Ikon, Ravencoin og Lisk kører tyren på mulige fremtidige udviklinger

Bitcoin (BTC) skabte endnu en milepæl tirsdag, da prisen overtrådte $ 50.000-barrieren. Bitcoin er nu steget med cirka 1.230% fra et lavt niveau på $ 3.803,58 den 13. marts 2020 til et nyt rekordhøjt niveau på $ 50.622 på tirsdag.

Denne samling er blevet ledet af en stærk institutionel efterspørgsel, der ikke viser tegn på at stoppe. I mellemtiden sagde MicroStrategy det planer for igen at rejse 600 millioner dollars gennem et salg af konvertible sedler, og provenuet vil blive brugt til at købe Bitcoin.

Mens institutionelle investorer fortsætter med at købe, antyder Glassnode-data, at langsigtede Bitcoin-investorer bruger dette rally til at bogføre overskud. Bitcoin minearbejdere, der også har været store sælgere under det nylige bull run, har holdt tilbage i februar, hvilket antyder, at de sandsynligvis forventer endnu højere niveauer i fremtiden.

Den nuværende kryptorally er ledet af Bitcoin, men altcoins ser også deres egen tyr løbe. Lad os studere det grundlæggende og det tekniske ved tre poletter, der har slået et stærkt strejf opad i de sidste par dage.

ICX / USD

Det decentrale finansieringsrum (DeFi) har været i tåre i de sidste par måneder. Så når et projekt planlægger at komme ind i DeFi-verdenen, er det bundet til at vække handlernes interesse. Icon-projektet forventes snart at tage DeFi-springet med lanceringen af ​​BalancedDAO.

Et andet projekt, som man meget længe har ventet på, er Open Money Market, som planlægger at bygge bro over ældre banktjenester og DeFi, hvilket gør det muligt for kryptoinvestorer at låne fiat-backede aktiver mod deres kryptobesiddelser.

Når forventningen om kommende projekter øger efterspørgslen, men der ikke er tilstrækkeligt udbud, har prisen en tendens til at stige. Ca. 58,5% af den cirkulerende forsyning af Ikons ICX-token er sat i netværket, og med Binance, der også tilføjer indsatsstøtte til ICX, kan forsyningen reduceres yderligere.

Mens attraktive afkast er vigtige, er sikkerheden for fonde også en vigtig faktor i DeFi. Derfor har Icon ansøgt om K-ISMS-certificering fra Korea Internet and Security Agency til sin ICONFi-mobilapp for at sikre datasikkerhed og privatlivets fred. Dette vil sandsynligvis øge investorernes tillid til projektet.

Den kommende udgivelse af Icon 2.0 lover at forbedre flere kernefunktioner og redesigne nogle af de nuværende funktioner, der forventes at øge interessen og vedtagelsen af ​​protokollen yderligere. Interoperabilitetsfunktionen til understøttelse og styring af tværgående DeFi-løsninger vil blive nøje overvåget af samfundet.

ICX steg fra $ 0,6863 den 1. februar til $ 1,9331 i dag, en 181% rally på lidt over to uger. Selvom bjørnene trak prisen ned til det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 1,16) den 15. februar, købte tyrerne aggressivt dipen, hvilket resulterede i en skarp rebound.

ICX / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Men bjørnen er ikke villig til at give op uden kamp. ICX / USD-paret står igen over for stiv modstand lige under $ 2-niveauet. Den første støtte på ulempen er 38,2% Fibonacci retracement på $ 1,4568.

Hvis prisen vender tilbage fra denne støtte, vil det antyde, at forhandlere fortsætter med at akkumulere på mindre fald. Tyrerne vil derefter forsøge at genoptage optrenden ved at skubbe prisen over $ 1,9331. Hvis de lykkes, er næste etape af opadgangen til $ 2,50 mulig.

Tværtimod, hvis bjørnene synker prisen under $ 1.4568, kan parret falde til 20-dages EMA. Dette er et vigtigt niveau at holde øje med, for hvis prisen vender tilbage fra dette niveau, vil det antyde, at uptrend forbliver intakt. Men hvis niveauet revner, vil det signalere en mulig ændring i tendensen.

RVN / USD

Men det er ikke kun opgraderinger eller partnerskaber, der fanger erhvervsdrivendes opmærksomhed. Visse begivenheder kan undertiden udløse efterspørgsel, og det ser ud til at være sket med Ravencoin (RVN).

GameStop-sagaen viste, at centraliserede enheder aldrig tilbyder lige vilkår for detailhandleren, og de store spillere bruger deres magt og får deres vej. Dette intensiverede diskussionen og behovet for decentralisering, og Ravencoin var en af ​​modtagerne. GameStops aktiekurs toppede den 28. januar, og RVN startede sin op-flytning den 29. januar.

Protokollen giver enhver mulighed for at tokenisere deres aktiver, som kan være aktier i virksomheder, råvarer, kunst, jordskønner, energikreditter, sjove tokens og meget mere. Når verden bevæger sig mod digitalisering og decentralisering, kan protokoller som Ravencoin blive et attraktivt alternativ til traditionel finansiering.

I stærke tyrefaser øger rygterne også priserne højere. Rygterne om runder i samfundets fora om en mulig Coinbase-liste kan også have leveret foder til rallyet.

RVN steg fra $ 0,02266 den 1. februar til en intradag-høj på $ 0,08863 den 14. februar, et 291% -rally på to uger. Tokenet dannede et langbenet Doji lysestage mønster den 15. februar og har lavet et indvendigt lysestage mønster i dag. Begge disse mønstre antyder ubeslutsomhed blandt tyre og bjørne om det næste retningsbestemte træk.

RVN / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis prisen stiger fra de nuværende niveauer og går over $ 0,08863, kan den næste del af op-træk begynde. Bjørne vil derefter forsøge at stoppe optrenden i $ 0,10 til $ 0,104 modstandszonen.

Imidlertid er det relative styrkeindeks (RSI) i det dybt overkøbte område, hvilket peger på en mulig korrektion eller konsolidering på kort sigt.

Hvis prisen fortsætter lavere, kan RVN / USD-parret falde til 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 0,06057, og hvis dette niveau også knækker, er den næste support på 20-dages EMA ($ 0,044). Et sådant dybt fald kan forsinke starten på næste etape af opadgående bevægelse.

LSK / USD

På et tyremarked begynder forhandlere at diskontere fremtiden og pris i den potentielle vækst. Rallyet i Lisk’s LSK-token ser også ud til at være bygget på udsigterne til nogle vigtige meddelelser, der kan udløse vækst.

Teamet på Lisk lover en større opgradering med lanceringen af ​​Lisk Core 3.0.0 i 2021, som forventes at medføre en overflod af forbedringer af sikkerhed, stabilitet, tekniske aspekter, skalerbarhed og også reducerede gebyrer, blandt andre.

Sammen med dette forventes detaljer om interoperabilitetsløsningerne at være klar til foråret, hvorefter implementeringen kunne begynde. Et nyt udviklerprogram er også planlagt med lukrative priser, der kan tiltrække udviklere til at bygge applikationer på platformen.

Forventningerne kan kun blusse et møde i et vist omfang. Derefter vil handlende se efter resultater, som derefter bestemmer retningen for tokenet.

LSK steg fra $ 1.2671 den 1. februar til en intradag høj på $ 4.70 den 14. februar, en 270% gevinst på to uger. Denne rally skubbede RSI dybt ind i det overkøbte område, hvilket kunne have udløst profit-booking fra de handlende.

LSK / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

LSK / USD-paret er brudt under Fibonacci retracement-niveauet 38,2% på $ 3,3886, og den næste support er på 61,8% retracement-niveauet på $ 2,5785. Et kraftigt fald antyder, at momentumet er brudt, og det forsinker normalt starten på det næste op-træk.

Hvis parret springer tilbage på $ 2.25785, kan det konsolideres inden for et bredt område i et par dage, inden det næste træk startes. Tyrerne bliver nødt til at skubbe prisen over $ 4,70 for at starte den næste etape af uptrend, som har et målmål på $ 6.2099.

På den anden side, hvis bjørnene synker prisen under $ 2,5785, kan parret falde til 20-dages EMA ($ 2,28).

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map