McAfee om BTC, eksil og USA: ‘Ingen måde det nuværende system kan overleve’

Når folk uden for krypto tænker på John McAfee, tænker de computere, cybersikkerhed, antivirussoftware. Men i krypto- og blockchain-verdenen tænker du på en yacht i tropiske farvande, lidenskabelig – og undertiden ganske vist, beruset – tweets om tech og crypto … og en misundelsesværdig mængde fest.

Da jeg ringede til McAfee for at tale på rekord, sad han ved et bord uden for en cafe på Cuba med palmer og pletter af blå himmel bag sig.

Vi talte om McAfees præsidentkampagne i USA, hans forhold til den amerikanske regering, masseoptagelse af kryptokurrency og hvorfor han faktisk er en patriot i eksil.

Olivia Capozzalo: Dig tweeted for nylig at Vægt er en "grotesk forvrængning af den oprindelige hensigt med Cryptocurrency – økonomisk frihed."

John McAfee: Vægt er en universel, digital identifikation, der vil blive rullet ind i kryptovalutaen, hvilket betyder, at alt, hvad du gør med den valuta, kan overvåges og spores tilbage til dig.

Nu er jeg overbevist om privatlivets fred og endda anonymitet, når det kommer til vores finansielle transaktioner.

Vi har hver især ret til at tjene til livets ophold og gøre hvad vi ønsker med de penge, vi tjener. Jeg mener, hvis ikke, så er vi stadig under kontrol af det finansielle system, vi prøver at flygte fra.

Det er formålet med digital valuta: at give kontrol over valuta tilbage til folket i stedet for til regeringer og institutioner, der kan kontrollere den valuta, vi bruger.

Se vores interview med John McAfee her:

Og du skal forstå, hvor vigtig valuta er. Hvis vi ikke har valutafrihed, har vi ikke frihed til noget.

For at få den frihed er vi nødt til at have et decentraliseret system, og vi skal have et system, der giver en vis grad af privatliv – for uden privatliv er vi stadig kontrolleret.

Det modsatte af privatlivets fred er et system, hvor alt, hvad du gør, er kendt. Dette er hvad Facebook har produceret.

Venligst Gud, vi kan ikke tolerere dette. Nu kan de producere det, men vi behøver ikke bruge det.

Forstå venligst, at brug af Facebook er afskaffelse af alt, hvad vi har arbejdet i næsten 10 år. Så forstå hvad det er, lad dem gøre, hvad de vil, men vær venlig, Gud, accepter ikke det som din standard for valuta.

Det vil være slutningen på din frihed og slutningen på dit privatliv.

Eksil på Cuba

OC: Så du er på Cuba lige nu. Får du en fornemmelse af kryptokurrencybrug der eller folks forhold til krypto eller blockchain.

JM: Husk, at Cuba er et meget unikt land. Det er det eneste kommunistiske land i Caribien – det nærmeste kommunistiske land til Amerika. Cryptocurrency har haft meget ringe indflydelse på økonomien her på folket. Og meget få mennesker forstår det eller ved noget om det.

Af sikkerhedsmæssige årsager forsøger jeg at holde munden lukket her og tale om krypto i andre dele af verden, fordi jeg virkelig ikke har noget valg at gå andre steder.

Men jeg kan ikke gå nogen steder. Jeg blev løbet tør for Amerika; Jeg tog til Bahamas. Jeg tog til Bahamas, fordi Amerika anklagede mig for overtrædelser af indkomstskatten.

Nå, det er sandt. Jeg har ikke betalt skat i otte år, og jeg har aldrig til hensigt at betale dem igen.

For mig er de forfatningsstridige i Amerika, og de er ulovlige.

Jeg tog til Bahamas, fordi de slet ikke har nogen indkomstskat. I henhold til international lov kan du ikke udlevere nogen fra et land, hvor den forbrydelse, som du udleverer dem for, ikke er en forbrydelse i det land. Så hvis du ikke har nogen indkomstskat, er det ikke en forbrydelse at betale det.

Så producerede USA derefter en masse andre ting – mord, hvidvaskning af penge og afskedigelse – som hvert land skulle udlevere mig til.

Deres hensigt var at droppe disse anklager, så snart de indsamlede mig og leverede mig til Amerika, og derefter fortsætte med at retsforfølge mig på indkomstskat. Nu vil jeg ikke spille disse spil, så jeg kom til Cuba.

Cuba har aldrig udleveret en amerikansk statsborger, og hvis de udleverer mig, ville det være en ekstraordinær undtagelse.

OC: Kan du forklare din holdning lidt mere om indkomstskat? Hvorfor siger du, at det er ulovligt i USA?.?

JM:

Vores forfatning siger meget klart, Kongressen må ikke vedtage nogen love, der hæmmer, begrænser eller på nogen måde hindrer en persons evne til at tjene penge.

Hvis du tager 25% af mine penge, hvis du får mig til at arbejde for dig – regeringen – i en fjerdedel eller en tredjedel af året, insisterer jeg på, at det hæmmer min evne til at tjene til livets ophold.

OC: Så du kører din præsidentkampagne i eksil. Og grundlaget for din kampagne og dine personlige idealer er økonomisk frihed, som du har beskrevet.

Men på den anden side er Cuba faktisk meget lav på økonomisk frihedsindeks. Jeg spekulerer på, om du ser nogen modsigelse i det.

JM: Nå, ikke i det mindste. Lad mig spørge dig, hvem der opretter dette indeks? Spørges Cuba om det? Kommer folk til Cuba og studerer faktisk, hvad der sker her? Lad mig fortælle dig noget: Dette er det mest iværksættersamfund, jeg nogensinde har været i.

Ja, regeringen begrænser absolut alt i forhold til at tjene til livets ophold. Der er dog en understrøm lige under det. Der er et økonomisk, iværksættersystem, som jeg aldrig har set før. Det er det samme i ethvert kommunistisk land – i Rusland var det det samme.

Så du ved, at folk tjener $ 20 om måneden, og alligevel køber de biler, der koster $ 60.000. Hvordan gør du det nu? Stil enkle spørgsmål, ikke? De gør det ved at være kreative, ved at overholde regeringens love og samtidig klare at tjene godt.

Husk, Amerika har kvalt den cubanske økonomi i 63 år gennem embargoer. De kan ikke få byggematerialer, de kan ikke få maling til at male deres køllehuse. De kan ikke få dele til at vedligeholde deres biler.

En af de første dage, jeg var her, købte jeg en Bic-lighter og langs bunden var syv små, små huller. Og jeg spurgte personen: Hvad er dette? Han sagde, “Åh, det er blevet genopfyldt.” De genopfylder et kast væk lettere 7-10 gange, indtil flinten slides ud. Det koster $ 0,10 at få dem genopfyldt i stedet for $ 2 at købe en ny. Jeg har aldrig set sådan kreativitet før.

Så folk går alle sammen for at finde ud af, hvordan de kan leve. Jesus, jeg har aldrig set noget mere iværksætter.

Så køb ikke Amerikas skraldepropaganda, fordi jeg lover dig: Alle disse indekser, de skal bestå den amerikanske regerings godkendelse.

De har flyene, bomberne, slagskibene. De fortæller verden, hvad de skal gøre. De tror, ​​de er verdens politibetjent. Så køb ikke alt dette – om at være så lavt på indekset. Hvordan ved du det? Kom her og kig. Jeg lover dig: Du bliver forskrækket.

Kører for den amerikanske præsident

OC: Jeg vil gerne spørge lidt mere om din plan om at køre som præsident for USA. Hvis du var præsident, hvad ville kryptovalutas rolle være i USA.?

JM: Okay, lad mig starte med at sige, at dette er mit andet løb. Jeg løb i 2016 under Libertarian Party. Jeg tabte til guvernør Johnson for den primære nominering. Jeg ville ikke vinde i 2016.

I 2016 troede jeg, at det største problem, som Amerika stod over for, var at det var bagud i cybersikkerhed. Så jeg talte på den nationale scene i et år om det, og det er alt, hvad jeg talte om.

Nu kunne jeg umuligt være præsident, selvom jeg havde en platform, selvom jeg ville, hvis jeg klædte mig i en jakkesæt og ikke forbandede. Uanset hvad jeg gjorde, kan jeg ikke være præsident. Jesus, Gud – jeg er John McAfee. Jeg kan dog bestemt køre som præsident.

Så lad os ikke tale om, hvad jeg ville gøre den første dag på kontoret. Lad os tale om, hvad jeg skal gøre, mens jeg løber, hvilket er at øge bevidstheden – ikke kun i USA, men overalt i verden.

Jeg vil uddanne folk om, hvordan fiat-valutaer er deres fængsel, og de midler, som regeringer bruger til at skabe et samfund af slaver.

Dette er en frygtelig situation. Du har et sindefængsel – bestemt i Amerika. Og det er det, jeg vil uddanne folk om. Vi tager først kontrol over vores økonomi, vores valuta, vores evne til at overleve, købe mad, tøj og husly. Uden valutaen kan du ikke gøre det. Sådan kontrolleres du. Så dette er hvad jeg vil tale om.

McAfee vs. den amerikanske regering

OC: Sidste måned, dig tweeted om at have terabyte inkriminerende data om korruption i regeringer. Kan du gå nærmere ind på, hvilken type data vi taler om, og hvordan du har fået dataene? Kan du dele noget af det eller afsløre noget af det?

JM: Lad mig give dig et eksempel på den slags data. Jeg var i Bahamas. Den amerikanske regering havde produceret disse anklager mod mig for at få mig udleveret fra Bahamas, så de kunne prøve mig for IRS-forbrydelserne. De mennesker, der opererer ulovligt med den amerikanske regering i Bahamas, var leder af politistyrken og leder af de væbnede styrker i Bahamas.

Så jeg overgik disse mennesker. De havde begge hemmelige bankkonti. Jeg offentliggjorde bankens navn, kontonumrene på de hemmelige konti. De indskud, der kom ind på disse konti, datoer, beløb og fra hvem og udbetalinger i kontanter i alt mange gange deres årsløn. Så nu er jeg eftersøgt i Bahamas.

Dette er hårde data, som jeg har om næsten alle i verden. Hvorfor? Fordi folk fortæller mig alt. Når nogen finder ud af et stykke information, er jeg sandsynligvis den første person, de gav det til. Jeg har det på alle, okay? Jeg vil ikke bringe noget ned. Jeg har aldrig haft et problem med CIA, bortset fra at de bliver ved med at chikanere mig.

CIA er lige så fragmenteret som ethvert andet element i vores regering, der er anstændige mennesker, og der er skurke.

Og tro mig, jeg kunne nedbringe den amerikanske regering, som om jeg næsten bragte den bahamiske regering ned.

OC: Hvordan chikanerer CIA dig? Har du set folk følge dig?

JM: Åh, min sikkerhed ser dem hele tiden. De advarer mig om dem: “Åh, denne bil følger os,” og jeg siger, “Nå, få licensnummeret.” Jeg har tjekket det ud, og det ejes altid af et uklart element fra den amerikanske regering.

Selvfølgelig følger de mig – Gud almægtige, jeg er oprør. Jeg er en voldshandling over den amerikanske korrupte regerings stabilitet. Ikke hele regeringen, gode Herre. Der er nogle anstændige mennesker der. Men desværre er der mange uanstændige mennesker. James Comey fra FBI. Jesus, Gud. En af de mest korrupte individer i verden – en total skurk.

Jeg mener, at der er mange mennesker i høje positioner, der kan kontrollere, hvad der foregår. Nu har jeg ikke frigivet noget. Men hvis der sker noget med mig … absolut. Jeg har døde mandskiftere overalt. Inden for en dag efter min forsvinden eller for tidlige død vil der være alle aviser i verden, der hælder igennem flere dokumenter, end de kunne få 100 mennesker til at strømme igennem på 100 år.

Så nej – det bliver kaos. Men lige nu vil jeg bare være i stand til at leve lykkeligt, forsøge at skabe en bedre verden for mine børn og børnebørn og fisk fra tid til anden.

OC: Det lyder som om du lykkes i øjeblikket.

Promo i kryptobranchen

OC: Du har åbent talt om at promovere projekter og ofte på din Twitter laver du en video om et bestemt firma. Kan du tale lidt om din kontrolproces for disse virksomheder, da vores branche er kendt for at se et stort antal svindel?

JM: Det første, jeg gør, er, at jeg får virksomheden til at tjekke ud.

Jeg vil sige, at 90% af, hvad der sker i krypto, er en fidus.

Problemet med det er, da det er, trolde og andre kan pege på alt og sige, “Det er en fidus,” og folk vil tro det. Det er en meget kompleks og subtil udveksling af energier. Men det første jeg gør er at jeg siger: ”Er du rigtig? Er I mennesker rigtige? ” og få folket tjekket ud. Det er en meget triviel ting: Har du nogensinde været i fængsel? Har du nogensinde kørt ud på et andet firma og har ladet folk hænge? Det er simpelt.

Men før jeg overhovedet gør det, skal det være et projekt, der appellerer til mig.

Så gør jeg mine ting. Og folk kalder dem svindel – eller jeg er ligeglad med, hvad de kalder dem. Jeg har tjekket dem ud. De gør det bedste, de kan. De lykkes ikke alle. Der er ikke en universel succesrate for noget i livet. Men de prøver alle det. De prøver alle, og de har alle gode udviklere, og uanset årsag – hvis de ikke gør det, er det ikke fordi der var en fidus eller fordi de ikke prøvede. Det er simpelthen fordi det ikke fungerede.

OC: Investerer du generelt i de virksomheder, du promoverer?

JM: Nej jeg gør ikke. Jeg ville ønske, at jeg var i stand til at investere. Husk, især nu hvor IRS har lukket alle mine banker, lever jeg hånd-til-mund. Så nej. Men hvad jeg investerer er min tid og mit råd.

Jeg tror, ​​at mit råd – du ved, kommer fra en 74-årig mand, der har arbejdet siden han var 23 – er noget værd. Og folk tager generelt mit råd.

Folk gør dumme ting – jeg ved ikke hvorfor. De leder efter pengene, før de bygger produktet. Det fungerer ikke sådan: Du vil ikke sælge noget, der ikke findes. Eller de lægger ikke produktet ud snart, så de kan få pengene nu i stedet for at sikre, at det ikke har fejl.

Hør, du skal have et solidt produkt, for hvis du lægger noget ud og promoverer det, og det har en fejl, fejler alle. Du er død i vandet efter alt dette arbejde. Vent yderligere to måneder. Rådgivning som denne er bare uvurderlig for unge mennesker.

Masseadoptagelse af krypto

OC: Hvad skal der ske for folk at bruge kryptokurrency i masseskala?

JM: Vi er nødt til at have mere venlige brugergrænseflader. Du vil ikke få den gennemsnitlige blikkenslager og give ham en kryptotegnebog og sige, “Dette 150-cifrede nummer er en adresse. Det betyder noget. Du skal kopiere det på en eller anden måde eller tage et billede af dette. ”

Nej, tak, Gud. Det skræmmer folk. Vi har brug for noget, der har et navn. Frank Smith. Okay, jeg vil sende Frank Smith 50 Bitcoins eller fem eller en femtedel eller hvad som helst. Det er sejt. Forresten tror jeg ikke, at kryptohandel er slutningen af ​​alt for krypto. Jeg mener, det kan være indgangsstedet, men slutningen af ​​alt er, hvor vi køber ting med den krypto, som vi har, af himmels skyld, snarere end at handle det konstant. Men det kommer … det kommer.

Jeg tror om 10 år vil der ikke være nogen fiat nogen steder i verden. Alt vil være elektronisk, alt vil være kryptokurrency.

Om fem år tror jeg, at de fleste mennesker bruger krypto til størstedelen af ​​deres køb. Jeg mener, du kan allerede købe huse, biler, næsten alt med krypto – nogle tjenester endda.

Du kan endda købe prostituerede – både mandlige og kvindelige – med krypto i disse dage. Jeg tror om to år vil vi se en firdobling af både antallet af virksomheder, der accepterer krypto, og antallet af mennesker, der bruger det ikke til at handle, men til faktisk at købe og sælge.

OC: Men folk skal også være overbeviste om, at kryptokurrency er bedre for dem at bruge end fiat-valuta.

JM: Her er et eksempel – og hvis dette ikke sælger dig, vil intet gøre det. Lad os sige, at jeg driver forretning med nogen i England eller Tyskland – i et andet land – og for at komme i gang er jeg nødt til at foretage en udbetaling. Okay, så jeg er nødt til at komme ud af sengen, klæde mig på, hoppe i min bil, køre til banken, udfylde en masse formularer, underskrive dem, få godkendelse fra banken, og de vil sige, ”Nå, inden for 24 timer vil den være der. ”

Eller jeg kan ikke komme ud af sengen, få fat i min smartphone – selvom jeg er nødt til at kopiere og indsætte en streng på 150 tegn – skub send og gå i dvale igen. Jeg har 60 sekunder mod en hel time.

Hvilket vil du hellere gøre? Dette er et eksempel. Venligst, Gud. Det er så overlegen i forhold til vores nuværende system, at det nuværende system ikke kan overleve.

Forudsigelser om Bitcoin-pris

OC: For nylig påpegede kryptoanalytiker Mati Greenspan, at der er 86% chance for, at Bitcoin vil være mindre end 50 000 værd inden 2020. Er du bekymret for det væddemål, du lavede?

JM: Nej, god Herre. Lyt, enhver med sund fornuft, og som kan tilføje og trække og formere sig, kan faktisk tælle de samlede transaktioner i verden hvert år. Og se på antallet af dollars og yen og britiske pund og euro og kinesisk yuan. Så det er omkring $ 2.000 billioner. Der er kun 21 millioner Bitcoins, og faktisk går 7 millioner af dem tabt for evigt.

Hvis Bitcoin var den eneste valuta, ville det være en billion dollars værd pr. Bitcoin. Nu er det ikke den eneste valuta.

Tag væksten på dette tidspunkt, antallet af brugere og det faktum, at det bliver tre gange så stort inden udgangen af ​​2020. Hvis det ikke er en million dollars værd, så er der noget galt med matematik.

Jeg kan ikke miste dette væddemål. Det er ikke muligt matematisk. Forstå, markedet er en kunstig ting lige nu. Da Bitcoin bliver mere og mere nyttigt, bliver det mindre kunstigt og mere reelt. Og det bliver sådan lige nu. Så til dem, der går “nej, det er umuligt”, skal du gå tilbage til skolen og tage matematik i fjerde klasse – det er alt hvad du behøver. Find ud af det.

OC: Okay. Jeg tror, ​​det er alt, hvad jeg har i dag. Mange tak for din tid.

JM: Mange tak.

Dette interview er redigeret og kondenseret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map