CZ puhuu Bitcoinin hinnan puolittamisen, koronaviruksen ja binanssin hajauttamisen jälkeen

Changpeng Zhao, joka tunnetaan nimellä CZ – mies Binancen takana, yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihdoksista – osallistui Cointelegraph China HUB: ssä, online-haastattelusarake, jonka aloitti Cointelegraph China.

Cointelegraph: Markkinoilla on tällä hetkellä voimakasta volatiliteettia, mikä on haastanut Bitcoinin roolin turvasatamana ja herättänyt uskokriisin teollisuudessa. Mutta twiittasit: ”Huolestutko silti siitä, että #BTC menee 0: een? Älä! Niin kauan kuin minulla on jäljellä penniäkään, sitä ei tapahdu. ” Mitä kolmea sanaa käyttäisit kuvaamaan vuotta 2020?

Changpeng Zhao: On vaikea määritellä vuotta 2020 kolmella sanalla. Jos minun on valittava kolme sanaa, sanoisin: haaste, mahdollisuus ja hajauttaminen. Tuleva vuosi on sekoitus haasteita ja mahdollisuuksia, kun teollisuus ottaa askeleen pidemmälle kohti hajauttamisen tulevaisuutta.

Koronaviruksen maailmanlaajuinen puhkeaminen vaikuttaa tiettyihin teollisuudenaloihin ja on saanut monet maat lukkiutumaan. Matkailu, matkailu ja hotellit, kuten matkailu, vaikuttavat suuresti lyhyellä aikavälillä. Se luo kuitenkin mahdollisuuksia myös lääketeollisuudelle, terveydenhuollolle, verkkokoulutukselle jne. Markkinatoiminnassa on kiinnitetty paljon huomiota Yhdysvaltojen osakemarkkinoiden katkaisijahäiriöihin. Osana globaaleja rahoitusmarkkinoita salausmarkkinat ovat olleet epävakaat parin viime päivän aikana.

Monet ihmiset kysyvät, onko Bitcoin turvapaikka, ja näemme paljon hämmennystä aiheen ympärillä. Kun puhumme turvapaikoista tai tietyn omaisuuden arvon säilyttämisestä, meidän on otettava huomioon asiayhteys. Omaisuuden arvoon vaikuttaa paljon tekijöitä, ja se vaihtelee myös eri aikoina. Emme voi sanoa, että omaisuus on aina turvapaikka. Bitcoinin hinnanlasku ei ole yhden tekijän tulos. Meidän on otettava huomioon salausmarkkinat kokonaisuudessaan ja jopa makrotaloudelliset olosuhteet. Pelissä on erilaista dynamiikkaa.

Salausmarkkinoilla meillä on vakavia OG: itä, joilla ei ole edes fiatia, välittäjäkäyttäjiä, joilla on 20-80% omaisuudestaan ​​salauksessa, ja uusia tulokkaita, joilla on alle 20% – tai jopa 1% – varallisuudestaan salaus. Eri käyttäjät tekevät erilaisia ​​päätöksiä. Alle viisi kuukautta sitten avaruuteen tulleet aloittelijat pyrkivät myymään salausta pelossa, epävarmuudessa tai epäilyssä, koska heillä ei ole luottamusta tai syvällistä ymmärrystä salauksesta.

Jotkut ihmiset tarvitsevat rahaa elämän ylläpitämiseen, kuten vuokran maksaminen maailmanlaajuisen taloudellisen myllerryksen yhteydessä. He päättävät myös myydä. Tämän seurauksena hinta on laskettu. Vaikka diehard OG: t pitävät salausta ja pitävät hintaa jonkin verran, markkinoihin vaikuttaa silti liikaa ihmisiä.

Verrattuna yleisiin rahoitusmarkkinoihin, salausmarkkinoiden markkina-arvo on paljon pienempi, ehkä noin 1/1 000 kokonaisrahoitusmarkkinoista. On väistämätöntä, että toiminta maailmanlaajuisilla finanssimarkkinoilla vaikuttaa salausmarkkinoihin. Kun rahoitusmarkkinat ovat menettäneet biljoonia dollareita, se vaikuttaa salausmarkkinoihin. Jos fiat kaatuu, salausmarkkinat eivät voi ratkaista ongelmaa. Mutta mitä tulee Bitcoiniin, sillä on rajoitettu tarjonta, joka pysyy muuttumattomana missään skenaariossa. Joten sanoisin, että Bitcoin on suhteellisen turvasatama.

Mutta jos katsomme tätä toisella tavalla, huomaamme, että se on hyvä tilaisuus karsia heikkolaatuiset projektit ja kasvattaa hyviä. Minkään teollisuuden menestymiseen ei ole oikotietä. Meillä on ollut hyviä uutisia kahdesta viime viikosta. Intian korkein oikeus kumosi Intian keskuspankin kiellon salausyrityksiä käsitteleville pankeille. Pian sen jälkeen Korea laillisti kryptovaluutat. Monet sääntelytyöt ovat käynnissä eri maissa. Uskon, että kaikki nämä vaikuttavat myönteisesti teollisuuteen.

“Lisäksi blockchain on paljon oikeudenmukaisempi ratkaisemaan vanhan järjestelmän perusongelmat, mikä tarkoittaa fiat-pohjaista järjestelmää. On epäoikeudenmukaista käyttää verotuloja tehottomien organisaatioiden auttamiseen. Tehottomat organisaatiot olisi jätettävä sinne. Jos keskuspankki painaa enemmän rahaa osakekurssin korottamiseksi, se antaa toimitusjohtajille ja laitoksille mahdollisuuden käteistä rahoittaa sen sijaan, että auttaisi vähittäiskaupan käyttäjiä. “

Pelastuspalvelu voi ratkaista ongelmat väliaikaisesti, mutta se aiheuttaa pitkäaikaisia ​​ongelmia. Itse asiassa, jos hallitus päättää tulostaa enemmän rahaa, se johtaa fiat-valuuttojen heikkenemiseen. Sitten, jos käyttäjillä on kaksi vaihtoehtoa – fiat vs. salaus – miten he valitsevat? He todennäköisesti valitsevat Bitcoinin ja muun salauksen, mikä on hieno tilaisuus teollisuudelle skaalata.

Joten hajauttamisesta on puhuttava pinnan läpi. Bitcoin on ensimmäinen blockchain-tekniikalla toimiva sovellus, ja kryptovaluutat edustavat vain osaa blockchainista. Taustalla oleva blockchain-tekniikka on meille todella tärkeä asia. Toinen esimerkki on julkiset blockchain-ryhmät, jotka työskentelevät eri maista ja ovat joustavia epävarmuustekijöiden, kuten koronaviruspandemian, aikana. Binance-tiimi on työskennellyt etänä alusta alkaen.

CT: Olet ensimmäisessä Cointelegraph Top 100 -listallamme, mikä tarkoittaa, että olet tärkein ja vaikutusvaltaisin johtaja salauksessa ja lohkoketjussa. Mutta sanoit vuonna 2019: “En ole tehnyt niin paljon paitsi rakentanut ja johtanut erinomaista Binance-tiimiä. Todellinen selkäranka on tiimimme. ” Voitteko kuvata Binance-tiimin ponnisteluja??

CZ: Kiitos nimityksestä. Minulla on kunnia olla Cointelegraph Top 100 -listalla. Toivon Binance-tiimin johtavan pysymään vauhdissa ja myötävaikuttamalla teollisuuteen tuomalla blockchainin ja salauksen laajemmalle väestölle ja lisäämällä adoptiota kohti rahan vapauden ajamista..

“Kulunut vuosi voidaan tiivistää lauseella #KeepBuidl. Vuosi 2019 on nähnyt monia uusia läpimurtoja tiimin ponnistelujen kautta. “

Vuonna 2019 lanseerattiin Binance Chain ja Binance DEX. Alun perin Binance Chain keskittyy rahakkeiden liikkeeseenlaskuun, blockchain-rahoitukseen jne. Toistaiseksi Binance Chainille on myönnetty noin 180 rahaketta. Noin 100 heistä on listattu Binance DEX: ssä, joka tarjoaa yli 120 kaupankäyntiparia. Binance DEX on onnistunut ohittamaan edeltäjänsä suurten nopeuksien, hyvän syvyyden ja suuren likviditeetin voimalla. Lohkon vahvistusaika on sekunti.

Esittelemään Binance Chainille lahjakkaampia kehittäjiä käynnistimme kehittäjälähtöisen Binance X -aloitteen, jolla tunnistetaan lahjakkaimmat kehittäjät, tuetaan heitä apurahaohjelman kautta ja kannustetaan heitä rakentamaan Binance Chainille.

Samaan aikaan olemme käynnistäneet marginaalikaupan – Binance Futures – fiat-yhdyskäytävät, jotka tukevat yli 170 maata. Fiat-to-crypto -ratkaisumme sisältävät vertaisverkkokaupan alustoja, fiat-ramppeja ja fiat-pörssejä, jotka Binance perusti paikallisten kumppaneiden, kuten Binance.US: n ja Binance Singaporen kanssa..

Menimme edes yhden askeleen pidemmälle tässä suhteessa. Viime vuonna aloitimme Venus-projektin. Binance aikoo tehdä yhteistyötä hallitusten, yritysten ja organisaatioiden kanssa joukon fiat-vakuudella varustettujen rahapelien liikkeeseenlaskemiseksi tavoitteenaan tarjota rahoituspalveluja ihmisille, joilla ei edes ole pankkitiliä. Binance on prosessissa teknologian, riskienhallinnan ja vaatimustenmukaisuuden tarjoajan rooli.

Osana projektia olemme julkaisseet Binance USD: n, stablecoinin, jota tukee Yhdysvaltain dollari, yhteistyössä Paxosin kanssa. Stablecoin on New Yorkin rahoituspalvelujen osaston hyväksymä ja täysin yhteensopiva. Äskettäin annoimme Binance KRW: n, Etelä-Korean wonin tukeman stablecoinin, BXB: llä. Hankkeita on käynnissä enemmän. Pysy kanavalla.

CT: Binance on kasvanut voimakkaasti alkuperäisestä kaupankäyntialustasta, joka rakennettiin vuonna 2017, koko ekosysteemiksi. Mikä on visio ja huomio? 

CZ: Olemme ottaneet käyttöön useita kauppapalveluja, rakentaneet Binance-ekosysteemin ja käynnistäneet Open Platform -aloitteen. Avaamalla Binancen tekniikan ja resurssit pyrimme luomaan yhä enemmän fiat – crypto-yhdyskäytäviä ja vähentämään dramaattisesti käyttäjien pääsyn esteitä.

Tarjoamme avoimen alustan aloitteessa Binance Broker -ohjelman ja Binance Cloud -ohjelman. Käynnistimme välittäjäohjelman ja ilmoitimme äskettäin suuresta päivityksestä, jonka ansiosta muut pörssit, alustat ja laitokset voivat tuoda kaupankäyntipalveluja käyttäjilleen sovellusten ohjelmointirajapinnan kautta hyödyntämällä Binancen likviditeettiä ja markkinoiden syvyyttä.

Binance tarjoaa välityspalveluja, tilinhallinta- ja toimitusjärjestelmiä välittäjille, jotta he voivat keskittyä täysin liiketoiminnan kehittämiseen ja saada voitonjakoa kaupankäyntimaksuista. Toistaiseksi yli 100 laitosta on hakenut osallistumistaan ​​Binance Brokerina, ja noin 50 on jo mukana.

Toinen lähestymistapa on Binance Cloudin käyttöönotto. Binance KR, ensimmäinen digitaalinen omaisuudenvaihto, jonka täysin tukee Binance Cloud, käynnistyi tänään. Binance Cloud on infrastruktuuriratkaisu kumppaneille digitaalisen omaisuudenvaihdon käynnistämiseksi hyödyntämällä Binancen tekniikkaa, turvallisuutta ja likviditeettiä. Viiden vuoden kuluttua Binance Cloud -pörssit ohittavat Binance.comin ja tuottavat suurimman osan kaupankäynnistä.

Tulevaisuudessa Open Platform -aloite voi kattaa myös Binance P2P -alustan ja Binance Chainin. Binancen P2P-alusta toimii avoimena markkinapaikkana, joka helpottaa suoraa kauppaa käyttäjien ja kauppiaiden välillä. Binance-ketju on julkinen estoketju, jonka Binance on aloittanut ja joka on rakennettu yhteisön yhteisillä ponnisteluilla. Toistaiseksi monet projektit ovat siirtyneet Binance-ketjuun. Hankkeiden laatu on melko korkea. Toivottavasti Binance-ketjuun tulee lisää projekteja ja kehittäjiä.

CT: Aiemmin sanoitte, että Blidzscaling, Reid Hoffmanin kirja, on innoittanut sinua paljon. Onko yrityksellesi laajentamiseen johtamisstrategioita, jotka olet oppinut siitä ja käyttänyt Binancen kanssa?

CZ: Olen suuri Blitzscalingin fani ja kehotan kaikkia binancialaisia ​​lukemaan kirjan. Se on hieno opaskirja yrittäjille. Jos katsot taaksepäin, kuinka Binance on kehittynyt alle kolmessa vuodessa, saatat sanoa, että se on tyypillinen esimerkki blitzscalingista. Startupina tunnemme sysäyksen uusien tuotteiden nopeaan lanseeraamiseen vastaamaan yhteisön vaatimuksia.

“Binance-tiimi on tottunut tuomaan uusia tuotteita markkinoille tiukassa aikataulussa ja ylittänyt kollegansa useita kertoja. On hyvä, jos tuote / markkina sopii. Jos ei, kääntymme nopeasti ja keskitämme resurssit tuotteisiin, joilla on merkitystä. “

Vaikka liiketoiminnan kehittäminen on meille elintärkeää, se on vain osa Binancea. Binancessa käytämme paljon resursseja teollisuuden rakentamiseen ja vaalimiseen. Vietimme yhdessä vuoden ajan noin vuoden ajan Binance-ketjun rakentamisen ja käynnistimme sen huhtikuussa 2019. Hankimme myös muutamia projekteja tai investoimme niihin ja tukimme muutosprojektien kehittämistä Binance Launchpadin avulla pyrittäessä kasvamaan blockchain-ekosysteemiä ja salausteollisuus.

CT: Vaikka siirtyminen keskitetystä vaihdosta hajautettuun alustaan ​​on Binancen yleinen strategia, kerran Binance DEX: n hajauttaminen kyseenalaistettiin. Kuinka Binance lähestyy tällaisia ​​asioita ja mitkä ovat suurimmat haasteet tässä vaiheessa?

CZ: On erittäin mielenkiintoista keskustella keskittämisestä vs. hajauttamisesta. Ensinnäkin hajauttaminen on suuntaan. Mutta lyhyellä aikavälillä keskitettyä ja hajautettua vaihtoa esiintyy rinnakkain.

Niille, joilla on vankka teknologiatausta ja vahva turvallisuuden tunne – ja jotka myös kaipaavat 100-prosenttista hallintaa omaisuudestaan ​​- he voivat valita hajautetun vaihdon ja lompakon. Mutta jos et halua hallinnoida omaisuutta, käytä mieluummin luotettavan palveluntarjoajan huoltopalveluja ja toivot saada kätevää apua ongelman kohdatessa, keskitetty vaihto on sinulle.

On totta, että keskitetyt pörssit ovat tietoverkkorikollisten pääkohteita, etenkin suuret salauspörssit, joissa on paljon digitaalisia resursseja. Verkkohyökkäykset ovat entistä kehittyneempiä ja järjestäytyneempiä. Joten keskitetyn vaihdon on jatkettava teknisen infrastruktuurinsa parantamista ja turvajärjestelmänsä toistamista käyttäjien paremman suojan tarjoamiseksi.

Lisääntyneiden vaatimusten myötä sekä keskitetty että hajautettu vaihto on tullut eräiden kysymysten ohella. Esimerkiksi Binance DEX, vaikka siitä onkin tullut hajautettu ylin pörssi hyvin lyhyessä ajassa, sillä on vielä paljon parantamisen varaa syvyyden ja likviditeetin suhteen.

CT: Jos voisit matkustaa ajassa taaksepäin, minne haluaisit mennä?

CZ: Jos on aikakone, luulen Menen tulevaisuuteen ja näen kuinka blockchain on vaikuttanut ihmiskuntaan, ja kuinka salaus on yhtä laajalti hyväksytty kuin fiat, on nykyään ja on tarkentanut tapaa siirtää arvoa.

Tulevaisuudessa ihmisillä on parempi tieto blockchainin alkuperästä, takaiskuista ja kehityksestä ja he käyttävät blockchain-tekniikkaa kaikilla elämänaloillaan. Meidän ei tarvitse sanoa, kuinka paljon uskomme salaukseen, vaan toimimme sen mukaan.

Cointelegraph Espanja: Bitcoinin puolittuminen on lähestymässä ja kaikki puhuvat siitä. Mitä odotat siitä?

CZ: Uuden tarjonnan nopeus vähenee ja kysyntä kasvaa. Joten mielestäni logiikka on melko yksinkertainen.

”En kommentoi hintaa. Annan jokaisen tehdä omat tuomionsa. Varsinkin nyt, kun Fed painaa niin paljon rahaa, vaikutus on todellinen. Jotkut sanovat, että olen laskuri, haha. Joten heidän pitäisi myydä joka päivä, koska olen nouseva päivittäin. Luultavasti ei toimi liian hyvin. “

Haastattelua on lyhennetty ja hieman muokattu selkeyden vuoksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map