Hvorfor Bitcoin-prisen kan ramme $ 9 000 med mindre end 17 dage før halvering

Prisen på Bitcoin (BTC) har stagneret mellem $ 6.600 og $ 7.200 i et par uger, men til sidst opstod der et breakout til opsiden, hvilket betød et skub på 10% mod $ 7.750.

Men Bitcoin er ikke den eneste kryptokurrency, der har vist styrke, da altcoins også følger efter med Cardano (ADA), der hopper med 22% og Ethereum (ETH) med 16%.

Så hvad kan man forvente af markederne med lidt over to uger før halveringen for Bitcoin?

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

Bitcoin bryder afgørende $ 7,2K modstand, men står over for $ 7,8K næste

Prisen på Bitcoin stagnerede mellem $ 6.800 og $ 7.300 i et par uger, hvilket gjorde prisen ubeslutsom i hvilken retning den ønskede at gå. Det klare svar blev givet ved en afgørende breakout over $ 7.300 modstandszonen, som diagrammet viser.

BTC USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Prisen på Bitcoin holdt $ 6.800-området tidligere på denne uge som support, hvorefter det begyndte at rumle op til en test af modstandene. Disse blev derefter brudt opad, hvilket pressede en massiv mængde shorts ud af markedet.

Denne klemme resulterede i et skub mod det næste modstandsniveau på $ 7.700-7.800, som diagrammet viser.

I øjeblikket er der defineret et nyt sortiment for Bitcoin. Modstanden findes i området $ 7.700-7.800, mens støtten findes mellem $ 7.275 og $ 7.350. Så længe prisen på Bitcoin forbliver over dette supportniveau, er yderligere opadgående pres og momentum berettiget, især når det går mod halveringen.

CME-hullet på $ 9.000 er stadig klar

BTC CME 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-diagrammet fra CME Futures leverer data vedrørende “huller”. Disse huller oprettes i løbet af weekenden, da CME-futures ikke er åbne på lørdage og søndage. Huller bruges ofte som en yderligere fortælling, som handlende kan handle på, hvilket gør opsiden af ​​det nuværende marked interessant.

Diagrammet viser et betydeligt stort mellemrum mellem $ 8.280 og $ 9.055, hvilket sandsynligvis vil forekomme på et eller andet tidspunkt. Ud over den nuværende gapstruktur findes der flere andre huller på toppen, da der er andre, specifikt til $ 10.100 og til $ 11.675.

Weekly genvinder 100-ugers MA for support

BTC USD 1-ugers diagram. Kilde: TradingView

Det ugentlige diagram for Bitcoin viser et klart gennembrud i 100-ugers MA. Lukning over 100-ugers MA ville give markedet styrke.

Imidlertid bør yderligere momentum opad være berettiget, hvis det vandrette modstandsniveau på $ 7.700 brydes opad. Som diagrammet viser, er yderligere fortsættelse mod $ 9.000 på bordene, hvis $ 7.700 går i stykker.

Den samlede markedsværdi har support på 190 milliarder dollars og står over for næste niveau

Samlet markedsværdi cryptocurrency 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Det samlede markedsværdi-kryptokurrency-diagram giver et klart overblik. Zonen på $ 190 milliarder har holdt som støtte, hvilket var afgørende for et yderligere momentum opad.

I øjeblikket står det samlede markedsværdi over for det næste modstandsniveau på $ 220 mia. At bryde igennem dette niveau vil berettige yderligere momentum opad mod $ 235-245 milliarder for kryptokurrencymarkederne.

Så hvad er de vigtigste supportniveauer nu?

Fra diagrammet vil jeg gerne se $ 202-207 milliarder dollar som støtte, da det er den modstand, markedsværdien brød igennem. Når markedsdækslet bryder under dette niveau, er yderligere test på 175 mia. Dollar tilbage på bordet.

Altcoin-markedsværdi steg mere end 100% i de sidste uger

Samlet markedsværdi for altcoin 1-dages kryptokurrency. Kilde: TradingView

Markedsværdien af ​​altcoin viser styrke, da kapitaliseringen steg 111% siden det store nedbrud på sort torsdag.

Svarende til den samlede markedsværdi opstod der et breakout over de grønne niveauer de sidste par dage, hvilket resulterede i opadgående bevægelser for flere altcoins.

Den næste modstand mod at bryde er niveauet på omkring $ 79-80 mia. Dernæst vil sandsynligvis yderligere opadgående momentum forekomme i retning af $ 92-94 mia. Imidlertid bør det forventes at miste de grønne niveauer og test på $ 66 og $ 57,5 ​​mia.

Det bullish scenarie for Bitcoin-prisen

BTC USD bullish scenario 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Uanset hvad er begge scenarier ret enkle, da Bitcoin brød ud af et sidelæns område. Så længe de grønne niveauer omkring $ 7.300 holder som support, er der yderligere momentum i spil.

Desuden bliver halveringsfortællingen også stadig vigtigere. En sådan fortælling kunne skabe FOMO (frygt for at gå glip af) og generere noget mere købstryk frem til begivenheden. Vær dog opmærksom på, da sådanne begivenheder typisk ender på “købe rygte, sælge nyheder” mode. Med andre ord bør en betydelig rally, der går ind i begivenheden med et salg efter begivenheden, ikke være uventet.

Under alle omstændigheder styrker det bullish tilfælde at holde $ 7.300 som support. Prisen på Bitcoin kan svæve rundt i dette interval et stykke tid, før de angriber et af niveauerne.

Et gennembrud i området $ 7.700 vil sandsynligvis berettige yderligere momentum opad med mål på $ 8.500 og $ 9.000 (da det også er CME-hullet).

Det bearish scenarie for Bitcoin-prisen

BTC USD bearish scenario 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Det bearish scenario er også ligetil. Hvis prisen på Bitcoin begynder at stige mod modstanden, men derefter ser et udsalg bagefter, vil en midlertidig top sandsynligvis være i. Især da $ 7.700-området var det sidste forsvarsniveau før Black Thursday BTC-prisnedbrud.

Hvis dette niveau ikke kan tilbagebetales som support, skal lavere niveauer derefter testes igen, før markedet kan omgruppere til yderligere opadgående bevægelser.

Således vil et udsalg, der resulterer i en gentest på 7.250 $ og øjeblikkelig afvisning af 7.400 $, være et signal for yderligere nedadgående momentum med de næste mål på $ 6.800 og $ 6.500.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map