CoinPayments Binance (BNB) -tunnistetapahtumien tukemiseksi kauppiaille

George Town, Caymansaaret Kolikkomaksut, maailman johtava kryptovaluuttamaksuprosessori, ilmoitti tänään yhteistyöstä Binance, maailmanlaajuisen blockchain-ekosysteemin maailman suurimman digitaalisen omaisuuden vaihdon Binance.com takana. Tästä päivästä alkaen CoinPayments tukee Binancea BNB merkki avata kauppiaat ympäri maailmaa Binance-yhteisölle.

“CoinPayments-Binance-yhteistyö on valtava voitto molemmille yhteisöille”, sanoi CoinPaymentsin toimitusjohtaja Jason Butcher. “BNB: n tuella kuka tahansa, jolla on tunnus, saa nyt miljoonia uusia vaihtoehtoja ostaa tuotteita ja palveluita yksinkertaisella ja turvallisella maksualustallamme.”

BNB on Binance-pääketjun alkuperäinen kolikko, ja sitä on historiallisesti käytetty tapana maksaa kaupankäyntimaksut Binance-pörssissä tai osallistua Binance Launchpad -merkkien myyntiin. Tämän CoinPayments-yhteistyön avulla Binance-yhteisön jäsenet voivat nyt käyttää BNB: tä maksuvälineenä valtavassa joukossa verkkokauppasivustoja ja verkkokauppiaita.

“Yhteistyömme CoinPaymentsin kanssa on uskomattoman tärkeää BNB-yhteisölle”, sanoi Cin (Changpeng Zhao), Binancen perustaja ja toimitusjohtaja. “Ottaen huomioon CoinPaymentsin maailmanlaajuisen ulottuvuuden ja historian johtavana kryptovaluuttamaksupalvelujen tarjoajana, olemme innoissamme tuomaan heidän helppokäyttöisen alustan kaikille ekosysteemeihimme kuuluville ja edistämällä BNB: n hyödyllisyyttä kauppiailla ja jälleenmyyjillä ympäri maailmaa.”

CoinPayments-kauppiaat voivat nyt valita BNB: n maksuvaihtoehtona, ja Binance-yhteisön jäsenet voivat heti alkaa käyttää rahakkeitaan CoinPayments-toimittajien kanssa. Perustamisestaan ​​lähtien CoinPayments on suorittanut yli 5 miljardia dollaria salaustoimia ja keskimäärin 100 miljoonaa dollaria kuukausittain.

Tietoja CoinPaymentsista

CoinPayments on helpoin, nopein ja turvallisin tapa kauppiaille kaikkialla maailmassa käydä kauppaa kryptovaluutoissa. Se on ensimmäinen ja suurin kryptovaluuttamaksuprosessori, jolla on toistaiseksi yli 5 miljardia dollaria tapahtumia, samalla kun se tukee yli 1900 kolikkoa, ja se on ensisijainen salausmaksuratkaisu kauppiaille ja verkkokauppapalvelujen tarjoajille maailmanlaajuisesti. Vuonna 2013 perustettu ja Caymansaarten pääkonttorilla toimiva CoinPayments on omistettu tarjoamaan asiakkaille nopeita, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä salauksenmaksusovellusliittymiä, ostoskorilaajennuksia, digitaalisia lompakoita ja monia muita ratkaisuja, jotka tukevat salausvaluutan maksusovelluksia. Lisätietoja: https://www.coinpayments.net/.

Tietoja Binancesta

Binance on maailmanlaajuinen blockchain-yritys maailman suurimman digitaalisen omaisuuden vaihdon takana kaupankäynnin määrän ja käyttäjien mukaan, ja se palvelee suurempaa tehtävää nopeuttaa kryptovaluutan käyttöönottoa yli 25 tuotteella, projektilla ja aloitteella, mukaan lukien:

 • Binance Exchange (Binance.com): Binance Futures, Spot & Marginaalikauppa, Binance-lainaus ja Binance Staking
 • Binance Academy: voittoa tavoittelematon blockchain- ja kryptosivuportaali
 • Binance Charity: voittoa tavoittelematon järjestö ja ensimmäinen blockchain-pohjainen lahjoitusalusta, joka on omistettu läpinäkyvän hyväntekeväisyyden edistämiselle
 • Binance DEX: Binance Chain -lohkoketjun päälle kehitetty yhteisövetoinen hajautettu vaihto digitaalisten omaisuuserien liikkeeseenlaskua ja vaihtoa varten hajautetusti
 • Binance Fiat Gateways: osta ja myy salausalusta, joka kattaa yli 170 maata ja aluetta paikallisten maksukumppaneiden ja P2P-alustojen kautta. Fiat-to-Crypto Platforms: yhteisyritykset maailmanlaajuisten kumppaneiden kanssa salauksen ostamiseksi, myymiseksi ja kauppaamiseksi: Binance US, Binance Jersey, Binance Korea, Binance Singapore, Binance Uganda, Binance Lite Australia
 • Binance Labs: venture-käsivarsi ja inkubaattori, investoinnit varhaisen vaiheen blockchain-startup-yrityksiin ja infrastruktuuriprojekteihin
 • Binance Launchpad: eksklusiivinen token-käynnistysalusta transformatiivisten blockchain-startupien ja yrittäjien tukemiseksi
 • Binance Pool: Kattava kryptovaluutan kaivosalusta, joka yhdistää kaivostyöläiset Binancen rahoitustuotepakettiin, joka on suunniteltu parantamaan käyttäjien tuloja.
 • Binance Research: institutionaalisen tason, dataan perustuva oivallus ja analyysi sala-sijoittajille
 • Binance X: kehittäjälähtöinen aloite blockchain-kehittäjien innovaatioiden edistämiseksi ja teollisuuden kasvun ja mielekkäiden käyttötapojen viljelemiseksi
 • Muita aloitteita ovat: Binance Cloud (end-to-end-yritysratkaisu pörssien käynnistämiseen), Binance Info (markkinauutiset ja oivallukset), Trust Wallet (mobiililompakko ja dApp-selain)

Lisätietoja: https://www.binance.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map