CZ taler Bitcoin-pris efter halvering, Coronavirus og Binance-decentralisering

Changpeng Zhao, kendt som CZ – manden bag Binance, en af ​​de største kryptokurrencyudvekslinger i verden – deltog i Cointelegraph China HUB, en online interviewkolonne startet af Cointelegraph China.

Cointelegraph: Markederne ser i øjeblikket høj volatilitet, hvilket har udfordret Bitcoins rolle som en sikker havn og udløst en troskrise i branchen. Men du tweetede: ”Stadig bekymret for, at #BTC går til 0? Gør det ikke! Så længe jeg har en krone tilbage, sker det ikke. ” Hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive 2020?

Changpeng Zhao: Det er svært at definere året 2020 med tre ord. Hvis jeg skal vælge tre ord, vil jeg sige: udfordring, mulighed og decentralisering. Det kommende år vil være en blanding af udfordringer og muligheder, da industrien tager et skridt videre mod fremtiden for decentralisering.

Det globale udbrud af coronavirus påvirker visse industrier og har fået mange lande til at låse sig ned. Brancher som rejser, turisme og hoteller er meget påvirket på kort sigt. Det skaber dog også muligheder for industrier som medicin, sundhedspleje, onlineuddannelse osv. Blandt markedsaktiviteter er der blevet lagt stor vægt på afbrydere af det amerikanske aktiemarked. Som en del af det globale finansielle marked har kryptomarkedet også været volatilt de sidste par dage.

Der er mange mennesker, der spørger, om Bitcoin er et sikkert tilflugtssted, og vi ser en masse forvirring omkring emnet. Når vi taler om sikre havne eller opbevaring af et bestemt aktivs værdi, skal vi tage konteksten i betragtning. Der er mange faktorer, der påvirker værdien af ​​et aktiv, og det varierer også i forskellige tidspunkter. Vi kan ikke sige, at et aktiv altid er et sikkert tilflugtssted. Bitcoins prisfald er ikke resultatet af en enkelt faktor. Vi er nødt til at overveje det samlede kryptomarked og endda de makroøkonomiske forhold. Der er forskellige dynamikker i spillet.

På kryptomarkedet har vi diehard OG’er, der ikke engang har fiat, mellemliggende brugere, der har 20% –80% af deres formue i krypto, og nytilkomne, der har mindre end 20% – eller endda 1% – af deres formue i krypto. Forskellige brugere vil tage forskellige beslutninger. Begyndere, der er kommet ind i rummet for mindre end fem måneder siden, har tendens til at sælge krypto i frygt, usikkerhed eller tvivl, fordi de ikke har tillid eller en dyb forståelse af krypto.

Nogle mennesker har brug for penge for at opretholde livet, som at betale husleje i forbindelse med en global økonomisk uro. De beslutter også at sælge. Som et resultat er prisen bragt ned. Selvom diehard OG’er holder krypto og holder prisen op til et niveau, er der stadig for mange mennesker, der påvirker markedet.

Sammenlignet med det samlede finansielle marked er markedsværdien af ​​kryptomarkedet meget mindre, måske omkring 1/1000 af det samlede finansielle marked. Det er uundgåeligt, at kryptomarkedet vil blive påvirket af aktiviteter på det globale finansielle marked. Når det finansielle marked har mistet billioner af dollars, vil det påvirke kryptomarkedet. Hvis fiat går ned, kan kryptomarkedet ikke løse problemet. Men hvad Bitcoin angår, har den begrænset udbud, som forbliver uændret i ethvert scenarie. Så jeg vil sige, at Bitcoin er et relativt sikkert tilflugtssted.

Men hvis vi ser på den anden vej, finder vi, at det er en god mulighed for at udrydde projekter af lav kvalitet og fortsætte med at dyrke de gode. Der er ikke en genvej for enhver industri til at trives. Vi har haft gode nyheder fra de sidste to uger. Indiens højesteret omstødte Bank of India’s forbud mod banker, der beskæftiger sig med kryptovirksomheder. Kort efter legaliserede Korea kryptovalutaer. En masse lovgivningsmæssige arbejder i forskellige lande er i gang. Jeg tror, ​​at alle disse vil påvirke branchen positivt.

”Hvad mere er, blockchain er meget mere retfærdig til at løse de grundlæggende problemer i det gamle system, hvilket betyder det fiat-baserede system. Det er uretfærdigt at bruge skatteindkomster til at hjælpe ineffektive organisationer. De ineffektive organisationer bør være der. Hvis Federal Reserve udskriver flere penge for at hæve aktiekursen, giver det administrerende direktører og institutioner en chance for at udbetale i stedet for at hjælpe detailbrugerne. ”

En redning kan muligvis løse problemerne midlertidigt, men det skaber langsigtede problemer. Faktisk, hvis regeringen beslutter at udskrive flere penge, vil det føre til afskrivning af fiat-valutaer. Derefter, hvis brugerne har to muligheder – fiat vs crypto – hvordan vælger de? De vælger sandsynligvis Bitcoin og anden krypto, hvilket er en stor mulighed for industrien at skalere.

Så for at tale om decentralisering er vi nødt til at se gennem overfladen. Bitcoin er den første applikation, der drives af blockchain-teknologi, og kryptokurver repræsenterer kun en del af blockchain. Den underliggende blockchain-teknologi er, hvad der virkelig betyder noget for os. Det andet eksempel er de offentlige blockchain-teams, der arbejder fra forskellige lande og er fleksible i usikkerhedstid som coronaviruspandemien. Binance-teamet har arbejdet eksternt lige fra starten.

CT: Du toppede vores indledende “Cointelegraph Top 100” -liste, hvilket betyder at du er den vigtigste og mest indflydelsesrige leder inden for krypto og blockchain. Men du sagde i 2019, ”Jeg har ikke gjort så meget undtagen at opbygge og lede det fremragende Binance-team. Den rigtige backbreaker er vores team. ” Kan du skitsere den indsats, som Binance-teamet har foretaget?

CZ: Tak for nomineringen. Jeg er beæret over at være i Cointelegraph Top 100. Jeg håber at lede Binance-teamet til at holde tempoet op og bidrage til branchen ved at bringe blockchain og krypto til en bredere befolkning og øge vedtagelsen mod missionen om at skabe pengefrihed.

“Det sidste år kan sammenfattes med sætningen #KeepBuidl. Året 2019 har været vidne til mange nye gennembrud gennem holdets indsats. ”

I 2019 lancerede vi Binance Chain og Binance DEX. Indledningsvis vil Binance Chain fokusere på udstedelse af token, blockchain-finansiering osv. Indtil videre er der omkring 180 tokens udstedt på Binance Chain. Ca. 100 af dem er noteret på Binance DEX og tilbyder mere end 120 handelspar. Binance DEX har været i stand til at overhale sine forgængere på styrken af ​​høj hastighed, god dybde og høj likviditet. Blokbekræftelsestiden er et sekund.

For at introducere mere talentfulde udviklere til Binance Chain lancerede vi Binance X, et udviklerfokuseret initiativ til at identificere de mest talentfulde udviklere, støtte dem gennem stipendieprogrammet og opmuntre dem til at bygge videre på Binance Chain.

I mellemtiden har vi lanceret marginhandel – Binance Futures – fiat gateways, der understøtter mere end 170 lande. Vores fiat-to-crypto-løsninger inkluderer peer-to-peer-handelsplatforme, fiat on-ramper og fiat-udvekslinger, som Binance grundlagde med lokale partnere, såsom Binance.US og Binance Singapore.

Vi gik endda et skridt videre i den henseende. Sidste år lancerede vi Venus-projektet. Binance har til hensigt at samarbejde med regeringer, virksomheder og organisationer om udstedelse af en række fiat-støttede stablecoins med det mål at tilbyde finansielle tjenester til folk, der ikke engang har en bankkonto. I processen spiller Binance rollen som udbyder af teknologi, risikokontrol og compliance.

Som en del af projektet har vi udstedt Binance USD, stablecoin støttet af den amerikanske dollar, i partnerskab med Paxos. Stablecoin er godkendt af New York Department of Financial Services og er fuldt ud kompatibel. For nylig udstedte vi Binance KRW, stablecoin støttet af den sydkoreanske vundet, med BXB. Der er flere igangværende projekter. Bliv hængende.

CT: Binance er vokset kraftigt fra den oprindelige handelsplatform, der blev opbygget i 2017, til et helt økosystem. Hvad er din vision og overvejelse? 

CZ: Vi har introduceret flere handelstjenester, bygget Binance-økosystemet og lanceret Open Platform-initiativet. Ved at åbne teknologi og ressourcer i Binance bestræber vi os på at skabe flere og flere fiat – crypto gateways og dramatisk reducere adgangsbarrierer for brugere.

Under initiativet Open Platform tilbyder vi Binance Broker Program og Binance Cloud-programmet. Vi lancerede Broker-programmet og annoncerede for nylig en stor opgradering, der giver andre børser, platforme og institutioner mulighed for at bringe handelstjenester til deres brugere gennem en applikationsprogrammeringsgrænseflade ved at udnytte Binances likviditet og markedsdybde.

Binance leverer ordreafstemningstjenester, kontoadministrations- og afviklingssystemer til mæglere, så de fuldt ud kan fokusere på forretningsudvikling og modtage overskudsdeling på handelsgebyrer. Indtil videre har mere end 100 institutioner ansøgt om at deltage som Binance-mægler, hvor ca. 50 allerede er ombord.

Den anden tilgang, vi følger, er introduktionen af ​​Binance Cloud. Binance KR, den første digitale aktivudveksling, der er fuldt drevet af Binance Cloud, lanceret i dag. Binance Cloud er en infrastrukturløsning for partnere til at lancere digitale aktiverudvekslinger ved at udnytte Binances teknologi, sikkerhed og likviditet. Om fem år fremad vil Binance Cloud-børser overhale Binance.com og bidrage med størstedelen af ​​handelsvolumen.

I fremtiden kan Open Platform-initiativet også omfatte Binance P2P-platformen og Binance Chain. Binances P2P-platform fungerer som en åben markedsplads, der letter direkte handel mellem brugere og forhandlere. Binance Chain er en offentlig blockchain initieret af Binance og bygget gennem fælles indsats fra samfundet. Indtil videre er mange projekter migreret til Binance Chain. Kvaliteten af ​​projekterne er ret høj. Forhåbentlig bygger flere projekter og udviklere på Binance Chain.

CT: Tidligere sagde du, at Blitzscaling, bogen af ​​Reid Hoffman, havde inspireret dig meget. Er der nogen styringsstrategier for virksomhedsudvidelse, som du har lært af det og brugt med Binance?

CZ: Jeg er en stor fan af Blitzscaling og råder alle Binancians til at læse bogen. Det er en fantastisk guide til iværksættere. Hvis du ser tilbage på, hvordan Binance har udviklet sig på mindre end tre år, kan du sige, at det er et typisk eksempel på blitzscaling. Som opstart føler vi drivkraften til at lancere nye produkter på en hurtig måde for at imødekomme samfundets krav.

”Binance-teamet er vant til at udrulle nye produkter inden for en stram tidsramme, der overgår sine kolleger adskillige gange. Det er godt, hvis der er et produkt / et marked. Hvis ikke, vil vi dreje hurtigt og fokusere ressourcerne på produkter, der virkelig betyder noget. ”

Mens forretningsudvikling er afgørende for os, er det kun en del af det, der gør Binance. Hos Binance afsætter vi mange ressourcer til at opbygge og pleje branchen. Sammen med samfundet brugte vi omkring et år på at bygge Binance Chain og lancerede den i april 2019. Vi købte eller investerede også i et par projekter og støttede udviklingen af ​​transformerende projekter gennem Binance Launchpad i et forsøg på at vokse blockchain-økosystemet og kryptoindustri.

CT: Mens transformation fra en central udveksling til en decentral platform er Binances overordnede strategi, blev decentraliseringen af ​​Binance DEX engang sat spørgsmålstegn ved. Hvordan nærmer Binance sig sådanne problemer, og hvad er de største udfordringer på dette stadium?

CZ: Det er meget interessant at diskutere centralisering versus decentralisering. For det første er decentralisering dit mål, vi er på vej mod. Men på kort sigt vil central og decentral udveksling eksistere sammen.

For dem, der har en solid teknologibaggrund og en stærk følelse af sikkerhed – og som også længes efter 100% kontrol over deres aktiver – kan de vælge decentraliserede børser og tegnebøger. Men hvis du ikke vil administrere aktiverne, foretrækker du at bruge en betroet udbyders depotydelser og håber at få praktisk hjælp, når du støder på et problem, er en central udveksling der for dig.

Det er korrekt, at de centraliserede børser er de vigtigste mål for cyberkriminalitet, især de store krypto-børser, der har et stort antal digitale aktiver. Cyberangreb bliver mere sofistikerede og organiserede. Så en central børs skal fortsætte med at forbedre sin tekniske infrastruktur og gentage sit sikkerhedssystem for at give brugerne bedre beskyttelse.

Med stigende krav er både centraliserede og decentraliserede børser kommet med nogle problemer. For at tage Binance DEX for eksempel, selvom det er blevet den øverste decentrale børs på meget kort tid, har det stadig meget plads til forbedring med hensyn til dybde og likviditet.

CT: Hvis du kunne rejse tilbage i tiden, hvor vil du gerne hen?

CZ: Hvis der er en tidsmaskine, tror jeg Jeg vil gå til fremtiden og se, hvordan blockchain har påvirket menneskeheden, og hvordan krypto er så bredt accepteret som fiat er i dag og har raffineret måden at overføre værdi på.

I fremtiden vil folk have bedre viden om blockchains oprindelse, tilbageslag og udvikling og vil bruge blockchain-teknologi i alle aspekter af deres liv. Vi behøver ikke at sige, hvor meget vi tror på krypto, vi handler på det.

Cointelegraph Spanien: Bitcoins halvering nærmer sig, og alle taler om det. Hvad forventer du af det??

CZ: Hastigheden på det nye udbud vil falde, og efterspørgslen stiger. Så jeg synes, logikken er ret enkel.

”Jeg kommenterer ikke prisen. Jeg vil lade alle træffe deres egne vurderinger. Især nu med Fed, der udskriver så mange penge, vil effekten være reel. Nogle mennesker siger, at jeg er tællersignalet, haha. Så de burde sælge hver dag, da jeg er bullish hver dag. Sandsynligvis fungerer det ikke for godt. ”

Interviewet er forkortet og let redigeret af hensyn til klarheden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map