Hvilken måde Bitcoin-pris? Nuværende ‘Stablecoin’-periode efterligner tidligt i 2017

“Hvad er prisen på de Bitcoin’er, du fortsætter med at tale om?” spørger en ven mig. Jeg ser på min telefon, og den er stadig i gennemsnit omkring $ 9.200. ”Omtrent det samme som sidste måned, kompis,” svarede jeg.

Bitcoin (BTC) -prisen har næppe flyttet sig en tomme i de sidste seks uger og har næsten ikke bevæget sig 2% i begge retninger fra gennemsnitsprisen. Derfor begynder jeg at tro, at det er en stablecoin nu.

Bitcoins nuværende “stablecoin” -periode ligner begyndelsen af ​​2017

Denne lange periode med statisk pris minder mig dog meget om begyndelsen af ​​2017, hvor Bitcoin forblev omkring $ 900 i de første tre måneder af året, hvilket blev efterfulgt af et eksplosivt 300% træk i andet kvartal og derefter bare fortsatte.

Daglig ydeevne på kryptomarkedet

Daglig ydeevne på kryptomarkedet. Kilde: Coin360.com

Spørgsmålet i mit sind nu er, om vi virkelig kan forvente, at noget lignende sker i 2020, nu når halvåret er bag os, eller om Bitcoin simpelthen har toppet og venter på at falde.

Bitcoins nedadgående tendens

Vi ved alle, at det første kvartal af 2020 var brutalt for Bitcoin. Efter sort torsdag dump i marts har de heldige mennesker, der købte i bunden, allerede set en kæmpe 180% ROI på deres investering.

Det ville være naivt af nogen at ikke forvente, at nogle af disse mennesker skulle tjene penge, så en periode med konsolidering er en helt naturlig ting at forvente.

Hvad der dog gør BTC meget forskellig fra andre aktiver, er den position, som minearbejdere befinder sig i. De har 50% mindre Bitcoin at sælge end før, og effekten af ​​konsolideringen efter mini bull-run har sat BTC / USD i en nedadgående tendens.

BTC / USD 1-dages diagram

BTC / USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Samtidig er Bitcoin mindre end 1% væk fra at bryde ud af denne nedadgående kanal. Den nuværende pris på Bitcoin ligger på lige under $ 9.300, og modstanden fra den nedadgående kanal dagligt er kun $ 9.350.

Dette sætter også midtkanalstøtten omkring $ 8.900, og den endelige support inden signalering af et større træk ned på $ 8.350. Herfra ville alt håb om et øjeblikkeligt tyrløb gå tabt.

Hopium-tilgangen

Når vi zoomer ud til det ugentlige diagram for Bitcoin og tegner Fibonacci-linjer ved hjælp af 2017 ATH-toppen til bunden af ​​2019, kan vi se, at BTC har svævet omkring 0.382 Fib i flere uger, nogle gange krydset op og undertiden krydset ned.

BTC / USD 1-ugers diagram

BTC / USD 1-ugers diagram. Kilde: TradingView

Med Fibonacci-handel ser du på de næste niveauer som potentielle mål, og typisk når 0.382 er brudt efter stigning gennem 0.236, er det næste niveau 0,5 eller 50% Fib, der ligger på $ 11.500.

Hvis 0,382 på $ 9,250 kan blive support i den kommende uge, er bjørnen inde i en dårlig tid. Omvendt, hvis støtten på $ 8.350 ikke holder, er det langt ned for Bitcoin at finde ny support på 0.236, hvilket sætter nedadrettede mål på $ 7.000.

MACD viser tegn på en vending

BTC / USD 1-ugers MACD-diagram

BTC / USD 1-ugers MACD-diagram Kilde: TradingView

I sidste uges tekniske analyse så den ugentlige MACD meget ”svag” ud og på grund af krydsfeber. Et kryds op eller ned på den ugentlige MACD er centrale punkter for Bitcoin. Du behøver kun at kigge igennem historien om prishandlingen sammenlignet med MACD for at se, at det er den eneste indikator, du har brug for for at få tid til at købe og sælge Bitcoin.

Takket være sidste uges mini-alt-sæson ser det ud til, at interessen for Bitcoin tager fart, og dette afspejles ved, at den blå MACD-linje ændrer sin bane fra ned til op.

Når MACD blæser åbent sådan på lavere tidsrammer, er det en erhvervsdrivendes værste mareridt, hvis de ikke havde ventet på bekræftelse, da det er et meget tidligt tegn på en tilbageførsel. Med andre ord er Bitcoin-tyre endnu ikke klar til at kapitulere for bjørnen.

Diversificer, Tether up eller HODL?

Tether Market Cap

Tether Market Cap Kilde: Coin360

Normalt i løbet af perioder med konsolidering har Bitcoin-forhandlere valget om at parkere deres realiserede overskud i Tether, hvilket giver dem den luksus at købe dip med lethed eller at genindtræde ved bekræftelse af en bullish vending.

I en nylig artikel i Forbes om en formel undersøgelse af Tether og dens hurtige tilgang til en markedsværdi på 10 milliarder dollars i kølvandet på Brock Pierce, der for nylig meddelte, at han havde til hensigt at løbe som præsident for De Forenede Stater, jeg ville for det første være nervøs med at have et beløb på USDT lige nu.

Som sådan synes det sandsynligt, at en stor del af de 10 milliarder dollars, der er parkeret i Tether, logisk set vil begynde at gå ind i Bitcoin og top-level altcoins. Dette ville forklare den nylige stigning i altcoins samt påvirke udsigterne for Bitcoin i den nærmeste fremtid.

Bullish scenario

Hvis prisen på Bitcoin kan skubbe forbi $ 9.350, er der et par vigtige modstandsområder, der skal overvindes, før $ 11.500 kan nås.

For det første er der en stor salgsvæg på omkring $ 9.500 på Binance ifølge Tensorcharts heatmap. Efter dette niveau ser det ud til at være tilbage på kortene at angribe det flerårige modstandsniveau på $ 10.500, og med al Tether-fud er dette et scenario, der ser ret lovende ud.

Orderbook varmekort

Orderbook varmekort. Kilde: Tensorcharts

Bearish scenario

Ved hjælp af den samme Tensorcharts-varmekort er der en enorm købsordre forud for $ 8.900 support til $ 8.990. Hvis dette niveau ikke holder, ser jeg på $ 8.350 som det næste niveau for den faldende kanal på den daglige at forblive intakt.

At bryde under $ 8.350 kunne åbne $ 7K BTC som en skarp realitet på kort sigt. Men med Tether potentielt ude af bordet på kort sigt, tvivler jeg på, at bjørnene får en god uge.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende de @officiallykeith og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map