Kan XRP-pris følge Bitcoin og ramme $ 0,30? Se disse nøgleniveauer

Altcoins blev knust i deres respektive BTC-par, da Bitcoin (BTC) -prisen besluttede at bryde ud af det to måneder gamle interval og nå så højt som $ 11.400.

Nogle altcoins klarede sig dog relativt godt, og et par top-10 kryptokurver viste styrke, mens prisen på Bitcoin steg. Disse omfattede EOS (EOS), Litecoin (LTC) samt XRP (XRP), som også viste styrke ved at nå et prisniveau på $ 0,23.

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Coin360

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

XRP bryder gennem glidende gennemsnit på 100 dage og 200 dage

USDT-paret af XRP viser betydelig styrke, da det brød over $ 0,20-niveauet. Bortset fra $ 0,20-niveauet bragte XRP-prisen også over 100-dages og 200-dages glidende gennemsnit (MA’er) og viser tegn på bullish momentum.

XRP / USDT 1-dages diagram. Kilde: TradingView

XRP / USDT 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Diagrammet viser en klar højere-lav tidligere, hvilket i det væsentlige er en af ​​hjørnestenene i opadgående momentum. Prisen gør nu en højere højde, da den brød igennem den forrige højde på $ 0,22800.

Hvad er det næste for XRP?

For det meste, så længe det opretholder støtte over 100-dages og 200-dages MA’er, er det i tyrterritorium, og dips bør betragtes som potentielle købsmuligheder.

Disse MA’er er must-hold niveauer, da de også inkluderer et supportområde. Dette supportinterval kan findes mellem $ 0,204-0,21. Så længe XRP opretholder støtte over dette niveau, er fortsættelse sandsynligvis mod næste modstand.

Denne modstand ligger mellem $ 0,265-0,275, og der bør forventes en vis modstand, hvis ikke en afvisning, i dette område for XRP.

Går XRP tilbage før fortsættelse?

XRP / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

XRP / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Det er tvivlsomt at se en fortsættelse af modstandszonen på én gang. Baseret på de mindre tidsrammer er det derfor mere sandsynligt, at der ses et korrigerende træk inden yderligere opadgående fortsættelse.

De næste niveauer at se er dem, der endnu ikke er testet. I hver opad- og nedadgående bevægelse testes niveauer ofte, inden de fortsætter. For eksempel brød Bitcoin over $ 10.200, men det er meget sandsynligt, at det forventes en korrektion mod det særlige niveau for at bekræfte, om købere træder ind.

Situationen er den samme for XRP, hvor $ 0,22250-0,22500-området er det niveau, der skal overvåges for potentielle supportudspring.

XRP / BTC-par halter meget efter

XRP / BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

XRP / BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-paret XRP har vist massiv volatilitet de sidste par dage på grund af den stærke stigning i Bitcoin-prisen.

XRP hoppede imidlertid også tilbage som en af ​​de mest pålidelige mønter i det nylige træk, men bør forventes mere upside for XRP?

XRP / BTC-paret angriber 100-dages og 200-dages MA’er og ser ud til at ligge meget bag gevinsterne i USDT.

Men når 0.00002200 sats-niveauet bryder og holder som support (den velkendte support-resistens-flip), kommer en test af 0.00002450-0.00002525 sats imidlertid ind i billedet. Hvis niveauet 0.00002450-0.00002525 bryder, starter den virkelige fest, da der er fri luft indtil 0.00003300-0.00003400 sats.

Som kendt fra tidligere artikler er de afgørende niveauer de 100-dages og 200-dages MA’er, der skal vendes i support, hvilket vil gøre XRP / BTC bullish.

Vil Stellar Lumens følge XRP i disse bevægelser?

Da XRP viser styrke, har dets søster-token Stellar Lumens (XLM) allerede set massive træk i de foregående uger. Prisen på XLM brød igennem den tunge modstandszone på $ 0,08 og konsolideres i øjeblikket over dette niveau.

XLM / USDT 1-dages diagram. Kilde: TradingView

XLM / USDT 1-dages diagram. Kilde: TradingView

USDT-diagrammet for Stellar Lumens viser et klart billede af de afgørende niveauer, der kan defineres som støtte og modstand.

Området på $ 0,08 fungerede som modstand i mere end et år. Akkumulationsperioden startede, da prisen ikke kunne bryde igennem denne zone. Denne periode kan ses af volumen i prisbunden, der er steget betydeligt i de seneste måneder.

Da prisen på Stellar Lumens brød igennem $ 0,08 modstandsniveauet, er mere sandsynligt meget sandsynligt. For at en sådan fortsættelse skal ske, skal prisen imidlertid bekræfte det tidligere modstandsniveau som support.

Dette blev forsøgt med den nylige korrektion, da der synes at forventes noget mere konsolidering. Så længe Stellar Lumens har $ 0,08-området til støtte, er der fortsat yderligere fortsættelse mod $ 0,14.

Hvad er de afgørende niveauer at have for XLM / BTC?

XLM / BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

XLM / BTC 1-dages diagram. Kilde: TradingView

BTC-paret Stellar Lumens blev ødelagt gennem Bitcoin’s volatilitet. I konsensus ville et fald under 0,0000850-0,00000870 sats være dårligt for dette diagram, da prisen ville bryde tilbage i det forrige interval.

De vigtigste niveauer, der skal holdes, er dog de 100-dages og 200-dages MA’er. Så længe disse holder og prisen på XLM opretholder prisniveauet på 0,00000760 sats som support, er det sandsynligt, at XLM vil fortsætte med at bevæge sig opad i de kommende måneder.

Etablering af support ved 0,00000760 sats skaber en ny højere-lav. Og da Stellar Lumens netop lavede en højere-høj på 0,00001100 sats, forventes det sandsynligvis en ny test og en sandsynlig højere-høj at komme.

Intet er dog sikkert, da volatilitet vender tilbage til Bitcoin (og altcoins går normalt ikke godt, når dette sker.)

Men styrken ved XRP viser løfte om altcoins, som vil drage fordel af Bitcoin-prisstabilitet og sandsynligvis resultere i mere upside over hele linjen for mange kryptokurver.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Gå ikke glip af vores kommende konference i morgen Cointelegraph Crypto Traders Live. Mere end 30 stjernetalere inklusive Raoul Pal, John Bollinger, Mike Novogratz, DataDash og Jon Najarian vil samles den 30. juli for at diskutere udfordringerne ved kryptohandel. Deltag i showet i over 9 timers kryptohandelsindhold!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map