CT blooper hjul: Vores videoteams mest uventede øjeblikke i 2020

Det Cointelegraph YouTube-kanal havde nogle af sine vildere øjeblikke i 2020: fra at blive ramt med YouTube-forbudshammeren til at være vidne til førstehånds narrestreger fra kryptos mest excentriske personligheder. Her er nogle af vores foretrukne blooper-øjeblikke fra i år – vi håber du nyder dem mere, end vi gjorde!

Livestream YouTube strejke med Bitcoin Halving Party

2020 har været et første år for mange: det første år i det nye årti, en hidtil uset global pandemi og Cointelegraphs første YouTube-strejke nogensinde. Og ærligt talt er vi stadig forvirrede over det. Strejken kom i de sidste minutter af en syv timers virtuel livestream-begivenhed vært for Cointelegraph den 11. maj for at fejre Bitcoins tredje halvering. Strømmen indeholdt brancheeksperter, højt profilerede investorer og kendte personligheder fra alle hjørner af kryptosfæren. Nogle bemærkelsesværdige øjeblikke:

Alt forløb så problemfrit, som man kunne forvente indtil dagens sidste panel: Crypto Influencers. Dette panel fremhævede en række fremtrædende kryptopersonligheder, herunder Altcoin Daily, Bad Crypto Podcast, Altcoin Buzz, Naomi Brockwell, Bitboy Crypto, Layah Heilpurn og især Chico Crypto.

Efter at være gået live faldt panelet straks ned i kaos. Midtvejs gennem værtens introduktion begyndte Crypto Chico at råbe på de andre gæster, kalde dem shills og droppe flere f-bomber. Efter at have afsluttet sin tirade forsvandt han fra panelet og blev aldrig hørt fra igen – i det mindste ikke på nogen af ​​vores kanaler.

Panelet genoptog så godt det kunne, men 20 minutter senere fjernede YouTube livestream pludselig og permanent og Cointelegraph YouTube-kanalen sin første strejke nogensinde. Ifølge advarslen blev livestream fjernet på grund af overtrædelse af YouTubes retningslinjer for samfundet. Den specifikke overtrædelse var for at producere ‘skadeligt eller farligt indhold’. Cointelegraphs appel til strejken blev afvist, og der blev ikke modtaget nogen yderligere afklaring om den nøjagtige årsag bag strejken. På grund af narrestregerne fra Crypto Chico og deres nærhed til udstedelsen af ​​strejken er det muligt, at hans opførsel kan have spillet en væsentlig rolle i YouTubes beslutning. Men det er umuligt at vide med sikkerhed.

Se livestream-højdepunkterne her:

Cringe og Craig Wright

Intet år er komplet uden en væsentlig dosis krybningsværdigt indhold … og desværre er Cointelegraph ingen undtagelse.

Cointelegraph YouTube-kanalen startede stærkt i denne afdeling med offentliggørelsen af et videointerview med Satoshi Nakamoto-sagsøger Craig Wright. Videoen fik over tusind kommentarer, hvor mange bemærkede den akavede interaktion mellem værten (mig) og Craig Wright. En af de mest populære kommentarer til videoen kom fra en mindre YouTuber ved navn River:

Dette interview var akavet. Der er ingen tilfredshed med det. Som vært følte jeg det ganske stærkt under optagelsen. Årsagen til den akavede var imidlertid ikke, hvad de fleste syntes at tænke. Jeg foragter ikke Craig Wright eller føler nogen fjendtlighed over for ham på trods af hans dristige påstande.

Faktisk blev interviewet faktisk gennemført ved hjælp af en velkendt teknik kaldet spejling. I et forsøg på at lirke mere information og detaljer ud af ham, stoppede jeg ofte efter hans svar eller gentog hans seneste samtale tilbage til ham. Resultatet var et interview, der syntes at være kriminelt og muligvis endog fjendtligt, men som var ganske effektivt til at afsløre Wrights personlighedstræk og afsløre flere af hans dristigere påstande.

Se hele interviewet her.

John McAfee stiller med sin AK-47 for vores tidligere nyhedschef

John McAfee er berygtet rundt om i verden for sine excentriske hobbyer og større end personlighed. I kryptosfæren er den amerikanske computerforsker bedst kendt for sine flere præsidentkandidater, uhyrlige prisforudsigelser og et væddemål (nu med tilnavnet ‘The D * ckening’) for at spise sine egne kønsorganer på live-tv, hvis Bitcoin ikke når $ 500K inden udgangen af ​​2020. Han har endda formået at forblive aktiv på Twitter på trods af at han i øjeblikket bor i et spansk fængsel, hvor han står over for udlevering til USA på grund af skatteunddragelse. 

Cointelegraph er derfor ikke fremmed for at dække McAfees vilde side. Derfor blev ingen på videoteamet overrasket, da McAfee (efter anmodning) svingede sin AK-47 under et virtuelt videointerview med Cointelegraphs tidligere nyhedschef, Dylan Love. I samme interview hævdede han, at han er ‘99% sikker ‘på Satoshi Nakamotos identitet, og han beskrev også, hvordan han traumatiserede en besøgende journalist ved at falske et spil russisk roulette. McAfee bliver måske ældre, men hans historier gør det aldrig.

Se hele interviewet her.

Tak til dig!

For at afslutte året vil Cointelegraph videoteam gerne takke dig, seerne, en stor tak for at støtte kanalen og se vores indhold. I 2020 blev den Cointelegraph YouTube-kanal… 

  • Udgivet 140 videoer
  • Havde næsten 2 millioner unikke visninger
  • Fik 30.000 nye abonnenter
  • Havde næsten 250.000 timers overvågningstid

Fra os alle på Cointelegraph-videoteamet kan vi ikke vente med at se, hvad næste år bringer, og vi håber, at du vil holde fast ved at slutte dig til os. Som altid, glem ikke at kunne lide, abonnere og hodl!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map