Er Bitcoins lodrette rally i fare? Hvorfor $ 30K er ikke det eneste niveau at se

Bitcoin (BTC) havde et enormt 2020, da BTC-prisen steg med 311%. I skyggen af ​​Bitcoin så Ether (ETH) også et fantastisk år, da Ether’s pris steg med endnu større 475%. Mens kun fem dage ud i det nye år fortsætter ETH denne tendens. 

Bitcoin vs. Ether januar 2021-præstation. Kilde: Data om digitale aktiver

Bitcoin, der bryder nye heltidshøjder over $ 30.000, har udløst en massiv rallybrand, der nu sprøjter over til altcoins. Spørgsmålet er nu, om tyrkørslen vil fortsætte lodret, som det gjorde i de sidste par måneder, eller om der skulle forventes en kortvarig korrektion.

En sådan korrektion ville åbne porte for de fleste kryptokurver til at følge Bitcoin mod deres egne respektive all-time højder.

Bitcoin skal opretholde 21-ugers MA

BTC / USD 1-ugers diagram. Kilde: TradingView

Der er ikke mange indikatorer til at se på fortsættelsen af ​​dette tyremarked, da kun få giver dig stærke nok argumenter for tyr / bjørn-sager.

Men en nyttig indikator er det 21-ugers glidende gennemsnit (MA). Denne MA fungerede som støtte i løbet af den foregående bull run, hvilket angav fortsættelsen mod en højdepunkt på $ 20.000.

Så længe Bitcoin hviler på denne MA, er yderligere sandsynlighed sandsynligvis fortsat for BTC / USD-paret. I dette øjeblik holder 21-eek MA support på $ 16.000 niveau.

Korrektioner er dog almindelige med konsolideringer, der kan strække sig over de næste par uger. I løbet af disse uger vil 21-ugers MA kravle opad. Derfor giver en kombination af fremtidens perspektiv for 21-ugers MA med den tidligere all-time high en ultimativ bund til en korrektion i $ 20.000-regionen.

BTC / USD 1-ugers diagram. Kilde: TradingView

Uanset om Bitcoin har toppet for nu, er det op til debat, da mange bullish signaler stadig blinker. Denne bullish prishandling er kombineret med en konstant udstrømning fra børser, et bullish signal til markedet. Denne Bitcoin vil sandsynligvis blive afholdt på længere sigt, hvilket gør denne tyrecyklus meget forskellig fra tyrløbet i 2017.

Ved hjælp af Fibonacci-udvidelsesværktøjerne sætter fortsættelsen af ​​den nuværende rally de næste niveauer af interesse på 1.618 og 2.618 Fibonacci-niveauer, hvor de næste store korrektioner kan ske. Disse niveauer ligger i øjeblikket på $ 50.000 og $ 76.000.

Det vil dog ikke være en overraskelse, hvis Bitcoin løber mod $ 76.000 i år i betragtning af dets nylige styrke.

Samlet kryptomarkedsværdi bryder nye højder

Samlet markedsværdi for kryptokurrency 1-ugers diagram. Kilde: TradingView

Den samlede markedsværdi skaber også nye all-time højder, som Bitcoin og Ether har gjort enormt i de seneste uger. Altcoin-markedsdækningen har været meget forsinket, da Bitcoin ofte trækker sig fremad. Men når Bitcoin er stabiliseret, har mange andre kryptokurver en tendens til at følge trop med skarpe demonstrationer.

Dette sker på grund af, hvordan penge strømmer gennem markederne. For det første tiltrækker Bitcoin, der er i rampelyset, kapitalstrømme. Derefter når investorer søger endnu højere risiko / højere belønningsmuligheder, strømmer pengene mod store cap, mid-cap og så videre.

I tilfælde af en konsolidering vises niveauerne for at holde øje med den samlede markedsværdi i diagrammet: Det er det tidligere rekordhøje niveau omkring 700 milliarder dollars (som måske allerede har set en test) og området omkring 550 milliarder dollars.

Hvilke niveauer skal man se på lavere tidsrammer?

BTC / USD 1-timers diagram. Kilde: TradingView

Timediagrammet for Bitcoin viser en svag tilbagegang siden den seneste højdepunkt på $ 34.800. $ 32.400– $ 32.800 zone vendte modstand, hvilket ofte er et baissignal.

Imidlertid har $ 30.000-barrieren allerede fungeret som support tre gange. Derfor er dette det afgørende område at holde for at berettige yderligere opadgående fart. Hvis dette niveau nedbrydes som support, bliver et fald mod $ 27.000 til $ 27.500 sandsynligvis.

Hvis det holder, er det sandsynligt, at det fortsætter mod den kritiske afbryder. På den måde ville et gennembrud på $ 32.300 til $ 32.800 berettige en ny test af den tiders høje region og mulig fortsættelse mod $ 38.000 og endda $ 42.000.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map