Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, ETH, UNI, ATOM, COMP

I løbet af de sidste syv dage oplevede kryptomarkedet en stigning i volatiliteten, da Bitcoin (BTC) og Dogecoin (DOGE) -prisen steg højere simpelthen på grund af aktivitet på de sociale medier. I situationer som disse har handlende, der træffer deres investeringsbeslutninger baseret på følelser, en tendens til at lide store tab, og det er præcis, hvad der skete i sidste uge.

Dogecoins (DOGE) nylige pumpe og dump fik flere nye forhandlere, der købte på grund af FOMO, at miste penge inden for kort tid, og dette scenarie vil sandsynligvis spille igen, da sociale mediegrupper har besluttet, at kollektive pumper af altcoins er en ny metode til at investere.

En lignende tendens ser ud til i øjeblikket at udvikle sig i Bitcoin (BTC), som har trukket en stor del af den op-bevægelse op, der skyldtes “Elon-pumpen” den 29. januar. Dette viser, at det kun er nogle få følelsesmæssige købere, de fleste professionelle handlende kan have brugt rallyet til at lette deres lange positioner.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Stack Funds forskningsleder Lennard Neo mener, at Bitcoin-minearbejdere sælger på rally, og denne tendens kan fortsætte, når det kinesiske nytårsferie nærmer sig. Neo forventer, at Bitcoins pris vil forblive ustabil på kort sigt.

Selv når Bitcoins pris konsolideres, fortsætter de decentrale finansieringstokens med at stige, hvilket antyder, at erhvervsdrivendes fokus er skiftet til DeFi-rummet. Lad os analysere diagrammerne over top 5-kryptokurver, der kan udvikle sig i de næste par dage.

BTC / USD

Bitcoins lange væge den 29. januar viser, at bjørne aggressivt solgte rallyet over den nedadgående linje i den faldende trekant. Det blev efterfulgt af et Doji lysestage mønster den 30. januar, hvilket indikerer ubeslutsomhed blandt tyre og bjørne.

BTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Tyrernes manglende evne til at skubbe prisen over downtrend-linjen i dag har tiltrukket yderligere salg. Bjørnen prøver i øjeblikket at opretholde prisen under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 33.395).

Hvis de lykkes, kan BTC / USD-parret falde til det 50-dages enkle glidende gennemsnit ($ 30.631) og derefter til $ 28.850.

En opdeling og tæt under $ 28.850 vil afslutte det bearish faldende trekantmønster, der har et målmål på $ 15.741. Det er dog usandsynligt, at det er et lige fald, fordi tyre vil forsøge at arrestere tilbagegangen på 50% Fibonacci retracement niveau på $ 25.897,42 og igen på 61,8% retracement ved $ 22,106.73.

Denne negative opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen dukker op fra det nuværende niveau eller springer tilbage fra $ 28.850 support og opretholder over downtrend-linjen. Et sådant skridt vil antyde stærk ophobning på lavere niveauer, hvilket kan resultere i en stigning til $ 40.000.

BTC / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser breakout over downtrend line mødt med stærkt salgstryk, og prisen trak sig hurtigt tilbage i trekanten.

Tyrenes manglende evne til at skubbe prisen tilbage over downtrend-linjen har tiltrukket salg, og bjørnene har trukket prisen under 20-EMA. Tyrerne forsøger i øjeblikket at forsvare 50-SMA, men hvis denne støtte også revner, kan parret muligvis starte sin rejse mod $ 28.850.

Denne negative opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen vender tilbage fra det nuværende niveau og stiger over downtrend-linjen. Et sådant træk kunne skubbe prisen til $ 38.519,63.

ETH / USD

Ether (ETH) brød over $ 1.400 modstanden ved tre tidligere lejligheder, men tyrerne kunne ikke opretholde breakoutet, hvilket viser profit-booking på højere niveauer. Det positive er dog, at tyrerne ikke har givet op meget terræn de sidste par dage. Dette viser, at tyrene akkumuleres på dips.

ETH / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

ETH / USD-parret havde dannet et Doji-lysestage-mønster den 30. januar, hvilket indikerer usikkerhed. Denne ubeslutsomhed er løst til ulempen i dag, og parret kan nu falde til 20-dages EMA ($ 1.253), hvilket sandsynligvis vil fungere som stærk støtte.

En afvisning af støtten vil antyde, at stemningen forbliver bullish, og forhandlere køber på dips. Tyrerne vil derefter forsøge at genoptage uptrend. Hvis tyre kan køre prisen over $ 1.400 til $ 1.473.096 modstandszone, kan parret samle sig til $ 1.675 og derefter til $ 2.000.

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis bjørnene sænker prisen under 20-dages EMA og uptrend-linjen. I et sådant tilfælde kan parret falde til 50-dages SMA ($ 990).

ETH / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser dannelsen af ​​et stigende trekantmønster, der afsluttes ved en breakout og lukker over $ 1.440. Denne bullish opsætning har et målmål på $ 1.768.

De glidende gennemsnit er imidlertid fladt ud, og det relative styrkeindeks (RSI) er lige under midtpunktet, hvilket antyder en balance mellem udbud og efterspørgsel.

Hvis bjørnene synker prisen under trekants støttelinje, annullerer det mønsteret. Den næste support på ulempen er uptrend-linjen og derefter $ 1.050.

UNI / USD

Uniswap (UNI) er i en stærk uptrend, der har skubbet RSI dybt ind i det overkøbte område. Mens RSI kan forblive overkøbt i en længere periode, skal handlende være forsigtige, da korrektioner fra overkøbte niveauer kan være hurtige og skarpe.

UNI / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den første støtte på ulempen er 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 15,3963. Hvis prisen vender tilbage fra dette niveau, vil det antyde, at tyrerne køber aggressivt dipene og ikke venter på en dybere korrektion for at komme ind.

Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 20,5612, kan UNI / USD-parret rally til $ 28 og derefter til $ 32. Begge glidende gennemsnit stiger, og RSI er over 79, hvilket indikerer, at tyre er i kontrol.

Men hvis korrektionen uddybes under $ 15,3963, er den næste support på 20-dages EMA ($ 11,85), hvilket er tæt på 61,8% Fibonacci retracement niveau på $ 12,2054. Et dybere fald forsinker normalt starten på næste etape af uptrend.

UNI / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at parret har lavet et flagmønster. Hvis tyre kan skubbe prisen over flag, kan uptrend genoptages, og parret kan rally til $ 22 og derefter til $ 25.

En anden mulighed er, at parret fortsætter med at rette og falde til 20-EMA. Hvis prisen vender tilbage fra denne støtte, vil det antyde, at stemningen forbliver positiv, og tyrerne køber på mindre fald.

Under den aktuelle del af uptrend har prisen gentagne gange taget støtte på 20-EMA. Derfor vil en pause under 20-EMA antyde, at den bullish stemning kan aftage og kunne resultere i et fald til $ 15,3963 og derefter til 50-SMA.

ATOM / USD

Cosmos (ATOM) har dannet et kop- og håndtagsmønster, der afsluttes ved en breakout og lukker over $ 8.877. Hvis tyrerne kan drive prisen over $ 10,20 modstanden, kan uptrend begynde.

ATOM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Det første mål på opsiden er $ 11,151, og det næste niveau, du skal holde øje med, er $ 13,554. De stigende glidende gennemsnit og RSI’s afvisning fra midtpunktet antyder, at tyrerne har overhånden.

Hvis bjørnene synker prisen under 20-dages EMA ($ 7,65), kan ATOM / USD-paret forblive rækkevidde mellem $ 6,603 og $ 8,877 i et par dage til.

Den bullish antagelse vil blive negeret, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under 50-dages SMA ($ 6,4). Et sådant træk trækker muligvis prisen ned til $ 5,50 og derefter til $ 4,50.

ATOM / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyre har skubbet prisen over den nedadgående linje for den faldende trekant. Dette har ugyldiggjort det bearish opsætning, men tyre kæmper for at skubbe prisen over $ 8.877-modstanden.

De flade glidende gennemsnit og RSI nær midtpunktet antyder, at parret kan forblive intervalbundet mellem $ 8,877 og $ 6,726 i længere tid. Hvis tyrerne kan drive prisen over $ 8.877, kan parret stige til $ 10,20, mens en pause under $ 6,726 vil antyde, at bjørnene prøver at komme tilbage.

COMP / USD

Compound (COMP) afsluttede et afrundende bundmønster den 29. januar, da det brød og lukkede over $ 272,61 modstanden. Denne reverseringsopsætning har et målmål på $ 464,60.

COMP / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

De stigende glidende gennemsnit og RSI nær det overkøbte område antyder, at tyre er under kommando. Efter breakout fra et mønster trækker prisen normalt tilbage og tester igen breakout-niveauet, men hvis trenden er meget stærk, konsoliderer den kun eller går ind i en mindre korrektion, før den genoptager op-træk.

Hvis COMP / USD-paret springer tilbage fra $ 272,61, vil det antyde, at tyre har vendt den tidligere modstand til støtte. Det kunne derefter fungere som en startplade til det næste ben i uptrend.

Denne positive opfattelse vil være ugyldig, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under $ 272,61. Et sådant skridt vil indikere profit-booking på højere niveauer og manglende køb på dips.

COMP / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at handlende bookede overskud nær $ 340, men korrektionen var kortvarig, da prisen steg fra $ 304,84. Hvis tyre nu kan køre prisen over $ 340, kan parret muligvis rally til $ 405.

På den anden side, hvis prisen igen falder fra $ 340, kan parret falde til 20-EMA. Hvis prisen vender tilbage fra denne støtte, vil tyrerne igen forsøge at genoptage op-træk, men hvis bjørnene synker parret under 20-dages EMA, vil der være et fald til $ 272,61 på kortene.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map