Bitcoin kæmper for at bryde $ 10.000, men er Bearish Bias garanteret?

Prisen på Bitcoin (BTC) har forsøgt at bryde over den psykologiske barriere på $ 10.000. I løbet af ugen gik det imidlertid ikke igennem denne modstand. Denne “fakeout” fik en betydelig del af markedet til at skifte fra en bullish bias til en bearish bias.

Er det nødvendigt med en sådan skævhed i den nuværende struktur på markedet? Altcoins har fortsat deres momentum opad siden faldet med nogle, der demonstrerer betydelige rally.

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Coin360

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

Bitcoin viser en hård afvisning på $ 10.000

BTC / USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Det daglige diagram over Bitcoin viser en hård afvisning af $ 10.000-barrieren. Denne tunge udsalg skaber et momentum og et skift i markedet, hvilket synes unødvendigt.

Prisen på Bitcoin steg over den tidligere højeste, som var $ 10.100. Dette er almindeligt, da prisen tager likviditeten over denne modstand og brænder et skridt i den modsatte retning. I dette tilfælde bliver “breakout-handlende” fanget ved at købe breakout.

Men hvad skete der ved rullemenuen?

BTC / USD 2-timers diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD 2-timers diagram. Kilde: TradingView

2-timers diagrammet viser et klart billede af disse træk. Prisen steg over den tidligere modstand, mens den ikke lykkedes at etablere support over $ 10.100-niveauet.

Ved ikke at gøre det faldt prisen tilbage i intervallet, hvilket forårsagede en massiv ustabil bevægelse på $ 800 til nedadrettede. Faldet var meget hurtigt og hurtigt, da prisen faldt i løbet af få minutter.

Den primære årsag til det hurtige tempo i dette fald er kædereaktionen af ​​stop / loss-niveauer, der bliver udløst. Størstedelen af ​​de handlende flyttede deres stop / tab under niveauet $ 10.100, hvorigennem et stort flertal af handlende blev stoppet.

Er der dog noget supportniveau mellem $ 9.400 og $ 10.100? Dybest set ikke, så prisen kommer tilbage til det tidligere supportniveau for at finde købere.

At BitMEX og andre børser har en væge mod $ 8.600 leveres af gearet handel og bør være en grund til at være massivt forsigtig med at udnytte handel eller bruge disse platforme.

Er den opadgående struktur stadig intakt?

Strukturen, der er opad siden 12. marts, er stadig gyldig.

BTC / USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Diagrammet viser en klar opadgående tendens, hvor der er foretaget konstante højere nedture. Disse højere nedture er en afgørende faktor for opadgående momentum, hvilket stadig sker i dette tilfælde.

Men nu bliver det afgørende for markedet ikke at lave et lavere lavpunkt, dvs. under $ 8.600-niveauet.

Men personligt er den grønne zone mellem $ 9.050-9.300 et vigtigt område at holde. Hvis dette niveau går tabt, er der sandsynligvis yderligere nedadgående momentum mod $ 8.250-8.500 og muligvis $ 7.500.

Samlet markedsværdi stadig i en opadgående tendens over 200-dages MA

Samlet markedsværdi cryptocurrency 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Samlet markedsværdi cryptocurrency 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Den samlede markedsværdi af kryptokurver trender stadig opad. En lignende forfalskning som opadrettede ses på hitlisterne som med Bitcoins diagram.

Den samlede markedsværdi handler dog også over 100-dages- og 200-dages MA, hvilket bekræfter en bullish tendens.

Fortrinsvis skal det grønne område mellem $ 247-251 milliarder forblive som støtte. Så længe $ 247-251 milliarder opretholder, er yderligere fart opad berettiget. Dette momentum opad kunne føre til en test af $ 310 mia. Modstandsniveau.

Et gennembrud over denne højde vil betyde en ny højere højde og et andet bullish argument for starten på et tyremarked.

Kan altcoin-markedsværdien gå over $ 115 mia?

Samlet markedsværdi for altcoin 1-dages kryptokurrency. Kilde: TradingView

Samlet markedsværdi for altcoin 1-dages kryptokurrency. Kilde: TradingView

Altcoin-markedsværdien viser en mere pålidelig konstruktion end Bitcoin eller den samlede markedsværdi. Vil det betyde, at altcoins vil overgå Bitcoin i den kommende periode? Nogle store hætter som Cardano (ADA) og Ether (ETH) viser for eksempel allerede styrke.

Imidlertid skal support fortrinsvis forblive på $ 82-83 mia. Hvis det opretholder, bekræftes yderligere opadgående momentum på altcoin-markedsværdien.

Det næste modstandsniveau er $ 113-115 milliarder, der skal testes. At miste $ 82-83 mia. Områder ville betyde en gentest af 200-dages MA omkring 70 mia. $.

Det bullish scenarie for Bitcoin

BTC / USD 1-dags bullish scenariediagram. Kilde: TradingView

BTC / USD 1-dags bullish scenariediagram. Kilde: TradingView

Det bullish scenarie er ligetil og er blevet nævnt tidligere i denne artikel. Den grønne zone på $ 9.100-9.300 skal forblive støtte for at fortsætte momentummet opad.

En potentiel væge mod $ 8.750-8.800 er mulig på hitlisterne, men prisen bør ikke gøre et nyt lavere lavpunkt.

Da likviditeten allerede er taget over $ 10.000-niveauet, bør en fornyet test af denne modstandszone føre til en fortsættelse opad. I betragtning af at kortene stadig giver et CME-hul på $ 11.500, sammenflydende med et vandret modstandsniveau, forventes det sandsynligvis et rally mod $ 11.500 som den næste modstandszone.

Det bearish scenario for Bitcoin

BTC / USD 1-dages bearish scenario-diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD 1-dages bearish scenario-diagram. Kilde: TradingView

De baisse scenarier afhænger stærkt af, om markedet har support på niveauet $ 9.100-9.300 eller ej.

Hvis prisen på Bitcoin falder under den grønne zone, vil en bearish gentest og bekræftelse af modstand udløse fortsættelse længere ned.

Sandsynlige mål i den henseende ville være $ 8.250-8.500 niveauer og $ 7.500-7.800 zoner.

Prisen på Bitcoin trender dog opad, så fortsættelse af opadgående er sandsynligt, især efter den stærke rally siden 12. marts for at parre alle tab.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map