Yhdysvaltain pankkivalvontaviranomaisen uusi johtaja puhuu salauksen tuomisesta DC: hen Cointelegraphin kanssa

Vuosien ajan valuutanvalvojan toimiston päällikkönä Brian Brooks puhui Cointelegraphin kanssa siitä, kuinka hän toivoo päivittävänsä vanhat järjestelmät salaustekniikalla..

Brooks tuli OCC: hen roolista, joka johti Coinbasen lakitiimiä vasta kuukausia sitten, mikä kertoo paljon siitä, mitä hän määrittelee parannettaviksi alueiksi. Hän otti OCC: n vastuulle vasta seitsemän viikkoa myöhemmin Joseph Ottingin lähdettyä.

Mitä salaus koskee Washington DC: n keskusteluissa, Brooks pani merkille merimuutoksen. Hallitus on utelias, mikä saattaa osittain selittää hänen esiintymisensä paikalle.

COVID-19 ja arkaainen infrastruktuuri

Uusi koronavirus ja sitä seuraava kiire työskennellä etäyhteyden ja digitaalisen kaupankäynnin välillä vahvistivat fintechin tarvetta, mikä johti jatkuviin keskusteluihin sekä kongressissa että sääntelyviranomaisten keskuudessa. Tämä oli erityisen ilmeistä, kun COVID-19-suorien tukien maksaminen viivästyi.

Kuten Brooks kuvaili, pankkien oli luotettava arkaaiseen järjestelmään avustusten maksamisessa. Vaikka hän oli vaikuttunut aloitteen suuruudesta, oli selvää, että tämän ei pitäisi joutua toistamaan:

“Pankit tekivät sankarityön yrittäessään tehdä sen, ja he pystyivät lopulta tekemään sen, mutta he yrittivät tehdä sen pienyritysten hallinnon ylläpitämässä portaalissa, joka rakennettiin COBOLille 80-luvulla. Ohjelmoijat, jotka pystyivät korjaamaan nämä virheet, jouduttiin kutsumaan eläkkeelle auttamaan niiden korjaamisessa. Se oli hankala järjestelmä, jonka kanssa meidän oli työskenneltävä. “

Erityisiä päivityksiä, jotka innoittivat hänen salausaikansa, olivat keskuspankin digitaaliset valuutat, digitaalisen henkilöllisyyden todentaminen ja mahdollisuus käyttää XRP: tä apuna:

“Mitä kuulin salausyhteisön ystäviltäni, kuvittele tulevaisuus, jossa sen sijaan, että tarvitsisi luottaa kaikkiin niihin mukulakivikappaleisiin – pankki, joka käytti vanhaa tekniikkaa lainanottajan takaamiseen, ei voinut tehdä KYC: tä, koska hän ei ollut ei ole vanha asiakas. Kaikki nuo palat – Kuvittele, voisimmeko jakaa tämän apuvälineen Ripplen kautta tai jonkinlaisten vakiomallien kautta tai jotain muuta. Kuvittele, jos olisimme jo ottaneet käyttöön keskuspankin digitaalisen valuutan ja voisimme jakaa sen heti lohkoketjussa. “

“Talous on rakennettu rahoitusinfrastruktuurille”, Brooks jatkoi siirtymällä pankkitiliin: “Suuri osa rahoitusinfrastruktuurista on hyvin vanhaa vanhaa tavaraa, joka on suunniteltu tekemään tiettyjä asioita tietyntyyppisille asiakkaille. Ja totuus on, että tietyntyyppiset asiakkaat ovat jääneet jälkeen. “

Tasa-arvo teknologian avulla

Brooks toivoi OCC: ssä vietetyn ajan laajemmissa tavoitteissa, että tekniikka laajensi rahoituspalveluja ihmisille, jotka perinteisesti jätettiin ulkopuolelle:

“Haluamme varmistaa, että peruskirjamme on, tiedämme, riittävän evoluutiomainen uusien innovaatioiden huomioon ottamiseksi ja että se on riittävän laaja palvelemaan kaikkia, ei vain rikkaita ihmisiä, ja mielestäni tekniikalla on suuri rooli siinä.”

Tarkemmin sanottuna hän katsoi DeFi: tä keinoksi siirtää lainojen taakka veroja käyttävästä budjetista pois.

“Mitä opin DeFi: stä Coinbasessa. Kuvittele maailmaa, jossa joidenkin näiden lainojen ei välttämättä tarvitse olla kaikkien veronmaksajien rahoittamia ”, Brooks sanoi.” Kuvittele, voisiko jotkut näistä asioista tehdä mikroluotonannon tavoin joukkorahoituksella. Se on koko DeFin lupaus jossain määrin, ja paljon ihmisiä voi osallistua hyvin pieniin osiin. Ja ihmiset, jotka sitä tarvitsevat, voivat hyötyä siitä. ”

Brooksin lähestymistapa on herättänyt kritiikkiä. Kongressin nainen Maxine Waters (D-CA), talon rahoituspalvelukomitean puheenjohtaja, kirjoitti a räikeä syytös Brooksin pyrkimyksistä vähentää raportointivaatimuksia heikentävänä kuluttajansuojana:

“On häpeällistä, että ensimmäisenä työpäivänään uusi varatoimitusjohtaja Brian Brooks seuraa jo valvoja Ottingin jalanjälkiä pyrkiessään heikentämään kuluttajansuojaa pandemian aikana. Aiemmin tässä kuussa Otting antoi säännönsä yhteisön uudelleeninvestointilain poistamiseksi, ja nyt Brooks jatkaa sitä, mihin hän lopetti. “

Hallituksen rooli salauksessa

Watersilla ja Brooksilla on varmasti erilainen filosofia, vaikka puhuessaan Cointelegraphille Brooks ilmaisi ihailunsa Watersin johtajuudesta. Hän kuitenkin kannatti hallitusta, joka asetti standardit sen sijaan, että osallistui itse tekniikan johtamiseen:

“Digitaalisen valuutan maailmassa henkilökohtainen tunne on, että hallituksella on vahva rooli vakiintuneiden kolikoiden liikkeeseenlaskijoille ja vakiometallirahoja tuottavien verkkojen tarkastusstandardien, varantostandardien, peruutustyyppisten standardien vahvistamisessa. Olen aina uskonut, että ajatuksella, että hallituksen olisi kehitettävä lohkoketju tai todella luotava tekniikka tietylle kryptovaluutalle, ei ole mitään järkeä kuin sanoa, että hallituksen tulisi johtaa Amazonia tai Googlea, koska nämä ovat Internetin ydinperusteita . ”

Esimerkkinä tärkeimmistä huolenaiheista Brooks sanoi: “OCC, nopeasti valvonnassani, saa yhdessä kannan siihen, mitä ajattelemme kansallisista pankeista asianmukaisina salausvalvojina.”

Hyödykefutuureja käsittelevän komission puheenjohtaja Heath Tarbert perusteli äskettäin samanlaista korkean tason suhdetta sääntelyviranomaisten ja yritysten välillä, etenkin salausta, keinona kannustaa innovaatioihin.

Coinbase ja OCC

Kuukausia ennen Brooksin liittymistä Coinbasen lakiosastolle yritys ilmoitti tutkineen rekisteröintiä pankiksi OCC: ssä. Brooks ja Otting, hänen edeltäjänsä OCC: ssä, olivat työtovereita OneWestissä lähes vuosikymmen sitten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map