‘Spektakulær buste’ for aktier: 5 ting at se i Bitcoin i denne uge

Bitcoin (BTC) starter en ny uge med $ 30.000 bekræftet som støtte, men også en ny mistillidsvotum fra mainstream.

Efter en mere eller mindre stabil weekend forbliver den største kryptokurrency fast i sin etablerede handelskorridor: mellem $ 30.000 og $ 40.000. Hvad er det næste??

Cointelegraph ser på de faktorer, der påvirker prisudviklingen i denne uge.

Lagre står over for en "spektakulær buste" – analytiker

Lagrene viste et klart opadgående momentum mandag, ledet af Hong Kong som et nyt yndlingsmål for kinesiske investorer.

Sentiment fik et stort løft tidligere på denne måned, efter at USAs præsident Joe Biden annoncerede en $ 1,9 billioner coronavirus stimuluspakke. Mens de allerede var tæt på alle tiders højder, drev kontantindsprøjtningsmarkederne stadig højere.

“Investorer ser fortsat åben pengepolitik og mere finanspolitisk stimulus,” Marc Chandler, chefmarkedsstrateg i Bannockburn Global Forex, fortalte Bloomberg.

“Sammen med vaccinens udrulning vil det generere en kritisk masse af mere robust økonomisk vækst, når året skrider frem.”

Den “åbne spigot” -udskrivningsposition er ikke desto mindre grund til bekymring blandt både Bitcoin-fortalere og mere kritiske traditionelle markedsaktører. I sidste uge gik Jeremy Grantham, administrerende direktør for kapitalforvaltningsgiganten GMO, rent ud advarede at bestande var i en boble, og at stimulus kun ville gøre det værre.

De gode tider, advarede han, kunne vare så lidt som “et par uger.”

”Vi vil have et par uger med ekstra penge og et par uger på at sætte dine sidste, desperate chips i spillet og derefter en endnu mere spektakulær buste,” forudsagde han i et Bloomberg-interview.

“Når du har nået dette niveau af åbenlyst superentusiasme, er boblen altid uden undtagelse brudt i de næste par måneder, ikke et par år.”

Virkningen af ​​et sådant nedbrud på Bitcoin forbliver åben. På trods af sit stigende omdømme som et ikke-korreleret sikkert tilflugtssted er BTC / USD fortsat påvirket af makrofaktorer, især styrken af ​​den amerikanske dollar. Et scenarie svarende til marts 2020’s kryds på tværs af aktiver vævede også store forhandleres erindringer.

Grantham var i mellemtiden ikke mere optimistisk om en post-coronavirus-verden end den nuværende.

”Du vil ikke give et smukt 10- eller 20-årigt afkast fra amerikanske vækstaktier,” sagde han.

Bitcoin makro korrelation diagram. Kilde: Data om digitale aktiver

Dollar set højere på kort sigt

Aktier, der stiger fremad, stavede i mellemtiden kortsigtet bearishness for den amerikanske dollar mandag.

Det amerikanske dollarvalutaindeks (DXY), der sætter dollaren mod en kurv med større handelspartnervalutaer, faldt fra de seneste gevinster for at teste support ved 90 igen.

I en vending af sidste uges scenarie er dollaren nu på bagsiden, da Bitcoin viser velkendt invers korrelation til DXY og styrkes over $ 33.000.

Amerikansk dollar valutaindeks (DXY) 1 times lysdiagram. Kilde: TradingView

Den indkommende amerikanske finansminister Janet Yellen vil ikke blive trukket på sine planer for valutaen og hævder, at hun hverken ønsker en alt for stærk dollar eller en, der har været så svag som under Donald Trump-administrationens periode.

“Jeg tror, ​​at dette skridt højere, som vi har set i denne uge, tror jeg, det har nogle ben til det,” Dave Floyd, grundlægger af Aspen Trading, fortalte TD Ameritrade i en bullish kortsigtet prognose for DXY.

”Jeg tror, ​​vi har mere at løbe; der vil selvfølgelig være nogle fald undervejs – intet bevæger sig op i en lige linje – men jeg tror, ​​vi vil se en stærkere dollar i den næste måned eller to på det absolutte minimum, måske endnu længere. “

Imidlertid zoomes analytikere ud af, at dollaren er på vej mod vedvarende tab som følge af stigende gæld og den økonomiske skade, der er forårsaget af pandemien..

JPMorgan: BTC institutionel efterspørgsel "ikke stærk nok"

Også i fare for undertrykkelse er Bitcoin, hævdede traditionelle finansanalytikere i en velkendt bearish overtagelse af den største kryptokurrency.

I en note til investorer på fredag ​​advarede et team hos JPMorgan Chase under ledelse af Nikolaos Panigirtzoglou om, at faldende efterspørgsel efter industrigiganten Grayscale’s Bitcoin Trust, eller GBTC, betyder, at upside sandsynligvis ikke vender tilbage til markedet.

“I øjeblikket er den institutionelle flowimpuls bag Grayscale Bitcoin Trust ikke stærk nok til, at Bitcoin bryder ud over $ 40.000,” lyder det som citeret af Bloomberg.

Panigirtzoglou og de andre pegede på et fald i GBTC-præmien – prisen på tilliden over Bitcoin-spotprisen – som bevis for, at optagelsen aftager efter et par måneder. Gråskala selv har i mellemtiden travlt med at købe mere BTC end nogensinde for sine aktiver under forvaltning – 15. januar oplevede den største nogensinde single-day buy-in til mere end $ 600 millioner.

JPMorgan er dog ikke alene. Som Cointelegraph rapporterede, fremhævede analytikere hos QCP Capital ligeledes “institutionel udmattelse” som en nøglemarkedskraft på jobbet for Bitcoin under nuværende forhold.

“Den kortvarige balance mellem risici er stadig skæv til nedadrettede,” tilføjer Panigirtzoglous note.

Gråskala Bitcoin-beholdning vs. BTC / USD-diagram. Kilde: CryptoQuant

BTC / USD ser fast afvisning på $ 31.000

Efter at have genvundet fra en kort dip under $ 30.000 i sidste uge, er BTC / USD bestemt ikke-flygtig på vej ind i den nye uges handel.

De roligere forhold giver en vis velkommen pusterum for forhandlere, der så på som en kombination af rygter og salg udløste dramatiske prisbevægelser inden weekenden.

”Hvad er din yndlingsfortælling om, hvorfor bitcoin korrigerer efter at være gået lodret? Svaret ligger i spørgsmålet, ”opsummerede den populære forhandler filbfilb til Twitter tilhængere på fredag.

Med et tilbagevenden til relativ stabilitet i weekenden fokuserer øjnene imidlertid nu på et potentielt træk højere inden for handelskorridoren mellem $ 30.000 og $ 40.000, hvor Bitcoin har boet i denne måned efter at have ramt nye all-time highs på $ 42.000.

”Bitcoin så en meget stærk reaktion på $ 31.000. Bearish-scenario ugyldiggjort for nu. Der kommer sandsynligvis $ 36.000, og revurder derefter, ”intern analytiker Joseph Young tilbydes på mandag.

Ung tidligere bemærkede at indikatorer på kæden langsomt skiftede til baisse, hvilket brændte allerede tvivlsomme prishandlinger uden klar retning.

Et sådant skridt højere ville tage BTC / USD til velkendte niveauer, men stadig uden at bryde det paradigme, der har kendetegnet parret i de seneste uger.

BTC / USD 1 times lysdiagram (Bitstamp). Kilde: TradingView

Til fordel for tyre er et udløb den 29. januar på $ 4 mia. I Bitcoin-optioner. 

Ether klipper nyt helt igennem

Bitcoin-afkøling og strækning efter sin lodrette fase giver i mellemtiden, hvad nogle anser for at være de perfekte betingelser for et altcoin-rally.

Tegn på, at alts var ved at vågne op, var allerede til stede tidligere i januar, men sidste uges volatilitet i Bitcoin rystede nogle tidlige gevinster ud.

I et tilbagevenden til formularen i denne uge overgik den største altcoin Ether (ETH) dog bedre end et tilbagevenden til alle tiders højder på $ 1.475 og daglige gevinster på 7,8%. En breakout versus BTC var også synlig.

Flytningen slår klart andre store capcoins, som var flade mandag.

ETH / USD vs. ETH / BTC 1-dages lysdiagram (Bitstamp). Kilde: TradingView

”På dette tidspunkt og i et stykke tid fører ETH, Alts-sæsonen følger, og bitcoin eksploderer stadig højere. Alle vinder, ”Raoul Pal, grundlægger af Real Vision, forudsagt.

Nogensinde optimisten appellerede Pal til Twitter-tilhængere om ikke at lytte til nedværdigende fortællinger om kryptomarkederne.

”Nyd og tag ombord FUD med et åbent sind, men husk, i et eksponentielt tyremarked ønsker alle at forkæle dig fra din handel. Det er virkelig ikke let, ”tilføjede han.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map