Stablecoin-vedtagelse og drejning til DeFi-drev Algorand (ALGO) -pris højere

I de sidste par måneder er kryptokurver blevet et hyppigt diskussionsemne blandt de almindelige medier og traditionelle investorer, delvis på grund af Bitcoin-evangelisering af kendte påvirkere som Elon Musk, Mark Cuban og Michael Saylor. 

En platform, der har draget fordel af øget opmærksomhed på kryptovaluta-sektoren, er Algorand (ALGO), en skalerbar, sikker og decentraliseret digital valuta-platform.

Siden starten af ​​2021 er ALGO-prisen vokset støt fra $ 0,33 den 1. januar til 1,84 $ den 12. februar, det højeste niveau siden juli 2019. Dets handelsvolumen steg også fra $ 70 millioner til $ 1,1 milliarder i samme periode.

ALGO / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

VORTECS ™ -data fra Cointelegraph Markets Pro begyndte at opdage et bullish udsigter for ALGO sidst den 9. februar (E.T), der gik forud for en kort nedgang og blev efterfulgt af en mere dramatisk prisstigning.

Som vist på ALGO / USDT-diagrammet ovenfor trak ALGO-prisen tilbage for at genteste $ 0,84-supporten efter en høj volumenstigning skubbet prisen fra $ 0,77 til $ 0,95. Når gentesten af ​​den underliggende støtte blev bekræftet, genoptog ALGO-prisen sin opadgående tendens og steg til en ny 2021-højde på $ 1,84 den 12. februar.

Kl. 22 den 10. februar nåede VORTECS ™ -score et højdepunkt på 74, og dette faldt sammen med, at ALGO-prisen steg fra $ 1,08 til den nuværende 2021-højde på $ 1,84.

Cointelegraph Markets Pro – VORTECS ™ -score (grøn) i forhold til ALGO-pris

VORTECS ™ -scoren, eksklusiv Cointelegraph, er en algoritmisk sammenligning af historiske og nuværende markedsforhold, der stammer fra en kombination af datapunkter inklusive markedssentiment, handelsvolumen, nylige prisbevægelser og Twitter-aktivitet.

Tre grunde til den stigende interesse i Algorand er dens kapacitet som en platform for stablecoins, da de i stigende grad integreres i traditionelle finansielle kanaler, dens udvidelse til DeFi gennem partnerskaber og DApp-oprettelse og evnen til at tjene et udbytte ved blot at holde tokens i et netværk tegnebog.

Stablecoin-brugen øges

Stablecoins blev et meget diskuteret emne blandt regulatorer og traditionel finansiering, efter at Facebook afslørede sit Libra-projekt i 2019.

I begyndelsen af ​​januar 2020 meddelte US Treasury’s Office of the Comptroller of the Currency, at nationale banker ville få lov til at køre uafhængige noder til distribuerede ledger-netværk og foretage transaktioner med forskellige stablecoins, der opererer på disse netværk.

Algorand var tidligere blevet valgt af Circle som en af ​​platformene til at være vært for sin USDC stablecoin, og Marshalløerne valgte også netværket til sin nationale digitale valuta.

Protokollens rene proof-of-stake konsensusmekanisme giver alle tegnebøger mulighed for at deltage i valideringsblokke, hvilket hjælper med at øge netværkssikkerheden og transaktioner pr. Sekund.

For nylig har høje gasafgifter på Ethereum efterladt stablecoin-udstedere og DeFi-handlende på udkig efter levedygtige alternativer, og Algorand er hurtigt ved at blive en førende kandidat. Ligeledes er centralbanker fra hele verden begyndt at analysere, hvilket blockchain-netværk de skal integrere deres digitale valutaer (CBDC) med, og Algorand har gjort det på shortlisten over levedygtige udbydere..

Algorand går ind i DeFi

Decentraliseret finansiering er hurtigt blevet en af ​​de vigtigste drivkræfter bag den fortsatte vækst i kryptovaluta-sektoren, og Algorand er klar til at drage fuld fordel af sin udvikling.

Flere nylige højt profilerede partnerskaber peger på Algorands voksende ambitioner inden for DeFi og fintech-rummet.

Instimatch Global, en digital platform til institutionel kortvarig handel med pengemarkeder, indgået et samarbejde med Algorand i begyndelsen af ​​januar, og nu vil en stor del af de millioner af dollars i transaktioner, den gennemfører hvert kvartal, passere gennem Algorand-netværket.

Algorand økosystem. Kilde: Twitter

Andre bemærkelsesværdige partnere inkluderer Grænse, et kæde-agnostisk DeFi-aggregeringslag, der modtog et tilskud fra Algorand Foundation til at dyrke Algo DeFi-økosystemet, og Opulous, det “første nogensinde decentraliserede finansieringstilbud (DeFi) støttet af musik som en aktivklasse.”

Sikkerhedsplatform for Cryptocurrency-aktiver Curv har også slået sig sammen med Algorand og vil integrere netværket i sin aktiv-agnostiske teknologi-infrastruktur, mens Algorand vil drage fordel af Curvs depotløsninger.

ALGO-indsats skaber købetryk

En anden grund til Algorands fortsatte vækst skyldes, at det er enkelt at satse på netværket. ALGO-indehavere kan nemt placere deres tokens på netværket og tjene 7,19% ved blot at holde tokens i Algorand Wallet.

Kun 1 ALGO er nødvendig for at begynde at tjene, og i øjeblikket er 2,33 milliarder ALGO, eller 59,5% af den cirkulerende forsyning, sat på netværket.

Procentdel af ALGO-indsat kontra engageret balance. Kilde: Indsatsbelønninger

Da blockchain-teknologi og kryptokurver fortsætter med at få bred accept og vedtagelse, er der behov for netværk, der er i stand til at håndtere øgede transaktionsbelastninger for effektivt at ombord nye brugere i kryptoøkosystemet.

Algorands hurtigt voksende DeFi-infrastruktur, en voksende liste over partnerskaber og muligheden for, at den bliver valgt til at understøtte CBDC, viser, at projektet har stærke grundlæggende.

Desuden kunne evnen til let at tjene 7% afkast, samtidig med at det bidrager til at opretholde netværkets sikkerhed, tiltrække nye investorer og føre til en stigning i købetryk for ALGO.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map