Crypto Market Trading – Inside Look fra dem, der tjener penge på det

Siden Bitcoin (BTC) kom til verden tilbage i 2009, er den digitale aktiverindustri som helhed vokset ganske eksponentielt – med markedet når sit højdepunkt i pausen af ​​2017-2018. Derudover har der midt i alt dette været en stigning i kryptohandelssektoren, idet den samlede kapitalisering af dette domæne i øjeblikket er knyttet til $ 277,90 milliarder dollars.

I sin mest basale forstand kan kryptovalutahandel sammenlignes med forexhandel, fordi det giver entusiaster mulighed for at købe digitale aktiver ved hjælp af fiat-valutaer. Ikke kun det, investorer kan også vælge at gøre brug af en række strategier for at øge deres afkast på den nemmeste måde. I denne henseende er en af ​​de tilgange, der har vundet en masse popularitet gennem de sidste par år, at investorer, der bruger Twitter- og Google-trendsdata til at forudsige prisbevægelser på digitale valutaer som Bitcoin, Ether (ETH), XRP, etc.

Relateret: Bitcoin Dominance Growing – Hvad det kan betyde for Altcoins

Netop om dette emne udgav The Southern Methodist University, Texas en undersøgelse tilbage i 2018. I deres rapport var forskerne i stand til at etablere en klar sammenhæng mellem kryptoentusiasters søgeaktivitet i forhold til BTC og ETH (på Google og Twitter) såvel som deres aktive handelsværdier. For eksempel angiver rapporten, at der er en sammenhæng mellem prisen på Bitcoin og antallet af tweets, der er knyttet til flagskibsaktivet forud for en større prisændring. Forskerne fortsætter derefter med at bemærke:

”Både Google Trends og tweet-volumen var stærkt korreleret med prisen. Derudover antyder den sammenhæng, der holdes i perioder med stigende og faldende priser, at forholdet er robust over for perioder med stor varians og ikke-linearitet. Resultaterne af vores analyser viser, at følelsesanalyse er mindre effektiv for ændringer i kryptokurrencypriser i et miljø, hvor priserne falder. Dette skyldes, at tweets om kryptokurver har tendens til at være objektive (ikke have en klar stemning) eller positive uanset prisændringer. ”

Med disse oplysninger i tankerne er det værd at påpege, at der i øjeblikket findes en overflod af værktøjer, der kan bruges til at måle stemningen på markedet i forhold til tweets, der er knyttet til et bestemt kryptoaktiv. For eksempel Crypto-frygt og grådighed Indeks samt CoinTrendz giver brugerne mulighed for at se på og analysere en række indikatorer – såsom markedsvolatilitet, onlineundersøgelser og tweets på sociale medier – for at bestemme, i hvilken retning markedet generelt (eller endda en bestemt valuta) kan være på vej.

Nedenfor er de bedste kryptovalutaer, der søges på offentliggørelsesdagen.

Top 10 mest omtalte kryptokurver på Twitter

Stigningen af ​​socialmediebrigaden

Siden 2015 har der været en massiv stigning i antallet af autonome analytikere, der har givet investorer deres indsigt i, hvordan markedets fremtid kan spille ud. For at give et perspektiv på, hvor populære disse soloanalytikere virkelig er, har folk som Dan Zanger og Mark Minervini i øjeblikket mere end 90.000 følgere på Twitter. Tilsvarende har pseudonyme kontohavere som CryptoYoda, Zissou og Mocho17 henholdsvis mere end 220K, 124K, 110K online-tilhængere.

Cointelegraph kom i kontakt med Bitcoin-investor / -handler Cryptomelette, hvis handelsrekord hidtil har været fantastisk, ifølge hans påstande. Dette skyldes, at han i starten af ​​året angiveligt kun havde 1,8 BTC, som han derefter fortsatte med at vokse til en kæmpe 105 BTC (ca. $ 1,2 millioner) ved hjælp af en lang række investeringsteknikker, som han udviklede ved at observere en række andre forhandlere..

Som med forskellige andre berømte kryptotilhængere blev Cryptomelette først interesseret i Bitcoin omkring 2013 – en periode, hvor den fremtrædende krypto først begyndte at få bred mediefremspring. På det tidspunkt siger han, at der var mange “skruppelløse mennesker, der var for ivrige efter at give deres råd uden hud i spillet.” Men efter at have sigtet gennem sandet i et par måneder, begyndte han at følge analytikere som CryptoDonAlt, CryptoCred, VentureCoinist, CryptoTrooper og FilbFilb, som han mener stadig uddeler fremragende krypto-investeringsrådgivning. På spørgsmålet om, hvad der trak ham til disse personer, sagde Cryptomelette:

”Der er en hel del handlende og kommentatorer, jeg følger og ser op til, men CryptoCred, VentureCoinist, FilbFilb kommer til at tænke på som standouts – ikke kun for deres unikke og indsigtsfulde kommentar til markedet, men også for deres integritet, som ofte mangler i kryptoverdenen. Jeg kopierer aldrig nogen blindt, og i sidste ende tager jeg mine egne handelsbeslutninger, som ofte er i modstrid med de handlende, jeg respekterer. ”

Da han blev spurgt om de strategier, han brugte til at omsætte et overskud, som han hævder var mere end 100 Bitcoins inden for en periode på kun seks måneder, sagde han, at hans tilgang til handel var dynamisk, og at han konstant tilpasser sine strategier ved at forstå de psykologiske dimensioner af spillet. Han fortsatte med at sige:

”Selvbeherskelse, følelsesmæssig bevidsthed og udvikling af en ordentlig holdning er altafgørende. Den paradoksale evne til at være flydende, men alligevel disciplineret og systematisk, er noget, mange handlende kæmper med og tog mig et stykke tid at forstå. Det ofte hørte mantra “stærke meninger, svagt holdt”, fanger dette smukt. At have tålmodighed er blevet noget af en platitude, men det kan ikke overvurderes. Dette område af min handel er meget forbedret. Andre aspekter af min handel, der har forbedret min bundlinje, er evnen til hurtigt og ubarmhjertigt at skære tabere, lade vindere løbe og fokusere på de større tidsrammer (og derved ikke blive rystet ud af gode poster på grund af lav tidsramme støj) . ”

Tilpasningsevne og dynamik er afgørende for handelssucces

Med hensyn til fortsat succes og hvordan man kan tjene til livets ophold ved at spille handelsspillet, talte Cointelegraph også med CryptoYoda – en Twitter-analytiker – som på ingen usikre vilkår fortalte os, at for at en person skal lykkes inden for dette felt, har han / hun er nødt til at afsætte meget tid og energi til at lære håndværket. Analytikeren sagde:

”Undersøg hvad det handler om, forstå hvorfor denne teknologi er en global spilskifter. Mens du undersøger det; find ud af, hvorfor det nuværende finansielle system, som vi har, ikke kan komme til en god afslutning. Oplysningerne er alle derude, de har bare brug for forpligtelsen til at dykke ned i den. For de få, der er klar, villige og i stand til at grave igennem de store mængder information; du vil få en herlig fremtid. ”

Nogle af CryptoYodas nøgletips designet til at hjælpe spirende daghandlere med at blomstre inden for dette felt inkluderer:

  • Invester små, men smarte: Køb brøkdele af Bitcoin hver dag, uge ​​eller måned – uanset hvor stort beløbet er. Hvis du gør det, har du hud i spillet, og utallige muligheder vil være der for at multiplicere din oprindelige investering i den kommende tid.

  • Vær opmærksom på markedet: Der vil sandsynligvis være omkring 10 til 15 blockchains, der dominerer dette rum om nogle år fra nu. Find dem. Hold dig væk fra hype og pseudo-decentrale mønter.

  • Prioriter: Data er det mest værdifulde aktiv i nutidens nogensinde digitaliserende verden. Køb anonmønter tidligt, så du har privilegiet at sende penge uden at efterlade spor – hvilket vil være noget, som kun de kryptorige har råd til.

  • Kom med tiden: Lær at handle, så du er klar, når investeringens æra går ind i sin gyldne tidsalder.

  • Udvid din videnbase: Begynd at dabbe i kodning, så du kan oprette nye tilbud inden for dette nye decentrale system.

Når vi talte om de mest almindelige fejl, han lavede i den tidlige del af sin handelskarriere, var CryptoYoda hurtig til at bemærke, at de gange, han stødte på den mest økonomiske usikkerhed, var da han ikke holdt sig til sin forudtænkte handlingsplan. Han sagde:

”De mest almindelige fejl på min egen rejse var ikke at holde mig til min egen analyse / handelsplan og komme ind for tidligt (jeg har en tendens til at have ret i retning, men for tidligt i timing). At vide dette alene får dig imidlertid til at observere disse særlige situationer nøje, hvilket igen er rentabelt. ”

Så hvad ligger foran kryptomarkedet?

Når vi taler om retning, mener CryptoYoda, at den bedste strategi fremadrettet er at tålmodigt vente på fremkomsten af ​​det, han beskriver som “global FOMO.” Han er overbevist om, at når BTC begynder på sin næste bull run, vil investorer være i stand til at forstå, hvad digital knaphed virkelig betyder – da alle vil sprænge for at få fat i endnu en brøkdel af en Bitcoin.

Relateret: Crypto Bubbles: Hvorfor erhvervsdrivende mener, at Altcoins er for dyre

Han tilføjede også, at med det arvede finansielle system, der står over for meget hård konkurrence fra nye blockchain-teknologier, er det kun et spørgsmål om tid, indtil folk begynder at indse, hvad der virkelig sker, og hvordan det vil påvirke deres personlige liv. Ifølge CryptoYoda:

”For de mennesker, der allerede er investeret i rummet og for de no-coiners, der tænker på at komme ind i krypto for første gang; der kunne ikke være en mere strålende tid. Måske nægtede du at købe BTC på 3k og så det rally op til 14k, men glem ikke: hvis du savnede denne båd, er der snart et andet tog, der afgår … Andre mønter end BTC vil have en god tid i fremtiden, især når det kommer til mønter, der har anonymitetsfunktioner. Her er endnu en gang din chance for at snigskytte bunden, køre den til global fomo og derefter sælge dine tasker, hvis du har brug for det. Hvis du gør det rigtigt, er dette den eneste investering, du nogensinde har brug for, men kun få har modet til faktisk at gå efter det. Det er spillet, og hvordan det altid har været. ”

Om spørgsmålet om fremtidssikkerhed og hvordan man kan holde sig ajour med alle de seneste begivenheder i kryptoværdien, talte Cointelegraph også med Nicola Duke (aka NicTrades) – en uafhængig digitalvalutaspecialist, der lærer sine handelsmetoder via sin online strategi Gruppe. Hun mener, at for at en person hele tiden skal få succes inden for dette felt, er de nødt til at lære nogle endelige trendfølgende strategier, så når man holder op med at stige, er man sikker på at tjene noget.

Nicola, der har mere end 93.000 tilhængere på Twitter, mener, at der på grund af internetets kraft findes utallige informationsveje, som man kan bruge til at træffe informerede investeringsbeslutninger. Hun fortsatte med at sige:

”Jeg er ikke i nogen Telegram-grupper og har ikke prøvet nogen, så jeg har ikke en mening. Jeg synes det er fantastisk, hvad du kan lære gratis på internettet. ”

Beslutningerne er dine egne

Afslutningsvis nævnes det, at de mest succesrige daghandlere synes at gøre brug af en række forskellige teknikker, men specialiserer sig i en eller to grundlæggende handelsmetoder. For eksempel. Christopher Inks, CEO og Chief Strategy Officer for TexasWest Capital, sagde, at han tager de fleste forretningsbeslutninger baseret på volumen- og prishandlingsanalyse via Wyckoff-metoden. Imidlertid hævdede han også, at han ofte inkorporerer Elliott Wave Theory for at forstå større prisbevægelser såvel som udbud / efterspørgselsmønstre og drejer for at indsnævre prismål.

Ifølge Inks er det vigtigt, at man finder en mentor, der kan hjælpe dig med at søge igennem al den støj og fejlagtige data, der i øjeblikket er der, for at få succes inden for dette spirende rum. Om emnet tilføjede blæk:

”Det er svært for nye handlende at skelne mellem kvalitetsanalytikere og amatører i dette rum, fordi amatører ofte er så gode til at markedsføre et udseende af viden. De har tendens til at give de nye forhandlere nøjagtigt, hvad de nye forhandlere tror, ​​de vil have snarere end ægte, handlingsbar analyse. ”

Synspunkterne og påstandene i denne artikel kan ikke verificeres fuldt ud af Cointelegraph og afspejler ikke nødvendigvis publikationens synspunkter. Artiklen støtter ikke de nævnte forhandlere eller opfordrer til at følge deres fremskridt. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map