XRP-pris tabte 66% mod BTC i 2019 – Slutter smerten i 2020?

Bitcoin (BTC) -prisen har oplevet en betydelig stigning i 2019 (med mere end 100%), mens altcoins faktisk er faldet markant fra begyndelsen af ​​året.

Desuden har de fleste altcoin / BTC-par ramt nye nedture, og mange af mønterne trækker stadig nedad og søger potentiel støtte.

Kryptomarkedets daglige ydeevne

Kryptomarkedets daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

En af disse mønter er XRP (XRP), som har set et fald på 50% i løbet af året og går fra $ 0,39 til $ 0,195. Bliver 2020 et lignende år for XRP og altcoins, eller kan vi se en skifte i momentum? En ny analyse er berettiget.

XRP rammer nye nedture i USD-værdi

Det var et dårligt år for XRP-investoren, hvor prisen igen og igen ramte nye nedture.

XRP USD 1-dages diagram

XRP USD 1-dages diagram. Kilde: TradingView

Price holdt $ 0,30 support i begyndelsen af ​​året. XRP var imidlertid ikke i stand til at give en højere højde og fortsatte med at lave lavere højder. Disse lavere højder bekræftede downtrend og til sidst opdeling af supportniveauet på $ 0,30.

Senere på året blev niveauet på $ 0,30 testet for modstand og bekræftet, som det kan ses med afvisningen tidligere i november. Denne afvisning startede en ny nedadgående tendens, som midlertidigt sluttede med den sidste lave på 0,176 $. Sidste gang dette prisniveau blev set var i november 2017, før der opstod en kæmpe rally for XRP.

BTC-par, der hviler på den afgørende støtte

XRP BTC 4-dages diagram

XRP BTC 4-dages diagram. Kilde: TradingView

XRP / BTC-parret fortsætter også med at trække ned. Dette kan ses i diagrammet ovenfor, som viser, at XRP startede året omkring 0.000096 og i øjeblikket er nær 0.000026. Med andre ord har XRP mistet ca. to tredjedele af sin værdi i forhold til Bitcoin i 2019.

Der er dog nogle spændende signaler fra diagrammet. Først og fremmest er der stadig en betydelig bullish afvigelse. Lignende afvigelser blev fundet under nedturen i november 2015 og i begyndelsen af ​​januar 2017. Denne afvigelse markerede en tendensomvendelse, før XRP foretog et træk på 5.500%.

Afgørende for XRP / BTC-paret holder dog den grønne zone som support. En gentest af lavprisen i september 2019 er ikke et dårligt tegn. Imidlertid skal en højere lav konstrueres for at opretholde gyldigheden af ​​den bullish afvigelse.

I lighed med andre altcoins står XRP over for en betydelig nedadgående tendens. Denne røde diagonale linje har været en trend forankret i mere end et år. At bryde denne linje opad vil muligvis skabe et stort træk til opadrettede.

Hvad vil 2020 generelt bringe?

2019 var ikke det bedste år for den gennemsnitlige investor i altcoins. Mange af dem har set et rødt år med tocifrede tab, på trods af at nogle udvalgte altcoins ser massiv vækst.

Chainlink (LINK) steg 1.500%, Binance Coin (BNB) samlede 650%, og endda Matic Network (MATIC) har oplevet en stigning på 1.360%. Imidlertid så de store kasser ikke disse tal, så spørgsmålet opstår: hvad vil 2020 bringe?

Altcoin-dominansdiagram

Altcoin dominansdiagram. Kilde; CoinTrader.Pro

Ved at analysere historiske diagrammer har årets første kvartal tendens til at være den bedste periode at handle med altcoins. Altcoin-dominansen brød ud i opadgående retning i januar 2016, hvilket fik Ethereum (ETH) til at samle 1.900%.

Tilsvarende førte januar 2017 også til en betydelig breakout, identisk med bevægelserne i januar 2018, hvilket fik Ethereum til at nå sit højeste niveau på $ 1.440.

Er markedscyklussen sammenlignelig med januar 2016?

At se nøje på markedscyklusser er noget, som enhver analytiker prøver at gøre. Især kan folk lide at sammenligne den sidste top af Bitcoin med den høje af Bitcoin i december 2017.

Imidlertid oplevede markedet et lignende parabolsk træk i december ’15, men med en stor forskel. Markedet havde hysterisk eufori under bull-run i december 2017, mens ingen var interesseret i Bitcoin under et lignende parabolsk træk i 2015.

Dermed er det mere naturligt at sammenligne det nuværende marked med begyndelsen af ​​den sidste cyklus, da der er lige så meget eufori lige nu som ved en begravelse.

XRP ligner december 2015

XRP USD 2-dages diagram

XRP USD 2-dages diagram. Kilde: TradingView

Hvis vi analyserer XRP i forhold til USD igen, viser markedet ligheder med perioden i december 2015. På samme måde som da faldt prisen under understøttelsen af ​​et interval og nåede det næste supportniveau (blå vandret linje i begge tilfælde).

Derudover viser prisen en betydelig nedadgående tendens. At bryde denne nedadgående tendens vil potentielt føre til en betydelig bevægelse opad, hvilket kan skubbe XRP til $ 0,48 og efterlade bjørne i vantro..

Ethereum står over for en lignende nedadgående tendens

ETH BTC 2-dages diagram

ETH BTC 2-dages diagram. Kilde: TradingView

Ikke kun står XRP over for en betydelig nedadgående tendens, men Ether har også haft et ret dårligt år generelt.

ETH-prisen er et godt eksempel på et fremragende første kvartal af året. Faktisk har ETH siden Ethereums lancering altid leveret en bullish Q1. I løbet af 2016 og 2017 blev massive nedadgående tendenser brudt opad, mens 2018 oplevede sin højeste værdi i USD.

Der var endda en stigning på 60% under bjørnemarkedet i begyndelsen af ​​2019. Men Ether er ikke desto mindre i en to-årig nedadgående tendens.

Afslutningsvis skal Ether og andre big caps begynde at foretage bevægelser snart, da de står over for disse nedadgående tendenser. Og den overordnede regel er; når big caps begynder at bevæge sig, følger resten. Derfor, hvis ETH begynder at bevæge sig op (det kan eller ikke skyldes Ethereum 2.0), vil de fleste af ERC-20-tokens sandsynligvis følge trop og muligvis kickstarte den såkaldte “altseason”, der aldrig helt skete i 2019.

Godt nytår!

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende synspunkter fra forfatter og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map