Virkelige brugssager til Nexo, Elrond og Blockstack lokke hos investorer

Idéerne om privatlivets fred og decentralisering har altid været hjertet i kryptosamfundet. Da Blockstack meddelte, at det ville overgå fra at være et sikkerhedstoken til et hjælpeprogram ved at lancere dets nye Stacks Blockchain 2.0 den 14. januar 2021, var det bundet til at skabe røre.

Efter at have modtaget grønt lys fra sit overholdelsesteam planlægger OKCoin at liste Blockstacks STX-token, og som den første amerikanske børs der gør det, vil børsen sende STX til en værdi af 1 million dollars.

Airdrops og børsnoteringer er kendt for at øge kryptokurrencypriserne, og som Cointelegraph rapporterede, har STX allerede steget 85% i de sidste ni uger. 

Et andet symbol, der har belønnet sine investorer, er Nexo. I slutningen af ​​oktober annoncerede kryptolångiveren en bump i sin basisrente fra 5% til 6% APY og en ekstra bonus på 2%, hvis investorer tog deres udbetaling i NEXO-tokens. I betragtning af at vi lever i tider, hvor der findes 0% til negative renter, ser investorer, der er sultne efter højere renter, ud til at have sprunget muligheden for at tjene ekstra renter.

Ud over rentebumpen afslørede Nexo også et nyt loyalitetsprogram i november, og den 3. december fremlagde virksomheden et tilbagekøbsprogram for at tilbagekøbe NEXO-tokens til en værdi af 12 millioner dollars..

Alle disse beslutninger har til formål at tilskynde HODLere, og de ser ud til at arbejde til Nexos favør, da tokenprisen har været i en stærk rally siden november.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Det tredje symbol, der stille bølger, er Elronds EGLD. Elrond-netværket for nylig annonceret lanceringen af ​​sin digitale tegnebog og den globale betalings-app, der hedder Maiar den 31. januar.

Elrond forventer, at Maiar får bred vedtagelse, fordi appen sigter mod at tilbyde de samme funktioner som PayPal, Venmo og Google Pay, men uden at indsamle personlige oplysninger og til meget lavere faste gebyrer. Selvom forventningerne er høje, vil tiden kun vise, hvor vellykket appen bliver.

Handlende ser altid efter muligheder for at tjene penge ved at tage en beregnet risiko. Et rally understøttet af grundlæggende opretholder normalt længere end dem, der kun er bygget på likviditet.

Mens de tre poletter, der er valgt i dag, har en række grundlæggende grunde til at sikkerhedskopiere deres stærke op-bevægelser, kan rallyet strække sig yderligere, eller vil poletterne bukke for salgstryk?

Lad os finde ud af det!

STX / USD

STX samlede sig fra et intradag-lavpunkt på $ 0.1401 den 3. november til et intradag-højt på $ 0.3171 den 8. december, en 126% -rally på lidt over en måned. Den lange væge den 8. december lysestage viser imidlertid, at handlende bogførte overskud nær det højeste niveau på $ 0,32.

STX / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den lange hale på lysestagen den 9. december viser, at tyrerne købte på lavere niveauer, men ikke kunne opretholde opsvinget. Det førte til en ny salgsrunde i dag, som har trukket prisen til det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 0,245).

Tyrerne forsøger i øjeblikket at forsvare den 20-dages EMA, hvilket antyder, at stemningen forbliver positiv, da handlende køber på dips. Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 0,29, vil der være en gentest på $ 0,32 på kortene.

Et breakout og tæt over $ 0,32 kunne starte næste etape af uptrend mod $ 0,35 og derefter $ 0,40.

Imidlertid antyder den negative divergens på det relative styrkeindeks (RSI), at det opadgående momentum svækkes.

Hvis prisen igen står over for afvisning på $ 0,29 eller til $ 0,32, vil bjørnene forsøge at synke STX / USD-paret under 20-dages EMA. Hvis de lykkes, kan tilbagegangen strække sig til det 50-dages enkle glidende gennemsnit på $ 0,209.

NEXO / USD

NEXO har været på et stjerneløb i den sidste måned. Tokenet har været vidne til en 218% rally fra sit intradag-lav på $ 0.1643886 den 10. november til et intradag-højt på $ 0.5241 i dag.

NEXO / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

De stigende glidende gennemsnit og RSI i det overkøbte område viser, at tyrerne har kommandoen. Der er en mindre modstand på $ 0,52, men hvis tyrerne kan skubbe prisen over det, kan rallyet strække sig til $ 0,58.

Selvom tendensen favoriserer tyrerne, er det nuværende tempo i rallyet ikke bæredygtigt. Derfor bør handlende udvise forsigtighed i stedet for at jagte priser højere.

NEXO / USD-paret kan snart blive vidne til en korrektion til 20-dages EMA ($ 0,36) eller gå ind i et handelsinterval. Et sådant skridt kunne tiltrække profitbooking fra momentumhandlerne.

Men hvis prisen vender tilbage fra den 20-dages EMA, kan parret genoptage uptrend. Det første tegn på svaghed er, hvis bjørnene synker prisen under 20-dages EMA.

EGLD / USD

Elrond’s EGLD er i en bundformation og er begyndt at bevæge sig op de sidste par dage. Altcoin er steget fra en intradag-lav på $ 9.178 den 2. december til en intradag-høj på $ 14.68 den 5. december, et 60% -rally på kort tid.

EGLD / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Op-bevægelsen står over for modstand på $ 14,68, men selvom dette niveau krydses, kan tyre igen ramme en barriere på $ 16. Imidlertid antyder den skrånende 20-dages EMA ($ 11) og RSI tæt på den overkøbte zone, at den mindste modstands vej er opad.

Hvis købere kan køre prisen over overheadmodstanden på $ 16, afsluttes det afrundede bundmønster. Denne opsætning har et målmål på $ 26.

Selvom prisen korrigeres fra det nuværende niveau, vil tyre sandsynligvis købe dip til 20-dages EMA. Hvis det sker, vil EGLD / USD-parret forsøge at klatre over overheadmodstanden. Hvis det lykkes, vil momentum sandsynligvis tage sig op.

Denne positive opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under 20-dages EMA. Et sådant træk kunne igen trække prisen ned til 50-dages SMA på $ 9.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map