Bitcoin-pristabeller antyder det mest spændende udbrud på over et år

Prisen på toprangeret kryptokurrency ved markedsværdi, Bitcoin (BTC), er klar til at eksplodere i den kommende uge, forudsat at det ugentlige lys åbner over $ 9.200. Dette vil signalere afslutningen på en 46-ugers faldende kanal, som BTC / USD er blevet låst inde, da den næsten bankede på $ 14.000 i sommeren 2019.

Så er det tid til at forvente en ny all-time high fra det førende digitale aktiv?

Daglig ydeevne på kryptomarkedet

Daglig ydeevne på kryptomarkedet. Kilde: Coin360.com

Den ugentlige visning

BTC USD ugentligt diagram

BTC USD ugentligt diagram. Kilde: TradingView

I skrivende stund handles prisen på Bitcoin i øjeblikket over $ 9.500. Det synes næsten uundgåeligt, at det er en sikker ting at lukke over $ 9.200. Men der er ingen konkrete resultater, når det kommer til Bitcoin.

Men med fornyet detailinteresse efter halvering ser det bestemt sandsynligt ud, især da Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling tweeter for nylig til sine 14,6 millioner tilhængere og beder om nogen til at forklare Bitcoin for hende. Dette kan helt sikkert udløse fornyet offentlig interesse for BTC. Men hvis krypto Twitter ikke sprængte det ved at opføre sig som bavianer med kritiske svar, som ingen fandt sjovt, ville chancerne for dette være højere.

Modstand vender for at støtte

BTC USD dagligt diagram

BTC USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Når vi går over til det daglige Bitcoin-diagram, og vi kan se, at den tidligere modstand på den faldende kanal nu er vendt for at understøtte, og ved hjælp af Fibonacci retracement-værktøjet giver det et lille indblik i, hvor Bitcoin kunne gå videre.

Prisen sidder i øjeblikket lige under .618, hvilket gør de næste øjeblikkelige bevægelser enten til opad omkring $ 11.600 (.786) eller til nedadrettede omkring $ 8.790.

Selvom en bevægelse til ulempen altid er en mulighed, hvis det sker i den kommende uge, ville det betyde, at støtten på både den daglige og den ugentlige mislykkedes, hvilket ikke ville være godt for Bitcoin.

Hver uge bliver supporten dog lavere inden for kanalen. Så mens jeg generelt er bullish på Bitcoin i øjeblikket, tror jeg ikke, at et gennembrud på $ 10K igen ville holde længe – ikke før vi begynder at se en ny sti dukke op på hitlisterne.

Daglig MACD viser tegn på en vending

BTC USD dagligt MACD-diagram

BTC USD dagligt MACD-diagram Kilde: TradingView

Mens kortene generelt ser bullish ud på højere tidsrammer, begynder nogle indikatorer på lavere tidsrammer at vise tegn på svaghed. Indikatoren for den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD), så for nylig et bearish kryds, og på trods af at det næsten havde krydset bullish et par dage senere, har det siden genoptaget en nedadgående bane.

I betragtning af at den ugentlige MACD stadig ser meget bullish ud, ville jeg ikke være for bekymret over dette på mellemlang sigt. På kort sigt ser det imidlertid ud som om en lille tilbagetrækning er nært forestående, da folk skynder sig at tage overskud før 10K-niveau, hvilket jeg vil se som en midlertidig tilbagebetaling.

Relativ styrkeindeks

Relativ styrkeindeks

RSI ser lige så bearish ud på det daglige diagram, da det nærmer sig overkøbt område. Du skal dog huske på, at i løbet af 2017 viste RSI konstant som overkøbt, og det fortsatte bare.

Når det er sagt, hvis du ser på det ugentlige diagram, er vi ikke engang der endnu, hvilket antyder, at mens en lille tilbagetrækning sandsynligvis er, ser det generelt godt ud for prisen på Bitcoin på mellemlang sigt.

Relativ styrkeindeks

Minedrift vanskeligheder reduktion

BTC Mining Vanskelighedsjustering

BTC Mining Vanskelighedsjustering Kilde: BTC.com

En anden nøglemåling, der har vist sig nyttig til at vurdere den fremtidige pris på Bitcoin, er Bitcoin-minedriftvanskeligheden, som i øjeblikket begynder at falde og forventes at blive reduceret med over 2% i næste uge.

Men med den halvering, der nu ligger bag os, kan der forventes flere justeringer af nedadgående, da minedrift i øjeblikket ikke længere er rentabelt. Alligevel har der på trods af dette været en stigning i hashhastighed og toppede i gennemsnit 115 EH / s, hvilket er en all-time high for BTC. Det er 115 kvintillion (115.000.000.000.000.000.000) hashes pr. Sekund.

Historisk, når hashhastigheden stiger, følger prisen altid, og da dette tal fortsætter med at eksplodere, synes det kun sandsynligt, at Bitcoins-prisen følger efter.

Bullish scenario

At lukke over $ 9.200 i dag vil være det mest mest bullish tegn, som Bitcoin har set siden før 2017 bull run. Dette ville sætte $ 9.980 som det næste modstandsniveau, inden $ 11.600 $ åbnes som det næste mål.

Bearish scenario

Hvis det ikke lykkes at holde mere end $ 9.200, ville det sætte $ 8.790 som det første supportniveau efterfulgt af $ 7.600. Men på dette tidspunkt er et bearish udsigter for Bitcoin simpelthen ikke noget, jeg ser sandsynligt. Selvom prisen faldt til $ 8.790, ville jeg stadig opretholde en bullish bias. Ikke desto mindre ville tab af dette niveau drastisk reducere sandsynligheden for en forestående tyrkørsel.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende de @officiallykeith og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map