Dash-pris op 70%, BSV-gevinster 300%: Er en priskorrektion overhængende?

Bitcoin (BTC) har vist styrke for nylig, da det steg fra $ 6.900 til $ 8.500 i løbet af to uger. Ikke kun har Bitcoin en periode med vækst, men privatlivsmønter og Bitcoin gafler har også vist et lignende træk.

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Coin360

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

Dash (DASH) er 70% højere på fire dage, mens ZCash (ZEC) er 45% højere i samme antal dage. Også Bitcoin Cash (BCH) har oplevet en stigning på 54% i de sidste ti dage, mens Bitcoin SV (BSV) er steget med 300% i samme periode. Tid til en analyse af disse mønter.

Dash er den bedste performer i privatlivskategorien

Den bedste performer for nylig er Dash, da det gjorde et 70% opadgående bevægelse inden for de sidste fire dage.

DASH USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

DASH USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Prisen på Dash brød igennem modstanden på $ 57 med et højt volumen hele tiden og begyndte at rally mod den næste modstand.

Den næste tunge modstand findes på det nuværende niveau, da prisen afvises på $ 87-90 niveau i en betydelig periode. Derudover er RSI-niveauet i den kritiske zone, når vi taler, hvilket antyder, at en mulig korrektion er berettiget til en sådan stigning.

DASH BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

DASH BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-paret har vist en lignende bevægelse i de seneste uger. Prisen på Dash brød igennem betydelig modstand ved 0,0075 og fortsatte med at rally opad. I øjeblikket besøger den den næste massive modstand med et lignende RSI-niveau, hvilket antyder, at det er berettiget at foretage en gentest af lavere niveauer.

Zcash efter Dash


Dash har ikke kun gjort et godt træk i de sidste uger, men Zcash viser også et lignende diagram.

ZEC USD 2-dages diagram. Kilde: TradingView

ZEC USD 2-dages diagram. Kilde: TradingView

Zcash brød igennem en betydelig modstand omkring $ 33 og begyndte at samle sig. Et kæmpe stearinlys giver perspektivet på dette skub, da ZEC ikke så et sådant stearinlys i lang tid.

I øjeblikket nærmer Zcash sig den næste modstand omkring $ 45, hvilket ville være interessant at se, hvordan prisen vil reagere på det niveau.

ZEC BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

ZEC BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-paret viser også et stærkt skub mod opad, hvorigennem det står modstand, mens vi taler. 0,005 satoshis-området er et betydningsfuldt område at skubbe igennem, hvilket ser ud til at det bliver den næste modstand i det aktuelle skub.

Imidlertid skubber igennem, og rummet er åbent indtil 0.0075 satoshier. Hvis Zcash ikke kan gå i stykker her, ser vi sandsynligvis på 0,0047 satoshier som det første niveau, der bliver support.

Monero ser klar til at følge?

Den eneste privatlivsmønt, der ikke viser en sådan styrke, er Monero (XMR).

XMR USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

XMR USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Monero viser nogle tegn på styrke, da prisen på Monero brød en 7 måneder gammel nedadgående tendens opad. Bortset fra det blev niveauet på $ 55 med succes brudt opad.

Så længe Monero har $ 55-området som support, vil sandsynligvis fortsættelse mod $ 100 forekomme.

XMR BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

XMR BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Interessant nok viser BTC-parret ikke den samme styrke. Prisen på XMR i BTC blev afvist på 0,00765 satoshier og søger i øjeblikket ny support. Det mest kritiske niveau at se er 0,0068 satoshis niveau.

Hvis 0,0068 satoshis-niveauet vender som support, ville prisen på Monero sigte modstandsområdet omkring 0,00765 satoshier igen. En anden test vil sandsynligvis føre til en breakout til upside. Hvis Monero bryder igennem 0,00765 satoshis-området, er der et rally mod 0,01 eller 0,012 på bordet.

Bitcoin gafler bevæger sig langs

Privatlivsmønterne viser styrke. Imidlertid viser Bitcoin gaflerne et lignende træk i den seneste periode. Bitcoin Cash har oplevet en stigning på 80% i de sidste to uger.

BCH USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BCH USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BCH har svævet omkring $ 270 i et par dage, før det brød igennem denne betydningsfulde modstand og sigtede mod de næste mål. Disse mål findes på $ 325 og $ 360 her.

Det er interessant, om den daglige tidsramme kan lukkes over $ 325-området. Hvis prisen kan gøre det, er et nyt rally mod det højere mål klar til at forekomme.

BCH BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BCH BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-paret Bitcoin Cash viser et breakout i det 6 måneder gamle sortiment. Prisen på BCH bevægede sig mod det næste modstandsområde ved 0,038, som testes, mens vi taler. En gentest af 0,033-området ville give en ny support / modstand flip, som er nødvendig for yderligere fortsættelse af opad.

Bitcoin SV steg mere end 300%

BSV USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BSV USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

USD-diagrammet for Bitcoin SV viser tegn på det gamle kryptokurrencymarked, og det steg mere end 300% på mindre end en måned.

Vi brød i øjeblikket højderne fra sidste sommer og laver en enorm væge. Hvis prisen kan lukke over alle tiders højder, er fortsættelse sandsynligvis. Men hvis den daglige tidsramme ikke kan lukkes over dette område, kan vi se en korrektion mod $ 175 eller $ 235.

BSV BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BSV BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-diagrammet for Bitcoin SV viser en lignende struktur, hvorigennem alle tiders højder i øjeblikket brydes.

For det første brød prisen igennem modstanden ved 0,016 satoshier, vendte 0,0188 satoshis-niveauet som støtte og pumpede mod højderne omkring 0,028 og 0,03 satoshier.

En retrace ville ikke være usund, og derefter er niveauerne på 0,03 og 0,027 satoshier de første områder at se.

Samlet set er der stærkt bullish momentum i gang med altcoins. Alligevel lavede Bitcoin og Ethereum ikke en højere højde, hvilket er stærkt nødvendigt for resten af ​​altcoins at følge. Indtil da kan du nyde disse bevægelser!

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map