ICOVO on julkaissut ei-vaihdettavan Token-alustan

Samaan aikaan, ICOVO on ilo ilmoittaa ensimmäisen projektinsa julkaisemisestaGene A.I. dols”Joka on Blockchain Dapp -peli, jolla voit luoda oman poptähtesi käyttämällä tekoälyä (A.I.) keinotekoisesta geenistä.

Token economy -alustan tarjoava yritys ICOVO AG (pääkonttori: Zug, Sveitsi / toimitusjohtaja: Akihiro Yamase. Viitattu nimellä ICOVO) julkaisee ei-vaihdettavissa olevan Token-alustan pian keväällä 2019. Lisäksi samaan aikaan julkaisemme myös sen Token economy -hankkeen ensimmäinen projekti, Blockchain Dapp -peli “Gene AIdols”, käsien kanssa alt Inc.. (Pääkonttori: Chiyoda-Ku, Tokio, Japani / toimitusjohtaja: Kazutaka Yonekura) ja DataGrid Inc.. (Pääkonttori: Kioto, Japani / toimitusjohtaja: Yuuki Okada).

ICO-alusta DAICO: n toteuttaminen aluksi, ICOVO oli kehittänyt erilaisia ​​merkkitalousalustoja. ICOVO aikoo julkaista pian keväällä 2019 ei-vaihdettavissa olevan Token-alustan, jota käytetään Dapp-pelissä ”Gene A.I.dols”.

Voit luoda oman poptähden ”Gene A.I.dols” -pelissä yhdistämällä maailman ainoan ulkonäön ja äänen. Ulkonäkö luodaan käyttämällä tekoälyn luomaa GAN-verkkoa (generatiivinen kontradiktorinen verkko). Keinotekoisen geenin algoritmi ja äänitaitto luodaan kaiuttimien mukauttamistekniikalla. Jalostamalla luotujen poptähtiparien keinotekoisia geenejä, voit luoda uuden poptähden ulkonäön ja äänen, joka välittää heidän väligeenit.

Lisäksi tämä palvelu ei ainoastaan ​​anna sinun luoda ulkonäköä ja ääntä keinotekoisista geeneistä, vaan päinvastoin, myös luoda keinotekoisia geenitietoja olemassa olevista kasvokuvista ja ihmisen äänistä. Tarkemmin sanottuna voit myös luoda upouuden poptähden jalostamalla keinotekoista geeniä, joka on luotu olemassa olevasta ihmisestä ja AI: n tekemästä poptähdestä. Koska oma poptähtisi on tokenoitu ERC721-vakiomerkkiin ja kirjoitettu Ethereum smartcontract -sopimukseen, voit antaa sen kolmannelle osapuolelle vastaavien lompakoiden kautta. Tulevaisuudessa aiomme tarjota myös VR: n (virtuaalitodellisuuden) kanssa yhteensopivia palveluja. Käyttämällä jokaisen poptähden ja keinotekoiseen geeniin kirjoitetun keskustelukoneen lauluinformaatiota, keskustelu luotujen poptähtien kanssa VR: n kautta toteutuu myös pelissä lähitulevaisuudessa.

”Gene AIdols -projekti” on ICOVO, alt Inc.:n ja DataGrid Inc. -yrityksen yhteishanke. Uusi yhteishanke yhdistää ICOVO: n yleisen palvelumuotoilun ja lohkoketjuun liittyvän kehityksen, alt Inc: n lauluäänikehityksen ja DataGrid Inc: n ulkonäön. kehitystä.

Gene A.I. dols

Gene A.I. dols

Gene A.I. dols

Julkaisemme version 1.0.0 kevääseen 2019 mennessä. Tämä versio mahdollistaa poptähtien kasvokuvien luomisen ja jalostamisen. Myyntisuunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi lisätoimintoja otetaan käyttöön asteittain. Tuemme myös useita muita maksutapoja luottokorttimaksamiseen käyttäen Japanin jeniä ja Yhdysvaltain dollareita yhdessä nykyisen Ethereumin (ETH) ja OVO: n (ICOVO’s Token) kanssa. Kehon rakenteita lisäämällä aiomme myös tarjota chat-palvelua VR vastaavan poptähden kanssa.

Projektiyritys: ICOVO AG, Alt Inc., DataGrid Inc..

Virallinen nettisivu: http://gene-aidols.io/

Palvelun julkaisu: kevät 2019

Palvelumme: Gene A.I.dols -palvelun tarjoaminen

ICOVO

ICOVO AG

Toimitusjohtaja Akihiro Yamase

Talousjohtaja Masahiko Kumada

CTO Yoshikazu Nishimura

Varatoimitusjohtaja Takuya Obata

CAO Oliver Gomm

General-Guisan-Strasse 6 CH-6300 Zug Sveitsi

Virallinen nettisivu: https://icovo.co/

Palvelumme: Blockchainiin liittyvä yhteistyö; token economy -alustan suunnittelu ja kehittäminen varainhankinnan ja myynnin avulla käyttäen ICO-, STO- ja NFT-myyntitunnuksia.

Alt

alt Inc..

Toimitusjohtaja Kazutaka Yonekura

8F, UNIZO Higashi-Kanda 3-koti rakennus, 3-1-2 Higashi-Kanda, Chiyoda-ku, Tokio, Japani

Virallinen nettisivu: https://alt.ai/

Palvelumme: Alt Inc. (perustettu marraskuussa 2014) tukevat voimakkaasti tekoälyn tutkimuksen asiantuntijat kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi työskentelee kehityksen "P.A.I. (Henkilökohtainen tekoäly)" tehdä persoonallisuudesta pilvitietokoneen data.

DataGrid

DataGrid Inc..

Toimitusjohtaja Yuuki Okada

Kioton yliopiston kansainvälinen innovaatiorakennus 1F, 36-1 Yoshida-honmachi, Sakyo-ku, Kioto, Japani

Virallinen nettisivu: https://datagrid.co.jp/

Palvelumme: Luovan tekoälyn kehittäminen, tekoälyyn liittyvän järjestelmän konsultoinnin kehittäminen

Blockchain Insight

Blockchain Insight Inc..

Toimitusjohtaja Akihiro Yamase

Risona Kudan -rakennus, 1-5-6, Kudanminami, Chiyoda-ku, Tokio, Japani

Virallinen nettisivu: http://blockchain-insight.jp/

Palvelumme: Blockchainiin liittyvä PR-hanke, markkinointi, tapahtumien suunnittelu ja hallinta

Yhteystiedot tiedusteluihin Blockchain Insight PR Atsuko Chiba [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map