. Mutta sitä on mahdotonta tietää varmasti.

Katso livestriimin kohokohdat täältä:

Cringe ja Craig Wright

Yksikään vuosi ei ole täydellinen ilman merkittävää annosta röyhkeä kelvollinen sisältö … ja valitettavasti Cointelegraph ei ole poikkeus.

Cointelegraph YouTube -kanavalla oli vahva alku tällä osastolla julkaisemalla videohaastattelu Satoshi Nakamoton hakijan Craig Wrightin kanssa. Video sai yli tuhat kommenttia, ja monet huomauttivat isännän (minä) ja Craig Wrightin hankalasta vuorovaikutuksesta. Yksi videon suosituimmista kommenteista tuli pienen kerran YouTuber-nimisestä Riveristä:

Tämä haastattelu oli hankala. Sillä ei ole tyydyttävää. Isäntänä tunsin sen melko voimakkaasti äänityksen aikana. Syy hankaluuteen ei kuitenkaan ollut se, mitä useimmat ihmiset näyttivät ajattelevan. En halveksi Craig Wrightia tai tunne mitään vihamielisyyttä häntä kohtaan huolimatta hänen rohkeista väitteistään.

Itse asiassa haastattelu toteutettiin käyttämällä tunnettua tekniikkaa, jota kutsutaan peilaus. Pyrkiessäni erottamaan hänestä enemmän tietoja, keskeytin usein hänen vastauksensa tai toistan hänelle viimeisimmän keskustelupisteen. Tuloksena oli haastattelu, joka näytti olevan karkea ja mahdollisesti jopa vihamielinen, mutta oli melko tehokas paljastamaan Wrightin persoonallisuuden piirteet ja paljastamaan useita hänen rohkeampi väitteensä..

Katso koko haastattelu täältä.

John McAfee poseeraa AK-47: llä entisen uutispäällikkömme kanssa

John McAfee on pahamaineinen ympäri maailmaa eksentrisistä harrastuksistaan ​​ja elämää suuremmasta persoonallisuudestaan. Salausalueella amerikkalainen tietojenkäsittelytieteilijä tunnetaan parhaiten monista presidentinehdokkaistaan, törkeistä hintaennusteista ja panoksestaan ​​(nyt lempinimellä ‘The D * ckening’) syödä omat sukuelimensä suorassa televisiossa, jos Bitcoin ei saavuta 500 000 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä. Hän on jopa onnistunut pysymään aktiivisena Twitterissä huolimatta siitä, että hän asuu tällä hetkellä espanjalaisessa vankilassa, jossa häntä joutuu luovuttamaan Yhdysvalloille veronkierrosmaksujen vuoksi.. 

Cointelegraphille ei siis ole vieraita peittää McAfeen villiä puolta. Siksi kukaan videotiimistä ei ollut yllättynyt, kun McAfee (pyynnöstä) vei AK-47: tä virtuaalisen videohaastattelun aikana Cointelegraphin entisen uutisten päällikön, Dylan Loven kanssa. Samassa haastattelussa hän väitti olevansa “99% varma” Satoshi Nakamoton identiteetistä ja kuvasi myös, kuinka hän traumasi vierailevan toimittajan väärentämällä venäläistä rulettia. McAfee saattaa olla vanhenemassa, mutta hänen tarinansa eivät koskaan.

Katso koko haastattelu täältä.

Kiitos sinulle!

Vuoden päätteeksi Cointelegraph-videotiimi haluaa kiittää teitä, katsojia, valtavasta kiitoksesta kanavan tukemisesta ja sisällön katsomisesta. Vuonna 2020 Cointelegraph YouTube -kanava… 

  • Julkaistu 140 videota
  • Oli lähes 2 miljoonaa ainutlaatuista näkymää
  • Saa 30000 uutta tilaajaa
  • Minulla oli melkein 250000 tuntia katseluaikaa

Me kaikki Cointelegraph-videotiimistä emme voi odottaa, mitä ensi vuosi tuo, ja toivomme, että pysyt mukana liittymässä. Kuten aina, älä unohda pitää, tilata ja hodlata!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map