Er Ethereum (ETH) -pris på kursus til $ 300, da DeFi-mønter skyrocket?

Bitcoin (BTC) har vist styrke de seneste dage, da prisen steg fra $ 9,300 til så højt som $ 9,800. Imidlertid ses mere styrke fra Ethereums Ether (ETH) – den andenrangede kryptokurrency ved markedsværdi – da denne kryptokurrency steg fra $ 225 til $ 246.

Lad os se på ETH-diagrammerne, da Ether har overgået BTC betydeligt de seneste dage. Hovedspørgsmålet er: Kan Ether endelig begynde at indhente Bitcoin?

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Coin360

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

Ether står over for $ 250 modstand som den sidste forhindring, inden den accelererer mod $ 300

Den afgørende støtte til at holde, mellem $ 215 og $ 220, har set en kort test og øjeblikkelig hoppe op. En sådan afvisning indebærer, at købere er ivrige efter at træde ind og presser prisen betydeligt op.

ETH / USDT 1-dages diagram. Kilde: TradingView

ETH / USDT en-dags diagram. Kilde: TradingView

I det væsentlige handler Ether i øjeblikket over de glidende gennemsnit på 100 dage og 200 dage, hvilket er en bullish indikator. Udover det stærke signal er lydstyrken steget for sent.

Ofte går volumen forud for pris, og ved at kombinere denne kendsgerning med sidelæns ETH har været i, viser en stigning i volumen akkumulering.

På samme måde har prisen været i en stigende tendens siden 12. marts, da kryptokurrency løbende vender den tidligere modstand til støtte. Den tidligere support / modstand flip blev udført med $ 217 – $ 222 området.

En sådan S / R-flip indebærer yderligere opadgående styrke med $ 250 som det næste mål. Prisen på Ether holder sig ret tæt på denne modstandszone.

Hvis ETH bryder $ 250, holder $ 290-niveauet muligvis ikke som sidste gang, da det ikke er en signifikant modstandszone. Mere sandsynligt kan ETH / USD se en hurtig stigning til $ 330 eller endda $ 360.

En sådan rally ville klassificere en ny højere high, hvilket er et andet bullish tegn. Udtrykket ”vantro” kunne snart anvendes.

Kortvarig test på $ 234 er ikke opført

ETH / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

ETH / USDT fire timers diagram. Kilde: TradingView

Fire timers diagrammet for Ether viser en klar breakout fra en downtrend, hvor prisen rally mod rækkevidden på $ 247 til $ 252.

Men betyder det, at Ether sandsynligvis vil bryde $ 250 på én gang? Bestemt ikke, da der forventes mere rækkevidde før en betydelig breakout gennem modstanden. Med andre ord vil dette betyde, at Bitcoin bryder barrieren på $ 10.500.

På kort sigt er en potentiel tilbagevenden til niveauet $ 232– $ 235 ikke ude af bogen og ville være sund. I den henseende skal den tidligere support på $ 234 fungere som support, der fremmer et potentielt rally over $ 250.

Da modstanden mellem $ 247– $ 252 er blevet testet flere gange, bliver modstanden svagere. En fornyet test af modstandszonen ville sandsynligvis ende i en breakout til upside.

Samlet markedsværdi af altcoin har et vigtigt niveau på 82 mia. $

Altcoin markedsværdi cryptocurrency 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Altcoin markedsværdi cryptocurrency en-dags diagram. Kilde: TradingView

Markedsværdien af ​​altcoin viser styrke, da den stadig handler over 100-dages og 200-dages MA’er. Tilsvarende opstod den krævede supporttest på $ 82 milliarder niveauer og bekræftede S / R-flippen.

For at retfærdiggøre yderligere opadgående fortsættelse måtte $ 82 milliarder holde som støtte, og det gjorde det.

Således synes fortsættelse over $ 95 milliarder modstand sandsynligvis. Dette ville også åbne døren til niveauerne på $ 113 milliarder og $ 135 milliarder sammen med massive rally for de fleste altcoins over hele linjen.

Da den samlede markedsværdi af altcoin er meget bagud efter Bitcoin, kan der argumenteres for, at Ether er en væsentlig udløser for, at altcoins begynder at rally.

Når Ether bevæger sig, følger resten af ​​altcoins normalt. Dette skyldes, at Ether er det største altcoin, og størstedelen af ​​projekterne er bygget på Ethereum-netværket.

Desuden er prisen på Bitcoin i øjeblikket 50% under verdenshøjeste. Ether svæver stadig på 80% under historiens højeste niveau, hvilket viser svagheden ved altcoins i de seneste år, markant underpræstation sammenlignet med Bitcoin.

Efter halvering stabiliserer prisen på Bitcoin sig, og hypen skifter uden tvivl fra Bitcoin mod altcoins, som det ses i de seneste altcoin-stigninger inklusive Ether.

ETH er stadig i konsolidering med BTC-parret

ETH / BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

ETH / BTC en-dags diagram. Kilde: TradingView

Prisen på Ether er stadig i konsolidering. Konstant lavere højder og højere nedture er typiske komprimeringssignaler, hvilket ofte fører til ekspansion og en øget volatilitet.

I denne henseende er Ether et smukt eksempel på sådan kompression. Zilliqa (ZIL) viste også dette, hvilket førte til en betydelig prisstigning.

Nøgleområdet til ETH er niveauet 0,023 sats (BTC). Dette kan stadig testes som potentiel støtte, sammenfaldende med 100-dages og 200-dages MA’er. Så længe det holder, toprangeret altcoin efter markedsværdi kan betragtes som bullish, og der er sandsynligvis yderligere momentum.

Den næste signifikante modstandszone, der skal brydes igennem, er mellem 0,0275-0,03 sats. Hvis Ether kan knække den modstandszone, er 0,04 sats det næste mål.

Hvis Ether beslutter at rally med Bitcoin, kan en betydelig stigning over $ 360 forekomme, og prisniveauer på $ 500 bør ikke komme som en overraskelse..

På bagsiden, hvis prisen på Ether dykker under 100-dages- og 200-dages MA’er, bliver en gentest af lavt niveau sandsynligvis. Husk, at 100-dages og 200-dages MA’er er vigtige indikatorer for tyre / bjørnemoment her. At miste dem ville indikere et yderligere nedadgående pres.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map