Terra Protocol (LUNA) samles 66% efter lancering af DeFi og stablecoin

I løbet af 2020 blev en håndfuld nye stablecoins lanceret, og mange analytikere har antydet, at stablecoin-væksten er rygraden i kryptosektoren og delvist ansvarlig for den nuværende Bitcoin-rally..

For mange erhvervsdrivende giver stablecoins et sikkert sted at huske i ustabile perioder i Bitcoin og altcoins, men der er andre måder at interagere med disse fiat-bundne aktiver på.

Terra-protokollen sigter mod at skabe en programmerbar algoritmisk stablecoin tilgængelig på hver blockchain. Svarende til sin bedre kendte konkurrent, Maker (MKR), Terra Protocol har et oprindeligt stabiliserende krypto-aktiv kaldet LUNA.

Projektet blev oprettet af et partnerskab mellem 15 store Asien-baserede e-handelsvirksomheder, der betjener mere end 30 millioner brugere. Dets økosystem fokuserer på at opbygge effektive, skalerbare og konkurrencedygtige programmerbare betalinger.

Forud for ICO i marts 2019 rejste virksomheden 32 millioner dollars i en såfinansieringsrunde, der omfattede Hashed, Polychain Capital, Huobi og XRP Arrington Capital.

Terras nøgleelement er Chai-betalingsappen, som nu har over en million downloads i Android-butikken. Brugere kan samle point, der kan indløses til sælgerbelønninger med Chai’s partnere.

Disse partnere inkluderer TMon, Qoo10, Yanolja, Megabox og Musinsa, som tilbyder fordele til gengæld for markedsføringsfremme til Chais medlemsbase.

Virksomheden tilbyder også et betalingskort kaldet Chai Card, der blev lanceret i juni 2019. Den 9. december modtog Chai en $ 60 millioner serie B-investering fra SoftBank og Hanwha Investment. & Værdipapirer.

Stablecoin og udbyttemekanisme

Terra (LUNA), Syntetisk (SNX) og Ren (REN) i USDT. Kilde: TradingView

Protokollen kører på en proof-of-stake blockchain, hvor minearbejdere har brug for at stake den oprindelige kryptovaluta (LUNA) for at udvinde Terra-transaktioner.

For nylig er markedsværdien for TerraUSD (UST) stablecoin krydsede over $ 150 millioner, en betydelig milepæl i betragtning af det token, der blev lanceret for kun 3 måneder siden.

Ifølge Terras hvidbog, LUNA

"Opnår prisstabilitet via en elastisk pengemængde muliggjort af stabile minedriftincitamenter. Det bruger også seigniorage skabt af dets prægningsoperationer som en transaktionsstimulering, hvilket letter adoption."

I modsætning til de fleste decentrale finansieringsapplikationer bruger LUNA sine egne minearbejdere som orakler. Den vægtede median af stemmene opnår den målrettede fiat-prisfastsættelse, og minearbejdere belønnes for at være nøjagtige.

I øjeblikket kommer det meste af afkastindtægterne fra køb af e-handelsklienter, der bruger CHAI-appen. Dette betyder, at LUNA-tokenholdere har store incitamenter til at satse.

Den 6. juli introducerede Terra blockchain sin opsparingsprotokol, kaldet Anchor. I modsætning til de fleste DeFi-applikationer tilbyder den en hovedbeskyttet stablecoin, der betaler en rentesats.

Anker tager TerraUSD (UST) stablecoin-indskud og vil i sidste ende være i stand til at bruge finansieringen til at erhverve placeringspositioner på forskellige blockchains. Dette muliggør interoperabilitet med proof-of-stake blockchains og vil også generere passive indkomster for indskydere.

Det er værd at bemærke, at Anchor ikke inkluderer Ethereum-økosystemindsatsmuligheder, da de ikke tilbyder bevis for indsats.

Syntetiske aktiver og henvisningsmarkedsføring

På trods af at have leveret vigtige milepæle, herunder dets USD stablecoin og DeFi-applikationer, har LUNA efterlignet præstationen for sine jævnaldrende Synthetix (SNX) og Ren (REN).

For nylig lancerede LUNA den 4. december et DeFi-initiativ kaldet Mirror Protocol, der muliggør syntetiske aktiver ved at tilbyde priseksponering på kæden. Dette inkluderer aktier, råvarer og ETF’er, og platformen bruger Band Protocol (BAND) Oracle-løsninger til prisfastsættelse.

Under denne proces opstod der et par problemer. Den manglende prisfastsættelsesmekanisme var i weekenden, hvor de traditionelle markeder er lukket. Et andet problem var kravet om sikkerhedsstillelse på 150% i LUNA stablecoin.

Den seneste produkt afsløring fandt sted den 10. december, da Terra Protocol lancerede BuzLink, en marketingplatform, der belønner hele henvisningskæden, når et salg foretages.

Marketingværktøjet distribuerer stablecoin-belønninger til produkthenvisere over Terra-blockchain. Derfor har alle brugere, der deler produktlinket fordel, når en bruger køber produktet.

LUNA Twitter-brugere Aktivitet i forhold til USD-pris. Kilde: Slipsen

Data fra TheTie viser også, at prisstigninger har været ledsaget af stigninger og fald i aktivitet på det sociale netværk. Dette antyder, at forhandlere kan drage fordel af nøje overvågning af Terra Protocol-partnerskaber og meddelelser for at opdage mindre aktive perioder, da disse typisk er forbundet med prisstagnation.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map