Top 5 Crypto-kunstnere: ATOM, DASH, MIOTA, BTC, BCH

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveret af HitBTC udveksling.

Mens markederne har set bullish ud denne uge efter en kraftig stigning den 3. maj, skal handlende passe på en korrektion i de næste par dage. Denne tilbagetrækning ryster de svage hænder ud og vil skelne mellem forskellige digitale valutaer. Mens nogle kun mister en del af deres nylige gevinster, vil andre kaste sig ned mod deres lav igen.

De stærkere fører sandsynligvis til det næste tyremarked i kryptokurver. Derfor skal forhandlere købe styrke, når tilbagetrækningen slutter. Hvis vores antagelse er korrekt, bør det nuværende fald give en stor mulighed for at købe på lang sigt. Vores opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis kryptokurver opgiver alle gevinster, der er opnået de sidste par uger.

En undersøgelse foretaget af det finansielle konsulentfirma DeVere Group viser, at 68% af individer med stor nettoværdi over hele kloden vil have investeret i kryptokurver inden udgangen af ​​2022. En af de største grunde til at investere i kryptokurrency er deres grænseløse natur, hvilket gør aktiver tilgængelige over hele kloden.

ATOM / USD

Atom (ATOM), det oprindelige krypto-aktiv i Cosmos-blockchain, startede imponerende, da det skabte et sted for sig selv blandt de 15 bedste kryptokurver ved markedsværdi inden for en meget kort tidsperiode. Dens pris fik et boost, som den var opført på Binance uden selv at prøve. Selvom det oprindelige svar har været hausse, kan momentum dog fortsætte i den mest effektive større kryptokurrency i den forløbne uge, eller er det tid til at tage nogle chips fra bordet? Lad os se.

ATOM

Det ATOM / USD pair har en meget kort handelshistorie; derfor bruger vi et dagligt tidsrammediagram på det. Parret oplevede enorm volatilitet på sin noteringsdag. Fra det højeste på $ 8,90 den 22. april styrtede det sig til et lavt niveau på $ 2,9277 den 24. april. Det var et fald på 67,10%. Men siden da har opsvinget været skarp. Prisen har nået tæt på Fibonacci retracement i det seneste fald på 38.20%. Et rally over denne modstand kan skubbe prisen til $ 5.9139, hvilket er 50% retracement niveau.

Niveauet mellem $ 5.9139 og $ 6.6186 fungerer som en stiv modstand. Enhver breakout af Fibonacci retracement på 61.80% kan drive den digitale valuta til $ 8,90. Men hvis prisen falder fra de nuværende niveauer, kan den falde til den næste support på $ 3,60.

DASH / USD

Genopretningen i markedspriserne skubbede minedriftens hashrate af Dash (DASH) til et rekordhøjt niveau på 3.2385 petahashes den 19. april, hvilket forbedrede sin tidligere rekord på 3.237 petahashes, der blev sat i begyndelsen af ​​november 2018. Den har siden da igen forbedret rekorden 3.8957 petahashes den 2. maj.

For at løse de problemer, som Dash-sælgere står over for, har Dash Retail frigivet en sælgertransaktionstæller til sin salgssted-app og en API til konverteringsfrekvenser for at give nøjagtige konverteringsfrekvenser til fiat-valutaer.

DASH


Det DASH / USD par korrigeret til breakout-niveauet i intervallet i ugen før denne sidste. Vi kan godt lide, at prisen er opretholdt over 20-ugers EMA siden udbruddet. Tyrerne forsøger i øjeblikket at genoptage opsvinget. Det vil få fart, når det bryder ud af overheadmodstanden mellem $ 138,709 og 50-ugers SMA. Over denne zone kan parret rally til $ 225.

På den anden side, hvis den digitale valuta vender retning og styrter ned under $ 103,261, vil den genindtaste området. Dette vil svække det og kan resultere i et fald til det årlige lavpunkt.

MIOTA / USD

Bilproducenten Jaguar Land Rover belønner chauffører ved at give dem MIOTA-tokens til datarapportering. Disse tokens kan derefter indløses til forskellige produkter. Austin Transportation-afdelingen i byen Austin, Texas har samarbejdet med Iota Foundation for at arbejde hen imod et mere interoperabelt transportøkosystem.

IOTA

Det MIOTA / USD par har været rækkevidde bundet mellem $ 0,244553 og $ 0,385033 siden slutningen af ​​december sidste år. Bjørnene forsøgte at opdele denne støtte i ugen før, men mislykkedes. Købere skubbede hurtigt prisen tilbage i intervallet. Parret står dog over for modstand ved 20-ugers EMA. Hvis prisen kan skaleres over denne modstand, udfordrer den toppen af ​​intervallet til $ 0,385033.

En breakout i området vil sandsynligvis starte en ny uptrend, der kan bære prisen til den psykologiske modstand på $ 0,50. På den anden side vil en opdeling under $ 0,244553 synke den til lave. Jo længere den digitale valuta forbliver inden for området, desto stærkere vil den eventuelle breakout være.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) priser er steget kraftigt i løbet af de sidste syv dage. Fundstrat-analytiker Robert Sluymer mener, at dette er starten på en ny uptrend, og investorer bør købe mere på enhver tilbagetrækning. Han forventer, at prisen zoomer forbi $ 6.000 i anden halvdel af året.

Det er interessant at bemærke, at bitcoins dominans er steget fra ca. 50% til 55,5% om en måned. Dette viser, at forhandlere i øjeblikket favoriserer bitcoin frem for andre altcoins. Flere og flere mennesker er nu opmærksomme på Bitcoin, og omkring 11% af den amerikanske befolkning har allerede investeret i det, ifølge en undersøgelse foretaget af Spencer Bogart fra Blockchain Capital..

Grayscale Investments har startet en “Drop Gold” -kampagne, hvor den portrætterer BTC som et alternativ til guldinvesteringer. Med alle disse hausse lyde, skal man købe nu eller vente?

BTC

Det BTC / USD par har nået den stive overheadmodstand på $ 5.900. Dette er et kritisk niveau, fordi parret gentagne gange havde taget støtte tæt på det siden februar til begyndelsen af ​​november, før de brød under det. Nu på vej op, forventer vi, at der kommer meget forsyning omkring disse niveauer.

Men prisen er steget over begge glidende gennemsnit, hvilket er et positivt tegn. Hvis tyre kan fortsætte momentum og stige $ 5.900, kan den digitale valuta stige til $ 6.480,54. Vi forventer ikke, at zonen mellem $ 6.000 og $ 6.480,54 bliver krydset i en fart. En mindre korrektion eller en konsolidering omkring disse niveauer er sandsynligvis.

På ulempen er supporten på $ 4,914.11. Hvis dette niveau går i stykker, vil det dæmpe stemningen og kan trække prisen til den næste support på $ 4,255. Forhandlere, der har gået glip af at købe i dette opsving, kan vente på, at dips køber, i stedet for at jagte rallyet.

BCH / USD

Den næste hårde gaffel på bitcoin-kontanter (BCH) er planlagt til 15. maj. Schnorr-signaturer, en skalering og ændring af fortrolighedskode, vil blive live på mønten for at forbedre kryptokurrencyens privatliv og skalerbarhed.

BCH

Siden bølgen i begyndelsen af ​​april blev den BCH / USD par har stort set været at konsolidere mellem $ 255 og $ 335,62. Bjørnenes forsøg på at styrte ned under dette interval i den sidste uge fandt købere på 20-ugers EMA. I øjeblikket forsøger tyrerne at skubbe prisen mod toppen af ​​rækken.

Hvis parret bryder ud af området og den mindre modstand ved $ 363,30, kan det rally til 50-ugers SMA og derover til $ 600. Den digitale valuta har en historie med lodrette samlinger; derfor vil det sandsynligvis overraske til opadrettede.

Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis den digitale valuta falder under understøttelsen af ​​20-ugers EMA. I et sådant tilfælde er et sandsynligt fald på $ 166,25.

Markedsdata leveret af HitBTC udveksling. Diagrammer til analyse leveret af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map